Ben akp ye oy verdiğimi söylemeden önce klasik akpli lafları dendiği için öyle yazdım. Siz de konuyu indirgeyerek basitleştiriyorsunuz. Mesajların çoğunda hükümete lanet okunuyor. Niye pkk ya değil? Niye besleyen Suriyeye değil. Alttan alttan birçok ülkede terörün desteklendiğini hepiniz biliyorsunuz. Dünyanın tüm kaynaklarını kullanmak isteyen doymak bilmeyen zihniyetlerin kanla beslendiğini zevk aldığını da biliyorsunuz. Bu amaçlarına ulaşmak için kadın erkek yaşlı genç , çoluk çocuk kanı dökmekten zevk aldıklarını da. Bu sorun ak partinin ortaya çıkardığı , yanlış yaparak büyüttüğü bir sorun değil.
Bana klasik akp savunucusu diyenlere ve her sorunu , her kötü gidişatı akp kaynaklı gösterenlere yazıyorum. Akp ye oy verdim. Hiçbirinizin hangi partiye oy verdiğini de bilmiyorum. Gündemi abuk saqbuk espiri , lakayt tavırlar , anlamsız eleştiriler le dolduran chp ye ,mhp ye oy vermedim. Vermem de. Herkesin kendi hür iradesi. Bu partiye oy verenlerin içi sızlasın deniyor onlara atfen yazdım.
AKP BAŞTA OLSA DA OLMASA DA BİZİM PKK SORUNUMUZ VARDI. YARIN BAŞTA OLMASALAR GENE OLACAK. OTURDUĞUNUZ YERDEN SAYDIRDIKLARINIZ BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMİYOR NE YAZIKKİ.
Ben akp ye oy verdiğimi söylemeden önce klasik akpli lafları dendiği için öyle yazdım. Siz de konuyu indirgeyerek basitleştiriyorsunuz. Mesajların çoğunda hükümete lanet okunuyor. Niye pkk ya değil? Niye besleyen Suriyeye değil. Alttan alttan birçok ülkede terörün desteklendiğini hepiniz biliyorsunuz. Dünyanın tüm kaynaklarını kullanmak isteyen doymak bilmeyen zihniyetlerin kanla beslendiğini zevk aldığını da biliyorsunuz. Bu amaçlarına ulaşmak için kadın erkek yaşlı genç , çoluk çocuk kanı dökmekten zevk aldıklarını da. Bu sorun ak partinin ortaya çıkardığı , yanlış yaparak büyüttüğü bir sorun değil.
Bana klasik akp savunucusu diyenlere ve her sorunu , her kötü gidişatı akp kaynaklı gösterenlere yazıyorum. Akp ye oy verdim. Hiçbirinizin hangi partiye oy verdiğini de bilmiyorum. Gündemi abuk saqbuk espiri , lakayt tavırlar , anlamsız eleştiriler le dolduran chp ye ,mhp ye oy vermedim. Vermem de. Herkesin kendi hür iradesi. Bu partiye oy verenlerin içi sızlasın deniyor onlara atfen yazdım.
AKP BAŞTA OLSA DA OLMASA DA BİZİM PKK SORUNUMUZ VARDI. YARIN BAŞTA OLMASALAR GENE OLACAK. OTURDUĞUNUZ YERDEN SAYDIRDIKLARINIZ BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMİYOR NE YAZIKKİ.
Dünya düzeni kan emiciler tarafından tekrar tekrar kuruluyor. Daha çoğuna göz diktikleri anda ülkeler dolusu insanı hiçe sayarak içerden çökerterek hayatlarını sürdürüyorlar. Dünyadaki her insan dün bu gün yarınla başlayan cümlelerin birinde tehtid altındaydı. Tehdit altında olacak. Güçlü olmayan her ülkenin iç karışıklıklarını , çözemeyen her ülkenin , milli servetlerini yeterince kullanamayan her ülkenin varacağı sonuç bu oluyor. Bu yüzden insanları abuk subuk korkularla oyalayan , üniversiteleri kışlaya çeviren , halkı cahil , anlamaz bu diye kenara iten , bir de üstüne ülkeye hiçbir faydası olmadığı gibi darbelerle her 20 yılda 20 yıl geri götüren zihniyete karşıyım. 15 yılla çözün tüm sorunları . Pessssss. Çözün . Birşeyler söyleyin . Ülke akp yüzünden bu hale geldiden öte bir cümle çıksın ağzınızdan. Her parti gibi onlarda gider bir gün. Ama bu sorunların onlarla gideceğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.
Terörden nasıl kurtulunur?
peki nasıl bu hale geldık biz acıklarmısınız savundugunuz kişiler masum ise
Herkes eliştirilsin. Kimseye körü körüne de bağlı değilim. yarın daha iyi gördüğüm parti çıkarsa ona oy veririm. Ama bu zihniyeti ve koltuklarına yapışmış maaş yiyen ne chp ye ne mhp ye olur. Açıklamalarıyla ve meclisteki varlıklarıyla , bu ülkeyi ileri götürecek hiçbir tasarıyla gelemiş partilere değil.
