Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Elimizden birşey gelebilseydi ya da bu yetilere sahip olsaydık o koltukta biz oturuyor olurduk değil mi? Neden anlamak istemiyorsunuz A B C olmanın hicbir anlam ifade etmediği bir noktadayız. Bugün yol kesilip kaymakam, öğretmen, mühendis, halk kacırılıyorsa, onlarca masum ne uğruna savaştığını bile bilmeden can veriyorsa birilerinin birşeyler yapması gerekiyor.

Kimin yapacağının bir önemi yok.

Ve AKP değil okyanus ötesinden hoca da gelse ülke elden gidiyor. Bugün suriye bana kafa tutuyor, iran ajanları ülkemd cirit atıyor, ekonominin çökmesine cok az kaldı. Yapmayın, kafanızı cıkarıp bakın. Sempatizanı olduğunuz partiye bu kadar körü körüne bağlanmayın. Hatalarını yüzlerine vurun ki size bu kadar güvenemesinler ve birşeyler yapsınlar.

Birkaç Mehmet öldü diye meclisi acmayan bakanınız birşeyler yapsın!

ülkeyi yöneten kimse tabıkı sorumlu odur gidişattan ....başka birini mesul tutamayız değil mi mantık cercevesı ıcınde konusuyorsak...terör olaylarının tavan yaptıgı yıllardayız onlara bu kadar yüz verenler kımler acaba asker içerde pkk dışarıda

pkk besleyen ülkelerın ınsanlarına kol kanat gerıyoruz amerıkanın bızı parmagında oynatmasına ızın verıyoruz gercekten dost olsaydı coktan bıterdı bu terör nıye sadece turkıyeye saldırı duzenlenıyor daha dun dınledım kendı agızlarından TURKIYEYE SALDIRACAK KADAR GUCU KALDI diye bana hala neyi savunuyorsunuz siz

açılım açılım alsana açılım işte gidişattan memnun değilim sistemden memnun değilim kendı ülkemde yabancıyım

adalet sadece kadın ismi bizim ülkemızde dogrulugu tartısılır...

ne zamandan beri şehitler kelle oldu nezamandan beri askerlık yan gelıp yatma yerı oldu ...kusura bakmayın asker bir aileden gelıyrum ve ben bu sözlerı asla hazmedemıyorum......

Dünya düzeni kan emiciler tarafından tekrar tekrar kuruluyor. Daha çoğuna göz diktikleri anda ülkeler dolusu insanı hiçe sayarak içerden çökerterek hayatlarını sürdürüyorlar. Dünyadaki her insan dün bu gün yarınla başlayan cümlelerin birinde tehtid altındaydı. Tehdit altında olacak. Güçlü olmayan her ülkenin iç karışıklıklarını , çözemeyen her ülkenin , milli servetlerini yeterince kullanamayan her ülkenin varacağı sonuç bu oluyor. Bu yüzden insanları abuk subuk korkularla oyalayan , üniversiteleri kışlaya çeviren , halkı cahil , anlamaz bu diye kenara iten , bir de üstüne ülkeye hiçbir faydası olmadığı gibi darbelerle her 20 yılda 20 yıl geri götüren zihniyete karşıyım. 15 yılla çözün tüm sorunları . Pessssss. Çözün . Birşeyler söyleyin . Ülke akp yüzünden bu hale geldiden öte bir cümle çıksın ağzınızdan. Her parti gibi onlarda gider bir gün. Ama bu sorunların onlarla gideceğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Sizin knuyubasite indirgediğinizi ben söyledim ve arkasındayım sözümün. Yazdığım mesajların
hiçbirinde ne hükümete ne de bir siyasetçiye lanet okumadım. Ben lanet okumam. Terörü
besleyen tek bir ülke değil, öyle olsa elebaşları İtalya, Kenya, Rusya, Yunanistan bilmem ne diye
gezmezdi. Hadi diyelim Suriye besliyor teröristleri, iktidara geldiğinde şimdiye kadar hiçbir samimi
olmadığı kadar samimi olmuştu Esad'la başbakan.... Biraz gazetelerin eski manşetlerini kurcalarsanız
eşlerinin de ne denli sami olduklarını görürsünüz...

