Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

lafla peynır gemısı yurumez demısler nede doğru soylemısler...

60 kusur canla sevkle yazılanlardan sonra hadi bişiler yapalım deyınce mıllet nereye kayboldu??

en azından bır fıkrımız var hiç olmamasından iyidir değilmi..

baska bi fıkrınız varsa soyleyın arkadaslar..

Son düzenleme:

ben sana fikrimi söyleyim mi....hiçbir işe yaramaz.....çünkü artık herşey bitti.....daha öncede yazmıştım ikiz yasalar geçti diye......politikaya giriyor ama herşey bu yasayla ilgili......2000 senesinden itibaren bu yasayı bildiğin bütün partiler bize sormadan meclisten geçirdiler.....mhp chp anap akp dsp.....içerği halktan gizli tutuldu
sana ne olacağını söyleyim bir sonraki anayasayla başkanlık sistemi gelecek sadece kürdistan pontus değil lazistan trakya cumhuriyeti alevi devleti kurdurabilirsin ......birleşmiş milletler ve uluslarası af örgütünün taraf olduğu bir anlaşma
sadece kırk parçaya bölünmekle kalmayacağız yerel yönetimlere ulusötesi şirketlerde dahil olacak.....memuriyet kalkacak....doktoru öğretmeni işçisi köle gibi çalışacak.....kaynaklarımızı biz değil ulus ötesi şirketler kullanacak......bir sonraki anayasayla türk silahlı kuvvetleri küçülecek ve güneydoğudan çekmenin altyapısı hazırlanacak....yeni dünya düzenine hoş geldiniz....
ben niye bunlarla ilgileniyorum biliyor musun......sağlık sektöründeyim ve değişime sağlık bakanlığıyla başladılar

içeriği halktan gizli tutulduysa siz nerden bılıyorsunuz bunları ???? baskanlık sistemı demek,illerin eyaletlere aynı almanya gibi olması demek.. ne kurdıstanı yaaa... ne lazistanı... inanın tepemin tasını attırdınız!!!!
ne demek hersey bitti yaa... saglık memurusunuz maasınızı catır catır yemeyı bılıyorsunuz her ayın 15ınde bide ustune hasta osmanlı benzetmesı yapıyorsunuz Türkiyeye!! yazıklar olsunnn...
insanların mıllı bırlık ve beraberlıklerını bu sekılde negatifleyemezsınız ,inanclarını bu sekılde kıramazsınız..
şimdi sizin bu çok iyi bıldıgınız siyasi tarıhe gecelım..

chp; [h=3]TBMM dışında kaldığı dönem[/h]1999 genel seçimlerinde barajı aşamayacağını anlayan CHP, seçimde işbirliğine girmek amacıyla Demokratik Halk Partisi ile müzakerelerde bulunmuş ve kamuoyunca tanınmayanDEHAP'lı 20 ismin kendileri tarafından seçilip CHP listelerinden seçime girmelerini önermiş; ancak müzakereler başarısızlıkla sonuçlanmıştır.
18 Nisan 1999 günü yapılan genel ve yerel seçimlerde Bülent Ecevit'in DSP'si oyların %22.18'ini alarak birinci parti oldu ve 136 milletvekilliği kazandı. (MHP:129, FP:111, ANAP:86,DYP:85, Bağımsızlar:3). [SUP][29][/SUP] Sol oyların bu şekilde DSP'de toplanması CHP'yi askeri darbeler dönemi dışında ilk defa meclis dışına itti. CHP %8.71 oy almış ancak %10 barajını geçemediği için TBMM dışında kalmıştı. Seçimlerden sonra koalisyon pazarlıkları başladı ve 28 Mayıs 1999'da Bülent Ecevit başbakanlığında DSP-MHP-ANAP koalisyon hükümeti kuruldu.
akp;
14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partinin kuruculardan Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, İdris Naim Şahin, Binali Yıldırım veBülent Arınç partinin önde gelen isimleridir. Bünyesinde Millî Selamet Partisi-Refah Partisi-Fazilet Partisi (millî görüş), Anavatan Partisi(Turgut Özal'a yakın isimler) ve Adalet Partisi-Doğru Yol Partisi (merkez sağ) kökenli isimleri barındırmaktadır.

