Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Eki Görüntüle 502684

ALLAH KAHRETSİN buna ve bundan önceki masum insanların ölümüne sebep olanları!

şehitlerin biri de bursadan ve hemşehrim yazıklar olsun bu millete ve devlete o gencecik evlatlarımızın aileleri,anaları,babaları,kardeşleri,karıları,sevgililerinin yüreğine ateş düştü yandılar ALLAHIM gör duy İNŞALLAH o bizim yavrularımıza kıyanlar kahrolun sizin de ocağınıza ateş düşsün başa geçip rahat rahat uyuyayanlar kimseden ceza lamıyorlaarsa unutmasınlar ki "İLAHİ ADELET"var biz bir şey yapamıyorsak o elbet yapıcaktır
ALLAH şehitlerimizin taksiratını affetsin ailelerine dost ve yakınlarına sabır versin ve bizlere de sabır versin güç versin bir daha da yaşatmasın

Son düzenleme:
Bugün gazetede okuduğum,orada 1993-1995 yılları arasında Beytüşşebap ta Kaymakamlık yapmış Mesut Taner Bey in kaleminden yazılmış satırlar gerçeği tüm çıplaklığıyla ortaya seriyor aslında;

Eski kaymakam Beytüşşebap ı anlatıyor;

* Terör örgütü, korku salmış, halkın nazarında itibar kazanmış... Tanıştığım insanlar, aman kaymakam bey sakın şurdan aşağı inme, şurayı geçeyim deme gibi uyarılarda bulunuyor. Bunların bir kısmı samimi, bir kısmı kamu görevlilerinde korku, yılgınlık yaratmak için söyleniyor.

* Buralarda ticaret yapmak isteyen, örgütten icazet almak zorunda... Vergi adı altında para toplanıyor. Eylemler, vatandaşa bire beş katılarak anlatıyor. Örgütün, istemediği adamı derhal görevden aldıracağına, istediği adamı vali, hatta bakan bile yapabileceğine, psikolojik olarak inandırılıyor.

* İlçede, asaleten atanmış neredeyse bir memur bile yok. Buraya atananların hepsi, ya kurumları tarafından cezalandırılmak maksadıyla gönderilmiş ya da torpilleri olmayan sahipsiz insanlar... Kırgınlık, küskünlük, bezginliklerinden ötürü, yöre halkına verebilecekleri hiçbir şey yok. Bazı kamu görevlileri ise buralara hiç uğramazlar, onlar imtiyazlıdır.

* Geçici köy korucularının mücadeleye büyük katkısı var. Ancak, devlet istemeden de olsa, feodal sistemi, aşiretleri güçlendirdi. Korucular, kendi meslekleri olan hayvancılığı tamamen bırakmış vaziyette... Unvanlarının önündeki ‘geçici’ kelimesinden rahatsız oluyorlar, durumumuz, geleceğimiz belirsiz diyorlar. Korucu yapılanların özenle seçilmesi gerekiyor.

* PKK, küçük çocukları kaçırarak veya ikna ederek, intikam duygusu aşılayan, araziyi avucunun içi gibi bilen kişilerden oluşuyor. Örgüte katılan, çaresiz bırakılıyor, ne aile, ne arkadaş ilişkisi kalıyor, geri dönüş yolları kapatılıyor. Dağdaki ağır şartlarda yıllarca yaşamaktansa, çılgınca emirlere itaat edip, ölümün kurtuluş olduğunun farkındalar.

* Bizimkiler ise sivil yaşamlarında iş veya meslek sahibiyken, zorunlu olarak askere alınan 18-20 yaşındaki gençler... Henüz askere alınmadan önce, televizyondaki şehit haberleriyle psikolojileri sarsılan, üstelik, ailelerinin endişelerini hisseden gencecik delikanlılar.

* PKK, yıllardır aynı noktalarda üsleniyor. Operasyon yapacağımız zaman, birliklerimizde hareketlilik yaşanıyor, korucular toplanıyor. Sağır sultan bile duyuyor! Zirvelerden seyrediyorlar. Bizimkiler hedef bölgeye vardığında, orda kimse kalmıyor. Bizimkiler geri dönüp, daha birliğin kapısından bile girmeden, onlar eski mevzilerine yerleşiyor.

