Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Haklısın tatlım zaten aynı fikirdeyiz. ama tüketim konusunda birazda arz talep meselesi olduğuna inanıyorum. Mesela benim bir arkadaşım karşısındaki markette Ariel satılmıyor diye. Kendisine çok uzak olan süper markete arabayla gidip oradan alıyor. Birşeyler alırken bu konu aklımıza gelip geri çekilip bir kere düşünmeliyiz. örneğin kullandığınız her kaçak üründe pkk ya yardımdır. Duyarlı olmalıyız! Bana göre kadının gücü her sorunu halteder!!!

Aaaa yeter ama hala uzatiyorsun. Uzatmandan kimin isguzar, kimin art niyetli, kimin sacmaladigi belli. Kendine bir iyilik yap, tek kelime bile yazma artik !!! Olayi kisisellestirecek kadar basitlesiyorsunuz. Yazin arkamdan bakalim ne yazacaksiniz. Sende bir gram beyin oldugunu bile dusunmuyorum. O yuzden cokta onemli degil.

Son düzenleme:

Bana öyle sonu ünlemlerle biten cümlerle kabadayı gibi yorum yazma, yazarken sana soracak değilim.

Sen burada yazılan cümleleri kendi kafana gibi yorumlayıp insanları Kürt düşmanı gibi gösterip ırkçı kafatasçı diye yaftalarken pek bir rahattın.

Bu arada sen düşünebiliyor muydun ?

Öyle bir vasfın var mıydı senin buradan bakınca hiç de öyle gözükmüyor.

Son düzenleme:

Ben oyle dusundum hala da oyle dusunuyorum. O olay benimle arkadas arasinda sana laf dusmez bu bir. Ben ona Kurt dusmani demedim bu iki. Benim uslubum asla seninki gibi cirkin degildi bu uc. Seni sikayet ettim bu da dort. Hala uzatiyorsun cunku benimle alip veremedigin birsey var heralde benim haberim yok. Konu disina tasiyorsun, konu disi. Kisisel nefretini kendine karsi ayna basinda cozmeni tavsiye ederim.

canım lütfen tartışmaya girme,kötü içerik yap.konu kapanmasın,lütfen..

Yapmayin. Yakismiyor.
Birbirinizin fikirlerini anlamasaniz, kabullenmeseniz bile bu dereceye indirmeyin.
Birbirinize hakaret etmek, birinizin hakliligini yada digerinizin haksizligini göstermez.
Okuyanlar tarafindan kinanir o kadar.

Sen kimsin ki seninle bir alıp veremediğim olsun.

Ayrıca düşünme organın burada kurulan cümleleri anladığın organ ile aynı ise senin durumuna çok üzüldüm.

Ares yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Yapmayin. Yakismiyor.
Birbirinizin fikirlerini anlamasaniz, kabullenmeseniz bile bu dereceye indirmeyin.
Birbirinize hakaret etmek, birinizin hakliligini yada digerinizin haksizligini göstermez.
Okuyanlar tarafindan kinanir o kadar.

Ben susmustum zaten yazmayacaktim. Onlara yakisan arkamdan konusmamak olacakti ama yapmadilar. Kimse benim bir mesaj hakkindaki dusuncemi degistiremez. Hele ki burdan, hakaretle hic. Yanlis anlamis olabilirim onu da konu sahibi bana aciklar ama o yol yerine baska yol tercih ettiler. Sonra da kotu niyetli olan ben oluyorum. Daha fazla konuyu kirletmek istemiyorum. Kendi kendine yazsin dursun. Kimin ne oldugu apacik ortada. Uyeligimi de iptal ettiriyorum. KK bana dar geldi sanirim. Isteyen kina yakabilir.

Son düzenleme:
Konu nereye gitmiş yahu..

