Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Doğru biz normal hayatımıza devam ediyoruz, peki ya onlar ?

hakikaten ben çok rahatsız oluyorum bu face paylaşımlarından, şehitlere yönelik face de paylaşılmak üzere hazırlanmış laflardan ya, çok yalan ve yavan geliyor
bu kadar basit mi

hakikaten ben çok rahatsız oluyorum bu face paylaşımlarından, şehitlere yönelik face de paylaşılmak üzere hazırlanmış laflardan ya, çok yalan ve yavan geliyor
bu kadar basit mi

Bir tikla paylasmak bir kac süslü cümlelerle yorum yapmak kolay... Ama gerisini getiremiyoruz

bu kadar basit mi

evet o kadar basit birşey değil insanlar ölmüş çocuk yaşlarda şurda burda paylaşım yapılıyor millet bunu ayıplıyor klavye kahramanı bilmem ne diye bu piskolojiyide bize getiren beceriksiz ülke yöneticileri bakın dün başbakan diyorki işte basın şehit haberi yapmasın falan içine doğmuş sanki adamın bugün 10 şehit tek bir kanal şehit haberi verdi bunlar aslında türk halkını körelttiler siz farkında değilsiniz bu piskolojiye borsada başarılı olur insan insanlıkta değil para kaybedersin hiç bişey olmamış gibi devam edersin işine ama bu öyle değil insanları körelttiler tepkilerini duygularını herşeyini bunuda güya pkk nın piskolojik bilmem nesi için yaptılar ne dicek adamlar bunlar hiç üzülmüyor bizde bıktık bu işten yürüyün evimizemi gidelim dicekler yoksa bunlar 3 5 üzülmüyor biz 20 öldürelim o zaman ne yapıcaklarmı dicekler inşallah demek istediklerimi anlatabilmişimdir

Bir tikla paylasmak bir kac süslü cümlelerle yorum yapmak kolay... Ama gerisini getiremiyoruz

biz ne yapalım mesela biz burdan tepkimizi göstericez liderim diyen bi adam varya o da gereğini yapacak böyle böyle bu ülkeyi teslim edicez sizin içiniz rahat olsun tepki gösterenleri provaketör diye şovmen diye ayıplayarak az kaldı

Böyle bir milletimiz varken sadece lanetlemek düşer bize.. Şehit haberlerini 1 dakika veren haberler nedense bazı konuları ballandıra ballandıra 10 dakika anlatıyor.. Herkes susmuş,çünkü kimsenin umudu kalmamış. Zaten bir savaş çıksa bütün komşu ülkelerle düşmanız.. Ne hallere düştük..

bu kadar basit mi derken demek istediğim ayıplamak ya da klavye delikanlısı demek değil, acının büyüklüğüydü, bir tıkın ne kadar önemsiz ve saçma göründüğü bu durum karşısında
bu konuşmanın siyasete doğru daha çok yolu var ama neyse, eleştirdiğim şeyi kendim yapmış olacağım

anlıyorum sizi demek istediğim artık bizim duygularımız herşeyimiz bitmiş hz ibrahimin ateşine su taşıyan karıncayı biliyosunuz ben ağzımdaki 1 damla suyu ateşe götiriymde ateş sönmesin tarafımı belli etmiş olurum bizim tarafımız kaybolmaya başladı

'askerler yargilanacak diye terör eylemleri cogaldi' mı ? teröristler askerler dışarı çıksın diye mi saldırı yapıyor bu kadar saptırma olmaz. insaf ya.

hükümet dış güçlerin istediklerini yapamıyor diye uyarı veriliyor, tek yaptıkları kan emicileri azdırmak oldu.. olan gözü yaşlı analara oluyor.

askerler tutuklu yargılanıyor (sebeplerini araştır istersen neden yargılanıyorlar! bulunan bombalarda polislerin kendi aralarında konuşmalarına bak nasıl tertip düzenlenmiş)

vatanseverler içeride, dışarıda olan genelkurmay başkanı ne yapıyor 'Kandil'e girmek için Amerika'nın izni gerek' diyor bu ne demek ya nasıl cüret abdden izin istemek. ama maalesef uyuyan bir millet var ki, bunu söylemekten çekinmiyor.

vatan uğruna savaşmış askerler içeri alınıyor hizbullahçılar teröristler ise tahliye ediliyor.katil muhsin kehya evet oyu veren herkese teşekkür ediyor. (evet oyu verenlere cahil denmesin de ne densin? sadece oy verenler değil millet olarak hepimiz suçluyuz duyarsız kaldık, tarihimize yabancı kaldık. çıkarları olan satılmışlar ise yalnız suçlu değil vatan haini.)

sizin yargı anlayışınız bu mudur??? biraz duyarlı olun lütfen ne kadar insana iftira attığınızın farkında değilsiniz.

elbette bu ülkeye zarar veren herkes yargılanmalı. yargılanacak ta buna inanıyorum. ordunun da milletin de moralini bozamayacaklar. biz onların oyununu bozacağız. şehitlerin kanı yerde kalmayacak buna sebep olanlar elbet bir gün hesap verecek.vermeli.