Terörü başlattı diye şimdiki iktidar partisi dahil, meclisteki terör destekçilerine bile ithamda bulunulmadı ki...
Konunun başlarında Asala'dan ve onun pkk ya dönüşmesinden bahsetmişti arkadaşlarımız.

Oyunuz sizin hür iradenizle yapacağınız seçiminiz. Ama siz oy veriyorsunuz diye biz de gördüklerimiz
karşısında susacak değiliz... Söyledim, söylemeye devam edeceğim :
' Şimdiki iktidar partisi tek başına yasa çıkarabilecek kadar çokken mecliste, hala etkili bir terörle
mücadele yasası çıkaramamışken TERÖR POLİTİKASI konusunda sınıfta kalmıştır... '

Her kaosa bir günah keçisi lazım. Siyasi iktidar kimse bu olur tıpkı yıllar önce ihtilali yapanlar gibi.

Terörden nasıl kurtulunur?

Terörden ekonomik bağımsızlıkla kurtulunur...
Hani deriz ya para herşey değil ama parasız da
hiçbir şey olmuyor diye, bu en çok ülkeler için geçerli...

Tam bağımsız olmamız gerek. Kendi ülkende
sana kafa tutan adamlarla başa çıkmak için
birilerinin uçağına, heronuna, silahına, mayınına,
radarına ihtiyaç duymamalısın...

Ulusal bir kalkınma planı yapılmalı ve her yurtaşa sorumluluk yüklenmeli...
Temeli budur...

Herkes eliştirilsin. Kimseye körü körüne de bağlı değilim. yarın daha iyi gördüğüm parti çıkarsa ona oy veririm. Ama bu zihniyeti ve koltuklarına yapışmış maaş yiyen ne chp ye ne mhp ye olur. Açıklamalarıyla ve meclisteki varlıklarıyla , bu ülkeyi ileri götürecek hiçbir tasarıyla gelemiş partilere değil.

Burada herkesin beyni var. çoğunuz üniversite okumuş insanlarsınız. Fikir yürütme hakkınız var. Bu terör nasıl çözülecek? Tüm dünya ülkelerine savaş açalım mı ? terörsitleri neden besliyorsunuz diye?

Hepsiyle ilişkilerimizi keselim mi?

Amerikaya savaş açalım.Suriye ye de savaş açalım. Kimse hamile falan kalmasın. ben 32 yaşındayım . yeterince gördüm bu dünyanın saçmalıklarını. Yarın ben gideyim cepheye.

Biri bana tonla makine mühendisimizin , tonla uçak mühendisimizin dışarıya muhtaç olmayacak kadar silah ve uçak üretemediğini , bu ülkede mühendisliğin gelişmediğini açıklasın. Bu da akp nin marifeti. Sorun babalarınıza askere gttiklerinde ellerindeki silahlar çalışıyormuymuş çalışmıyormuymuş.

Bu ülkede yıllardır orduya nekadar kaynak ayrıldı.Birileri bana neden pkk lının elinde makinalılar varken Mehmetçiğin elinde tek atımlık kurşun olduğunu , o kurşununda üstüne zimmetlendiğini açıklasın. O çok çok vatansever paşalarınızın nasıl savunma silahları aldırdığını saysın ve neden mehmetçiğe verilmediğini açıklasın. Sorularıma da soruyla karşılık veriyorsunuz. Tüm yollar akp ye çıkıyor zihninizde çünkü.

peki nasıl bu hale geldık biz acıklarmısınız savundugunuz kişiler masum ise

Afedersinde yorumumda kimi savunmuşum ben?

Ben birlik olmayı ve ''ne yapabiliriz?'' i tartışmayı istiorum ne yapıldı çoktan tartışıldı.

Birbiriniz yemeyi bırakın artık!

Tüm dünyaya savaş açmaya gerek yok;
Teröristleri biz besleyip,cesaretlendırmeyelım yeter.

Kendi silahlarımızı , uçaklarımızı , tanklarımızı yapmalıyız.

