Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

ben eskinin bu kadar savuunma yapılmasına cok kızıyorum eskiden söyleydi böyleydi diyee ona kalırsa cok eskiden koskoca dunyaya hukmediyorduk kala kala bu kadar kaldıkkk yaniii sıgıntı gibi ama basa gelenlerin görevi belli dimi ?? ona kalırsa birsürü metro projeleride önceden yapılmıs ama bu hükümet bitirdigi icin alkıslıyoruzz ama yok öle ikiyüzlülük hata yapıncadaaaa eleştiriye acık olacaksııınnn

neysee dizi furyası baslıoo oturup bol bollll onları izleyelimmmm bariii ölen ölmüş bizene kalan sağlar bizimdirrrr............. ohhh beee bizine yaa dimiiiiiiiiiii ??????? alan satan memnun vay canına beee

gözler görüyor,sesler çıkıyor ama kıllar hatalı kıpırdıyor..olan yine gencecik evlatlara oluyor..benim içim acıyor,içim yanıyorken o körpecik evlatlarını toprağa vermiş analara,babalara,eşlere,evlatlara,kardeşlere Allah ssabır versin.sözlerin tıkandığı,insanın en çok sihirli değneye sahip olmak istediği nokta..inşallah bundan sonra hiçbir askerimiz ölmesin,hiç şehit,gazi vermeyelim,inşallah inşallah..

her gün güzel ülkemden BİR KAÇ MEHMET GİDİYOR!!!

her gün güzel ülkemde ÜNİVERSİTE MEZUNU İŞSİZ SAYISI ARTIYOR!!!

her gün güzel ülkemde YENİ YENİ VERGİLER ÇIKIYOR!!!

her gün güzel ülkemde GASP,ŞİDDET,TECAVÜZ ARTIYOR!!!

..........

.......

..........

BU TABLO BÖYLE UZAAAAR GİDER!!! AMA BENİM GÜZEL ÜLKEM UYUYOR!

SATILDIK,HABERİNİZ VAR MI? AÇLIK SINIRINDA YAŞATILIYORUZ,CEBİMİZDE Kİ ÜÇ KURUŞ PARAYA KADAR ALIYORLAR VE BİZ

HEP SUSUYORUZ.

NEREYE KADAR GÜZEL ÜLKEM NEREYE KADAR!!!

BİR TARAFTA TERÖR,DİĞER TARAFTA İŞSİZLİK...

DURMAK YOK,YOLA DEVAM!

Bir gün şehit cenazesine gidin.Şehidimizi toprağa verirken şehidimizin cansız bedenine dokunun ve şöyle düşünün.Bu benim evladım.Şehit oldu.Toprağa veriyorum ve ilelebet canlı olarak göremeyeceğim.Bu durumdaki Anne ve Babanın bir halini düşünün.Gelin hepbirlikte ayağa kalkıp birer ayağımızı sertçe yere vuralımki ayağa kalktığımızdan toprağında haberi olsun.

Terör bu hükümetle ortaya çıkmış bir sorun mu?Bu ülkede hergün hergün şehit haberi oldu , hep oldu.Bazen arttı . Bazen azaldı. Sadec bu ülke % 70 fazilerle uğraşırken sorun yoktu.

Türkiye ne zaman biraz toparlansa , ekonomik ve siyasi açıdan güçlense bu güçlenmeyi istemeyen iç ve dış kuvvetler her zaman terörü kullanırlar.

Evet herşey eleştirilsin. Herkese körü körüne inanılmasın.
-Bu ülkede cumhuriyet döneminden beri bütçenin çok büyük bir bölümü savunmaya ayrılırken neden silah potansiyeli olarak çok çok iyi yerlerde değildik?
-Neden dağdaki pkklı son sistem taramalı kullanırken MEHMETÇİK'İN ELİNDE 40-50 YILLIK SİLAHLAR VARDI?
-Neden bu ülkenin tonla üniversitesi , tonla mühendisi varken yeterli bilimsel çalışmamız yok. neden kopyala yapıştır yapıp durduk?
-Neden kendi tanklarımızı , uçaklarımızı daha yeni üretebilmeye başladık.
-Neden bu içi boş üniversiteler zehir gibi gençlikten birsürü bilim adamı , mucitler çıkaramıyor? Bizim ne eksiğimiz vardı yabancı gençlerden? Neden üniversitelerimizin labarotuarları sadece göstermelik.
- Neden bu zamana kadar pkklılar kuşatılıyordu genarallerin emriyle vurulmayıp görmezden geliniyordu?

