- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Terör bu hükümetle ortaya çıkmış bir sorun mu?Bu ülkede hergün hergün şehit haberi oldu , hep oldu.Bazen arttı . Bazen azaldı. Sadec bu ülke % 70 fazilerle uğraşırken sorun yoktu.
Türkiye ne zaman biraz toparlansa , ekonomik ve siyasi açıdan güçlense bu güçlenmeyi istemeyen iç ve dış kuvvetler her zaman terörü kullanırlar.
Evet herşey eleştirilsin. Herkese körü körüne inanılmasın.
-Bu ülkede cumhuriyet döneminden beri bütçenin çok büyük bir bölümü savunmaya ayrılırken neden silah potansiyeli olarak çok çok iyi yerlerde değildik?
-Neden dağdaki pkklı son sistem taramalı kullanırken MEHMETÇİK'İN ELİNDE 40-50 YILLIK SİLAHLAR VARDI?
-Neden bu ülkenin tonla üniversitesi , tonla mühendisi varken yeterli bilimsel çalışmamız yok. neden kopyala yapıştır yapıp durduk?
-Neden kendi tanklarımızı , uçaklarımızı daha yeni üretebilmeye başladık.
-Neden bu içi boş üniversiteler zehir gibi gençlikten birsürü bilim adamı , mucitler çıkaramıyor? Bizim ne eksiğimiz vardı yabancı gençlerden? Neden üniversitelerimizin labarotuarları sadece göstermelik.
- Neden bu zamana kadar pkklılar kuşatılıyordu genarallerin emriyle vurulmayıp görmezden geliniyordu?
Bu ülke mili, maddi , manevi servetini farketip ayağa kalktıkça içerdeki kan emiciler , dışardaki emperyalistler tarafından terörle yere serilmeye çalışılacak. Suriye yapmazsa , Amerika yapacak , o olmazsa başka biri.
Bu ülkede tek konulmuş tuğlası olmayanlarla , tek yaptıkları bıdı bıdı olanlarla , göreve geldiklerinde % 70 faizlerle bu insanları yaşatanlarla , askeriyenin tüm bütçesini gönüllerince yiyip hesap veremeyenlerle pkklıların aynı yolda olduğunu görün lütfen . Yok hepsi kötü diyorsanız da başa siz geçin.
ya bana herşeyle gelinde hala aynı soruyla gelmeyin lütfen TERÖR BU ZAMANMI CIKMIS ...
böyle bir savunma yapılırmı yaa bu nasıl bir mantık? 15 yıll ne demek ya 15 yıl............... iyi başlamısya önceden bitirmeyin azdırın da azdırın madem. ya o ölen yavrucaklardan biri senin canın olsaydıı.... ne düşünürdün birinden bunun hesabını sormak istersin dimi? bunu ilke pkk dan sonra onlara göz yumup bitirmeyen hükümetten sorarsın hesabınıııı ...... haa kezaa arkadaşlarda çok güzel ifade etmişler bu 15 yıl içinde ÇOOOOK SAYGI DEĞER ARKADAŞLARA davranışlarını
ha bideee issizlik var dimi bu ülkede........ benzin en yüksekte vs neyse saymıyım koonu nede olsa sehitlerimizz bundan sorumlu olan herkeste kendimde dahil olmak üzere hesabını veririz elbet Rabbime
Ne 15 yılı.. 1984'ten beri var..28 yıll!!!! neredeyse 30 yıl!!! Koskoca Kurtuluş Savaşı,planlanması,kazanılması, anlaşmalari, osmanlının bitişi,Türkiye Cumhuriyetini kurulması Toplam 4YIL.. (1919-1923) Rezilliği ve acizliği düşünün artık..
Bir yazı okumuştum "Dünyada terörü 'Lanetleyerek' yok etmeye çalışan tek ülke biziz." ne kadar doğru..
Kaldirim taslarini sokup sokup takacaklarina artik gercek bi lider gibi davranma zamani gelmedimi
Sultani Tahta cikaranlar acaba rahat uyuyormu
cnm ben onu bu hükümet 15 yıldır var neden birşey yapmıyolar diye yazdım. hani diyorlarya önceden vardı diye. önceden olunca bidaha düzelmesi mümkün degilmiş gibi söleyenlere cevaben yazdım
tek yürek olsakkk birşey yapsakk ya birşey yapmalıyızzz ölmemelilerrr
Bu bahsettiğiniz problemler hala ülkemizde devam eden problemler.
Bugüne kadar generaller kuşatıp vurmadı size göre,bugün kuşatmayı bile beceremiyorlar.
Üniversitelerimizin hali içler acısı,bilim insanı değil torpil insanları alabiliyor sadece kadroları.
Ülke refah içindeymiş,ben görmedim .
Ama muhakkak ki refah içinde yaşayan bir kesim var memleketimde.
Yoksa satılanların parasını kim yiyecek;
-İzmir limanı
-Antalya limanı
-Samsun limanı
-Mersin limanı
-Tüpraş
-Türk telekom.
Bunlar yanlızca şuan aklıma gelen küçük bir parçası satılanların.
Ülke ne durumda biliyormusunuz siz????
Bugün savaş çıksa başımıza gelecekler neler.
-Bütün büyük limanlarımız yabancıların elinde,savaş gemilerini yanaştıracak limanımız yok elimizde.Savaş gemisine ne ihtiyacımız var bizim,iman gücüyle sallarla satılamayan birkeç küçük limanı kullanırız .......
-Savaş anında haberleşme kaynağımız olacak tek kurum Türk telekom yabancıların elinde.Artık güvercinlerle,dumanla haberleşmeyi deneriz.....
Ülke refah içinde ve bunu çekemiyorlar öylemi,
Satılan devlet malı kalmayacak yakında,modern kapütilasyonlar da verildi yabancıların eline,az kaldı tepemize binmelerine...
nerede keşke tek bilem tek yürek olup birşeyler yapsak ama okadar güzel susturuluyoruzki hergün şehit haberlerine normal sıradanmış gibi davranır olduk.medya baskı altında ülkeyi güllük gülitanlık gibi gösteriyor sanki hiç bir problemimiz yok gibi kınamaktan lanetlemekten başka birşey yapmıyor baştakiler 20li yaşlarda gencecik fidanlar giriyor toprağa kimseninde içi cızz etmiyor midesi fazla geniş bir toplum olduk ki keza atalarımız doğusunsan batısına kuzeyinden güeneyine kaç milletle savaştı korkamadan inançla bizde bu cesur insanların korkak torunları olduk malesef aynı şey yine mevcut sırf teröre değil birde bunun arkasındakilerede bakın bakın bakalım kim destek veriyor bunlara kim besliyor kim giydiriyor kim ilaç yolluyor kim silah veriyor biz tek dağdakilere karşı savaşmıyoruz aslında görünenin altında görünmeyen kaç ülkeyle savaşıyoruz..saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?