Kendi arabalarımızı , gemilerimizi yapmalıyız. Hiç düşündünüz mü bu ülke de kaç tane mühendislik fakültesi var . Bizim beyinlerimiz bu teknolojileri üretemeyecek kadar yetersiz mi. Bu çalışmalar yıllardır değil daha yeni yeni yapılıyor. Çünkü bu ülke yıllardır darbelerle , ordu baskısıyla , ergenekoncuların birbirine düşürdüğü sağcı solcu gençelrin acılarıyla uğraşıyordu. Çünkü bu ülke sürekli dinle korkutuluyor. Çünkü bu ülke dini engellediği anda rahat olacağını sanarak büyütüldü. Dindarım diyen bir yönetici tehdit sayılıyor. Ben dindarım diyen yöneticiden değil dinle korkutan , silahla susturan üniversiteleri vasıfsız kışlalar haline getiren zihniyetten korkuyorum. Onların koyunlara ihtiyacı olduğu , ülkenin kaynaklarını yerlerken sesimiz çıkmasın diye darbelerle susturlduğumuz için kendi tanklarımızı daha yeni üretebiliyoruz. 20 yılda bir darbe yapan , anayasa yazan o anayasaları onaylayan , savunma gidelerimizle ne yaptıklarını bilmediğimiz paşalarınıza sorun niye bu hale geldiğimizi. Doğru onlar da cahil halktan değil. Onlar da ASİLLERDEN.
Suç tabiki cahil halk ve akp de. Cahil halk topunu tüfeğini , taramalısını üretemedi. cahil halk tankını üretemedi. Cahil halk savunma giderlerini har vurup harman savurdu. Bir de akp yi seçti.

Suçlu bulunduğuna göre biri bana CAHİL OLMAYAN ÜLKEMİN BİLİM ADAMLARININ , SİZ SOYLU İNSANLARIN , YAZARLARININ , CHPLİLERİN BU ARADA NE YAPMAKTA OLDUĞUNU SÖYLESİN.MALUM AKP BECERİKSİZ SİYASET İZLEDİĞİ VE CAHİL HALK BİR TÜRLÜ GERÇEKLERİ GÖREMEYİP OY VERİRKEN.

Ben hiç terörist beslemedim. Sizin de beslediğinizi hiç sanmıyorum. Direk devlet eliyle beslenmediler de .Egenekoncular , Suriyeliler beslediler.

Dünyaya savaş açmaya gerek yok. Paşalar darbe yapar , Başbakan , bakanlar asılır ... Bu ülke alışık böyle şeylere . Menderes asılır , halk silahla susturlur. Özal zehirlenir öldürülür. Erbakan muhtırayla saf dışı edilir. Sonra anlı şanlı paşalarımız gelir .Her yer cennet olur .Güzel ülkemin güzel toprakları cahil dindarlardan kurtulunca çok güvenli , çok güzel , çok modern , çok gelişmiş , çok çok çok olur.

Varsın her darbede 20 yıl geri gitsin Olsun bu geleneğimiz bizim. Varsın teknolojimiz 20 yıl daha ilerlemesin din belasını bertaraf ettik ya , dindarlar başta değil ya , e biz de kahraman olduk . Selam ey halkım sana bir Demirel daha bulurum .Korkma seni herkesten korururm. Paşayım ben paşa .Boşuna gelmedim başa.

Ben bıktım bu zihniyetten. 20 geri bir ileri. Yok oy verenlerin içi sızlasın da bu işin tek sorumlusu hükümette . HER 20 YILDA BİR AYNI SENARYO . YETER. DÖNDÜRÜP DÖNDÜRÜP ISISTILIP ISITILIP SİLAHLAR ALTINDA GEÇEN MODERN ÖZGÜR YAŞAM YETER.

BAŞBAKANI ASIN. BAKANLARI DA EZİYET EDEREK ÖLDÜRÜN Kİ KİMSE BAŞA GEÇMEYE CESARET EDEMESİN.

Biz oy veren , gerçekleri göremeyen cahil halkı da topluca toprağa gömün. Rahat edin.

Tüm bunları yapın alıştık biz. O çok güvendiğiniz paşalar bir 100 yıl daha korur . Gerisine vesselam dersiniz.

