Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Diğer partilere oy verseydim vicdanım o zaman sızlardı. Mikrofan başıan geçip bıdı bıdı yapıp maaşını almaktan başka ne yapıyor chpliler. Hangisinin çocuğu askere gitmiş ki ? Bu ülkede muhalefet etmekten başka ne yaptılar?Onlara mı oy vermemi uygun görürdünüz? Kendi popolarını isviçreye kaçırırken yunanistan halkı gibi bakardınız arkalarından bu ülkeyi CHP yönetseydi. Kendi irademle oy verdim. Ülkedeki bu olayların sebebini AKP ye indirgemek en kolayı. Çok beceriksiler dimi hep yanlış yapıyorlar. Üstün ırk chp de hiçbirşey yapmayarak kusursuz bir muhalefetle ülkesine hizmet ediyor. Sizin verdiğiniz oyla ilgili içiniz hiç sızlamasın . Tek yaptıkları hiçbirşey çünkü.

evet ayrıcada bir vekıl pkk 400 kmlık alanda etkılı olmaya basladı demesı....

bir tane valinin bu ülkeyi alırken cok kan döküldü ve yine kaybederken kan dökülecek demesi ...

onların kurmak istedıgı devlet kurulduda bizmi salağız anlamayalım dıye ugrasıyorlar

Son düzenleme:

Ben daha ne diyeyim ki?

Sen ne demek istediğimi anladın mı canım?

ne yani sizce cok güzel mi yönetiliyoruz başımıza gelen herşey normal mi bu kadar şehit sayısının artmasına chp yada x partımı neden oldu ....ama yok sizin gibi zihniyetteki insanlar ancak kendı basın gelınce anlar bazı seylerı

:)

Ben herhangi birşeyli değilim. Dikkatli okusaydınız görürdünüz isim yerine siyasi yazdığımı.

Yazık ülke elden gidiyor. Yazık insanlar ölüyor siz hala liderlerin cocuğunun askere gidip gitmemesinden bahsediyorsunuz :)

Kanunlar hafiflestirildi.. Terör affi yasasi cikti.. Bunun affi olur mu ya ? Bir kadina tecavüz ediliyor tecavüzcü öldürülüyor. Bundan fazla ceza aliyor.. PKK örgüt üyeleri napiyor.. Yakalanan kadar devam , yakalandin aff yasasi. 2 yil yat cik. Örgüte tekrar dön..Resmen terör tesvik yasasi..

Son düzenleme:

Sizde vicdan mı var sızlayacak?? Chp solcu parti diye oy vermiyosunuz anladık.. O partiyi kuran Atatürktü ona göre konuşun. Şimdiki politikalarını seversiniz, sevmezsiniz, oy verirsiniz, vermezsiniz bizi ilgilendirmez. Buraya sayfalarca yazı yazanların hepsinin Chpli olduğunu mu çıkardınız yazık. Sizin o vicdani davranışınızla oy verdiğiniz partinin başkanı ee bikaç mehmet öldü diye meclis mi toplancak diyor, kelle diyor, diyor da diyor. Peki soruyorum sana senin 20 yaşında gencecik oğlun şehit olsa bu lafları kaldırabilirmisin. Ben cevap vereyim kaldrırsın verirler eline 20 bin tl. Çıkar dersin vatan sağolsun bizimle çok ilgilendiler Allah onlardan razı olsun... Çok güzel kaldırırsın. Helal olsun sizin gibilere hayatı böyle vurdumduymaz yaşayabilenlere helal olsun. Haa senin şu çok sevgili partinin üyelerinin oğlu ne zaman askere gitmiş onu da çık da cevapla reklamcı senii..

...........................................................................

Son düzenleme:

mesaj tekrarııı ..

Son düzenleme:
o kadar kısır bir beyine sahipler ki her durumda konuyu o parti bu parti karşılaştırmasına getiriyorlar. yazık. Allah ıslah etsin.

böyle işte arkadaşım...A partisinin yaptıklarını eleştiriyorsan mutlaka B partisinin taraftarısındır, yafta hemen yapıştırılıverir...bizde GS, FB gibi parti tutulur çünkü...ve bunun sonucu ne söyleseniz anlamaz, düşünmeden sadece savunma silahlarını kuşanırlar....

Birde sehit haberlerine sansür koymuslar.. Basin artik sehit haberleri yayinlamicakmis....

Suriye açık açık PKK yı yıllarca besledi. Savaş mı açalım?

Doğuya giden kaç öğretmen öldürüldü . Halkın da eğitilmesi lazım diyorum... Bir taraftan şahit olduğum üniversite öğrencisi , bu ülkenin kaynaklarıyla okumuş gencecik insanlar pkk yı destekleyebiliyor. Buna da şaşıyorum. Halkı eğitmek de yetmiyor. Eğitim ,i letişim kaynaklarını kesip , devleti kürtlerin haklarını yiyen , kürtleri hor gören olarak gösterip hakkınızı arayaın devletimizi kuralım diye galeyana da getiriyorlar. Lanetleyenler de var. Haklı bir savaş olarak gören de . Nasıl yaklaşalım. Çok sert askeri müdehaleler de olmuş. Bu hatalı durumları da ustalıkla kullanmışlar zamanında.