Bu ülke mili, maddi , manevi servetini farketip ayağa kalktıkça içerdeki kan emiciler , dışardaki emperyalistler tarafından terörle yere serilmeye çalışılacak. Suriye yapmazsa , Amerika yapacak , o olmazsa başka biri.

Bu ülkede tek konulmuş tuğlası olmayanlarla , tek yaptıkları bıdı bıdı olanlarla , göreve geldiklerinde % 70 faizlerle bu insanları yaşatanlarla , askeriyenin tüm bütçesini gönüllerince yiyip hesap veremeyenlerle pkklıların aynı yolda olduğunu görün lütfen . Yok hepsi kötü diyorsanız da başa siz geçin.

klasik akp li tesellisi nezaman ülke gelişse terör çıkıyor mğbarek ülkede geliş geliş ne geliştik demi neyse durmak yok devam diyelim şehitlerede allah rahmet eylesin

terör 80 lerden beri var....ülkenin kanayan yarası

amma velakin hiçbir hükümet döneminde hergün onlarca insan ölürken bir başbakan tatil yapamamıştır...hiçbir zaman hiçbir terörist "ülkenin şu bölgesinin 400 km si ele geçirildi" gibi açıklamalar yapmaya cesaret edememiştir...

hiçbir hükümet döneminde terör cinayetleri bu kadar kanıksanmamıştır...

"başarabilirsek terörü lanetleyerek bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeceğiz" son zamanlarda sosyal medyada dikkatimi çeken nadir paylaşımlardan biridir ve gerçekten durumu özetlemektedir....bu vebal ödenemez...ve şu anda devleti yönetmeye çalışanlarda bunu ödeyemeyecekler...

böyle masum numaraları yaparak sizi zehirlemişler yok pkk 30 senedir varmışta bunlarmı getirmişte 15 senedir bu memlekette hükümet olan iktidar var 15 sene yarısından siz suçlusunuz demekki ayıp ayıp daha dün gelmiş gibi davranıyorlar bu ülkede terör bitmişti 10 sene önce şimdi geldiğimiz yerin suçunu toprakta yatan insanlarda arıyorsunuz siz yersinizde ben yemem bunları afiyet olsun

klasik akp li tesellisi nezaman ülke gelişse terör çıkıyor mğbarek ülkede geliş geliş ne geliştik demi neyse durmak yok devam diyelim şehitlerede allah rahmet eylesin

gelişmeden bahsedenlerle aynı ülkede mi yaşıyorum uzundur çok merak ediyorum

gelişmeden bahsedenlerle aynı ülkede mi yaşıyorum uzundur çok merak ediyorum

merak edicek pek bişey yok aslında şu ülkedeki insanlar biraz düşünse neyimizin nasıl geliştiğini çözecekler görüntülü telefon konuşmasını gelişmekten sayanlar var bu ülkede sanki telefonu türk bulduda görüntülüsünüde türkler yapıyor teknolojik gelişmeleri hep gelişmeden sayıyorlar yok efendim karneyle ekmek alırlarmış şimdi bu ülke bir şavaşa girsinde görelim karneyle bile alıncak ekmek kalıyormu ülkede bunun gibi binlerce şey sayabilirim ama gel görki insanlar gerçekten cahil yada biz cahiliz bilemiyorum :)

bayramda yaşadığımız ildeki şehitliğe gittik..yanyana 10 mezar..ve açılmak üzere betonla kapatılmış 20 mezar daha..gelecek yeni şehitlere ayrılmış belli ki..beli ki kimsenin terörü bitirmeye niyeti yok!bunu en iyi o gün şehitlikte anladım..

annem sınıf öğretmeniydi,emekli oldu..en son mezun ettiği sınıfından çok sevdiği bir öğrencisi şehit oldu 2 yıl önce..onun mezarının başında fenalık geçirdi annem..gencecik bir çocuk..1.sınıfa başlarken ki hallerini hatırladı,5.sınıftan mezun olurken ki ağlamasını..sınıfta ağlayan tek erkek öğrencim oydu dedi..sonra Mustafam kalk bak öğretmenin seninle bayramlaşmaya geldi kal da elimi öp oğlum diye ağıtlar yaktı...Mustafa kalkamazdı.mazarının üstü çiçeklerle örtülü yerden kalkamadı..bu bayram öpemedi öğretmeninin elini..şehit olan diğer Mustafalar gibi..

pardon aynı ülkeden mi bahsediyoruz??

