- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Bu kadar da duyarsız,bu kadarda gamsız bir millet olduk biz.
Şehitler için açılan topikte şehitlerimiz için üzülmek yerine iktidarı savunmak tek dert,
Yapılan yanlış uygulamalra yazıldığında hemen bir savunucu çıkıyor,
Neyi savunuyorsun kardeşim?
Ölenler seninde ülkenin evlatları değil mi?
''Benim ocağıma düşmeyen ateş beni yakmaz.''
Söylenilenlerden ben bunu anlıyorum malesef
Hep ayni kisi ayni yorum, alinti yapmayin , sevmiyorum diyor. Aslinda isine gelmiyor cünkü verecek bir cevabi yok.. Diger topiklerde ayni mevzu söz konusu...burada neleri tartisiyoruz... Hep ayni tas ayni hamam... Sig düsünceye sahip olan kim acaba onu merak ediyorum...
Orada yasamini yitirmis bir cok genc askerler ve aileleri var.. Afyonda olan patlamadan sonra bir video izledim icim burkuldu, iki gün kendime gelemedim...burada yazilan partizanlik türü yazilari okuyunca sok oluyorum...Bir de kendi evlatlari var ve yorumlarina takilip kaliyorum...Cok yazik... cok yazik
evet parkoncuğum 'birkaç mehmet şehit oldu diye' kalıbını kullanangillerden bunlar da ,her zaman aynı ,ne utanma var ne edep,ne akıl ne fikir,ne bilgi ne görgü...
dur bakalım bu iktidar yalakalarının ne çıkarları var ki kendi ülkesinin şehitlerine bile saygısızlık yapabiliyorlar.Ama hitabetleri fena değil 'hatiplikleri' iyi yani,her zaman uzun uzun yazıp kafa karışıklığı yaratıp konuyu saptırmayı pek iyi biliyorlar.Tıpkı siyasileri gibi.
Topragi icinde yasamadigin bir ülkenin parti politikasini tartismak ,ayrica o ülkede oy verme hakkinin bile olmamasi, bu konuda da söz hakkinin o insanlara düsmedigini gösterir...
Topragi icinde yasamadigin bir ülkenin parti politikasini tartismak ,ayrica o ülkede oy verme hakkinin bile olmamasi, bu konuda da söz hakkinin o insanlara düsmedigini gösterir...
Tamam herkes bu durumdan şikayetçi de,içimiz kan ağlıyor da ,Peki neler yapılabilir?
Yunanistan'da hükümet çökme eşiğine geldi millet yollara döküldü..Peki bizler,sadece Hatay'da bir yürüyüş yapıldı,o kadar azdı ki bunlar çok yansıtılmadı bile.Peki bunlar çare mi bizim ülkemizde?Bir çiftçiye "ananı da al git" diyen başbakana sahibiz..Ya da "askerlik için yan gelip yatma yeri değildir" diyene..Sizce böyle bir şeyler yapıldığında da dinleyenimiz,görenimiz olacak mı?Ya da bunlar için çözüm üretilecek mi?
Ne yaparsak yapalım olmayacak gibi geliyor bana... Yürüyoruz
olmuyor, susuyoruz olmuyor, oy kullanıyoruz ama kullandığımız
adamlar belli ya da oy verdiğim insan şu an mahkum... Ama
terörü destekleyenlerin oy verdiği kişi, milletvekili olduktan sonra
kaçmaz diye salıverilmişti... Şimdi mahkeme suçlu buldu, tekrar
cezaevine döneceği bile kesin değil... Neyse konuyu saptırmayayım.
Nutuk'u okuyorum ben tekrar, halkı ne örgütlemiş o günlerde
diye sorguluyorum hep. Çünkü biri padişaha birşey olmasın
ama ülkem de bölünmesin derken, diğeri aman canım adamlar dünya
devleti, bizi de himaye etseler gül gibi yaşarız diyormuş. Ama hepsi
kendi zarar görmeye başladığında birleşmiş. Yani bizler kendimize
bir tehdit yönelmedikçe hareket etmeyeceğiz. Bize yapılmasının önemi
yok, bana yapılmasının önemi var. Milletçe anlayışımız bu. İyi bir
analiz mi bilmiyorum ama Mustafa Kemal'in halkı ' Hattı müdafa yoktur,
sathı müdafa vardır.' sözü bile bu çözümlemeyi destekliyor sanki...
Bu konu henüz bir beden büyük bize ....
neden siyaset yasak bu sitede anladınız mı ? Zira şehidimin üzerinden bile hala siyasi söylemler yapılıyor ....
Yazık
Son iki ayda verdiğimiz 149 şehit bu tabloya dahil olmayabilir ama durum ortada.
Eki Görüntüle 514626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?