Ben daha geçen ay canım kardeş gibi yakın arkadaşımı kaybettim dağlıcada böyle susuldukça herkes yakınındakilerin acısını yaşayacak bu gidişle.....

Bir kaç Mehmet şehit oldu diye meclisimi toplayacağız diyen sayın Çelik..işte bir kaç tane daha geldi,sizin için yeterlimidir yoksa istediğiniz sayıya daha ulaşamadılarmı

Önümüzdeki yıl erken seçim beklentisi var. Muhtemelen iktidar
partisi, şimdi kelle dediği, birkaç tane olduğu için meclisi acilen
toplamaya gerek görmediği evlatlarımız için içli şiirler okuyacak,
etkili nutuklar atacak. Diğer yandan terör örgütünü destekleyen
kitleyi kaybetmemek için mesafeli cümleler kuracak. Açılım denen
ucubeyi farklı bir isimle pazarlamaya çalışacak.

Ana muhalefet partisi ise birkaç isim dışında yine etkili olamayacak.
Muhtemelen kendi içindeki iktidar kavgasını bastırmakla uğraşırken,
terörü sadece meydanlarda hatırlayacak. Magazinsel yönü, siyasi
yönünü bastıracak bir hadise mutlaka vuku bulacak.

Diğer muhalefet partisi ise sözde en çok kendilerinin savunduğunu iddia
ettiği şehitlerimiz için tatilini bölüp meclise gelmediğini unutacak ve aynı
kozunu tekrar kullanacak. Vatan, millet, sakarya diye milliyetçilik nidaları
ile insanları peşine takacak...

Ve dağlarda gencecik canları yitirmemize neden olan teröristleri kutsal
sayan ama o teröristlerin değil, bizim beslediğimiz yüzsüzleri sahte
barış içeren cümleleri ile kandıracağı halk yine meclise sokacak.

Biz yine burada giden gencecik canlara, yaralanan, sakat kalan askerlerimize
ağlarken yine aynı cümleleri kuracağız.

ve benim balık hafızalı halkım tüm bu olanlarda kendi payı da olduğunu unutup aynı şekilde yoluna devam edecek...kötü gidişatı değiştirecek tek güç halktır...eğitimli, bilinçli, akıllı insanlar...

Allahıııımmm cok üzücü coooooook cok... kıldıgım namazlarda Rabbim kabul ederse onlara dua ettim ailelerine de....... kendimizdende nefret ettim...

dün bursa ayaklandı...:26::26:

şehitlere yanmadan daha araya hemen bir madde iliştiriverdiler!!!

kısaca;

''artık şehitler bayrağa sarılı tabuta konmayacak...''

sözün bittiği yerdeyiz....

evet bu hükümeti savunanlar devam edin bizim göremediklerimizi görmeye.....

yazıklar olsun bunların ne bu dünyada ne de Allah katında yerleri yok!!!!

eğer bunların yaptığı doğruysa ve eğer bunlar inançlıysa biz nerde yaşıyoruz,bize bunca yıl hangi din öğretildi???

yoksa anneannelerimiz,babaannelerimiz farklı bir dindenmiydi???

lütfen hükümet yanlıları açın artık gözlerinizi lütfen bu ülkeye bu insanlara yazık...

biz bunlar hükümete gelmeden önce dinsizmiydik ibadet edemiyormuyduk Allah aşkına bir tarafsız bakın ne hale getirdiklerine ülkemizi????

kısaca;

''artık şehitler bayrağa sarılı tabuta konmayacak...'' nasıl yani ben dogrumu okudum gerçekleşmi bu suan

"Bu 35 tane milletvekiline karşı gelemiyor musunuz?" diye soran baba Sönmez, şunları söyledi:

"Bizim vergimizle maaşını alıyor, PKK'ya yardım ediyor. Ben bundan bir şey anlamadım. 450 kişi 35 kişinin hakkından gelemiyor musunuz? Dağda PKK ile kucaklaşıyor. Maaşıyla gidip mermi alıyor. PKK ile kucaklaştığı zaman benim oğlum şehit değildi ama içim yandı. Fakirlikle büyüttüm ben bu çocukları. Bile bile bir nokta haram yedirmedim.

BİR ŞEHİT BABASININ ESKİ BASKANLARDAN BİRİNE SORUSU............ Cevabı bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…