Okumuş PKK lı köpekler de var. Haa okudu da vatana millete hayırlı bir evlat mı oldu orası ayrı mevzu.. Okul yoktu da dağa çıktılar gibi bir söylemi de kabul edemiyorum.. Çoğunluğu çocuklardan oluşsa da, gençleri ya üni mezunu ya da öğrencisi. Kafa olacak adam da kafa, gerisi boş, okusa ne fayda terörist olduktan sonra..

o konu sahibi olarak sana mesajımı gayet güzel açıkladım,ama sen cevap olarak sana ne oluyor da geriliyorsun yazdın..önce ne yazdığının farkında ol sonra suçlamalarda bulun..bu kadar insan içinde bir tek senin o mesajı o derece kötü niyetle algılaman da ayrı bir konu zaten..insan aklındakini diline döküyor demek ki.kimse arkandan konuşmadı,burası herkese açık bir topik ve sende okudun yazılanları.konuyu hiç olmadık bir yerinden alıp başka yere çekmeye çalışırsan bunda hiçbir iyi niyet görmeyiz..ne kadar doğru söylüyorsun,"kimin ne oluğu apaçık ortada"...

London2012 arkadasim;
Aslinda yazmayacaktim ama icinde ki öfkenin büyüklügünü gördüm ve yazmadan edemedim.
Bende üzülüyorum mesela Hakkari de dogan bir cocuga ama üzülmemin sebebi dislanacak diye degil, üzerinde ne oyunlar oynandigini bildigim icin.
Evet birileri Kürt halkina " sen dislaniyorsun" mesaji veriyor ama bu Türk halki degil. (Türk halkinin icindede 3-5 kendini bilmez olabilir ama genel olarak degil)
Kürt halkini kendi cikari icin kullanan bir ittifak tarafindan kullaniliyorlar, dislaniyorsunuz diye kiskirtiliyorlar.
Neden bölgede, dogru düzgün is imkani, egitim sistemi, yol, vb olmamasina ragmen AGALAR milyon dolarlarla oynuyor?
Bölgede hangi gelir kapisinda kazaniyorlar bu milyon dolarlari.
Aceba halki " sen dislanmissin, sen Kürtsün, otur yerinde" diyerek, egitimden, okumaktan, aydinlanmaktan alikoyan AGALAR onlari ne kacirmakta kullaniyorlar.
Ellerine silah verip neden daga yolluyorlar.?
Kacakcilik yaptirdiklari mallar kimin?
Neden bölgeye egitim sisteminin gelmesini istemiyorlar.?
Haklisin birileri Kürt halkini kullaniyor, birileri onlarin üzerinden kazanc sagliyor ama bu Türk halki degil.
Orada kurulmus 3 lü bir ittifak var bu ittifakcilardan biri AGALAR, biri silah satan, uyusturucusunu kacirtan ve bazi pis oyunlarina masa olarak kullanan DIS GÜCLER, bir digerini ise söylemeyeyim firtinalar kopuyor.
Siz belli ki yurtdisindasiniz.
Ama düsünün ki doguda o AGALARIN ve isbirlikcilerinin amacina hizmet etmesi icin ezilen, horlanan masum bircok KÜRT vatandasimiz var.
Bize düsen bu halk üzerinden kazanc sagliyanlara inat birlesmek ve bunlara haddini bildirmektir.

doğru soyluyorsunuz..bir önceki msjınızda pkk ile baglantılı ulkelere yr vermıstınız bende ek olarak danımarka ve fransayı yazmak istiyorum..

fransaya ait urunlerı kullanmayın arkadaslar..tefal, moulimex.. ve dahası suan aklıma bunlar geldi

abd de hamburger satan dükkanlar en onemlisi kola tuketımı belkıde... bunların alternatıfı olan yerli urunler kullanmalıyız tuketım acısından..

bunlar kucuk caplı olanlar ya otobıller ne olacak? kamyonlar tırlar vs..
neyse önemlı olan niyet gerusu gelir bi şekılde illaki ...
çok değil bundan 3yıl kadar once sanırım yıne kkda türkiye cıkarması yapmadınızmı -ben ozamanlar uye değildim ama verılen gorevlerı yerıne geırmıstım.. suan belkıde sızlerın bızlerın sayesınde bir cok ınsan ticari arac olsun veya olmasın turkey yerıne türkiye yazdırmış.. hoş uluslarası alana tasıyamadık ama olsun onemli olan dıstan değil içten gelen değişikliktir ve bu kalıcıdır..

yani ben inanıyorum bişiler yapabılecegımıze acıkcası...