yanı sizin bahsettıgınız donemde akp daha kurulmamıs oluyor ve chpde meclis dısında kalmıs okuduğunuz vaziyettee...

birde okadar şevkli yazmıssınızki sanki olsun /olsa keşke diye dua eder gibi bi halınız var...

bu kucumsedıgınız devlet bu kucumsedıgınız ordu varyaaa size öyle bi carparki nerden geldıgını anlayamazsınız bileee felegınız sasırır !

arkadaşım senin algılamanda bir sorun mu var....ne şevkle yazması sen neden bahsediyorsun .....allhaşkına bir araştır bak bakalım başımıza neler gelecek......ben geleceğimden endişeliyim tıpkı senin olman gerektiği gibi......ben korkuyorum da sen neyine güveniyorsun .......bu yasalar 2000 senesinde gizli tutuldu bu senelerde değil......aç bir araştır memleketini seviyorsan aileni seviyorsan ikiz yasalar neymiş bir araştır kamu reformu yasa tasarısı neymiş bir araştır......şu an ben istifalıyım ama arkadaşlarım devlet hastanesinde çalışıyorlar memur olarak ve bir iki ay içersinde sözleşmeli olacaklar satılacak bir hastaneler birde okullar kaldı
kamu reformu yasa tasarısından hiç mi haberin yok ....ikiz yasalardan haberin yok mu....ayrıntılardaki ufak yanlışlar neyi değiştiriyor hakikati değiştirmiyor....chp o tarihte yokmuş bu tarihte varmış ....sonuç değişmiyor arkadaşım ....az uyanık ol......google amcayada mı uğramıyorsun
doktorlar biriki ay içinde sözleşmeli olacak ve ben çocuk yapmaya korkuyorum
kamu reformu yasa tasarısıyla almanya daki sistem değil kenya daki sistem gelecek siz uyuyun daha......yerinden yönetime ulusötesi şirketler ortak olacak....örneğin nükleer santral yapmak isteyen bir şirket ankara ile değil mersin belediye başkanıyla anlaşacak ve mümkün olan en düşük ücrete işi kapatacak.....artık memuriyet kavramı olamayacağı için bölge bölge insanların ırkları ve dinleri mezhepleri dilleri daha belirgin olacak.....herkes kendi bölgesinde iş imkanı bulacak ......tıpkı işgal altındaki ırakta olduğu gibi şurası türk bölgesi şurası şiii bölgesi şurası şu tarikat bölgesi gibi
benim eşim subay babam emekli assubay kayınpederim emekli general 1980 darbesinin baş aktörlerinden ....ayrıca eşimin abiside albay.....özelden sana kanıtlayabilirim
şimdi aklımızı başımıza devşirmenin zamanı....bizi sadece bölünme beklemiyor....önümüzdeki senelerde yoksulluğun ve çaresizliğin dibini boylayacağız....araştır arkadaşım araştır öğrenmek ayıp değil

Son düzenleme:
askerler telaşlı doktorlar ve tüm sağlık çalışanları telaşlı ....insanların bu konuyu tartışmayıp aslında ülkenin anahtarı teslim edilmiş .....sonrada sadece .oku .okuna ölen askerlerimize vahvahlanıp esas meseleyi konuşmamak gerçekten beni şaşırtıyor

Son düzenleme:
valla arkadaşlar ikinizin de mesajlarını beğendim .çok da ters düşüncede değilsiniz aslında.

evet yılgınlığa kapılıp herşey bitti demek benim de en sevmediğim ve çok kızdığım şeydir.

ama tabi gözü açık olmak da gerekli.

En basitinden takım tutar gibi parti tutmaya son vermeli.Yani düşünüyorum da şu anda iktidardaki benim seçtiğim olsaydı ilk önce ben hesap sorardım.Böyle körü körüne savunmak yerine.

Siz de bak bildiklerinizi paylaşın burada

millet okuyup öğrensin.

Bir şey daha söyleyeceğim ilk önce sağlık bakanlığını ele geçirdiler demişsin ya bence ilk önce ysk yı ele geçirmişlerdi.zaten o yüzden belki bu kadar battık.

''868 veya 869 Önekinin Nasıl Anlaşılması Gerekir ?
Ülkemizde zaman zaman yerli malı kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla barkod numarası (GTIN) 869 ile başlayan ürünlerin satın alınmasını teşvik eden kampanyalar yürütülmektedir. Ancak söz konusu kampanyaların tüketiciler açısından yanıltıcı olmaması için aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekmektedir.