Burada herkesin beyni var. çoğunuz üniversite okumuş insanlarsınız. Fikir yürütme hakkınız var. Bu terör nasıl çözülecek? Tüm dünya ülkelerine savaş açalım mı ? terörsitleri neden besliyorsunuz diye?
Hepsiyle ilişkilerimizi keselim mi?
Amerikaya savaş açalım.Suriye ye de savaş açalım. Kimse hamile falan kalmasın. ben 32 yaşındayım . yeterince gördüm bu dünyanın saçmalıklarını. Yarın ben gideyim cepheye.
Biri bana tonla makine mühendisimizin , tonla uçak mühendisimizin dışarıya muhtaç olmayacak kadar silah ve uçak üretemediğini , bu ülkede mühendisliğin gelişmediğini açıklasın. Bu da akp nin marifeti. Sorun babalarınıza askere gttiklerinde ellerindeki silahlar çalışıyormuymuş çalışmıyormuymuş.
Bu ülkede yıllardır orduya nekadar kaynak ayrıldı.Birileri bana neden pkk lının elinde makinalılar varken Mehmetçiğin elinde tek atımlık kurşun olduğunu , o kurşununda üstüne zimmetlendiğini açıklasın. O çok çok vatansever paşalarınızın nasıl savunma silahları aldırdığını saysın ve neden mehmetçiğe verilmediğini açıklasın. Sorularıma da soruyla karşılık veriyorsunuz. Tüm yollar akp ye çıkıyor zihninizde çünkü.
şu mağdur edebiyatını yapmaktan sizin gibiler ne zaman vaz geçecek komedi filmi gibi.....türkiye cumhuriyeti dünyanın merkezi denile yere kuruldu .....tüm dünya sermayesiningözü hep bu topraklarda fink atmak istedi.....bizim gibileri köle gibi kullanıp insanlıktan çıkarmak istedi 1960 senesinden beri her gelen bir adım geri götürdü ama akp koşar adım geri götürdü.....çıkan yasalardan haberin yokmu arkadaşım takım mı tutuyorsun ...bunu bile bile savunuyorsan çıkarın ne demezler mi adama......çocuğun mu yok neyine güveniyorsun çift vatandaşlı mısın ...internet elinin altında olduğuna göre cahil olmadığını varsayıyorumDünyaya savaş açmaya gerek yok. Paşalar darbe yapar , Başbakan , bakanlar asılır ... Bu ülke alışık böyle şeylere . Menderes asılır , halk silahla susturlur. Özal zehirlenir öldürülür. Erbakan muhtırayla saf dışı edilir. Sonra anlı şanlı paşalarımız gelir .Her yer cennet olur .Güzel ülkemin güzel toprakları cahil dindarlardan kurtulunca çok güvenli , çok güzel , çok modern , çok gelişmiş , çok çok çok olur.
Varsın her darbede 20 yıl geri gitsin Olsun bu geleneğimiz bizim. Varsın teknolojimiz 20 yıl daha ilerlemesin din belasını bertaraf ettik ya , dindarlar başta değil ya , e biz de kahraman olduk . Selam ey halkım sana bir Demirel daha bulurum .Korkma seni herkesten korururm. Paşayım ben paşa .Boşuna gelmedim başa.
Ben bıktım bu zihniyetten. 20 geri bir ileri. Yok oy verenlerin içi sızlasın da bu işin tek sorumlusu hükümette . HER 20 YILDA BİR AYNI SENARYO . YETER. DÖNDÜRÜP DÖNDÜRÜP ISISTILIP ISITILIP SİLAHLAR ALTINDA GEÇEN MODERN ÖZGÜR YAŞAM YETER.
BAŞBAKANI ASIN. BAKANLARI DA EZİYET EDEREK ÖLDÜRÜN Kİ KİMSE BAŞA GEÇMEYE CESARET EDEMESİN.
Biz oy veren , gerçekleri göremeyen cahil halkı da topluca toprağa gömün. Rahat edin.
Tüm bunları yapın alıştık biz. O çok güvendiğiniz paşalar bir 100 yıl daha korur . Gerisine vesselam dersiniz.
Kendi silahlarımızı , uçaklarımızı , tanklarımızı yapmalıyız.
