Ben bunlari cozemedim :O

Onun yalan söyledğini hemen anlarım çünkü yemin ettiriyorum oda herşeye yemin etmeyi pek sevmez bizim ilişkimizi 2 sene yürüten tek şey aramızdaki güven saygı dürüstlük böylede gidiyor çok şükür ama bu durum kötü gerçekten hazmedilcek bişey değil

Kız babaları bi başka ya her şekilde kızının mutluluğunu düşünüyo sadece ama erkek aileleri niyeyse sadece kendileri memnun mutlu olsunda benim oğluma kıza ne olmuş diye düşünüyor

Yalan söylemese bile yine de geçiştirmeliydi bence, benim fikrim bu. Aranızı iyi tutmaya çalışmalı sonuçta değil mi? Böyle yeminler ettirip sizle ilgili ne düşünüyorlarsa eksiksiz öğrenmeye çalışmaya devam ederseniz üzülürsünüz bence. Düşünsenize herkesin düşüncesini okuyabiliyor olduğunuzu? Ben istemezdim Biraz akışına bırakın

tip olarak sormadim.. yani aileniz aileyi sevimli veya sicak veya oturakli buldu mu, onu merak ettim.. hemen anlasilmasa da ilk intiba onemlidir..

Ailerde sorun yok ısındılar dediğim gibi efendi kuzu gibi duruyo ama huyunu suyunu bilemeyiz dediler ben kiloyuda geçtim cildi pürüzsüzmüş dalga geçmekmidir benmi alıngan davranıyorum açıkcası sorduğum o beğendim veya beğenmedim denir cilt uzmanı olsa anlardım ilgi alanı derdimde

Hepsi birbirinden tuhaf ...

Babasinami kalmis senin kilon , ailenle tanismaya gelmisler senin kilonami bakmaya gelmisler sanki..

Anneside ondan beter cildin guzel olmasa ne olacak alla alla..

Daha once hicmi gormedin bu insanlari ? Keske en az birkez tanismis olsaydin .. sevgilin de konusmalari oldugu gibi sana aktarmasi oda onlardan beter..
Isin var senin bunlarla ..

sorduktan sonra tabikide pişman oldum ama düşünsenize bana beğendiler dedi bendede bi havalar kadına hep sıcak davranıyorum memnun etmeye çalışıyorum ama hiç memnun olmuyo surat 5 karış elimden geleni yapıyorum niye memnun edemiyorum bana sıcak davranmıyo diye sızlanıcaktım ama şimdi duydum böyle yaptıklarını biraz daha ağırdan satarım kendimi sevdiğim adamın annesi diye davranırım hizmetimi saygımı yine gösteririm ama mesafeli olurum

ipek ek dersi soran teyzeyle tanıştım desem ne dersin :)

Banada öyle geliyor ailesi isteksiz gibi ama ben şöyle anlatim ablam 3 yıllık evli ve eşinin ailesi gerçekten mükemmel insanlar eniştede öyleydi aile uyumu var ama eş uyumu yok aileler ne kadar destek olsalarda destek onları mutlu etmeye yetmiyo hep mutsuzlar şimdi çoğu kişi bence vazgeç diyor inanın başkası olsa çoktan vazgeçmiştim aile uyumuda çok önemli ama onlar çok çok iyi olsalar bile ben evlendiğimde odamda eşimle yanlız kalıcam allah evlenceğimiz insanla iyi geçinme mutluluk huzur versin ben 2 sene süresince bi kere gözyaşı dökmedim hep destekçim oldu çok emek verdi mükemmel insan tabikide yoktur ama birbirimizi idare ediyoruz anlayışlı davranıyoruz benim ondan vazgeçmem için bu süreçte eğer beni savunmazda ailem ne diyosa o işine geliyosa gibi davranırsa derimki bu iş olmaz vazgeçerim evlilik şu zamanda gerçekten çok zor çünkü artık insanlar modernleşti işine gelmediği yerde mücadele etmiyo bidaha evlenirim ne olcak diye düşünüyor ailelerde öyle çık gel evladım bırak gel diyolar şimdiki zamanda aileler evlatlarının sıkıntı çekmesine hiç katlanamıyo allah herkesin gönlüne göre versin keşke herkes dört dörtlük olsada hiç sorunlar olmasa ama eşten sıkıntı çekmezsinde başka derdin olur benimki dert sayılmaz ama merak ettim cildi pürüzsüz niye denir diye kimseye soramıyosun içim içimi yiyo dalgamı geçiyo ciddiye almyo diye bende ona göre davranırım

Oldu olacak babası bir liste yapsın sana versin.Sen kendini nasıl
mutlu hissediyorsan öyle ol takılma bunlara.Ayrıca annesinin babasının illa
seni beğenmesi gerekmiyor.Siz birbirinizi beğendikten sonra...

Olabilir tabikide beğenmedik diyebilirler ama biz birbirimizi beğenmişiz 1 ay 2 ay değil 2 sene beraber olmuşuz sen benim huyuma suyuma bakıcan bu saatten sonra görücü usulü değilki kusur söyle ya sabır

Güldüm gercekten yaa... 1. Senin kilonu babasi ilgilendirmez. 2. Cildi puruzsuzmus ne ya Valla ilkkez duyuyorum boyle ortamda bu lafin soylendigini.

Hadii kaynanalar bastan asagi suzer inceler de koca adamin mustakbel gelinine alici gozle bakip boyle bir yorum yapmasi cok cirkin bence.

Benim dedem de abime kiz istemeye gittigimizde eve gelince gelinin kardesi daha güzel niye kardesini almiyosun ablasini aliyosun diye kizmisti abime :) dedem 85 yasinda olunca gulmustuk sadece :)

Şimdi benim asıl merak ettiğim annesinin cildi güzel pürüzsüz demesi dalga geçmekmi benmi abartıyorum böyle bişey söylenirmi beğendik veya beğenmedik denmezmi

Olabilir tabikide beğenmedik diyebilirler ama biz birbirimizi beğenmişiz 1 ay 2 ay değil 2 sene beraber olmuşuz sen benim huyuma suyuma bakıcan bu saatten sonra görücü usulü değilki kusur söyle ya sabır

Şimdi benim asıl merak ettiğim annesinin cildi güzel pürüzsüz demesi dalga geçmekmi benmi abartıyorum böyle bişey söylenirmi beğendik veya beğenmedik denmezmi
Eğer erkek arkadaşınla mutlu olabileceğini düşünüyorsan
insanların ne dediği umurunda olmasın.Kendini üzme lütfen.

Ne oldu peki evlendilermi :)

yorumlarınızda sürekli sevgilinizin mükemmel olduğunu vurgulamışsınız ancak mükemmel bir erkek bunları sırf ilişkiniz dürüstlük üzerine diye de tutup anlatmaz...
elbet dürüst olunur ama bu kadar da olunmaz..

bunun adı dürüstlük olmuyor çünkü..

ne diyeyim Allah ağzınızın tadı bozulmadan hayırlı günler yaşamanızı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…