* Bir seferinde, ele geçirilen örgüt mensubunun üstünden çıkan not defterinde okumuştum. Karakolumuz bir ay boyunca, 24 saat izlenmiş, giren çıkan araçların plakası, nöbetçi-devriye saatleri en ince ayrıntılarına kadar yazılmış, ne yaptığımızı, ne yapacağımızı ezbere biliyorlar.

* Halbuki, PKK’nın dağ kadrosu 3 bini geçmez, farz edelim 4 bin olsun, 11 bölgeye dağılmış durumdalar, kabaca her şehre 350 terörist düşer... Bunlara karşı, 22-25 yaşında, 5 bin veya 7 bin kişilik özel birlik oluşturulmalıdır. Gerilla harbi’yle eğitilmelidir. Eşlerine her türlü ekonomik güvence, çocuklarına en üst seviyede eğitim sağlanmalıdır. Operasyon yetkisine sahip, tek bir komutana bağlanmalıdır. Emirlerinde, helikopter, uçak olmalıdır. Her mangada doktor bulunmalıdır. Asla sabit durmayıp, gece gündüz hareket halinde olmalıdır. Ne zaman, nerede oldukları asla bilinmemelidir...

Av durumundan çıkıp, avcı konumuna geçmelidir.

* Şehit cenazelerinde atılan nutukların, kanları yerde kalmayacak türünden anlamsız lafların, herhangi bi etkisi yok artık... Ne şehit sayısında azalma var, ne atılan nutuklarda! * Derken...

* Saat 21 sularında, yoğun silah sesleriyle irkildim. Eşimi ve kızımı arka odalardan birine, mermi isabet etmeyecek şekilde yatırdım. Kapım çalındı... Elinde fener tutan polis, ilçeye saldırıldığını, en alt kattaki kalorifer dairesine inmemiz gerektiğini söyledi. Eşim sığınakta bulunanları teskin etmeye çalışırken, şahsıma verilen Kalaşnikof’la dışarı çıktım.

* Lojman duvarında siper almış polislerin yanına gittim. Gecenin karanlığında kimin kime ateş ettiği belli değildi. Ben dahil herkes, bilinçsizce, içgüdüyle hareket ediyordu. Her insan korkar. İnsani duygudur. Ancak, yüreğimde hissettiğim korku değildi, derin bir sızıydı... Taa Çin sınırlarından Avrupa’nın içlerine ilerleyen millet, çapulcu karşısında acze mi düşmüştü?

Madem bu ülke de o çooook saygın , oy verdiğiniz insanlar neler yapıyorlardı. Dış borç ala ala yatırım yapıyorlardı güya. Bitmeyen sonu gelmeyen hep bir sonraki hükümete devredilen yatırımlar. Madem durumumuz çok çok iyi idi okadar parti neden silindi meclisten? Neden çünkü CAHİL HALK anlamıyor değil mi neyin iyi olduğunu .Cahil halk çok iyi yönetiliyordu farkında değildi. Cahil halk bir eli yağda bir eli balda yaşıyordu farkında değildi. Cahil halk şehit vermiyordu HER GÜN farkında değildi. Cahil halk çok zengindi , geçim derdi yoktu , en iyi ülkeler arasındaydı farkında değildi. SİZ ENTELLEKTÜEL , MEDENİ TABAKA FARKINDAYDINIZ . Yeter bıktım bıktık sizin ve sizin gibi tek işi tek mahareti konuşmak , eleştirmek ama poposunu kaldırıp bu ülke insanı için hiç birşey yapmayan ENTELLEKTÜELLERDEN. Bunları anlata anlata yıllardır yediniz bu ülke insanının geleceğini. Üniversitelerde oturup göbek büyüten , hiçbir bilimsel çalışması olmayan profesörler , halkın alın terini hortumlayan siyasiler üretti bu zihniyetiniz . Çünkü halk cahil. Daha kime oy vereceğini bilmiyor. Gerçekleri göremiyor ne hikmetse bir tek o sizin üstün zihinleriniz görüyor herşeyi. Bir zahmet o üstün zihinlerinizle bu ülkenin güçlenmesi için birşeyler yapın , projeler ortaya koyun , ekonomi üzerinde çalışın . O cahil halk bunları görür oyunuzu paşa paşa verir. BAŞA GEÇİN VE DÜZELTİN HERŞEYİ.

teröristler ayağınızı denk alın, yoksa yetkililer sizi şiddetle kınar... zaten başka bişey yaptıkları yok.

