Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Bende o it soylarını kınıyorum defolup gitsinler şerefsizler..

cakmaktas 2 ay istemis... bakanimiz ne oldu diyor... bekledik ne oldu diyo.. bu kadarina pes.. 30 yilda cözülememis 2 ayda mi cözülecekti. buna inanmasi bile cok ilginc:44::44::44:

Son düzenleme:
Türkiye bugün 'henüz nedeni belirlenemeyen bir patlamada 25 ASKERİNİ DAHA ŞEHİT VERDİ!!! '
Türkiye bügün 25 ASKERİMİZE daha sahip çıkamadı 25 eve ateş düştü 25 gencecik hayat söndü....
sözün bittiği anları yaşıyoruz..
Başımız sağolsun...

söyenecek o kadar çok şey var ki malesef konum itibariyle susmak zorundayım.!! ülkemi bu hale getırenlere hakkımı helal etmıyorum

25 tane yavrucak,

Hiçmi insan hayatının kıymeti yok bu memlekette;patlama olmuş,ölmüşler.

Ne yapsın o analar,babalar.

Yaşadıkları acıyı anlatacak kelime varmıdır bu dünyada.

nice gencecil yaşta toprakla buluşmuş şehidimizin ailelerinde olduğu gibi;o cephane 25 canımıızın ailelerinin içinde patladı..ailelerin içindeki yangını kim kontrol altına alıp söndürebilir ki...

nice gencecil yaşta toprakla buluşmuş şehidimizin ailelerinde olduğu gibi;o cephane 25 canımıızın ailelerinin içinde patladı..ailelerin içindeki yangını kim kontrol altına alıp söndürebilir ki...

Askerlik yapmadım, saat kaçta sayılır mühimmatlar, kimler sayar,
kimler refakat eder sayıma bilmem. Ama bana göre ciddi bir iştir
bu, işinin ehli olanlar yapmalıdır sayımı.

Herşeyden öte bu ülkenin içişleri bakanı var, milli savunma bakanı var,
genelkurmay başkanı var daha da ötesi hepsinin babası, ordunun
başkomutanı cumhurbaşkanı varken olayla ilgili açıklamayı neden
ORMAN bakanı yapıyor????

Orman bakanı afyonlu ya ondan o yapıyodur açıklamayı..

Hani başbakan geliyodu olay yerine gelmekten vazgeçmiş..

Nolucak ki bi aç mehmet gitti diye afyona gelecek hali yokya..

Başka bi ülkede olsa şu 15-20 günde yaşadıklarımızı yaşasalar olağanüstü hal ilan edilirdi ..

Ama biz hala suskunuz...

Yada acıya dayanabilme gücümüz çok yüksek... Yada alışkanlık işte her neyse...

Ama hala susuyoruz işte...

Elimizden gelen sadece üzülmek ve eleştiri yapmak...

Kimbilir ne olaylar çıkan bunun altından da...

Artık doğusu batısı kalmadı bu işin... Daha bi gün önce afyondan şehidimizi uğurladık... Şimdi 25'ini Türkiyenin dört bir yanına uğurluyorz...

Geride kalanlar nolacak en çok düşündüğüm o... Bu acıya nasıl katlanacaklar...

Şehitlik en yüksek mertebe tamam onlar cennetteler şu an...

Ama geride kalanlar hergün cehennemde gibi yaşayacaklar...

Napalım Yaradana sığınıyoruz.. O tutsun elimizden çıkarsın bizi bu kara günlerin içinden..

Daha 10 şehidimizin acısı taptazeyken 25 tane gencecik can gitti a dostlar. Sebebi bile belli değil diyorlar. Ne desem ne yapsam boş...

Doğru diyorsun, ülkede kimin görevinin ne olduğu önemli değil,
o verilen ünvanlar sadece temsili... Salla başını al maaşını diye
vekillik ve bakanlık kademelerine seslenmişler anlaşılan. Tabi
danışman, müşteşar ve vekil yardımcılarını da boş geçmemek gerek...

Allah bu ülkenin analarına sabır, yöneticilerine de azıcık vicdan versin...

Ve sevgili bakanımız demiş ki; Hindistan ve Pakistanda sıkca yaşanan olaylar gibi bi olay...

Budur yani...

Emekli askerin iddaları :

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda patlama oldu, 25 asker hayatını kaybetti!

İlk açıklama 'kaza' denildi. Ancak emekli tümgeneralin iddiaları olay yarattı. İşte canlı yayındaki o can yakan analiz.

Genelkurmay 'bilinmeyen bir ned
enle' vurgusunu yaparken Bakan Veysel Eroğlu 25 askerin şehit olduğu patlamayı "kaza" olarak duyurdu.

Ancak ekrana yansıyan iddialar çok başka.
CNN Türk'teki canlı yayında konuşan Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk bu olayın kaza olmasının mümkün olmadığı iddia etti. Bakan Veysel Eroğlu'nun açıklamasını sert bir dille eleştiren general, işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşünüyor. Generalin canlı yayında ortaya koyduğu çarpıcı sorular kesinlikle yanıtlanması gereken veriler içeriyor.

BU SORULARIN YANITI
ARANIYOR?

*Gecenin o saatinde (21.15) asla
sayım yapılmaz. Neden o saatte
sayım yapıldı?

