Unutmadan kuaförde de başka bir kadınla karşılaştım oğlunu Amerikaya dil eğitimine gönderiyormuş... Şehit haberleri vardı tv de kapatın ya negatif enerji oluyorz dedi.... bu da başka bir anne işte..... ateş düştüğü yeri yakar gerisi hikaye........
Haklısın arkadaşım başbakan konvoyuna bakarken küfretti gibi ağız hareketleri oldu diye bir kızcağız azılı haydut gibi soruşturmaya götürülmüştü bu ülkede....... ağzı açmak ne dil oynamayacak amannnnnn!!!!!!!!!teröriste sözünü geçiremeyen devlet onu seçen halk ağzını açsa jopla karşılık verıyor bıber gazıyla öldürüyor terör örgütü üyesi olmaktan hapse atıyor siz söyleyın elden ne gelır
ben hapse gırsem sız arkamda olacak mısınız
kımın cesaretı var jop yemeye?
Unutmadan kuaförde de başka bir kadınla karşılaştım oğlunu Amerikaya dil eğitimine gönderiyormuş... Şehit haberleri vardı tv de kapatın ya negatif enerji oluyorz dedi.... bu da başka bir anne işte..... ateş düştüğü yeri yakar gerisi hikaye........
Haklısın arkadaşım başbakan konvoyuna bakarken küfretti gibi ağız hareketleri oldu diye bir kızcağız azılı haydut gibi soruşturmaya götürülmüştü bu ülkede....... ağzı açmak ne dil oynamayacak amannnnnn!!!!!!!!!
Biz burda bol keseden yazıyoruz ama ,ya bizide alırlarsa içeri diye korkmuyo da değilim.
Kazen abiyi çete lideri ,bizleride faal üyeler olarak!!!!!
Biz burda bol keseden yazıyoruz ama ,ya bizide alırlarsa içeri diye korkmuyo da değilim.
Şehit haberlerini siyasi görüşlerini bas bas bağırmak
İktidara veya diğer partilere verip veriştirmek
Böyle yaparak tepkisini dile getiren bir toplum olduğunu zannetmek ...
Evet toplumun hali vaziyeti buyken
Bir arpa boyu yol alamamaya şaşırmamak lazım !!
O yılan onu soksa ne sokmasa ne giden gittikten sonra? dumura uğradım bugün şehit annesiyle konuşunca dünya bana da bir anlamsız geldiTam buduruma uygun atasözümüzüde bulmusuz iste.
Bana degmeyen yilan bin yasasin diye diye etraf yilan doldu.
Simdi herkese degiyor o yilan.
O hanfendi oglunu Amerika ya gönderip diger analari umursamamis ama birgün o yilan onuda sokar ALLAH korusun.
iyi de biz eger onlara oy veriyorsak bizim guvenlgiimizi saglamak zorunda olan onlar eger beceremiyeceklerse ne isleri var o koltukta tabi ki onlara hesap sorucaz... ne yapmak lazim baska? cozumu nedir?
Siz neler yapıyorsunuz bir arpa boyu yol alabilmek için.
Biz alınan yanlış kararlara bağlıyoruz şehit haberlerinin çokluğunu.
Sizin daha geçerli bir sebebiniz varsa şehitlerimizin artmasını açıklayacak dinlemek isterim.
Şehit haberlerini siyasi görüşlerini bas bas bağırmak
İktidara veya diğer partilere verip veriştirmek
Böyle yaparak tepkisini dile getiren bir toplum olduğunu zannetmek ...
Evet toplumun hali vaziyeti buyken
Bir arpa boyu yol alamamaya şaşırmamak lazım !!
Sizin verdiğiniz oylardan terör örgütü yandaşlarıda veriyoki TBMM'nin içindeler...
Olay keşke bu kadar basit olsa bu kadar kolay olsada bir parmak şıktatıp bütün sorunu çözseler
Ne güzel dimi aynen masallarda ki gibi
Bence gerçeklerle yüzleşin önce
oturup aglamak
Sizin verdiğiniz oylardan terör örgütü yandaşlarıda veriyoki TBMM'nin içindeler...
Olay keşke bu kadar basit olsa bu kadar kolay olsada bir parmak şıktatıp bütün sorunu çözseler
Ne güzel dimi aynen masallarda ki gibi
Bence gerçeklerle yüzleşin önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?