Son düzenleme:

Yazdiklarinin birazina katiliyorum, birazina katilmiyorum. Bunlari aciklamiycam cunku daha fazla uzatmaya niyetim yok, zaten bu da son mesajim. Tek gordugum bazi nefret ve kin dolu mesajlar, burda olsun face de olsun. Belki de o mesajlarin ustune geldigi icin Kadesayi yanlis anlamis olabilirim. Saat itibariyle uyeligim iptal olabilir. Takma sen beni kafana. Sevgiler.

Üzülüyorum bütün bu olanlara.
Türkiye ve halkimizin durumu - Etrafini yilan dolu cukurlar sarmis bir kayanin üzerinde ki insan toplulugun, birbiri ile didisip, birbirini yemesi kadar akil almaz ve sacma- geliyor.
Birakin artik fikir catismalarini, birbirinizin düsünceleri ile savasmayi.
Farkinda degilsiniz ama büyük bir cenderenin icinde Türkiye.
Türkiye nin bir kursun atmasina bakiyor akbabalarin üzerinize cullanmasi.
Biraz kafanizi kaldirip bakin etrafiniza.
Cok büyük seyler oluyor.
Birilerinin ekonomisini, ülkesini tekrar toparlanmasi icin emecek kana ihtiyaci var.
Türkiye halkinin gözü acik olmazsa, emilecek kan , sagcisi ile, solcusu ile, Kürdü ile Türki ile, alevisi ile , sünnisi ile Türk halkinin kani olur.

Son düzenleme:
Kazen'in yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum.sadece sunu anlamak istiyorum.
bu tarz bir konuyu ben ya da baska bir uye acmis olsaydi konu kapatilir miydi? yada boyle 60 kusurlu sayfalara kadar gelir miydi?

Kazen'in yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum.sadece sunu anlamak istiyorum.
bu tarz bir konuyu ben ya da baska bir uye acmis olsaydi konu kapatilir miydi? yada boyle 60 kusurlu sayfalara kadar gelir miydi?

Canım, bu defa bir istisna oldu.
Çünkü terör gencecik canları almaya, aileleri evlatsız, babasız
bırakmaya devam ediyor. Biraz öfke, biraz tepkisizliğe sitem
biraz da ses olma, fikir paylaşabilme adına bu başlık açıldı
Kazen tarafından... Açıldığı günden bu yana da da şehit
vermediğimiz gün yok... Mesela dün gece Siirt Eruh'taki çatışmada
şehit olan asker sayımız 4 olmuş... Bir önceki gün Trabzon'da eylem
yaptı hainler, sonra Yüksekova şehidimiz var. Yine sanırım Hakkari
kısralında nöbet değişimi için araç geçiş güzergahında bol miktarda
patlayıcı son anda farkedildi... Sözde Suriye'nin yanlışlıkla düşürdüğü
uçaktaki pilotlarımız kayıp...

Lazlar, Cerkesler alinmasin ama Kürtler alinsin. Haberin olsun , sen oyuna gelmissin bile. Simdi sakin ol ve o kafandaki irkciligi yere birak.
ben kimsenin oyununa gelmem arkadaşım ayrıca ben kürtlere laf etmedim bölücü kürtlereydi söylediklerim iyi okuyup anlayın lütfen benim hayattaki en iyi arkadaşım kürt onu hiç birşeye değişmem ...tek samimi arkadaşım değil değer verdiğim çok insan var kürt olan büsürü komşularımız var Allah hepsinden razı olsun keşke tüm kürtler onlar gibi olsa bölücülük yapmasalar ....
siz neden alındınız anlayamadım açıkçası :26:

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR ...AYRIM YAPAN KALLEŞTİR ..........

bir konu olduğunda bir kişide konunun dışına çıkmasın yahu!
İlla yiyeceksiniz birbirinizi.

hepimizin kökeni ne olursa olsun TÜRKİYE liyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…