Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

onun oğulcuğu amerikalarda rahat rahat dolaşsın diye şehit oluyor bizim aslanlarımız!! tuzu kuru tabii,öder parasını yaptırır bedelliyi ohh sen sağ ben selamet..negatif enerjiymiş,ben orada olsaydım gösterirdim ona enerji nasıl oluyor..terbiyesiz,kendini bilmez! hani yüreğim kaldırmıyor falan dese anlayacağım ama..

Haklısın arkadaşım başbakan konvoyuna bakarken küfretti gibi ağız hareketleri oldu diye bir kızcağız azılı haydut gibi soruşturmaya götürülmüştü bu ülkede....... ağzı açmak ne dil oynamayacak amannnnnn!!!!!!!!!

Tam buduruma uygun atasözümüzüde bulmusuz iste.
Bana degmeyen yilan bin yasasin diye diye etraf yilan doldu.
Simdi herkese degiyor o yilan.
O hanfendi oglunu Amerika ya gönderip diger analari umursamamis ama birgün o yilan onuda sokar ALLAH korusun.

Şehit haberlerini siyasi görüşlerini bas bas bağırmak
İktidara veya diğer partilere verip veriştirmek
Böyle yaparak tepkisini dile getiren bir toplum olduğunu zannetmek ...

Evet toplumun hali vaziyeti buyken
Bir arpa boyu yol alamamaya şaşırmamak lazım !!

Biz burda bol keseden yazıyoruz ama ,ya bizide alırlarsa içeri diye korkmuyo da değilim.

Kazen abiyi çete lideri ,bizleride faal üyeler olarak!!!!!

Biz burda bol keseden yazıyoruz ama ,ya bizide alırlarsa içeri diye korkmuyo da değilim.

parasız eğitim istiyoruz pankartı açan öğrenciler bile terör örgütü üyeliğinden yargılanıyor hadi hodri meydan çıkabılen çıksın meydanlara...

katıldığı eylemde polis tekmesiyle bebeğini düşüren öğrenciye bile f..şe muamelesi yaptı bu halk

bu halka mı ben kendımı feda edicem?

kimse kusura bakmasın bencil diyen diyebilir sonuna kadar bencılım ve utanmıyorum..kımse umurumda değil...

olan fakirin bebesine oluyor.zengının kılı bıle kıpırdamıyor...

3 seçimdir başa gelen hükümeti seçen halkın çocuğu yanarsa da bilemem onların yuzunden benım sevdığımın ölemeyeceğinin kanıtı yok...

Son düzenleme:

aklıma çete üyeleri geldi birden,bir üye öyle demişti ya bize ..fişlendik haberiniz yok

iyi de biz eger onlara oy veriyorsak bizim guvenlgiimizi saglamak zorunda olan onlar eger beceremiyeceklerse ne isleri var o koltukta tabi ki onlara hesap sorucaz... ne yapmak lazim baska? cozumu nedir?

Kazen abi değil ,amca amca... :))
Şaka bi yana güzel,demokratik bi ülkede kardeşçe barış içinde yaşar,yaşatırız çocuklarımızı...

O yılan onu soksa ne sokmasa ne giden gittikten sonra? dumura uğradım bugün şehit annesiyle konuşunca dünya bana da bir anlamsız geldi mezarına battaniye götürüyormuş sanki üşüyor gibi geliyor dedi ağlayarak sarma çok severmiş sarma yapıp oraya bırakıyomuş kuşlar falan yesin o hissedermiş yanında diye( neden öldü bu çocuk? bir hiç uğruna..... savaş yok ki neyin kavgasıydı? yada neden eğitimli askerler gitmedi de bu zavallı kuzucuk gitti öldü(

iyi de biz eger onlara oy veriyorsak bizim guvenlgiimizi saglamak zorunda olan onlar eger beceremiyeceklerse ne isleri var o koltukta tabi ki onlara hesap sorucaz... ne yapmak lazim baska? cozumu nedir?

Sizin verdiğiniz oylardan terör örgütü yandaşlarıda veriyoki TBMM'nin içindeler...
Olay keşke bu kadar basit olsa bu kadar kolay olsada bir parmak şıktatıp bütün sorunu çözseler
Ne güzel dimi aynen masallarda ki gibi
Bence gerçeklerle yüzleşin önce

Siz neler yapıyorsunuz bir arpa boyu yol alabilmek için.

Biz alınan yanlış kararlara bağlıyoruz şehit haberlerinin çokluğunu.

Sizin daha geçerli bir sebebiniz varsa şehitlerimizin artmasını açıklayacak dinlemek isterim.

gecenin bu saati siyasete girmeyeyim dedim,kazen abi kızacak dedim ama dayanamıyorum artık..bir iktidar partisi düşünün;ülkesinde şehitler verilirken olara "kelle" diye hitap ediyor,terör ele başına "sayın" diyor,oğlunu türlü bahanelerle askere göndermeyip sonra da şaka yapar gibi "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyor...evet bir arpa boyu yol alamayacağız.....

canim yillar once terore sehit verdigimiz asker sayisi yilda 10lardayken su an 100 ise dis borcumuz 2 - 3 katina cikmis ise bizim hedefimiz dis dunyayla iliskileri ilerletmek denirken disarda azerbeycandan baska bir tane dostumuz kalmamis ise ben bunun hesabini o sozleri verene sorarim siz amin demeye devam edebilirsiniz.

İkili tartışmaya girmeyeceğim
Siz oturup gülüyosunuz sanırım !
Fikirlerinin hiç bir önemi olmadığı noktada susmayı bilmek gerek
Zira ben ne desemde sizlerin kalıplaşmış düşüncelerinizi değiştirmem mümkün değil
Atomu parçalamaktan bile zor

Kiii daha benim konu hakkında ne düşündüğümü bile bilmiyosunuz
Birde bilseniz neler olur kim bilir

bir de şehit cenazelerine gidip numaradan iki damla gözyaşı dökmüyorlar mı iyice tepem atıyor
bunların oğulları paşalar gibi yaşıyor
yata yata askerlik yapıyor belki de hiç yapmıyor
vatandaşın yavrusuna gelince kılları kıpırdamıyor
bu ülkede şehit ailesinin borç yüzünden elektriğini kestiler yaa bukadar kıymet vermiyorlar işte bu vatanın evlatlarına
yazıklar olsun bunların her birine!!!

şu gerçekleri yazsanda yüzleşsek...

Burada oturduğu yerden (bazıları da bol keseden) konuşuldu, bu kadar siyaset yapıldı sayelerinde askerlerimiz teröre kurban gitmekten kurtuldu(!) sağolun yönetim niçin kural ihlallerine müdahale etmiyor acaba?

ben şehit cenazesınde çok önemli iki zatın gülüşmelerini gördüm ya ondan sonrası bana hikaye artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…