Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Kendi ülkelerinde başörtüsüyle okuyamıyorlardı . O yüzden olmasın bu yazdıklarınız. Evet hayırseverlerin burslarıyla gittiler. Bursları kesilenler oldu zorluklar çektiler. Anne babalarının yanında kendi vatanlarında temel haklarından devlet eliyle silahla copla mahrum edildikleri için iş adamlarının burslarına muhtaç kladılar. İstediğiniz kıyafetle kendi ülkenizde harç vererek okudunuz. Ben de öyle yaptım. Onlardan şanslı olduğumu düşünüyorum.

İkindi namazından sonra uğurladık şehidimizi...

Müthiş bi kalabalık mahşer yeri gibiydi her yer..

Bu birlik ve beraberlik normalde de olsa bizim sırtımız yere gelmez ama malesef bi günlük bişeydi bu...

Konuyu kiskirtarak nereye cektiniz .. tebrikler ederim....Siz böyle devam edin... Konusulacak cok sey var.. Onun platformu burasi degil.. Burasi KK derdimizi hüzünümüzü paylasiyoruz... Görünen köy klavuz istemiyor.. Ama görmek istemezseniz görmezsiniz...

hatırlatma için teşekkürler

bilmiyorum farkında mıyız ama o şehit olanlar arasında da eminim çeşitli siyasi partilere oy vermiş gençler vardı ama hepsi de şimdi hayatta değil..neden? işte bu sorunun cevabı yok bence..milletçe takım tutar gibi parti tutarsak bir adım ileri gidemeyeceğiz..

işte bende bundan bahsediyorum...

Merak ettiğim kışkırtan kişi neden hala aktif?

iki senede bir anayasa değiştiren koca koca adamlar....ne oldu savaşamı girdik devrim mi yapıldı dünyaya yön verecek olaylar mı yaşanıyor bu ne hız daha bir anayasayı sindirmeden hop yenisi bir keşmekeşin içersindeyiz...bütün bu hengamede tek derdimiz örtüydü zati....bu koca koca adamlar baştan sona tüm yasaları değiştirdi de şu örtüyü serbest bırakmadı...şu madur edebiyatınız bir bitmedi

Evet kazen bey şu farklı fikirdeki kışkırtıcıyı lütfen atın siteden. Neden yazıyor? neden fikirlerini söylüyor. Herkes terör sorununun malum suçlusunu lanetlemeli .Değil mi kazen . Sussun artık değil mi .Susuyorum . Buyrun bulduğunuz suçluları lanetleyerek devam edin. Siz lanetledikçe sorun çözülecek yarın kimse ölmeyecek.

konunun yeri burası değil belki de... bahsettiğiniz kişi türkiyede özel üni. bile okuyabilecek kadar puan alamamıştı, tek sorun başındaki değildi yani. sınav sonucunu gördüm, barajı aşamamıştı.
aslında böylesi bir konuda konu başörtü vs olmamalıydı. kaç anne emek emek büyüttüğü evladını it dalaşına kurban vermiş...sorun bu olmalıydı!

pkk sorununun tek sorumlusu akp değil ama bu duruma getiren akp dir gidip çocuk öldüren bebek öldüren insanla karşına alıp insan gibi konuşmaya çalıştınız planı göremediniz sonra bunu yapan şerefsizdir dediniz şerefinizde gitti bunları azdıran sizsiniz hiç kusura bakmayın 90 lara dönülmesin diye ahkam kesiyosunuz kaç yaşındasınız bilmiyorumda 90 larda hiç bir millet vekili pkk öpmeye cesaret edemiyordu bırakın öpmeyi pkk diyemiyordu 90 lardan dahamı iyiz şimdi söyle bakalım evet ülkenin tek iyi tarafı refah seviyesinin biraz artması kendim için söylemiyorum zengin değilim siz söylüyosunuz üniversite profösör bilmem ne diye zırvalıyosunuz eğitimde reform diyosunuz torpil pislikleriniz soru hırsızlığı pislikleriniz ortada bana terörü bitirmek için ne yapacağımı kimse soramaz bu ülkeyi benmi yönetiyorumda sen bu soruyu bana soruyosun peki bu millet neden göndermiyor bunları diye sorarsanız düzen kuruldu artık kimse cesaret edemiyor akp hakkında konuşmaya kimi kışın kömürünü alıyor kimi oğlunu memur yapıyor kimse ses çıkaramıyor nedenide budur birde hala eksikten bahsediyosunuz hani 1000 yıllık projeleri 5 senede hayata gerçirirdiniz 30 senelik karakolları yeniliyemiyomusunuz ama korkmayın sakın bu millet gidecek yine akp ye oy verecek oğlu değil sülalesi ölse yine bunu yapacak ama ben yapmadım yapmıcam çok şükür satılık değiliz

