- 11 Ağustos 2010
- 105
- 20
- 318
- Konu Sahibi catlak1992
-
Başka sorunlarınız yoksa bitirmeyinde zaten, acele etmeyin, sonuçta ciddi düşünüyorsunuz, bundan sonra yine karşı karşıya geleceksiniz, niyetleri tavırları, ortaya daha net çıkacaktır.
İnsan tabi ki ortam daha güllük gülistanlık olsun isterdi ama zaman verin ikinize de.
Size en doğru cevabı verecek olan da erkek arkadaşınız, ailesi istemiyor olabilir açık açık sorun sorularınızı,
beğenmemişler mi mesela.
Babamdan bi telefon numarası alabilirdi babası mesela inş en yakın zamanda tekrar biraraya geliriz ne bilim bu gibi yani en azından ben öyle düşünüyorum geldiler tanıştık gittiler bunun bi geri dönüşü olcak elbet evet ona belli etmicem eğer olumluysa zaten onlarda evlerine davet edebilirler diyelim davet ettiler erkek arkdşm bana davet ediyolar dedi ben babama baba sizi evlerne davet ediyolar çayamı dicem bu kadar ciddiyetsiz bi durum olurmu bunları yazarken bile ben utanıyorum insan bi numara alırdı babamın numarasını benim şuan vermem olurmu abartıyomuyum ki
Evet ortada 2 yil var emek var onca yasanmis sey var ama evlenince pisman olmakta var.. bak sevgiline guveniyosan yakin oturmayacaksiniz sevgilin ama kuzusu degilse seni yerden yere vurmuyacaksa daha olumlu bakardim ben olsam ama babasinin kiloya takilmasi cok garip bnm kaynpeder garip sanardm daha beterleride varmis :) aradaki mesafeyi cok iyi tutup sevgilinede guveniyosan devam ettir ama tam tersiyse isin zor evlilik surecini uzatabildigin kadar uzat...tanima acisindan
Biraz terbiyesizlik yapılmış sanki, ilk defa yaşıyorlarsa oğullarını kıskanmış da olabilirler bilemedim. Zamanla anlaşılır ancak bu durum :/
Boşver canım o kızın günahı ne ki .. Hoş bir durum değil ama aradaki mesafeyi korursan bunları bir nebze azaltırsın. Boşver duyma ne derlerse desinler sanki oğulları mükemmel. Valla benim sevgilim kilolu olmasına rağmen ne annem ne babam en ufak birşey demedi, denmez çünkü .Şuan diyorumki onunda kızları var inş sevdikleri olur onlarda bu durumu bu mahcupluğu yaşar sonrada allah kimseye göstermesin diyorum çok zor bunu kaldrmak beğenmedik de geç kusur söylemek nedir ya çok doldum
Boşver canım o kızın günahı ne ki .. Hoş bir durum değil ama aradaki mesafeyi korursan bunları bir nebze azaltırsın. Boşver duyma ne derlerse desinler sanki oğulları mükemmel. Valla benim sevgilim kilolu olmasına rağmen ne annem ne babam en ufak birşey demedi, denmez çünkü .
Dedigim gibi bu sureci uzat cat diye bitirme ama tanimaya calis davranislarina bak onlarin, sende onlar laf ederse cok kendini ezdirme tasi gedigine koy ama cok laubali olma..şuan aklımdan geçen şey inanın bitirmek ona güvendiğim halde çünkü erkekler bir anda değişiyolar bunu zaman göstericek
Dedigim gibi bu sureci uzat cat diye bitirme ama tanimaya calis davranislarina bak onlarin, sende onlar laf ederse cok kendini ezdirme tasi gedigine koy ama cok laubali olma..
.kiloydu oydu buydu kafana takma babasi senden kac yas buyuk belki fit vucuda sahip ama terbiyeye sahip degil..Uzme tatli canini akisina birak
Vardir herseyde bi hayir cnm sen Allah a tevekkul et sadece.. ve sakin aileni karsina alma en iyisidie olsa el oglu icin degmez cunkuBakalım bi adım atılcakmı zaman göstericek bu gidişle süre baya uzucak zaten
Ayrica Allah korusun belki bi rahatsizligin var kilo yapiyo mesela tiroid var bende su icsem yariyo modundayim epeydir ama gitmiyo yani cunku metabolizmam yavas vs. Patavatsiz insanlara kıl oluyorum tabiki seninkinin
Vardir herseyde bi hayir cnm sen Allah a tevekkul et sadece.. ve sakin aileni karsina alma en iyisidie olsa el oglu icin degmez cunku
Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi
Evlenince cildiniz pürüzsüzlügünü kaybederse ne olacak
damat cahillik yapıp smylemiş
olabilir ama koskoca kayınpeder
in dedigi çok daha ayıp .gelininin
kilosuna dikkat etmiş yazık nefret
ediyorum böyle kayınpederlerden
Babasının olumsuz yorumunu size kesinlikle söylememeliydi bence. Size söylediğine göre ya kendisi çok patavatsız birisi (ilerde aranızda sıkıntı olursa bir denge kuramayacak anlamına gelir) ya da o da kilonuzla ilgili babası gibi düşünüyor. Hangisi daha kötü bilemedim
Dün 16:59K.İ.B.
B
Aynen öyle nasil baslarsa öyle gider !
Bugün hersey oldugu gibi söyleyen yarin seni koruyamaz bile...
Bu arada Kac yasindasiniz siz ve sevgiliniz ?
Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?