Barkod Sistemi (GS1 Sistemi) merkezi Brüksel’de bulunan GS1 Organizasyonu tarafından yönetilmektedir. GS1 Organizasyonu TOBB-GS1 Türkiye'ye 868 veya 869 önekini tahsis etmiştir, başka bir ifade ile TOBB-GS1 Türkiye üyelerine 868 veya 869 öneki ile başlayan firma önekleri vermektedir. Firmalar da bu firma öneklerini ürünlerini numaralandırmakta kullanmaktadır.

GS1 barkod ve numaralama sisteminin temel amacı bilgi sistemlerine daha hızlı ve doğru bilgi aktarılmasını sağlayarak tedarik zinciri yönetiminde etkinliği ve verimliliği artırmaktır. GS1 Üye organizasyonlarının farklı öneklere sahip olmasının sebebi ürünlerin menşeini belirlemek değil, dünya üzerinde kullanılan herhangi iki numaranın birbiriyle çakışmasının önüne geçmektir. GS1 Sistemi kapsamında ürünlere verilen barkod numarasının üreticisi tarafından verilmesi tavsiye edilmekle birlikte zorunlu tutulmamıştır, ürün dağıtıcısı, ihracatçısı hatta ithalatçısı tarafından da numaralandırılabilir.

Bu sebeple bir ürünün barkodunun 868 veya 869 ile başlaması o ürünün kesinlikle Türkiye’de üretilmiş olduğunun garantisi değildir. İthalatçı bir firmanın, TOBB-GS1 Türkiye’ye başvurarak almış olduğu 868 veya 869 ile başlayan firma öneki ile ithal ettiği ürünü numaralandırması GS1 Sistemi açısından bir sakınca taşımamaktadır. Benzer şekilde bir ürünün 868 veya 869 dışında bir numara ile başlaması da o ürünün kesinlikle Türkiye dışında üretilmiş olduğunun göstergesi değildir. Ülkemizde de üretim yapan uluslar arası firmalar merkez ofislerinin bulunduğu yerden almış oldukları firma öneki ile ülkemizde üretilen bir ürünü numaralandırabilir. ''

ALINTIDIR.

Barkod numarası belirleyici değildir. Ayrıca firmaların çoğu hisselerini
borsaya açtığı için ortakları konusunda kesin bir fikir sahibi olamayız.
Sonuçta borsaya sunulan hisselerinin kimin elinde olduğunu
bilemeyiz.

arkadaşlar kimseyi kırmak yada üzmek istemiyorum. Tek söyleceğim şey gerçekten çok karamsarsınız (her konuda).
terörle mücadele de elimize silahı alıp dağa çıkamayacağımıza göre evde tv karşısında cipsimizi çekirdeğimizi yerken Şehid haberlerine vah vah diyip öfkelenerek onun bunun üzerinden öfkemizi almaktan başka bişilerde yapmak lazım diye düşünüyorum.İşe yaramasa bile Ben kendi adıma en azından bişiler yapmaya çalışıyorum. kendimi bu konuda daha iyi hissediyorum çünkü seyirci kalıp oturduğum yerden birilerine saymak yerine bir işe yaramaya çalışıyorum.

saygılar...

en azından elimizden geleni yapabiliriz. babbam Türk malı konusunda çok hassastır. hele hele çin malına deli oluyor. annemle uydu almaya gittik. çevirdiğimiz herşeyin altında made in

china yazıyordu. bir tane ne malı olduğu belli olmayan marka bulduk. evirdik, çevirdik, altına, üstüne baktık yok! hiç bir yerde yazmıyor. görevliden rica ettik. görevli kutuyu açtı ve Türk

malıymış. annem hemen aldı. ve çok memnunlar . alacağımız ürünün Türk malı varsa tercih edilebilir. Denizli'de bir ayakkabıcı sadece" Türk malı satılır" diye tabela asmış. mümkün oldukça

bu yerlerden alışveriş yapılabilir. ve mağazaların Türk malı satmalarına sebep olabiliriz diye düşünüyorum.