şu mağdur edebiyatını yapmaktan sizin gibiler ne zaman vaz geçecek komedi filmi gibi.....türkiye cumhuriyeti dünyanın merkezi denile yere kuruldu .....tüm dünya sermayesiningözü hep bu topraklarda fink atmak istedi.....bizim gibileri köle gibi kullanıp insanlıktan çıkarmak istedi 1960 senesinden beri her gelen bir adım geri götürdü ama akp koşar adım geri götürdü.....çıkan yasalardan haberin yokmu arkadaşım takım mı tutuyorsun ...bunu bile bile savunuyorsan çıkarın ne demezler mi adama......çocuğun mu yok neyine güveniyorsun çift vatandaşlı mısın ...internet elinin altında olduğuna göre cahil olmadığını varsayıyorum

Son düzenleme:

Din ne zaman engellendi ? asıl gazeteciler yazarlar engelleniyor yıllardır gerçeği yazanlar bir bir hapise atılıyor öldürülüyor. bu ülkede imam hatip okulları seneler önce chp ile açıldı. İmamhatip mezunları öğretmen savcı olmadı mı? Okuldan çok cami yapılmadı mı hani nerede dindarlara baskı?? Halkın cahil kalması halkın suçu değil bilerek cahil bırakan sistemin suçu akpde bu amacın içinde. Millet nasıl üretim yapsın fabrikalar yabancılara satılırken???

Terör örgütünü besleyen silah veren amerikadır bunu dünya biliyor siz nerede yaşıyorsunuz?

Mühendislik fakültesinde akademisyenim ben ve emin olun bu fakültelerdeki en büyük kavga cep doldurma kavgası.....

Hayalini kurduğunuz yapılacak gemilere gelince ;yanaştıracak bir limanımız kalmadı.

Bütün büyük limanlarımız yabancı devletlere satıldı.

ANTALYA LİMANI

SAMSUN LİMANI

İZMİR LİMANI

MERSİN LİMANI

KUŞADASI LİMANI

Daha öncede yazdım ama hala aynı şeyleri döndürüp döndürüp yazıyorsunuz.Savaş çıkarsa ülkeyi savunacağımız 4 bir köşede satıldı..

Savunduğunuz siyaset bumudur sizin?

Ben hiç terörist beslemedim. Sizin de beslediğinizi hiç sanmıyorum. Direk devlet eliyle beslenmediler de .Egenekoncular , Suriyeliler beslediler.

Demek ergenekoncu dedikleri paşaların bizim anlayamadığımız suçunu buna bağladılar.

Bir yaşıma daha girdim.

Türkiye de okuyamayan ya da okumak istemeyenlerde, Akp destekledigi bir organ tarafindan yurtdisinda okuyorlar... Gözüm yok milletimiz okusun, ayrim mi ayrim yapiyorlar.. Ben ayni unide harcimi kendim öderken, ailesinin durumu cok cok iyi olanlar bile bursla okudular...Söylediklerim kisilerin bir cogunun özel hastaneleri var. Sümeyye nin aldigi burstan aliyorlar ...

Son düzenleme:

ergenekoncular hala tutuklu, hükümlü değil dikkatini çekerim. suçlandıkları deliller çürütüldü hala tutuklu yargılanıyorlar her şeyi ergenekoncu yaptı deyip kestirip atmak kolay sizin genel tutumunuz bu zaten.kolaycılık.

daha bir kaç sene önce esadla kardeştiniz komşularla sıfır sorundu şimdi ne oldu da suriyelilere düşman oldunuz.??? suriyenin teröristini besleyen akp. kamplardan haberiniz yok galiba?

Lütfettiniz sağolun. Seneye chp gelir koşar adım 100 yıl ileri götürür. AAAAAh tabi cahil halk nasıl oy verecek üstün ırk chp ye üfff .. AKP LİLERİ VE DOĞUYU TARİHTEN SİLERSİNİZ OLUR. Güzel olur .HAzır bahane ortamınız da var herkesten kötüler çünkü . % 70 Faizlerle yaşıyorduk be . Ama olsun en kötüsü buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…