allah aşkına türban konusu açmayalımda bu kardeşimizin masum numarası yapmasına izin vermeyelim türkiyede kaç milyon başörtülü var okulundan atılan yüzde kaçı yurt dışında burs alarak okudu yüzde 1 bile değil burs alan başbakanın çocukları cumhurbaşkanının çocukları şunlar bunlar göstermelik 1 tane babası inşaatta çalışan varmıdır o burs alanların içinde hep masum numarası bu ülkede başörtüsü takıp cennet garanti sanalar oldukça siz daha çok ekmek yersiniz bu işten yani iş adamı tanıdığın varsa söylede banada burs bağlasın görelim bakalım yapıyormu insanları nasıl kullanıyorsunuz nasıl kandırıyosunuz hayret yani

kendi başınıza gelince nasıl da çirkefleşiyorsunuz. üstelik seni engelleyen de yok cevap veremiyorsun mağdur edebiyatı yapıyorsun.
çok sevdiğin malum şahıslar kitap toplatıyor, sansür yapıyor, engelliyor. onların yaptıklarına neden sesin çıkmıyor?
siz zaten kendinize müslümansınız kendinize demokratsınız başkasına yapılanları görmezsiniz.
bununla da kalmaz terör olayları tartışılırken bile milleti akp demesin diye susturmaya çalışırsınız ama GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.

çok doğru bunlar ülkeyi yönetiyor ama kötü bişey oldumu abi biz yapmadık ahmet yaptı mehmet yaptı diyorlar bu ülkenin laik olmasının suçlusu atatürk darbe olmasının suçlusu askerler 2012 de terör patlamış hala diyorlarki biz bişey yapmadık malesefki bu ülkede bu martavallara inanan çok sayıda insan var hele 45 yaş ve üstü adamlar ne yapsın darbe görmüşler yokluk görmüşler yaşta gelmiş tabi belli bi yere hayattan beklenti yok çocuklar memur olmuş aman biz karışmayalım modundalar yokluk görmüş derkende onlar fakir tüm ülke zengin değil o zamanlar kimsede yok

ay bnm sinirlerim hopladı yaaaa reesmen sinirlerim hopladıııı diyecek söz bulamıyorummmmmmm konu nereye gelmiş yaaaaaaaa

ay bi hükümeti hep güzel şeyler söyleyincemi alkışlanıcaz eleştirince vimlencekmiyiz böyleeeeee

ocalana millet SAYIN diyor mitinginde bu ülkede............. daha söz varmı bunun üzerine yaaaaaaaaaaaa sayınmıs sayınnnnnnnnn

suan öyle bir geçer zmankiyi izliorum lisede cocuklar sağ sol diye birbirlerini dövüolarrr yaa cok canım yanıyo benimmmm kimsenin derdi parti degil sadece ülkemizi güzel hale getirmek ELHAMDİRULLAH MÜSLÜMANIMIZ hepimiz nolurrr birlik olalımmm benn cok üzülüyorum herkes cebini dolduru a partisi b partisi hepsiiii bakın olan bize oluyoooo

Öyle,

Bizi kışkırtıp,birbirimize düşürmeye çalışıyorlar.

Hedef te belli Arap baharından sonra Türk baharı.

Lanet olsun size tayyip ve gül ikilisi.. Ne diyeceğimi bilmiyorum ya saat kaç oldu bi çıkın açıklama yapın kardeşim ne bu rahatlık. Siz nasıl insansınız !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…