Çabanı tebrik ediyorum, emin ol sessiz kalmaktan iyidir her
yapılan. Benim paylaşımım seni üzdüyse kusura bakma, ben
sadece 869 la başlayan malların Türk Malı olduğu inancına
ithafen yazdım onu. Alıntıladığım yazı tamamen TOBB'un
kendi sitesinden.

ben bılıyorum bılmesine ancak siz kulaktan dolma sözlerle bide milleti galeyana getırme derdındesiniz.. bir şikayetler bir yıldırma politikanız ülke diye bişey kalmadı imalarınız bir ufalandırma cabalarınız ulusa karsı... yani nasıl asker kokenlı bir aileden gelmıssınız ben anlayamadım.. siz ancak zaten boyle pısırık olun size niye boyle yapıyosun dıyenlerede höt höt davranın.. siz çocuk filanda yapmayın zaten yetıstırdıgınız cocuk nasılsa bu ulke yabancıların,satılmısların oldu der askere bile gondermezsınız bı evın bı oğlu diyerek! (üstüne bide çürük raporu aldırırsınız sapasaglam cocugunuza benım şikayet ettiğim sözde vatansever arkadas gibi)
chp var yok tarıhler bir veya değil diye işin içinden sıyrılamazsınız.. kıvıramazsınız bu sekılde.. bu arada gorduk kımın NE KADAR ARASTIRMACI oldugunu..
haa bu arada istifa etmıstınız değilmi??? baska bı topıkte calıstıgınızı hastane sartlarının ne kadar zor oldugundan bahsetmıstınız... inanın ister asker eşi olun isterse 7ceddin asker kokenlı olsun onların basarılarını kendınze siper edip arkalarına saklanarak cvpta vermeyın bana..
bir deidğiniz diğerını tutmuyor,yanlıslarınız oldugu zamanda bunu kabullenmek yerıne bi şekılde uste cıkmaya calısıyorsunuz..
CHPyi zan altında bırakarak sonucun değişmediğini soyleyıp kestırıp atıyorsunuz..

ben yuregımın yıgıtlıgıne cesaretıme guvenıyuorum .. şu haldeyken bişiler yapmaya calısıyorum sizin gibi olumsuzlukları yaymıyorum etrafıma.. daha başlamadan pes etmiyorum..mücadele ediyorum, en ufacık bi umutta olsa bunu dısarıya lanse etmeye calısıyorum

işte sen de bir asker eşisin ben de bir asker eşiyim..ama aramızda dağlar kadar fark var..... hatta sunu soylucem ama sizin gibi ego tatmını ederek değil benım sülalem ergekondan içerde neden biliyomusun..cunku elini tasın altına koyanı tıkıyorlar hapsede ondan.... bizi boyle yıldıracaklarını sanıyorlar işte! ama nafile ... hergecen gun daha cok guclenıyorum/guclenıyoruz yılmadan bıkmadan inatla...

haklısında canım valla acık acık yazacaktım ama konunun gidisatı tamamen farklı bi yonde olacaktı oyuzden dagıtmak istemedim acıkcası...
benım katılmadıgım nokta hemen pes etmesi bide boyle zamanlarda kenetlenmemız gerekli tam tersi değil yani..

son olarak arkadas kendını bulunmaz hınt kuması sandıgı için sen yanlıs bılıyosun ilk saglıktan basladılar değiştirmeye bikere aaaa

Son düzenleme:

canım şu yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum yıldıramıyacaklar bizleri.Ergenekon yalanının içinde boğulacak bu yalanı ortaya atanlar.

Yalnız 123peppe yi yanlış anladığını düşünüyorum.Çünkü onun söylediklerini de birileri dile getirmeli.Halkımız maalesef güllük gülistanlık zannediyor ülkemizi.
bir ayda 23 askerimiz ölürken ,ülkemiz savaşın eşiğine getirilmişken hala istikrardan bahsedenler de var.
Tabi ki bu ülke milletiyle ordusuyla neredeyse tüm dünyayala savaşmadı mı.Hepsine haddini bildirmedi mi ,Atatürk ün önderliğinde hepsini kovmadık mı topraklarımızdan .Yine yaparız ama neden tekrar aynı duruma dönelim.Yanlış giden birşeyler varsa bu söylenmeli ve herkesin bunları bilmesi gerekiyor.Yani o arkadaşın söyledikleri evet karamsar ama kesinlikle ülkemizi ordumuzu yermek için söylenmiş şeyler değil bence .İkiniz arasında bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar yıllardır yanlış giden şeyleri anlatmaya çalıştık.Herşeyin güllük gülistanlık olmadığını söyledik. sonuç ne oldu? bazı iktidar düşkünleri siz ne söylerseniz söyleyin hep körü

körüne bağlanmadı mı?ya şehit haberlerine bile ses çıkarmayan iktidar şakşakçıları tanıyorum ben. sırf konu iktidara gelir de kötülerler diye benim umudum azaldı artık. ters giden

