Yani?
Olaylar sizin kafanızda kurduğunuz kadar basit değil hanımefendi? Daha büyük stratejik planlar söz konusu. Allah aşkına bir acın bakın bakalım şehit sayısı son 12 yılda yüzde kaç artmış? İlah gibi taptığınız siyasilerin yanlış politikası yüzünden Suriye ile savaşa girmek üzereyiz. Nato bizi koruayacakmış bir de üstelik?!
Verdiğiniz oylar yüzünden vicdanınız sızlıyor sonra da burda ahkam kesiyorsunuz.
onu bunu bilmem ama ilk defa bu ülkede törörist grubunun dağdan inip Türkiye Cumhuriyetinin bir ilinin ilçe merkezine geldiğini ve güya milletvekili olarak nitelendirlilen insanlarla kucaklaştığını gördük..ayrıca hatrı sayılır bir siyasetçinin birkaç mehmet öldü diye.....başlayan biçimsiz konuşmasnı duyduk...bunlar bir ilkti ve başka hiçbir zaman diliminde olmamıştı böyle bi rezillik! evet terör bu hükümet zamanında ortaya çıkmadı ama hiçbir zamanda bu kadar normalleştirilmemişti...şimdi adama sormazlar mı hani nerdesiniz diye?
şahsen sağ sol muhabbetıne gırme nıyetım yok baktıgımda adam gibi partı ve adam zaten yok..ama kendımı bıldım bılelı bu kadar kötü yönetildiğimizi hatırlamıyorum halınden memnun olan cok az sayıda ınsan var tek bu olay degıl 15 yıldır ne olduysa basımıza ne geldıyse...
tek bıldıgım zengının cebı doldu fakırın zaten boş olan cebı ıyıce boşaldı
Diğer partilere oy verseydim vicdanım o zaman sızlardı. Mikrofan başıan geçip bıdı bıdı yapıp maaşını almaktan başka ne yapıyor chpliler. Hangisinin çocuğu askere gitmiş ki ? Bu ülkede muhalefet etmekten başka ne yaptılar?Onlara mı oy vermemi uygun görürdünüz? Kendi popolarını isviçreye kaçırırken yunanistan halkı gibi bakardınız arkalarından bu ülkeyi CHP yönetseydi. Kendi irademle oy verdim. Ülkedeki bu olayların sebebini AKP ye indirgemek en kolayı. Çok beceriksiler dimi hep yanlış yapıyorlar. Üstün ırk chp de hiçbirşey yapmayarak kusursuz bir muhalefetle ülkesine hizmet ediyor. Sizin verdiğiniz oyla ilgili içiniz hiç sızlamasın . Tek yaptıkları hiçbirşey çünkü.
Diğer partilere oy verseydim vicdanım o zaman sızlardı. Mikrofan başıan geçip bıdı bıdı yapıp maaşını almaktan başka ne yapıyor chpliler. Hangisinin çocuğu askere gitmiş ki ? Bu ülkede muhalefet etmekten başka ne yaptılar?Onlara mı oy vermemi uygun görürdünüz? Kendi popolarını isviçreye kaçırırken yunanistan halkı gibi bakardınız arkalarından bu ülkeyi CHP yönetseydi. Kendi irademle oy verdim. Ülkedeki bu olayların sebebini AKP ye indirgemek en kolayı. Çok beceriksiler dimi hep yanlış yapıyorlar. Üstün ırk chp de hiçbirşey yapmayarak kusursuz bir muhalefetle ülkesine hizmet ediyor. Sizin verdiğiniz oyla ilgili içiniz hiç sızlamasın . Tek yaptıkları hiçbirşey çünkü.
:)
Ben herhangi birşeyli değilim. Dikkatli okusaydınız görürdünüz isim yerine siyasi yazdığımı.
Yazık ülke elden gidiyor. Yazık insanlar ölüyor siz hala liderlerin cocuğunun askere gidip gitmemesinden bahsediyorsunuz :)
Konu en sonunda korktuğum noktaya doğru gidiyor birazdan sağ sol çatışması olacak.
Daha öncede yazdığım gibi ahlanmak vahlanmak onu bunu eleştirip birbirinizi azarlamakla hiç bir yere varamazsınız.
Bu konunun altında bence ne yapabilirizi tartışmalıyız
Ne yapıldı? sorusunun cevabı 70 sayfadır veriliyor!...
böyle işte arkadaşım...A partisinin yaptıklarını eleştiriyorsan mutlaka B partisinin taraftarısındır, yafta hemen yapıştırılıverir...bizde GS, FB gibi parti tutulur çünkü...ve bunun sonucu ne söyleseniz anlamaz, düşünmeden sadece savunma silahlarını kuşanırlar....
Ben daha ne diyeyim ki?
Sen ne demek istediğimi anladın mı canım?
Suriye açık açık PKK yı yıllarca besledi. Savaş mı açalım?
Doğuya giden kaç öğretmen öldürüldü . Halkın da eğitilmesi lazım diyorum... Bir taraftan şahit olduğum üniversite öğrencisi , bu ülkenin kaynaklarıyla okumuş gencecik insanlar pkk yı destekleyebiliyor. Buna da şaşıyorum. Halkı eğitmek de yetmiyor. Eğitim ,i letişim kaynaklarını kesip , devleti kürtlerin haklarını yiyen , kürtleri hor gören olarak gösterip hakkınızı arayaın devletimizi kuralım diye galeyana da getiriyorlar. Lanetleyenler de var. Haklı bir savaş olarak gören de . Nasıl yaklaşalım. Çok sert askeri müdehaleler de olmuş. Bu hatalı durumları da ustalıkla kullanmışlar zamanında.
Zaten pkkya hiçbir sempatisi olmayan insanların da silah zoruyla mallarına el koydukları haraç topladıkları yıllardır biliniyor. Çocukları zenginlik vaatleriyle kandırdıkları.
Eroin kaçakçılığı çok yaygın ve bununla ciddi anlamda besleniyorlar. Gençlere al bunu şuraya teslim et bir otobüs parası kazan diye kullanmaya kalkıyorlarmış. Eroin işleri , kaçakçılık işleri çökertilmek zorunda.
Tüm karakolların gizli siperleri olan donanımlı üstler haline gelmesi lazım. Bir kısmı yapılmış ama hala derme çatma çok karakol var.
Pkk eylemi yaparken yakalananlar idam edilsin desek ... zorla götürülmüş çocuklar var ya...
Bu sorun AKP den kaynaklansaydı seçimle giderdi. Sorunda çözülürdü. Ne yazıkki değil. Ülke yönetimi konusunda da chp ye asla güvenmem. Tek yaptıkları din üzerinden korkutma sindirme siyaseti oluyor.
Anneler çocuklarına dört elle sarılacak. Gerekirse pkk baskısı gören köyler tahliye edilecek mayınlarla döşenecek. O ailelerin içinde hangisi pkk lı hangisi değil nasıl ayırt edilecek? annesi korunurken yanındaki oğluna şüpheyle mi bakılacak? Vurulsun mu direk? Irk katliamı mı yapılsın?
Çocuğunu vermesin pkk lıyı kendimi vursun doğulu gariban? Ben ne yapardım bu durumda? silah edinirdim savaşırdım .
Bir oğlu dağda bir oğlu askerde olan anne gibi... Hakkaten bir söyleyin ne yapardınız bu terörü bitirebilmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?