Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

ya bana herşeyle gelinde hala aynı soruyla gelmeyin lütfen TERÖR BU ZAMANMI CIKMIS ...

böyle bir savunma yapılırmı yaa bu nasıl bir mantık? 15 yıll ne demek ya 15 yıl............... iyi başlamısya önceden bitirmeyin azdırın da azdırın madem. ya o ölen yavrucaklardan biri senin canın olsaydıı.... ne düşünürdün birinden bunun hesabını sormak istersin dimi? bunu ilke pkk dan sonra onlara göz yumup bitirmeyen hükümetten sorarsın hesabınıııı ...... haa kezaa arkadaşlarda çok güzel ifade etmişler bu 15 yıl içinde ÇOOOOK SAYGI DEĞER ARKADAŞLARA davranışlarını

ha bideee issizlik var dimi bu ülkede........ benzin en yüksekte vs neyse saymıyım koonu nede olsa sehitlerimizz bundan sorumlu olan herkeste kendimde dahil olmak üzere hesabını veririz elbet Rabbime

Ne 15 yılı.. 1984'ten beri var..28 yıll!!!! neredeyse 30 yıl!!! Koskoca Kurtuluş Savaşı,planlanması,kazanılması, anlaşmalari, osmanlının bitişi,Türkiye Cumhuriyetini kurulması Toplam 4YIL.. (1919-1923) Rezilliği ve acizliği düşünün artık..

Bir yazı okumuştum "Dünyada terörü 'Lanetleyerek' yok etmeye çalışan tek ülke biziz." ne kadar doğru..

böyle durumlarda insanlar neden hükümeti korur savunur anlayamıyorum ben. tekrar söliyim sol partili biri degilim namazında niyazında insanım bende. ama avrupada insanlar 1 can için birsürü şey yapıyor bizz öleee seyrediyoruz.

kimii hastane hastane dolaştırılıp yollarda ölüyor
kimi doktordan hemsireden azar işitiyorr sucu hasta olup bilgi almayı istemesi,
kimi işsizlik parasızlıktan cinnet geçiriyor intihar vs oluyor
garibanlarımız orda sehit düşüyor ama ortada iyiye giden hicccc bisey yok
benzin meyve sebze tavandaa esnaflar kan ağlıyo eşim esnaf ordan biliyorum
büyük bir gündem oluyor hemen ardından kürtaj vs gibi konu cıkıyo ortaya hopp millet ona dönüyo
vergiler vergiler vergiler..............
Peygamberimiz hasırlar üzerinde yatıyorken tüm meclis kuş tüyünde uyuyor.......
EEE ELEŞTİRMEYLİMMİ YANİ..........

iyi olan herşeyide takdir ederim yaptıkları iyi şeylerde var elbet ama neden olumsuzunu irdelememize karsı cıkanlar oluyorki

cnm ben onu bu hükümet 15 yıldır var neden birşey yapmıyolar diye yazdım. hani diyorlarya önceden vardı diye. önceden olunca bidaha düzelmesi mümkün degilmiş gibi söleyenlere cevaben yazdım

Kaldirim taslarini sokup sokup takacaklarina artik gercek bi lider gibi davranma zamani gelmedimi
Sultani Tahta cikaranlar acaba rahat uyuyormu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldirim taslarini sokup sokup takacaklarina artik gercek bi lider gibi davranma zamani gelmedimi
Sultani Tahta cikaranlar acaba rahat uyuyormu

evet habire bi kaldırım calısması varrr aaa etrafımda söyle diyene cok rastladım herkes yiyo bu hem calısıyo hem yiyo ne kadar dürüstçe ve güzelll

bu memlekette harama göz dikmeyen sırf halkı iicn calısacak ne kadar dindar ülkesine baglı helali gerçekten bilen vatanını herşeyden önce tutan nice gencler var........ bırakında yollarını onlar gelsin

cnm ben onu bu hükümet 15 yıldır var neden birşey yapmıyolar diye yazdım. hani diyorlarya önceden vardı diye. önceden olunca bidaha düzelmesi mümkün degilmiş gibi söleyenlere cevaben yazdım

Hee! Pardon yanlış anlamışım.. Doğru sadece 15yılı bu hükümet.. Terör meselesi hükümetler üzeri bir mesele..Çözüm aslında kolay ama yapmıyorlar işte.Halk yaptırmasını bilmiyor..Dünyada Halklar bazı şeyleri yaptırır...

