Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

evet parkoncuğum 'birkaç mehmet şehit oldu diye' kalıbını kullanangillerden bunlar da ,her zaman aynı ,ne utanma var ne edep,ne akıl ne fikir,ne bilgi ne görgü...

dur bakalım bu iktidar yalakalarının ne çıkarları var ki kendi ülkesinin şehitlerine bile saygısızlık yapabiliyorlar.Ama hitabetleri fena değil 'hatiplikleri' iyi yani,her zaman uzun uzun yazıp kafa karışıklığı yaratıp konuyu saptırmayı pek iyi biliyorlar.Tıpkı siyasileri gibi.

Son düzenleme:
evet parkoncuğum 'birkaç mehmet şehit oldu diye' kalıbını kullanangillerden bunlar da ,her zaman aynı ,ne utanma var ne edep,ne akıl ne fikir,ne bilgi ne görgü...

Şehit naaşına KELLE denilmesini bile eleştiremeyip,sonrada üzüldüklerini iddia edenler.....

Dağdan davul zurnayla karşılananları yanlızca suistimal olarak değerlendirenler.....

Bütün bunları eleştirmeye kalkanları da seviyesizlikle suçlayanlar.......

Zihniyet aynı,yarınbirgün elebaşını eve gönderir,doğuyuda PKK lılara bırakırlar ve yine eleştirenleri propoganda yapmakla suçlarlar.

Partizanlara hitaben
Kusurabakmayin malesef sakin olamiyorsuz, olamayizda.
Kimsenin propaganda yaptigini dusunmuyorum. Eger oyle olsaydi sanirim uzerine alinmasi gereken kisi gibi birini elestirip birini savunurdu.
Bu ulkeyi yoneten insanlar var. Ve bizler onlari oraya koyuyoruz. Oy vermek nasil insanin dogal hakkiysa elestirmekte oyle.
Mesele sahsi bir melese degil mesele parti meseleside degil mesele gencecik evladlarimizin katledilmesi.
Onlar biz rahat yatalim diye canlarini veriyorlar. Allah hepsinin mekanini cennet eylesin. Allah hepsinden raziolsun.
Ulkenin basindaki insanlar gerekenleri yapmali bitirmek icin en azindan cabalamalidir.
Herkes koltuk sevdasinda, show pesinde birbirlerine laf sokup duruyorlar. Kimse bir cozumden bahsetmiyor. Suandaki siyaset tamamen mide bulandirici.
Ben bu konuda simdeye kadar hic bir elestiri yapmmistim. Sadece birligi bozmamamiz geretirdigini ve cozumu konusmamiz gerektigini savundum.
Teror ulkemizin kanayan yarasi olmaktan cikti artik cuzzama donustu.
Ulkenin basindakiler artik silkelenmeli ve bir kesin cozum bulmali.
Bana gore cozum en once meclisin icindeki zehirli sarmasiklardir. Dokunulmazlik kalkmali, idam gelmeli, egitimsiz asker asla catismaya gonderilmemeli vs.
Bakin bizler siyasetci degiliz ama bunlari dusunebiliyorsak yukardakilerin daha kesin cozum bulmasi muhtemel degilmi?

gerçekten bazı insanların acınacak halde olduğuna kanaat getirdim...
henüz 20 yaşındayım belki siyaset hakkında yeteri bilgim yoktur, ya da konuşmalarım ciddiye alınmaz ama bir de söz var;
"92 li çocuk karşına geçince sen çocuksun sus dersin ama her gün haberini aldığımız nice şehitler 92 doğumlu" diye...

bu yüzden de yazmak istedim...

siyasilerden beklediğiniz birlik ve beraberliği daha sizler şu küçücük forumda sağlayamamışsınız..
açılan konu ney idi ve gelinen şu son durum ney....