Zaten pkkya hiçbir sempatisi olmayan insanların da silah zoruyla mallarına el koydukları haraç topladıkları yıllardır biliniyor. Çocukları zenginlik vaatleriyle kandırdıkları.

Eroin kaçakçılığı çok yaygın ve bununla ciddi anlamda besleniyorlar. Gençlere al bunu şuraya teslim et bir otobüs parası kazan diye kullanmaya kalkıyorlarmış. Eroin işleri , kaçakçılık işleri çökertilmek zorunda.

Tüm karakolların gizli siperleri olan donanımlı üstler haline gelmesi lazım. Bir kısmı yapılmış ama hala derme çatma çok karakol var.

Pkk eylemi yaparken yakalananlar idam edilsin desek ... zorla götürülmüş çocuklar var ya...

Bu sorun AKP den kaynaklansaydı seçimle giderdi. Sorunda çözülürdü. Ne yazıkki değil. Ülke yönetimi konusunda da chp ye asla güvenmem. Tek yaptıkları din üzerinden korkutma sindirme siyaseti oluyor.

Anneler çocuklarına dört elle sarılacak. Gerekirse pkk baskısı gören köyler tahliye edilecek mayınlarla döşenecek. O ailelerin içinde hangisi pkk lı hangisi değil nasıl ayırt edilecek? annesi korunurken yanındaki oğluna şüpheyle mi bakılacak? Vurulsun mu direk? Irk katliamı mı yapılsın?

Çocuğunu vermesin pkk lıyı kendimi vursun doğulu gariban? Ben ne yapardım bu durumda? silah edinirdim savaşırdım .

Bir oğlu dağda bir oğlu askerde olan anne gibi... Hakkaten bir söyleyin ne yapardınız bu terörü bitirebilmek için?

Bakmak ve görmek farklıdır. Sizin baktığınızla bizim gördüğümüzün farklı olması gibi...
Bu ülkenin yakın tarihini az çok biliyorsanız genelde koalisyon hükümetleri tarafından
yönetildiğiniz de biliyorsunuzdur. Koalisyon çok kafalı bir yönetim şeklidir. Birbiri ile
aynı politikayı paylaşmayan partiler sırf iktidar olmak için anlaşıyor gibi yaparlar.
Mesela bir yasa çıkacaksa yandaşına ucu dokunacak olan sesini yükseltir, oy vermez,
oy çoğunluğu sağlanamaz, yasa kabul edilmez. Hepsi bir araya gelip yasayı eğip büküp
hepsinin yararlanancağı hale getirirse ki çok da zor olur bu, ancak öyle geçer o yasa
teklifleri meclisten. Siyasi başarısızlıktır bence koaliyon hükümetleri. İcraatları genelde
mecliste yumruklaşmaktır.

Oysa şimdi meclisi tek başına toplayabilecek, bir yasayı isterse birkaç destekle çok
rahat geçirebilecek kadar yüksek oy oranıyla seçilmiş bir hükümet var mecliste. Biz
uyurken bir gecede 14 yasa teklifinin kanunlaştığı bir meclis hükümeti var... Terörle
mücadele yasası çıkarmaları bir aylarını almaz. Ordunun başkomutanı olan cumhurbaşkanı
verir emrini, toplar generalleri, tarih bilimcileri, bölge coğrafyasını, insanını bilenleri
1 ay süreniz var, adam gibi bir rapor yazın der. 'Bölgenin durumu, halkın tutumu, coğrafi kilit
bölgeleri, aşiretlerin tutumu, askeri tertibimiz, düzenimiz, ihtiyaçlarımız nedir? Bölge için
çözüm önerileri, kalkınma projeleri nelerdir?' der. 1 ay tatilinin feda edip bunu yapsalardı
ne olurdu????? Arakan Müslümanlarından daha mı değersiz o kefene sarılan analarının
gözbebekleri???

Nasıl ki bir gecede tabuta bayrak sarmayı kaldırıyorsa, o hazırlatacağı kapsamlı yasayı da
geçirtirdi.

Siz hala kalkmış o parti bu parti diyorsunuz ya, kimsenin derdi partinin adı değil... Bugün
bir parti terörü bitirse oy oranları ilk seçimde tavan yapar. Ama onların derdi 1 seçim değil,
torunlarının da hayatını garantiye almaya çalışıyorlar... Terör biterse 2. seçimde oy istemek
için en etkili silahlarını kaybederler. Birilerinin silah pazarına engel de olacakları için yarın
diye birşey olmaz onlar için...

Çünkü bize taraf olmayı empoze ettiler. Hani ünlü sözdeki gibi; taraf olmazsan bertaraf olursun.

dış kuvvetlerin amacı da bu değil mi zaten; bir araya gelmesinler, acı onları ortak paydada buluşturamasın ve dağılsınlar. Türklüklerini unutup biryere ait olsun ve onlar için savaşsınlar. Onlar birbirlerini yerken bizler de amacımızı gerçekleştirelim.