Kendi arabalarımızı , gemilerimizi yapmalıyız. Hiç düşündünüz mü bu ülke de kaç tane mühendislik fakültesi var . Bizim beyinlerimiz bu teknolojileri üretemeyecek kadar yetersiz mi. Bu çalışmalar yıllardır değil daha yeni yeni yapılıyor. Çünkü bu ülke yıllardır darbelerle , ordu baskısıyla , ergenekoncuların birbirine düşürdüğü sağcı solcu gençelrin acılarıyla uğraşıyordu. Çünkü bu ülke sürekli dinle korkutuluyor. Çünkü bu ülke dini engellediği anda rahat olacağını sanarak büyütüldü. Dindarım diyen bir yönetici tehdit sayılıyor. Ben dindarım diyen yöneticiden değil dinle korkutan , silahla susturan üniversiteleri vasıfsız kışlalar haline getiren zihniyetten korkuyorum. Onların koyunlara ihtiyacı olduğu , ülkenin kaynaklarını yerlerken sesimiz çıkmasın diye darbelerle susturlduğumuz için kendi tanklarımızı daha yeni üretebiliyoruz. 20 yılda bir darbe yapan , anayasa yazan o anayasaları onaylayan , savunma gidelerimizle ne yaptıklarını bilmediğimiz paşalarınıza sorun niye bu hale geldiğimizi. Doğru onlar da cahil halktan değil. Onlar da ASİLLERDEN.
Suç tabiki cahil halk ve akp de. Cahil halk topunu tüfeğini , taramalısını üretemedi. cahil halk tankını üretemedi. Cahil halk savunma giderlerini har vurup harman savurdu. Bir de akp yi seçti.
Suçlu bulunduğuna göre biri bana CAHİL OLMAYAN ÜLKEMİN BİLİM ADAMLARININ , SİZ SOYLU İNSANLARIN , YAZARLARININ , CHPLİLERİN BU ARADA NE YAPMAKTA OLDUĞUNU SÖYLESİN.MALUM AKP BECERİKSİZ SİYASET İZLEDİĞİ VE CAHİL HALK BİR TÜRLÜ GERÇEKLERİ GÖREMEYİP OY VERİRKEN.
Kendi silahlarımızı , uçaklarımızı , tanklarımızı yapmalıyız.
Kendi arabalarımızı , gemilerimizi yapmalıyız. Hiç düşündünüz mü bu ülke de kaç tane mühendislik fakültesi var . Bizim beyinlerimiz bu teknolojileri üretemeyecek kadar yetersiz mi. Bu çalışmalar yıllardır değil daha yeni yeni yapılıyor. Çünkü bu ülke yıllardır darbelerle , ordu baskısıyla , ergenekoncuların birbirine düşürdüğü sağcı solcu gençelrin acılarıyla uğraşıyordu. Çünkü bu ülke sürekli dinle korkutuluyor. Çünkü bu ülke dini engellediği anda rahat olacağını sanarak büyütüldü. Dindarım diyen bir yönetici tehdit sayılıyor. Ben dindarım diyen yöneticiden değil dinle korkutan , silahla susturan üniversiteleri vasıfsız kışlalar haline getiren zihniyetten korkuyorum. Onların koyunlara ihtiyacı olduğu , ülkenin kaynaklarını yerlerken sesimiz çıkmasın diye darbelerle susturlduğumuz için kendi tanklarımızı daha yeni üretebiliyoruz. 20 yılda bir darbe yapan , anayasa yazan o anayasaları onaylayan , savunma gidelerimizle ne yaptıklarını bilmediğimiz paşalarınıza sorun niye bu hale geldiğimizi. Doğru onlar da cahil halktan değil. Onlar da ASİLLERDEN.
Suç tabiki cahil halk ve akp de. Cahil halk topunu tüfeğini , taramalısını üretemedi. cahil halk tankını üretemedi. Cahil halk savunma giderlerini har vurup harman savurdu. Bir de akp yi seçti.
Suçlu bulunduğuna göre biri bana CAHİL OLMAYAN ÜLKEMİN BİLİM ADAMLARININ , SİZ SOYLU İNSANLARIN , YAZARLARININ , CHPLİLERİN BU ARADA NE YAPMAKTA OLDUĞUNU SÖYLESİN.MALUM AKP BECERİKSİZ SİYASET İZLEDİĞİ VE CAHİL HALK BİR TÜRLÜ GERÇEKLERİ GÖREMEYİP OY VERİRKEN.
Ben hiç terörist beslemedim. Sizin de beslediğinizi hiç sanmıyorum. Direk devlet eliyle beslenmediler de .Egenekoncular , Suriyeliler beslediler.
Ben hiç terörist beslemedim. Sizin de beslediğinizi hiç sanmıyorum. Direk devlet eliyle beslenmediler de .Egenekoncular , Suriyeliler beslediler.
şu mağdur edebiyatını yapmaktan sizin gibiler ne zaman vaz geçecek komedi filmi gibi.....türkiye cumhuriyeti dünyanın merkezi denile yere kuruldu .....tüm dünya sermayesiningözü hep bu topraklarda fink atmak istedi.....bizim gibileri köle gibi kullanıp insanlıktan çıkarmak istedi 1960 senesinden beri her gelen bir adım geri götürdü ama akp koşar adım geri götürdü.....çıkan yasalardan haberin yokmu arkadaşım takım mı tutuyorsun ...bunu bile bile savunuyorsan çıkarın ne demezler mi adama......çocuğun mu yok neyine güveniyorsun çift vatandaşlı mısın ...internet elinin altında olduğuna göre cahil olmadığını varsayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?