Gerçekten utanç içinde okudum son 10 sayfayı...

en iyi savunma saldırıdır mantığına bürünmüş halde sürekli bir parti karalama derdinde olan yorumlar yapılmaya başlanmış...
hatta yetmemiş kişiliklere saldırılmış...
ben böyle düşünüyorum,bunu seviyorum ben gibi düşünmeyeni de sevmem diye..

artık görüşler yazılır olmuş ve insanlar ona göre arkadaşlıklarını sınayacak herhalde..
... A partisini tutuyormuş hemen onu seveyim, .... B partisindenmiş onu artık sevmeyeceğim...yorumlarına ters cevap veririm...

bu moda girilmiş resmen...

hatta birisi durumu abartıp "it soyu, şerefsizler" bile demiş...
gören de sanır ki it soyu diyerek nice askerimizi şehit eden dağda ki gezenlere diyor.. ama onları bırakıp bu çirkin sözleri hükümetimize ediyor...

bizler bile bu kadar taraflarımızı belli ederken ne barışı ne çözümü Allah aşkına...

bizim burada yazdıklarımız anca birbirimize muhalefetlik olur.. içindeki öfkeyi kusmak olur... sonrada rahat rahat ilk konunun açılış nedeni gibi gider şehit haberinde siyah kurdela koyarız avatarlara... vazifemizi yaptık olur çünkü...
kadınlar kulübünde iki üç kadını alt ettim görüşlerimle olur..
göğsümüz bile kabarır....

gerçekten üzüldüm... yenilikçi beyinler yerini, şartlanmış ve görüşlerine karşı olan yorumlara saldırıyla cevap verenlere bırakmış... ve böyleleriyle bir arpa boyu yol alınamayacağını bir kez daha görmüş oldum.

umarım bir kısım insan, elini vicdanına koyar ve gerçekleri görür...

Topragi icinde yasamadigin bir ülkenin parti politikasini tartismak ,ayrica o ülkede oy verme hakkinin bile olmamasi, bu konuda da söz hakkinin o insanlara düsmedigini gösterir...

Topragi icinde yasamadigin bir ülkenin parti politikasini tartismak ,ayrica o ülkede oy verme hakkinin bile olmamasi, bu konuda da söz hakkinin o insanlara düsmedigini gösterir...

neresinden tutsan elinde kalıyo bu durumda

%53.7 Haber Türk'ün bugün bitirdiği anketin sonucu. Anket %53.7 ile mevcut partinin yeniden tek başına iktidar olacağını söylüyor.
Demek ki uygulamalar, söylemler, icraatlar çok da yanlış gelmiyor kimseye.
Siz benim vatanımı öldürdünüz dedi geçen gün bir anne. Doğrudur.
İnancı farklı diye cenazesine katılmadılar, tekrar cenaze töreni düzenlediler. Hangi saygı?
Soros zamanında ne güzel söyledi "Türkiye'nin tek sermayesi mehmetçiğin kanıdır" diye. Ötesi var mı?

Katilmiyorum cunku bende yurt disinda yasiyorum. Yanliz oyumuda verdim. Turk vatandasiyim. Turkiyenin politikasini elestirmek icin sinir icinde olunmasi gerekmedigini dusunuyorum. Sonucta ailemde o topraklarda onlarin refahini isterim ve bende elbet topragima geri donecegim.
Turk vatandasiysan elestirmek hakkindir...

Kardeşim Şırnakta asker, eşim polis Batmanda yaşıyoruz, kötü haber duyucam diye haberleri izleyemiyorum, sanki ben izlemesem herşey güllük gülistanlık olucakmış gibi, en çok koyanda şu: balkonuma bayrak bile asamıyorum ben, korkuyorum Allah biliyoya, biri takar neme lazım diyorum zaten eşim polis onu bile mecbur kalmadıkça söylemiyoruz kimseye, zor...

Bu konu henüz bir beden büyük bize ....

neden siyaset yasak bu sitede anladınız mı ? Zira şehidimin üzerinden bile hala siyasi söylemler yapılıyor ....

Yazık

Bu konunun tekrar açılmasına sevindim Kazen...
Her ne kadar birbirimize giriyor, olayı farklı boyutlara taşıyorsak da
bir şekilde deşarj oluyoruz... Her uyanışımız bir canın toprağa girişine
seyirci kalıyor, bir annenin kahrolmasına, bir babanın gözyaşlarını
içine akıtmasına... Arkada kalan minicik bedenler ise kırılma noktamız...

