- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
ya tanem sorma artık kendilerini hatırlatmazsa ölür bunlar ne güzel konuşmuyorduk pazartesiden beri kadın telefonumu aramaktan bir hal olmuş. sen onlara gelme dedin ya hani inadına gelesi geliyordur onun
Meraba canım...Ben şimdi sana olacakları söyleyeceğim bak.Şimdi çoğu kişiden tepki de alabilirim.
Eşin zaman geçtikçe ailesini özleyecek...Görmek,gitmek,konuşmak isteyecekler...Ailesi hemen kabul edecek,oğulları çünkü,canları...Unutacaklar yaptıklarını oğullarının,oğulları da onların yaptıklarını unutacak...Her şey eskisi gibi olacak.Hatta bu kırgınlığın verdiği uzaklıkla daha sıkı,daha candan olacak...
Ama sen dışarıda kalacaksın.Hiç unutulmayacak söylediğin sözler.Barışsanız da uzun zaman sonra dile gelecek,yüze vurulacak bazen.Sıkıntılı bir hayat olacak anlayacağın.
Daha sonra yani 4 bilemedin 5 yıl sonra eşin etrafındaki çiftlerin yaşantılarına özenecek...Dünürlerin birbirleriyle ilişkilerine gıptayla bakacak.Karşılıklı tavla oynayan,şakalaşan babaları getirecek gözünün önüne.Kendi babasını ve senin babanı getirecek gözünün önüne.Onlar neden böyle olamadı diyecek...Hüzünlenecek...
Çocuk olacak sonra...Doğum günü ya da sünnet yapılacak.Bir araya gelmek istemeyen ailelerin tantanası,çocuğu üzecekk....
Bu böyle devam edip gidecekkkkkkkk
okurken inanamadım nasıl evlendin boyle bir aileyleaileme hakaret edecek insnaları değil hayatıma almak adlarını bile almazdım. sevgi herşey demek değil. kimse ailemden kıymetli olamaz. ben olsam ömrümce barışmazdım
bende barışmak istemiyorum canım benim ama bana bu yaptıkları yanlarına kaldıkça sinirden ölüyorum. nasıl bi durum bu anlamadım. onlar yapıyor ediyor üzülen ben oluyorum. Allahtan aramıyorum artık bağları kopardım şu anda. ancak konuşsan bir dert konuşmasan bir dert. konuşunca benim sinir bozuluyordu. konuşmayınca benim hakkımda ileri geri konuşuyorlar eşime ben de saf saf dinlemek zorunda klaıyorum. eşin anlayışlı onlara kızıyor ediyor hep beni svunuyor ama işte bana yetmiyor bazen onların yüzünden o kadar bencil oluyorum ki eşim bile konuşmasın istiyorum onlarla
offfff :S gercekten cok uzucu cok zor bı durum yaaa. ne ınsanlar varmış Allahım yaRabbım.. Allahtan esın senın yanında ,yanında oldugu surece hıcbısre olmaz canım bırbrınıze kenetlendıgınızde. ben zaten sunu anlamıyorum kı neden bı ınsan bı ınsanı ıstemez kım bu lukse sahıp ya.. her kayın valıdede aynı sorun ''ben onu ıstemıyorum''! lafa bak, nefret edıyorum yaa.... ne ıstıyolar bu kadar ınsanlardan bılmem. durumun bayagı zor canım sahte bılezık dıyosun, hakaretler kufurler, kendı aılene hakaretler, sen aılene laf soyletme canım beım kesınlıkle soyletme bılıyorum sesını cıkardıgında terbıyesız dıyolar ama olmaz ki boylede.. Allah kolaylık versın cnm. Allah onlara azcık ınsanlık nasip etsın ne dıyım. evlılık boyle bısey ıste ah ah
öncelikle şunu söyliyim bikere siz zaten başınıza gelecekleri bilerek evlenmişsiniz.yani ailesiyle iplerin kopacağı başından belliymiş.bence bunun için üzülmene gerek yok çünkü kabul edilmiş bişey.eşinde zaten farkında ailesinin hatasının,bu durum itibariyle bir adım öndesin.böyle bir durumda eşin de ailesini haklı görme durumunda iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor yada tek bir yol kalıyor...bu durumda seni sevmelerini sağlaman mümkün deği ama saygı duymalarını sağlayabilirsn,ki bunu yapmak zorundalar.onların karşısında ezilmeyip cevaplarını verebilmen hoşuma gitti açıkçası,ama hakaret olayı devam etmemeli bencede.onlar hakaret ettiği için sana başka yol kalmıyor doğal olarak ama bu şekilde işler daha da büyür sinir bozucu olur.yani onlar hakaret etmemeleri konusunda uyarabilirsin,bunun içinde egolarını kullanabilirsin anladığım kadarıyla fazlasıyla mevcut.yani madem biri öğretmen biri bankacıymış ve hayret verici bir şekilde çirkefleşebiliyorlar.yani ben hayal kırıklığına uğruyorum aslında sizler gibi eğitimli insanların sorunları bu şekilde çözmeye çalışması beni şaşırtıyor şeklinde yaklaşabilirsin.bu dilden anlamayabilirler,o zaman anladıklar dili keşfetmen gerek belki daha sert,kesin,kararlı bir şekilde asla onların hakaretlerini duymak zorunda olmadığını ve buna hakkın olduğunu,bu şekilde davranmalarının kendilerine zararı olduğunu senin onlar yüzünden eşinden vazgeçmeyeceğini ifade etmen gerekebilir..hatta bunu eşinde vurgulayabilir. yani anlatmaya çalıştığım şu onların amacını ne,seni sindirmek,hakaret edip egolarını tatmin etmek mi,yoksa vazgeçirip kaçırmak mı? önce sorunu bulup sonra çözmelisin canım,yan,i sorun büyük ama çözülebilir bence çünkü eşin senin tarafında.kolay gelsin sana.....