Katılıyorum jeandarc ve eklemek istiyorum;

Bu üllkede hiçbir zaman bir milletvekili teröristlerle öpüşüp bayramlaşırken fotoğraf çektirememiştir.

Bu ülkede hiçbir hükümet döneminde Mehmetçiğe ''3-5 Mehmed'', şehit naaşına ''kelle '' denilememiştir.

Bu ülkede hiçbir hükümet döneminde dağdan inenler çiçeklerle karşılanmamıştır.

Bütün bunların o şerefsizleri cesaretlendirmesine göz yumulmamıştır.

ülke elden gıttı gıdıyor
ama nedense kımse dur demıyor
ülkemızın başındakıler surıyelı nankörlerı ülkeye yerleştırmekle meşgul
şehıt ne kı
bırı ölür, bırı başlar değıl mı....

eskıden bende erkek kardeşım askere gıtsın
onu asker unıformasıyla göreyım dıye hayal ederdım

ama bu saatten sonra bırak erkek kardeşımı
erkek arkadaşımı bıle askere göndermem
ne ıçın? kım ıçın? savaş mı var da bu kadar ınsanımız ölüyor?
kımse kusura bakmasın ama bı hıç uğruna sevdıklerımın şehıt olmasına müsade edemem
kendı ellerımle onları askere göndermem

heee çok gıtmesı gerekıyorsa
erdoğanın oğlu gıtsın bı zahmet !

türk ınsanı çok farklıdır

bız ambulans sırenı bıle duysak ıçımız ürperır acaba ne oldu, ınşallah kötü bırşey değıldır dıye

bu ınsanlar o anneye babaya nasıl

-bu yaşa kadar besledığın büyüttüğün evladın şehıt oldu- der

bu kadar kolay mı yanı

sonrada VATAN SAĞOLSUN!!!!!! demı, evet vatan sağ olsun, ezberledık artık hepımız

benım kardeşım, sevdığım, evladım bı hıç uğruna ölsün

ben vatan sağolsun dıyım, heee evet. oldu.

siz nasıl insanlar olmuşsunuz anlamak imkansız bu insanlar askere gidenlerin ellerine kına yakıyorlar kurbanlık diye mehmet diyorlar muhammetin askeri siz diyorsunuzki muhammetin askerleri çok korkunç bişeymiş gibi korkmayalım diye güya milleti gaza getiriyorsunuz yazık size çok yazık bu konularla ilgili bir şiir var bilen bilir şöyle diyor

o iti kenyadan alıp geleni
o it gibi içeri tıktık efendim

tekrar size yazık diyorum ben bu ülkenin askerinden polisinden korkmuyorum ama sizden korkuyorum allah saklasın sizi bizden

Bu bahsettiğiniz problemler hala ülkemizde devam eden problemler.
Bugüne kadar generaller kuşatıp vurmadı size göre,bugün kuşatmayı bile beceremiyorlar.
Üniversitelerimizin hali içler acısı,bilim insanı değil torpil insanları alabiliyor sadece kadroları.
Ülke refah içindeymiş,ben görmedim .
Ama muhakkak ki refah içinde yaşayan bir kesim var memleketimde.
Yoksa satılanların parasını kim yiyecek;
-İzmir limanı
-Antalya limanı
-Samsun limanı
-Mersin limanı
-Tüpraş
-Türk telekom.

Bunlar yanlızca şuan aklıma gelen küçük bir parçası satılanların.

Ülke ne durumda biliyormusunuz siz????
Bugün savaş çıksa başımıza gelecekler neler.

-Bütün büyük limanlarımız yabancıların elinde,savaş gemilerini yanaştıracak limanımız yok elimizde.Savaş gemisine ne ihtiyacımız var bizim,iman gücüyle sallarla satılamayan birkeç küçük limanı kullanırız .......
-Savaş anında haberleşme kaynağımız olacak tek kurum Türk telekom yabancıların elinde.Artık güvercinlerle,dumanla haberleşmeyi deneriz.....

Ülke refah içinde ve bunu çekemiyorlar öylemi,

Satılan devlet malı kalmayacak yakında,modern kapütilasyonlar da verildi yabancıların eline,az kaldı tepemize binmelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…