Bir kaç sayfa önce yazınıza cevap yazmıştık.
Keşke o yazılanlara cevap verebilseydiniz.
Eğer yazıma cevap verebilmiş olsa idiniz savunduklarınızı inanarak savunduğunuzu kabul edecektim.
Şu durumda sadece KÖRÜKÖRÜNE iktidarı savunuyorsunuz diyorum.

menemende 1 şehit oldu diye menemenı yakın diye talimat veren bir insan atatürk!!

son 6 ayda kaç şehit oldu hesabı yok ...hiç bir villadan cıkan sehıt cenazesı gordunuzmu hepsi garıban cocuklar aılesının umutları...

ataturkun bir gecede yaptıgını yapmaya ne ömrünüz ne gücünüz ne de g...tnüz yeter..

imza radyologgg

Oturun siz hükümeti suçlayın. Herşey hallolur böylelikle. Hiç canınızı sıkmayın . Hükümeti suçladınız ya üstünüzden vatan borcu da kalktı. Rahat uyuyun bu gece. Cumhurbaşkanı , başbakan , bakanlar AKP liler bu ülkeyi sattılar. Çok basit yıllardır kominist , sosyalist zihniyetlerin ağızlarından dökülen cümleler.

Günahsız çocuklar , suçsuz kadınlar , yaşlı insanlar ...Bu kadar kolay değil mi yakıp yıkmak. O insanlar insan değil mi? Nereyi yaksın nereyi bombalasın hükümet ? Nereyi emrederdiniz? Evlere tek tek giriliyor Biliyor musunuz? Oturduğunuz yerden düğmeye basın Ankaradan sonrasını bombalayın. Rahat edersiniz. Çünkü oranında tümü cahil. Kime oy verdiğini bilmeyen mahluklarla dolu. ASİLLER SİZİ...

laflarımı çarpıtmayın ve neyi savundugunuzun farkına varın,ben kımseye cahıl demem haşa,ama bu kadar şehit verdik hala koyun gibi bakacakmıyız böyle anca sizin ocagınıza ates dustugu zamanmı ses cıkaracaksınız devletın her turlu ıstıhbaratı ımkanı var ama yapmıyor neden sizce??

Söylicem söylicem susuyorum.. Ne zaman oldu da Pkk örgütü üyeleri böyle rahat bir sekilde ortada dolasabildi.. ayrica maasa baglandilar. Bilmem kac askeri vurmus ,adam tahliye oluyor.. buyur burdan yak... Ele basi yakalandi ama halen yasiyor.. Özel bakim istiyor..Atsinlar milletin önüne bakalim sag cikacakmi ? Hatta ev tutacaklar beslicekler.. Emine hanim lüks köskünde otursun. Christian louboutin ayakkabilariyla boy göstersin... EEe baska... necmeddin bilal 21 gün askerlik yapsin... Ama fakir mehmetcikler ölsün degil mi ?..

Siz olayı çok basite indirgediniz... Buradakimse komünizm, sosyalizm
propagandası yapmadı ki. Ayrıca hükümeti desteklemeyenler için bu
etiketi yapıştıramazsınız direkt olarak.

Ülke satıldı veya satılmadı, on yıl önce neredeyse durma notasına gelmiş
terör olayları, şu an izlenen başarısız siyaset sonucu hortladı işte. Bunun
izahı, görecesi herşeyi ortada. Açılım diye davul zurna ile karşıladıkları
adamlar, gözlerini kırpmadan avlıyor yavrularımızı... 90lı yıllarda bile
teröre maruz kalmamış illerin içinde korkusuzca patlatıyorlar bombalarını...