KIZLAR RESMEN ŞOKTAYIM KAVGALI OLDUĞUM KAYNANAM gelme dememme rağman dün uzak yoldan hemde habersiz çıka geldi sanah kapıyı açınca neye uğradığımı şaşırdım tabi 1 saat içinde kavgalar başladı defoldu gitti aman allahım ne gündü halen eşim surat yapıyor off ua ne çektiğimi ben bilirim
valla cnm ilk başlarda yanında olan eşin daha sonraları baskıya dayanamayarak onların tarafını seçebilir hazırlıklı ol benim de aynı şekildeydi boşanıyorum şimdi
tanem ne oldu böyle yaa. iyi misin sen peki şimdi. eşinle durum nasıl umarım evde huzursuzluk çıkmaz. üzüldüm gerçekten
senlik konular bitmiş demekki, baksana şimdide konu oğullarını ayaklarına getirmeye çalışıyorlar, sen sen ol.. sakın gitme onların evine, onlar atık insanlıktan çıkmışlar, iyice çirkefleşmişler sen nasıl onlarla aynı ortamda kalmayı göze alıyorsun..
eşin gitsin 2 gün kalsın gelsin yaz tatilde, yani yapılacak bişey yok.sanki sendenmi korkuyorlark senin yanındada zaten alanen doldurmaya çalışıyorlar. sonuçta eşin gaza gelmiyorsa boş verrrr
geçen gün babaannem rahatsızlandı , memleket yakın, bi ziyarete gideyim dedim, kadın tel açmış oğluna bende seni çok özledim sende buraya gel falan filan, yani çok pis fırsatçılar...
bende dedimki söyleseydinki geldim 3 günde kovdunuz bizi, çokmu rahat ettirdiniz beni diye söyleseydin diyorum.bizi kovmasalardı yazları giderdik kalıdrık, onlar gelirdi bu duruma kendileri getirdi diyorum... eşimde amannnn şimdi konu açılsa zaten direkt beni suçlayacaklar ne geregi var diyor..
yani yarım asır dan fazla yaşamışlar ama adam olamamışlar, onların yüzündende böyle en güzel günlerimiz stresle geçiyor, şuan cok streslisin dikkat et eşine sarma canım...
mutluluk sensin merhaba,açtığın konuyu baştan sona okudum Allah sana ve eşine sabırlar versin inşallah..ve o insanlardan korusun..son yazdığın mesajında kayınpederinle ilgili yazdığın (babası deseniz Allah vurrmuş zaten vusturallara başladı kafayı iyice yedi. birde yalan söyleme adeti edinmiş. yok neymiş efendim geçen sefer peşine adamlar takılmış onu öldürmek içinde o yüzden güvenlik beyefendi sizi dışarıya bırakamam diye ellerine sarılıyormuş.bu adamın evden çıktığı yok.yok neymiş eşyalarını çalıyorlarmış.adam küfürlü iğrenç konuşmasından bile hala vazgeçmemiş) bu bölüm çok dikkatimi çekti.Birilerinin onu takip ettiği,eşyalarını, paralarını çaldığını söylüyorsa bunlar yalan değil şizofreni belirtileri olabilir.Eğer öyle bi durum varsa ilaç kullanması şart olabilir aksi takdirde kendine yada çevresine zarar verme eğilimine girebilir hastalar.Diyeceksinki beter olsun:) en azından yerinde ben olsam derdim:) ama şunu bilki şizofreni hastaları tehlikeli olabiliyorlar seni tedirgin etmek istemem yanlış anlama sakın ama başka bi mesajında yazdıgın oraya gelicem sizi öldürücem laflarının sebebide bu olabilir.Benimki sadece ihtimal en iyisi doktorun karar vermesi.Ve eğer izinde eşin onları görmeye gidecekse mutlaka bi doktora göstermesini tavsiye ederim.Emin ol böylesi daha iyi olucaktır çünkü geç tanı koyulması kayınpederinin size düşman oldugu için sizede sıkıntı yaşatabilir.Umarım bundan sonra senin ve eşin için mutlu,huzurlu çok güzel günleriniz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?