Tamam herkes bu durumdan şikayetçi de,içimiz kan ağlıyor da ,Peki neler yapılabilir?

Yunanistan'da hükümet çökme eşiğine geldi millet yollara döküldü..Peki bizler,sadece Hatay'da bir yürüyüş yapıldı,o kadar azdı ki bunlar çok yansıtılmadı bile.Peki bunlar çare mi bizim ülkemizde?Bir çiftçiye "ananı da al git" diyen başbakana sahibiz..Ya da "askerlik için yan gelip yatma yeri değildir" diyene..Sizce böyle bir şeyler yapıldığında da dinleyenimiz,görenimiz olacak mı?Ya da bunlar için çözüm üretilecek mi?

Ne yaparsak yapalım olmayacak gibi geliyor bana... Yürüyoruz
olmuyor, susuyoruz olmuyor, oy kullanıyoruz ama kullandığımız
adamlar belli ya da oy verdiğim insan şu an mahkum... Ama
terörü destekleyenlerin oy verdiği kişi, milletvekili olduktan sonra
kaçmaz diye salıverilmişti... Şimdi mahkeme suçlu buldu, tekrar
cezaevine döneceği bile kesin değil... Neyse konuyu saptırmayayım.

Nutuk'u okuyorum ben tekrar, halkı ne örgütlemiş o günlerde
diye sorguluyorum hep. Çünkü biri padişaha birşey olmasın
ama ülkem de bölünmesin derken, diğeri aman canım adamlar dünya
devleti, bizi de himaye etseler gül gibi yaşarız diyormuş. Ama hepsi
kendi zarar görmeye başladığında birleşmiş. Yani bizler kendimize
bir tehdit yönelmedikçe hareket etmeyeceğiz. Bize yapılmasının önemi
yok, bana yapılmasının önemi var. Milletçe anlayışımız bu. İyi bir
analiz mi bilmiyorum ama Mustafa Kemal'in halkı ' Hattı müdafa yoktur,
sathı müdafa vardır.' sözü bile bu çözümlemeyi destekliyor sanki...

Bize yapılmasının önemi yok, bana yapılmasının önemi var. Milletçe anlayışımız bu.Tam da; bana dokunmayan yılan misali.Elbet o yılan dokunacak bize..Her birimizin ocaklarına ateş düştüğünde de geç olacak.

ben ne yapmaliyim?
gecen bir konuda yazdiklarimin benzerini birdaha yazacagim(gercekten amacim konuyu siyasete cevirnek degil anne olarak hissettiklerim)
benim veya birbadkasinin yani halkin cocunlugunun bizim adimiza kararlar alsin diye basa getirdikleri
bu vatanin evlatlarini bebeklerini sehit edeni kutuphaneli, spor yapma alani olan diyetisyeni olan ozel hapishanede CEZALANDIRIYOR
adina acilim deyip dagdan bilmem kactane teroristi indirip saliveriyor(istediklerinde tetoristleri buluyorlar)
esim arkadasini 2-3ay once sehit edenler eminimki bugun hala yemek yemenin uyumanin nefes almanin keyfie variyorlar o gencecik beden toprak olurken
tetoristlerle sarmad dolas pozlar verenlerin eline mikrofon verip meclise sokuyorlar
ana-baba VATAN SAGOLSUN derken onlar birkac kelle diye bahsediyorlar
biz bunlara guvenip sectik bizim adimiza bizim ragzi oldugumuz kararlari verir dedik guvendiklerimiz boyle yapiyorsa ben degil feyzbokuma kosmak kendimi yaksam etkili olurmu?

ben ne yapmaliyim?
gecen bir konuda yazdiklarimin benzerini birdaha yazacagim(gercekten amacim konuyu siyasete cevirnek degil anne olarak hissettiklerim)
benim veya birbadkasinin yani halkin cocunlugunun bizim adimiza kararlar alsin diye basa getirdikleri
bu vatanin evlatlarini bebeklerini sehit edeni kutuphaneli, spor yapma alani olan diyetisyeni olan ozel hapishanede CEZALANDIRIYOR
adina acilim deyip dagdan bilmem kactane teroristi indirip saliveriyor(istediklerinde tetoristleri buluyorlar)
esim arkadasini 2-3ay once sehit edenler eminimki bugun hala yemek yemenin uyumanin nefes almanin keyfie variyorlar o gencecik beden toprak olurken
tetoristlerle sarmad dolas pozlar verenlerin eline mikrofon verip meclise sokuyorlar
ana-baba VATAN SAGOLSUN derken onlar birkac kelle diye bahsediyorlar
biz bunlara guvenip sectik bizim adimiza bizim ragzi oldugumuz kararlari verir dedik guvendiklerimiz boyle yapiyorsa ben degil feyzbokuma kosmak kendimi yaksam etkili olurmu?