*Bu malzemeler darbeye dayanıklıdır.
Düşse dahi patlamaz. O zaman
bu patlama nasıl oldu?

*Sayımları uzman personel yapar.
O saatte 25 erin orada ne işi vardı?

Emekli Tümgeneral Haldun Solmaztürk, canlı yayında şu şok iddiaları dillendirdi;

*Bu kaza olabilir mi? Kaza olma ihtimali olmama ihtimaline karşı çok düşük. Çünkü askeri mühimmat darbelere dirençli imal edilir. Bunlar sandıklar içindedir. El bombaları tek taşınmaz, sandıklar içindedir.

*Bu mühimmat düşmekle patlamaz.

*El bombaları fünye ve bomba ayrı olarak bulunur. Patlaması için fünye ile bombanın birleştirilmesi gerekir. Bunlar ambalajlar içindedir. Haliyle böyle bir patlama olmaz. Kazaysa bu akıl almaz bir kaza...

*Açıkça söylüyorum 21.15'te bu patlamanın, kabul edilebilir bir tarafı yok. O saatte sayım olmaz. Bunu hiçbir asker kabul edemez. Savaşın ortasında değiliz ki, neden gece yapalım bunu. Şırnak'ta olsa çatışma varken olsa anlarım. Ama Afyon'dasınız. Gece görüş koşulları bu kadar sınırlı. Bunun hiçbir açıklaması yok.

*Burası en üst düzeydeki depodur. Sadece uzmanlar bulunur. Er bulunmaz.

*Sıradan herhangi bir asker bile bu saatte 21.15'te bunun yapılmayacağını bilir. Çünkü gece burada suni aydınlatma yapmak gerekir. Savaşın içinde değilken acil olarak niye gece sayım yapılsın.

*25 şehit var. Gece, karanlıkta, dar bir alanda 25 asker biradadaysa buna kaza denemez.
Bu kadar sayıda insan gece mühimmat elden geçeriyorsa bunun kabulu mümkün değil.

Ve sevgili bakanımız demiş ki; Hindistan ve Pakistanda sıkca yaşanan olaylar gibi bi olay...

Budur yani...

Evet ne acı
laf ola.....

Yüregine ates düşen annelerimizin ve memleketimizin başı sagolsun.
Daha yası 25 bile olmayan 25 tane genç ve evladına doyamayan 25 anne,baba
Babasına doyamayan cocuklar tek başına kalan eşler
Evladıma sarılamıyorum bıle o analara haksızlık oluyor dıye
Sabahtan beri gözümün yaşı dinmiyor ki onların acısını düşünemiyorum
Kimbilir ne zor şartlar altında büyüdüler büyütüldüler...

yazacak o kadar çok şey var ki acımı kelımelere dökemiyorum
Artık bu acılar bitsin istiyorum

Daha kaç şehit vermek gerek?? Askerlerimizin öldüğü yerde türkiye bayrağının indirilip kürdistan bayrağının asılmasını nasıl görmezden geldiniz.. Yazıklar olsun !

bunları gördükçe oğluma sarılıp yatmaya başladım ...ve ben böyle devam ederse askere göndermem hangi vatan için vatan mı kaldı heryeri satıldı dağdaki itler meydanda mecliste fink atar oldu ...

size sadece şunu sorucam darbeciler bu ülkenin kaynaklarını yediler sizin tabirinizle!!! ama bitiremimişler yada şöyle söyliyim
sadece kaymağını yemişler akepe hükümeti geldi hepsini kökünden kuruttu !!!

lütfen akıllı mantıklı belgelere dayanıklı konuşmalar yapın !!!!

ha birde demişsiniz dindar birinden korkmam diye size üç kısa cümle ;

AKP OLMADAN DİNİMİ,
CHP OLMADAN ATATÜRK'Ü,
MHP OLMADAN VATANIMI SEVEBİLİRİM...

takım tutar gibi siyaset yapılmaz,bu ülke ne akpnin ne chpnin ne de mhpnindir.
bu ülke bu halkındır,biz varsak onlar var unutmayın!!!!

ama son bir şey daha benim ülkemde yaşıyorsa her kim olursa olsun;

BENİM BAYRAĞIMA,
BENİM ASKERİME,
BENİM ATA'MA,
BENİM DİLİME,
BENİM DİNİME,
BENİM İNSANIMA SAYGI DUYMAK ZORUNDADIR.

her kim olursa olsun BAYRAĞIMA,ŞEHİDİME KONUŞMAYACAK,BU BAŞBAKANDA OLSA CUMHURBAŞKANIDA OLSA!!!

BAYRAKLARIMIZI İNDİRMEYE KALKMAYACAK,ŞEHİDİMİZE KELLE DEMEYECEK!!!!!

Afyon'daki patlama o kadar kötüydü ki uzaktaki evlerden bile şiddeti duyuldu mühimmatlar etrafa dağıldı deniyor yalnız mühimmatlar değil askerlerin vücutlarıda parçalanmış bunu duyunca içim yandı söylenecek söz bulamıyorum

Şu hükümet İzmir'in kurtuluşu kutlamasında "bayrakların asılmasını" yasaklayacağına !
Buna bir çözüm bulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…