Günümüze dair; Atatürk yabancı bir gazeteciye röportaj veriyor..Diyor ki, "Dünyadaki büyük ülkelerin ortadoğuda kurduğu küçük ülkelerde ileride çok büyük kargaşalar,halk hareketleri,iç savaşlar olacak..o gün geldiğinde Türkiye (o malum) büyük ülkelerin yanında olursa aynı kargaşa ve olaylar Türkiye'de de olur. " İnanılmaz bir analiz,öngörü....Geleceğimiz gayet açık..

tek yürek olsakkk birşey yapsakk ya birşey yapmalıyızzz ölmemelilerrr

şu an kendi istihbaratı için dış mihraklara muhtaç bir teknolojiye sahip süper gelişmiş bir ülkeyiz....
yapılan, boyanıp allanıp pullanan her işin boyası hızla dökülüyor ve artık söylenenlere söyleyenler bile inanmıyor...ve insanlar durumu nasıl göremiyor.... insan dehşete düşüyor

teröristleri meclise alanın kim olduğunu unutmayalım. mevcut hükümet iktidara gelene kadar terör, mezhep çatışmaları bu kadar çok değldi. milletni bu kadar birbirine düşüren başka bir hükümet var mı yeryüzünde?

sevgılı kazen bende o kadar sınırlıyım ki

yapacak çok şey var ama kimsede cesaret yok

çünkü korkuyoruz karın tokluguna calıstıgımız için yarınımız güvencede olmadığı için bi şey yapamıyoruz

bu konuya suan full ilgi gelir diye düşünüyodum ama malesefff işte unutuldu bileee herkes dizi izleer şimdi

nerede keşke tek bilem tek yürek olup birşeyler yapsak ama okadar güzel susturuluyoruzki hergün şehit haberlerine normal sıradanmış gibi davranır olduk.medya baskı altında ülkeyi güllük gülitanlık gibi gösteriyor sanki hiç bir problemimiz yok gibi kınamaktan lanetlemekten başka birşey yapmıyor baştakiler 20li yaşlarda gencecik fidanlar giriyor toprağa kimseninde içi cızz etmiyor midesi fazla geniş bir toplum olduk ki keza atalarımız doğusunsan batısına kuzeyinden güeneyine kaç milletle savaştı korkamadan inançla bizde bu cesur insanların korkak torunları olduk malesef aynı şey yine mevcut sırf teröre değil birde bunun arkasındakilerede bakın bakın bakalım kim destek veriyor bunlara kim besliyor kim giydiriyor kim ilaç yolluyor kim silah veriyor biz tek dağdakilere karşı savaşmıyoruz aslında görünenin altında görünmeyen kaç ülkeyle savaşıyoruz..saygılar

suturulmak değil....susuyoruz canım arkadaşım...efsunlanmış gibi susuyoruz...

Neden her şehit haberinden sonra kandil bombalanıyo ?
Bu uçaklar şehit kanıyla mı çalışıyooo?

Yine bir sürü şehit Allah ailelerine ve bizlere sabır versin.
gerçekten yapılabilecek bi şey yok mu ya !?
yani yeter artık
Bir de bi şeyi ciddi anlamda merak ediyorum , teröristler cenazelerini almak istemişler e o sırada neden tutuklanmıyo belli işte terörist olduğu.
Hoş tutuklansa ya paşalar gibi bakılır ya da bir kaç aya çıkarlar.
İyice coştular arsızlaştılar artık, bir şeyden korktukları yok.

Terörü lanetliyoruz...
Bıçak kemiğe dayandı...
Hesabını soracağız...

Bu cümleleri her şehit haberinden sonra 1-2 gün duyup sonra da herşeyi unutmaktan bıktık artık...
Ateş düştüğü yeri yakıyor.. Ambulanslar, alay komutanları lojmanın önüne gelince her evde bir korku...
Siz hiç şehit evine gittiniz mi? Ben gittim..Ve keşkee gitmez olsaydım.. Şaşkın şaşkın etrafta dolanan eş, boynu bükük 2 evlat..
Evlat acısıyla dünyaları kararmış bir ana ve baba...
Biz ancak oturduğumuz yerden terörü lanetliyoruz...
Rabbim hiçbir eve şehit haberi verdirtmesin...
Allahım tüm polislerimizi askerlerimizi güvenlik güçlerini korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…