Bu konu henüz bir beden büyük bize ....

neden siyaset yasak bu sitede anladınız mı ? Zira şehidimin üzerinden bile hala siyasi söylemler yapılıyor ....

Yazık

Bu konunun ağırlığının altında siyaset yaparak ezilmekten kurtulmaya çalışanlar bi kenara çekilsinler hele.
Bi düşünelim bi konuşalım ne yapılabilir diye?

Türkiye'nin terörle mücadele konusunda başarısız kaldığı yadsınamaz.
Peki neden?
Elini taşın altına koyanın eli taşın altında kalacak diye mi?
Bu ülkede kolum feda diyecek insan yok mu?

Bizler sosyal platformlarda konuşup,ağlaşıp;terörü lanetlemek ve yazdığınız gibi burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni hatırlatmak adına bayrakları asmak dışında hadi bir adım daha ileri gidip yürüyüşler,mitingler düzenleriz,olmadı başbakanlık,iç işleri bakanlığı,savunma bakanlığı vs... maillerle ses duyururuz hatta bir adım daha gidip bu resmi makamların önünde eylem yaparız.Gibi,gibi,gibi...

Şu durumda bundan fazlasını yapmamak,yapamamakla suçlayamayız kendimizi.
İşte bu noktada tıkanır,mevcut yönetime çeviririz oklarımızı.

Türkiye’nin deneyimlerinden öğrenebilme yeteneği var mı?OLMALI...
Türkiye terörle mücadele konusunda profesyonelleşmeli.Türkiye artık P.K.K ile savaşında 20 yaşındaki erleri şehit vermemeli hain pusularda,karakol baskınlarında...
Türkiye verecekse şehidini savaşa savaşa vermeli.

O hükümet bu muhalefet değil mevzum ama mevcut yönetim 10 yıldır oradaysa 10 yılda gerilla yetişir 100.000lerce...
Türkiye nedense(!) terörle mücadelesinde ÖZEL HAREKAT KUVVETLERİNE bırakmıyor bütün meselesini.
Vatanı uğruna ölecek,arkasında anası,bacısı olmayan olsa da gözü görmeyen,adamın k.çından şırınga ile kan çekecek delileri yetiştirmiyor 10 yıldır.

Ele leşi geçmeyen pkklılardan edilen bilgilerden biride aklımda kaldığı kadarı ile şöyle idi;
Dağdaki çatışma sırasında eğer sürekli ateş açılıyorsa hiç korkmayız çünkü o askerdir,eğer bekleye bekleye gelirse çatışmada ateş sesi o komandodur yine umursamayız ama hiç ses gelmiyorsa o özel harekattır o zaman kaçarız.

Yetiştireceksiniz başka yolu yok,bulamıyor musun vatanı uğruna psikopata çevireceğin yüzlerce adamı,komşu müslüman ülke liderlerinin kuklası,robotu olmuş askerlerinin gözü dönmüşlüklerini izlemedik mi lanetle.
Sen o gözü dönmüş,kana aç adamları dağa salmak ,leş toplatmak için yetiştireceksin.Asker vatanı savunmak için yetişmeden çıkartılıyor pkklının karşına dağda,Vatan millet sakarya diyerek veriyor savaşını ama olmaz strateji lazım.

Ha bu arada;Siyasi ve ideolojik amaçla suç işlemek için kurulmuş terör örgütleri mensuplarının topluma kazandırılmasını amaçlayan yasalar çıkarmakla hiiiç olmaz bu işler.Eyvallah denediniz ama yok işe yaramadıysa artık başka taviz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…