Türkiye de okuyamayan ya da okumak istemeyenlerde, Akp destekledigi bir organ tarafindan yurtdisinda okuyorlar... Gözüm yok milletimiz okusun, ayrim mi ayrim yapiyorlar.. Ben ayni unide harcimi kendim öderken, ailesinin durumu cok cok iyi olanlar bile bursla okudular...Söylediklerim kisilerin bir cogunun özel hastaneleri var. Sümeyye nin aldigi burstan aliyorlar ...
Konuyu kiskirtarak nereye cektiniz .. tebrikler ederim....Siz böyle devam edin... Konusulacak cok sey var.. Onun platformu burasi degil.. Burasi KK derdimizi hüzünümüzü paylasiyoruz... Görünen köy klavuz istemiyor.. Ama görmek istemezseniz görmezsiniz...
Konuyu kiskirtarak nereye cektiniz .. tebrikler ederim....Siz böyle devam edin... Konusulacak cok sey var.. Onun platformu burasi degil.. Burasi KK derdimizi hüzünümüzü paylasiyoruz... Görünen köy klavuz istemiyor.. Ama görmek istemezseniz görmezsiniz...
Kendi ülkelerinde başörtüsüyle okuyamıyorlardı . O yüzden olmasın bu yazdıklarınız. Evet hayırseverlerin burslarıyla gittiler. Bursları kesilenler oldu zorluklar çektiler. Anne babalarının yanında kendi vatanlarında temel haklarından devlet eliyle silahla copla mahrum edildikleri için iş adamlarının burslarına muhtaç kladılar. İstediğiniz kıyafetle kendi ülkenizde harç vererek okudunuz. Ben de öyle yaptım. Onlardan şanslı olduğumu düşünüyorum.
Kendi ülkelerinde başörtüsüyle okuyamıyorlardı . O yüzden olmasın bu yazdıklarınız. Evet hayırseverlerin burslarıyla gittiler. Bursları kesilenler oldu zorluklar çektiler. Anne babalarının yanında kendi vatanlarında temel haklarından devlet eliyle silahla copla mahrum edildikleri için iş adamlarının burslarına muhtaç kladılar. İstediğiniz kıyafetle kendi ülkenizde harç vererek okudunuz. Ben de öyle yaptım. Onlardan şanslı olduğumu düşünüyorum.
Suriye açık açık PKK yı yıllarca besledi. Savaş mı açalım?
Doğuya giden kaç öğretmen öldürüldü . Halkın da eğitilmesi lazım diyorum... Bir taraftan şahit olduğum üniversite öğrencisi , bu ülkenin kaynaklarıyla okumuş gencecik insanlar pkk yı destekleyebiliyor. Buna da şaşıyorum. Halkı eğitmek de yetmiyor. Eğitim ,i letişim kaynaklarını kesip , devleti kürtlerin haklarını yiyen , kürtleri hor gören olarak gösterip hakkınızı arayaın devletimizi kuralım diye galeyana da getiriyorlar. Lanetleyenler de var. Haklı bir savaş olarak gören de . Nasıl yaklaşalım. Çok sert askeri müdehaleler de olmuş. Bu hatalı durumları da ustalıkla kullanmışlar zamanında.
Zaten pkkya hiçbir sempatisi olmayan insanların da silah zoruyla mallarına el koydukları haraç topladıkları yıllardır biliniyor. Çocukları zenginlik vaatleriyle kandırdıkları.
Eroin kaçakçılığı çok yaygın ve bununla ciddi anlamda besleniyorlar. Gençlere al bunu şuraya teslim et bir otobüs parası kazan diye kullanmaya kalkıyorlarmış. Eroin işleri , kaçakçılık işleri çökertilmek zorunda.
Tüm karakolların gizli siperleri olan donanımlı üstler haline gelmesi lazım. Bir kısmı yapılmış ama hala derme çatma çok karakol var.
Pkk eylemi yaparken yakalananlar idam edilsin desek ... zorla götürülmüş çocuklar var ya...
Bu sorun AKP den kaynaklansaydı seçimle giderdi. Sorunda çözülürdü. Ne yazıkki değil. Ülke yönetimi konusunda da chp ye asla güvenmem. Tek yaptıkları din üzerinden korkutma sindirme siyaseti oluyor.
Anneler çocuklarına dört elle sarılacak. Gerekirse pkk baskısı gören köyler tahliye edilecek mayınlarla döşenecek. O ailelerin içinde hangisi pkk lı hangisi değil nasıl ayırt edilecek? annesi korunurken yanındaki oğluna şüpheyle mi bakılacak? Vurulsun mu direk? Irk katliamı mı yapılsın?
Çocuğunu vermesin pkk lıyı kendimi vursun doğulu gariban? Ben ne yapardım bu durumda? silah edinirdim savaşırdım .
Bir oğlu dağda bir oğlu askerde olan anne gibi... Hakkaten bir söyleyin ne yapardınız bu terörü bitirebilmek için?
Evet kazen bey şu farklı fikirdeki kışkırtıcıyı lütfen atın siteden. Neden yazıyor? neden fikirlerini söylüyor. Herkes terör sorununun malum suçlusunu lanetlemeli .Değil mi kazen . Sussun artık değil mi .Susuyorum . Buyrun bulduğunuz suçluları lanetleyerek devam edin. Siz lanetledikçe sorun çözülecek yarın kimse ölmeyecek.
kendi başınıza gelince nasıl da çirkefleşiyorsunuz. üstelik seni engelleyen de yok cevap veremiyorsun mağdur edebiyatı yapıyorsun.
çok sevdiğin malum şahıslar kitap toplatıyor, sansür yapıyor, engelliyor. onların yaptıklarına neden sesin çıkmıyor?
siz zaten kendinize müslümansınız kendinize demokratsınız başkasına yapılanları görmezsiniz.
bununla da kalmaz terör olayları tartışılırken bile milleti akp demesin diye susturmaya çalışırsınız ama GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.
suan öyle bir geçer zmankiyi izliorum lisede cocuklar sağ sol diye birbirlerini dövüolarrr yaa cok canım yanıyo benimmmm kimsenin derdi parti degil sadece ülkemizi güzel hale getirmek ELHAMDİRULLAH MÜSLÜMANIMIZ hepimiz nolurrr birlik olalımmm benn cok üzülüyorum herkes cebini dolduru a partisi b partisi hepsiiii bakın olan bize oluyoooo
Lanet olsun size tayyip ve gül ikilisi.. Ne diyeceğimi bilmiyorum ya saat kaç oldu bi çıkın açıklama yapın kardeşim ne bu rahatlık. Siz nasıl insansınız !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?