Ben daha ne diyeyim ki?

Sen ne demek istediğimi anladın mı canım?

peki nasıl bu hale geldık biz acıklarmısınız savundugunuz kişiler masum ise

Ben bir Atatürkçüyüm. Atam'ı her aklıma getirdiğimde bile gözlerim dolar. Onu sevmeyen de benim ne arkadaşım olabilir ne yakınımda olabilir.
Ha bu adam hatalar yapmamış mı mükemmel mi? Değil elbette değil.
Yaşım ilerledikçe yaptığı bazı şeyleri görebiliyorum buna aklım da yeter duygum da.
Şu da bir gerçek ki, yaptığı yanlış sayısı %1 ise, % 99 u doğrudur.
Kimi O'na dini daha iyi öğrenilmesi açısından ezanı Türkçe okutması yüzünden düşman olmuştur, kimi de cumhuriyeti kurduğu için kimi de diğer başka sebepler için...
Çoğu sadece safsata sebepler... Adam ne kadar saygı duymazsanız duymayın askeri bir deha.
Gerçek bir beyin...
Bunu hanginiz inkar edebilirsiniz?
CHP li değilim, ama Atatürkçüyüm ben. Atatürk'ün partisi ne hallere getirildi görüyorum... Onları asla savunmuyorum.
Bunların da o çok sevdiğiniz Akp nin oyunu olduğunu biliyorum...
Bu hale nasıl mı getirildik?
Bunca anne kuzusu nasıl girdi toprağa? Bunca anne baba nasıl yaşıyor?
Haberiniz var mı?
Ben sadece yakınımda 1 inden haberim var. Adam geceleri uykusundan sıçrayarak uyanıyormuş... Geçen sene Hatay'da askere yapılan saldırı sebebiyle...
Onun bile sebebi belli değil o da ayrı mevzu ya.
Bu hale nasıl getirildik hadi cevap versin biri?
Orduyu ne hale getirdiler? Paşalar içeride, askeri susturdular...
Dünyada 2. en iyi gösterilen orduyu çökertme işlemleri yarı yarıya tamamlandı...
O çocukcağızlar operasyona her gittiklerinde helalleşerek gidiyorlar, üzücü ki pek çoğu da dönmemek üzre gidiyorlar...
O bir kaç Mehmet diye küçümsenen kınalı kuzular toprağa girerken o anne babalara dikkatli bakın.
Ben anne olmamama rağmen ağlayacak hale geliyorum... Siz magazin izler gibi izleyip şarkılar söyleyebiliyorsanız ne Mutlu size...
Düşünmekten aciz beyinlerin 'en iyi' diye oy verdikleri adamın kendi oğulcuklarını çürük raporu vererek askerden muaf etmesi yanı sıra dalga geçer gibi 'askerlik yan gelip yatma yeri değildir.' demesini, şehitlerimize 'kelle' demesini, terörist başı olarak adlandırılan şerefsize 'sayın' demesini, onlar iktidara geçtikten itibaren 1000 üzeri şehit veren ülkemizi ne hale getirdiklerini göremeyişini çok normal karşılıyorum...
Ben gibiler susmuşsa bu hükümeti ısrarla savunanların karşısında, cahilin karşısında bir kitap gibi sessiz oluşumuzdandır vesselam...

Ben akp ye oy verdiğimi söylemeden önce klasik akpli lafları dendiği için öyle yazdım. Siz de konuyu indirgeyerek basitleştiriyorsunuz. Mesajların çoğunda hükümete lanet okunuyor. Niye pkk ya değil? Niye besleyen Suriyeye değil. Alttan alttan birçok ülkede terörün desteklendiğini hepiniz biliyorsunuz. Dünyanın tüm kaynaklarını kullanmak isteyen doymak bilmeyen zihniyetlerin kanla beslendiğini zevk aldığını da biliyorsunuz. Bu amaçlarına ulaşmak için kadın erkek yaşlı genç , çoluk çocuk kanı dökmekten zevk aldıklarını da. Bu sorun ak partinin ortaya çıkardığı , yanlış yaparak büyüttüğü bir sorun değil.

Bana klasik akp savunucusu diyenlere ve her sorunu , her kötü gidişatı akp kaynaklı gösterenlere yazıyorum. Akp ye oy verdim. Hiçbirinizin hangi partiye oy verdiğini de bilmiyorum. Gündemi abuk saqbuk espiri , lakayt tavırlar , anlamsız eleştiriler le dolduran chp ye ,mhp ye oy vermedim. Vermem de. Herkesin kendi hür iradesi. Bu partiye oy verenlerin içi sızlasın deniyor onlara atfen yazdım.

AKP BAŞTA OLSA DA OLMASA DA BİZİM PKK SORUNUMUZ VARDI. YARIN BAŞTA OLMASALAR GENE OLACAK. OTURDUĞUNUZ YERDEN SAYDIRDIKLARINIZ BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMİYOR NE YAZIKKİ.

keşke her şeyi burada rahatça söyleyebilseydim de ülke elden gidiyor diyenler ülkenin 30-40 yıldır elden gittiğini anlasalardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…