Terörü lanetliyoruz...
Bıçak kemiğe dayandı...
Hesabını soracağız...
Bu cümleleri her şehit haberinden sonra 1-2 gün duyup sonra da herşeyi unutmaktan bıktık artık...
Ateş düştüğü yeri yakıyor.. Ambulanslar, alay komutanları lojmanın önüne gelince her evde bir korku...
Siz hiç şehit evine gittiniz mi? Ben gittim..Ve keşkee gitmez olsaydım.. Şaşkın şaşkın etrafta dolanan eş, boynu bükük 2 evlat..
Evlat acısıyla dünyaları kararmış bir ana ve baba...
Biz ancak oturduğumuz yerden terörü lanetliyoruz...
Rabbim hiçbir eve şehit haberi verdirtmesin...
Allahım tüm polislerimizi askerlerimizi güvenlik güçlerini korusun..
hakikaten ben çok rahatsız oluyorum bu face paylaşımlarından, şehitlere yönelik face de paylaşılmak üzere hazırlanmış laflardan ya, çok yalan ve yavan geliyor
bu kadar basit mi
hakikaten ben çok rahatsız oluyorum bu face paylaşımlarından, şehitlere yönelik face de paylaşılmak üzere hazırlanmış laflardan ya, çok yalan ve yavan geliyor
bu kadar basit mi
Bir tikla paylasmak bir kac süslü cümlelerle yorum yapmak kolay... Ama gerisini getiremiyoruz
evet o kadar basit birşey değil insanlar ölmüş çocuk yaşlarda şurda burda paylaşım yapılıyor millet bunu ayıplıyor klavye kahramanı bilmem ne diye bu piskolojiyide bize getiren beceriksiz ülke yöneticileri bakın dün başbakan diyorki işte basın şehit haberi yapmasın falan içine doğmuş sanki adamın bugün 10 şehit tek bir kanal şehit haberi verdi bunlar aslında türk halkını körelttiler siz farkında değilsiniz bu piskolojiye borsada başarılı olur insan insanlıkta değil para kaybedersin hiç bişey olmamış gibi devam edersin işine ama bu öyle değil insanları körelttiler tepkilerini duygularını herşeyini bunuda güya pkk nın piskolojik bilmem nesi için yaptılar ne dicek adamlar bunlar hiç üzülmüyor bizde bıktık bu işten yürüyün evimizemi gidelim dicekler yoksa bunlar 3 5 üzülmüyor biz 20 öldürelim o zaman ne yapıcaklarmı dicekler inşallah demek istediklerimi anlatabilmişimdir
bu kadar basit mi derken demek istediğim ayıplamak ya da klavye delikanlısı demek değil, acının büyüklüğüydü, bir tıkın ne kadar önemsiz ve saçma göründüğü bu durum karşısında
bu konuşmanın siyasete doğru daha çok yolu var ama neyse, eleştirdiğim şeyi kendim yapmış olacağım
Askerler hapis yatmazken bu terör sorunu yokmuydu? Vardi.
Hatta kac Genelkrmay baskani emekli oldu bu süre icinde.
Ama simdi askerler iceri alindi diye cogaldi.
30 yildir vardi, askerler bitiremiyordu, ama simdi askerler yargilanacak diye terör eylemleri cogaldi.
Aceba birileri askerler hapisten cikarilsin, yargilanmasin diye halka " bak askerler icerde, terör eylemleri cogaldi" mesajimi veriyor.?
Böylesi büyük bir sorunu halletmek icin önce önyargilarindan kurtulmali insan.
Öncelikle bu ülkede kim yasadisi is yapmissa yargilanmali.
Kimse bu ülkenin sahibi degil.
Korkulmamali biyerlere dokunmaya.
Askerler 25-30 yildir disardaydi.
Hatta darbe yapip ülkenin basina gectiler aceba neden bitirmediler bu terör sorununu?
Önümüzdeki yıl erken seçim beklentisi var. Muhtemelen iktidar
partisi, şimdi kelle dediği, birkaç tane olduğu için meclisi acilen
toplamaya gerek görmediği evlatlarımız için içli şiirler okuyacak,
etkili nutuklar atacak. Diğer yandan terör örgütünü destekleyen
kitleyi kaybetmemek için mesafeli cümleler kuracak. Açılım denen
ucubeyi farklı bir isimle pazarlamaya çalışacak.
Ana muhalefet partisi ise birkaç isim dışında yine etkili olamayacak.
Muhtemelen kendi içindeki iktidar kavgasını bastırmakla uğraşırken,
terörü sadece meydanlarda hatırlayacak. Magazinsel yönü, siyasi
yönünü bastıracak bir hadise mutlaka vuku bulacak.
Diğer muhalefet partisi ise sözde en çok kendilerinin savunduğunu iddia
ettiği şehitlerimiz için tatilini bölüp meclise gelmediğini unutacak ve aynı
kozunu tekrar kullanacak. Vatan, millet, sakarya diye milliyetçilik nidaları
ile insanları peşine takacak...
Ve dağlarda gencecik canları yitirmemize neden olan teröristleri kutsal
sayan ama o teröristlerin değil, bizim beslediğimiz yüzsüzleri sahte
barış içeren cümleleri ile kandıracağı halk yine meclise sokacak.
Biz yine burada giden gencecik canlara, yaralanan, sakat kalan askerlerimize
ağlarken yine aynı cümleleri kuracağız.
şehitlere yanmadan daha araya hemen bir madde iliştiriverdiler!!!
kısaca;
''artık şehitler bayrağa sarılı tabuta konmayacak...''
sözün bittiği yerdeyiz....
evet bu hükümeti savunanlar devam edin bizim göremediklerimizi görmeye.....
yazıklar olsun bunların ne bu dünyada ne de Allah katında yerleri yok!!!!
eğer bunların yaptığı doğruysa ve eğer bunlar inançlıysa biz nerde yaşıyoruz,bize bunca yıl hangi din öğretildi???
yoksa anneannelerimiz,babaannelerimiz farklı bir dindenmiydi???
lütfen hükümet yanlıları açın artık gözlerinizi lütfen bu ülkeye bu insanlara yazık...
biz bunlar hükümete gelmeden önce dinsizmiydik ibadet edemiyormuyduk Allah aşkına bir tarafsız bakın ne hale getirdiklerine ülkemizi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?