- 11 Ağustos 2010
- 105
- 20
- 318
- Konu Sahibi catlak1992
-
Demek ki biraz patavatsız. İlerde dengeyi kuramazsa şaşırmayın. Ne kadar ısrar ederseniz edin ailesinin negatif yorumlarını size söylememeliydi. Gerekirse yalan söyleyip sevmişler seni sıcak kanlı kız dediler falan demeliydi. Aslında buna da gerek yok, ilk görüşmeden nasıl bir yorum yapmalarını bekliyorsun ki gibi şeylerle de geçiştirebilirdi. Size bunları söyleyebildiğine göre ya gerçekten ağzında bakla ıslanmayacak birisi ya da bunların bir sıkıntı olduğunun farkında değil. Şu durumunda yine ikisi de kötü
Nişanlınızın kötü niyetle ya da size ima ederek söylediğini sanmıyorum. Erkekler bu konularda biraz patavatsız ve düşüncesizler. Ay ayrıca eğer zayıflamamızı isteyip bunu size söyleyemiyorsa bir gitsin bi zahmet yani!
İnsanların bu başkası adına düşünme ve karar verme huylarına oldum olası gıcığım. Babam nişanlımın bize ilk kez yemeğe geldiği gece bana "10 kg ver yaza kadar" dedi. Mantı yerken :) nişanlım da "olduğu kadar fazlasına gerek yok sıkmasın kendini" dedi. Hiç edilecek söz müydü o baba ?
Onun yalan söyledğini hemen anlarım çünkü yemin ettiriyorum oda herşeye yemin etmeyi pek sevmez bizim ilişkimizi 2 sene yürüten tek şey aramızdaki güven saygı dürüstlük böylede gidiyor çok şükür ama bu durum kötü gerçekten hazmedilcek bişey değil
Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi[/QUOTE gel sen bu işten vazgeç.. onlara neymiş ki ..sevdiğin çocukta bir garip yani kusura bakma insan söyler mi ya böyle şeyleri ..daha şimdiden idareyi bilmiyorsa işin zor bu aileyle.
tip olarak sormadim.. yani aileniz aileyi sevimli veya sicak veya oturakli buldu mu, onu merak ettim.. hemen anlasilmasa da ilk intiba onemlidir..
Yalan söylemese bile yine de geçiştirmeliydi bence, benim fikrim bu. Aranızı iyi tutmaya çalışmalı sonuçta değil mi? Böyle yeminler ettirip sizle ilgili ne düşünüyorlarsa eksiksiz öğrenmeye çalışmaya devam ederseniz üzülürsünüz bence. Düşünsenize herkesin düşüncesini okuyabiliyor olduğunuzu? Ben istemezdimBiraz akışına bırakın
ipek ek dersi soran teyzeyle tanıştım desem ne dersin :)Ya hiç güleceğim yoktu valla. Siz bu işleri kolay mı sanıyorsunuz? Yıllar önce kızları hamamda ya da düğünlerde seçerlermiş kvalidecikler.
Devir değişti, görücü usulü bile değişti.
Benim kız kardeşim öğretmen, babamın köyünden biri talip olmuş. Neden öğretmen olması tek sebep, hiç görmediler. İşte filancanın kızı öğretmen.
Soru 1: kız kadrolu mu? Ücretliyse zaten olmaz bu iş. Kadorlu olcan.
Soru 2: doğuya gitmiş mi? Kaç yıllık öğretmen? = gitmediysen de zor yani oğulcuklar taa doğuya mı gidecek erirler valla karın buzun altında narin bünyeleri.
Bu ikisini geçersen arkadaş gelen cümle şöyle:
“çocuklar feyyyysbukkktan görüşsün bakalım önce.”
Bunu da geçtin bir de ananın, babanın, teyzenin, halanın sülaledeki bilumum kadınların da beğenmesi şart.
Bu da tamam..
Nişan zamanı olan tantanayı da geçersen imzayı atarsın.
Hepsi birbirinden tuhaf ...
Babasinami kalmis senin kilon , ailenle tanismaya gelmisler senin kilonami bakmaya gelmisler sanki..
Anneside ondan beter cildin guzel olmasa ne olacak alla alla..
Daha once hicmi gormedin bu insanlari ? Keske en az birkez tanismis olsaydin .. sevgilin de konusmalari oldugu gibi sana aktarmasi oda onlardan beter..
Isin var senin bunlarla ..
ipek ek dersi soran teyzeyle tanıştım desem ne dersin :)
Eüzubillahiminneşşeytanirracim..
Tövbeler olsun a dostlar..
Utanmıyo musun bakiym sen balık etinle kraliyet ailesinin karşısına çıkmaya..
Oldu olacak babası bir liste yapsın sana versin.Sen kendini nasıl
mutlu hissediyorsan öyle ol takılma bunlara.Ayrıca annesinin babasının illa
seni beğenmesi gerekmiyor.Siz birbirinizi beğendikten sonra...
Olabilir tabikide beğenmedik diyebilirler ama biz birbirimizi beğenmişiz 1 ay 2 ay değil 2 sene beraber olmuşuz sen benim huyuma suyuma bakıcan bu saatten sonra görücü usulü değilki kusur söyle ya sabır
Eğer erkek arkadaşınla mutlu olabileceğini düşünüyorsanŞimdi benim asıl merak ettiğim annesinin cildi güzel pürüzsüz demesi dalga geçmekmi benmi abartıyorum böyle bişey söylenirmi beğendik veya beğenmedik denmezmi
Hadii kaynanalar bastan asagi suzer inceler de koca adamin mustakbel gelinine alici gozle bakip boyle bir yorum yapmasi cok cirkin bence.
Benim dedem de abime kiz istemeye gittigimizde eve gelince gelinin kardesi daha güzel niye kardesini almiyosun ablasini aliyosun diye kizmisti abime :) dedem 85 yasinda olunca gulmustuk sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?