Şu an yaşanan terörden iktidar partisi işe yaramayan icraatları yüzünden,
ana muhalefet sürekli saçma sapan gündem bile olmayan işlerle uğraşması
yüzünden, diğer muhalif parti de sadece mecliste atıp tutmayı bilmesi ama
icraata gelince meclise gelmeye bile üşenmesi yüzünden suçludur. Hepsi
anaların gözyaşı ile siyaset yapıyor ama anaların yüreğine bir damla su
serpmiyor. Bence ne A siyasetçisi ve partisi, ne B, ne C partisi bitirebilir
bu terörü.

daha dün ortara cıktı videoları kadın terörist dıyorkı

pkknın gücü azaldı sadece türkiyeyle ugrasacak kadar guclerı kaldı ımralıdakı ölürse hastalanırsa u örgüt dagılır...nedemek bu

bunlar türkiyeyi basite alıyor hukumet yuzunden ,şeht düşenler için askerlık yan gelıp yatma yerı degıl dedıler neresınden tutsan elınden kalıyor bunlar bu saldırıların arkasında iran ve surıye var ve sen nasıl olurda böyle yapan bir ulkenın ınsanlarına kol kanat gerersız önce kendı ınsanına bakacaksın!!!

merak etme bu konuda duyarlı olan kimse rahat uyuyamaz. duyarsız olanlar söyledikleri 3 5 şehit için tatilini bölemeyen o çok savunduğun adiler.

Bu gereçeği tokat gibi yedim yüzüme.. Ama baka ne gelirki elden ...

avatar değiştiriyoruz Bayrak asıyoruz ama Evlatlarımız abilerimiz Canlarımız yanmaya devam ediyor..

Evet teröre LAnet ediyorum Allah Belanızı Versin pislikler!!

Yani?

Olaylar sizin kafanızda kurduğunuz kadar basit değil hanımefendi? Daha büyük stratejik planlar söz konusu. Allah aşkına bir acın bakın bakalım şehit sayısı son 12 yılda yüzde kaç artmış? İlah gibi taptığınız siyasilerin yanlış politikası yüzünden Suriye ile savaşa girmek üzereyiz. Nato bizi koruayacakmış bir de üstelik?!

Verdiğiniz oylar yüzünden vicdanınız sızlıyor sonra da burda ahkam kesiyorsunuz.

Son düzenleme:
Aslinda olay o kadar basit ki . O imralidaki s....i milletin önüne atip taslatacaksin... Zana zunalari toplatip hapse atacaksin.. Ömür boyu ya da idam.. Pkk gösterisi mi yapiyor , bayragini mi tasiyor idam.. Bitti...

Son düzenleme:
Konu en sonunda korktuğum noktaya doğru gidiyor birazdan sağ sol çatışması olacak.

Daha öncede yazdığım gibi ahlanmak vahlanmak onu bunu eleştirip birbirinizi azarlamakla hiç bir yere varamazsınız.

Bu konunun altında bence ne yapabilirizi tartışmalıyız

Ne yapıldı? sorusunun cevabı 70 sayfadır veriliyor!...

şahsen sağ sol muhabbetıne gırme nıyetım yok baktıgımda adam gibi partı ve adam zaten yok..ama kendımı bıldım bılelı bu kadar kötü yönetildiğimizi hatırlamıyorum halınden memnun olan cok az sayıda ınsan var tek bu olay degıl 15 yıldır ne olduysa basımıza ne geldıyse...

tek bıldıgım zengının cebı doldu fakırın zaten boş olan cebı ıyıce boşaldı

onu bunu bilmem ama ilk defa bu ülkede törörist grubunun dağdan inip Türkiye Cumhuriyetinin bir ilinin ilçe merkezine geldiğini ve güya milletvekili olarak nitelendirlilen insanlarla kucaklaştığını gördük..ayrıca hatrı sayılır bir siyasetçinin birkaç mehmet öldü diye.....başlayan biçimsiz konuşmasnı duyduk...bunlar bir ilkti ve başka hiçbir zaman diliminde olmamıştı böyle bi rezillik! evet terör bu hükümet zamanında ortaya çıkmadı ama hiçbir zamanda bu kadar normalleştirilmemişti...şimdi adama sormazlar mı hani nerdesiniz diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…