- 1 Haziran 2018
- 60
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi nutellaa12
nerden başlayayım hiç bilmiyorum ama inanılmaz doluyum. nişanlandığımdan beri tavrı, sorumsuzluğu, dedikodusu, yalanı dolanı bitmeyen bir kayınvalideye sahibim.... beni "eşimi ailesine karşı doldurmakla, onu onlardan koparmakla" itham eden ve etrafımdaki herkese bunu empoze etmek için elinden geleni yapan bi kayınvalidem var.... konunun arkası çok dolu o yüzden son yaptığını anlatıp bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir edinmek istiyorum. yoksa çıldırıcam kendime hakim olamamaktan korkuyorum. biz nişan döneminde nişan atmıştık eşimle ve sonrasında beni özlediğini bensiz olmak istemediğini söyledi ve nitekim biz barıştık. eşimi çok sevdiğim için ailesinin her türlü ayıbına yanlışına her türlü lafına sustum. eşime hiçbiriyle ilgili bir şey söylemedim ama hep eşimi değiştirmeye çalışan ailesinden uzaklaştırmak isteyen biriymşim gibi düşünüldü. ben eşim askerdeyken asker gittiği şehre yanına gitmiştim onu orda sadece 2 saat görebilmiştim . nişan attığımız dönemde eşimin annesi olacak kadın kardeşine (yani eşimin dayısına) benim eşimin yanına gittiğimde birlikte olduğumuzu ve hamile kaldığımı üstüne bir de kendisiyle gidip çocuk aldırdığımı söylemiş. bunu ben eşimin bir akrabasından öğrendim. iki gün oldu öğreneli. eşim zaten evliliğimizin ilk zamanlarında annesinin yaptığı huzursuzluk yüzünden kendisiyle konuşmuyor. bunu da öğrense zaten onu mahveder ortalık karışır. ama ben yine söylemedim zaten öğrendiğim kişi şuan hamile ilk hamileliğinde bebeği tutunamadı şuanki de riskli o yüzden bunu eşime söylersem belki ona da kızabilir neden ortalığı karıştırıyorsun diye. olayın üstünden 2 sne geçti. ne yapacağımı bilmiyorum fakat kadın susmuyor sürekli arkamdan konuşuyor. bayramda muhtemelen eşim babasını aradığında onunla da görüşcek ve ben de bayramlaşmak zorunda kalıcam ona anne diyesim gelmiyor. nefret ettirdi kendinden. eşime de söyleyemiyorum bayramdan sonra kendisine whatsapptan uzun uzadıya içimi döküp bu konuyu bildiğimi söylesem mi diye düşünüyorum belki bu olayı öğrendiğimi bilirse kendini frenler diye düşünüyorum bunu eşim ve kendisinin eşi de bilse onu mahvederler içimdekileri söyleyip kusmadan rahat edemicem gibi hissediyorum. bana bi fikir verin lütfen....