şeyleri gördükçe de % 50 sağ olsun diyorum.Allah'ım vatanımızı, milletimizi daim eylesin. kast edenlere fırsat vermesin.

gulenyelken uyarın için tşkler... ozaman ne kadar marka var yazıcaz hepsını tektek... birde su var patenti fransa olupta türkiyede uretilen mallar var gibi.. yada ortak antlasmalar ne bılım hipermarketler gibi..gibi.. bunları bulup yazarsak daha iyi sonuca ulasırız gibi geliyor..

ebushhh benimde tepkım bu yonde yani.. sadece mıllet olarak bişeyler yapabılmek etnık kulturlerımız,siyasi partılerımızı bı kenara bırakarak bir cozum yolu uretmek ve buldugumuz bu çözümdede istikrarlı bir sekılde surdurmek organize olmak....

daha denemeden cozumu uygulamaya bırak fıkır uretmek bile zor gelıyor kımısıne ve hemen satıldık soyle oldu boyle oldu işte bende bu tarz seylere çok kızıyorum ,bi mucadele yok .. daha baslamadan kaybetmeyı kabullenmek oldumu sımdı !

Bende aynısını düşünerek birlik olalım birşeyler yapalım dedim fakat sonuç ortada. dün 10 kişiden fazlası burayı okur yorum yaparken hadi!! dediğim anda kayboldular ortalıktan.

Biz genelde arkamıza yaslanıp birbirimizi eleştirip hadi dendikten sonra 'aman yapacağızda bişi mi olacak sanki!' diyenlerdeniz. ben Bazı yorumlardan sonra bunu anladım!...

Bence yeni bir topic açalım orda yapmak istediklerimizi dile getirelim burda iyice şevkim kırıldı...

aferin yiyin birbirinizi böyle kurtarırsınız vatanı!

haklısın canım ıste bundan bahsedıyordum konunun gidisatı değişecek diye... daha ne yazarsa cvp yazmıcam... eger nıyetı varsa oda fıkrını soylesın yada belkkı yanlıslarımız olacak uyarsın bizi -gulenyelken - arkadasımız gibi..

evet sımdı bu markaları bulucaz sonra boykot adı altında kendi arkadaslarımıza msn face twitten kısaca sosyal medyadan ulaşabılecegımız herkese gonderelım iletelım dıyorum..birde tv kanallarına gondersek boyle bişeyı halka karsı yayınlarlarmı acaba??

birde hammadde olarak yurtdısından gelen urunler oluyor ben dıyorumki bunları fabrıkalarında işleten firmalara hangi hammaddeyse ülkemize dusman olmayan baska bi alternatif ulkeden ithal etmelerini saglamak yada turkıyede alternatifi varsa onu kullanmalarını soylesek filan----çok mu ucuk oldu??

fıkırlerınızı beklıyorum..

bence güzel fikir. Benim abim FOX tvde çalışıyor. Ona bir danışayım bişiler yapabilirmi? TV kanalı yada Gazetelere mail baskısıyla ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Birlik olarak adımızı bir kere duyursak bizimle aynı fikirde olan çok insan bulabileceğimizi düşünüyorum. Hammadde konusunda geniş bir araştırma yapmalıyız. Belki bişeyler bulabiliriz

arkadasim peki simdiki turkiye yine dunyaya bas kaldirabilirmi??? turkiyenin dunyadaki pososyonu nerde , ergenekon sacmaligini ileri surerek ordu yu param parca yaptilar , yine yeni kanunlar gelmis orduyla alakali , Turkiye ne savas acabilir ne terorru biteribilir, turkiyenin iyi zamani bu , ve bence cok kotu gunler gelcek, artik segileniyorda turkiyenin yem olarak kullanildigini, insanlariysa kuzu ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…