- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 33
- 40
- Konu Sahibi masal_tali
-
Onu da dedim keşke hiç yaklaşmasaydın bana madem ki ailen çok katı bu konuda ama olana çare Yok işte...Yazık günah ya
Evlense bile başkasıyla aklı hep bu yarım kalmış aşkta kalacak.
Aileler bunu nasıl düşünemez?
Eşiyle anlaşamadığı her durumda siz düşeceksiniz aklına.
Bu evlada yapılan bir kötülüktür..
En başından ailesini tanıyordu, size hiç yaklaşmamalıydı.
En büyük hata onda..
Onu da dedim keşke hiç yaklaşmasaydın bana madem ki ailen çok katı bu konuda ama olana çare Yok işte...
Biz ikimizde 30 lu yaşlara geldik öyle fevri hareket de edemiyoruz ki sevgisinden şüphem Yok benim kadın hissetmez mi emin olun hissediyorsunuzO kadar cok sevseydi ikna ederdi, bizimkilerin de aileleri kolay kabullenmedıler erkegın becerisine ve ne kadar ıstedıgınede baglı
Dediğiniz gibi keşke düşünmüş olsaydı bunları ama yapmadı yapamadı yada bilmiyorum ala ben böyle olduğunu en baştan bilseydim kendimi geri çekerdimAileye direnecek popo yoksa uzak duracaklar böyle yasak aşklardan.
Haa ben istersem olay biter, ailem saygı duymak zorunda.
Duymasalar da istediğimi yapar üç beş sene küseriz, sonra elbet barışırız
kafasında olan girer o topa anlarım.
Ama belli öyle güçlü bir duruşu yok.
Nesine güvenmiş?
Ay çok sinir oldum ona da.
Evet onu yapamadı evlenmiyorum ozaman dedi sen yoksan evlilikte Yok dedi. Ailesinden nekadar eminse artık ona cesaret edemediAdam ailesine karşı masaya yumruğunu vurup "ben sevdiğim insanla bir yuva kuracağım ,bana değer veriyorsanız buyrun nikahima gelin ,yok vermiyorsanız da susup oturun " demiyor ....bir hayatindayim ,bir değilim diyor ise mesele kendisinin elin koynuna girmek istememesi değil , seni elin koynuna göndermek istememesidir!
Bundan sonra barışırsam zaten evliliğine tanık olucam gibi geliyor ondan netim ilk defa.Sizi sevdiğine inanmıyorum ben. Yoğun duygular beslemiş olabilirsiniz karşılıklı ama bu kadar ne yazık ki. Sevse mutlaka çaba gösterirdi. Ya da zırt birt geri dönüp sizi incitmezdi. Ailesi birini bulunca koşa koşa evlenir.
Hepsi de eğitimli insanlar töre vs hiç öyle şeyleri de Yok ama ben kulağımla babasının sözlerine tanık oldum nişanlanıp ayrılmış kıza bile garip bakıyorlar çok ilginç ama öyle benimki de onların arasından nasıl çıkmış bilmiyorumKoca adam ailesini nasıl ikna edemez ya. Töreleri mi var nedir yani ay çok sinir oldum aman
O kendi bileceği iş ....hiç evlenmeyip anlık ilişkiler de yaşayabilir ,iki ay sonra nişan fotoğrafları ni da paylaşabilir sosyal medyada...ama inzivaya çekilip hikayesi dilden dile dolanan bir gezgin olacağını da sanmıyorum hani! Sen kendi yolunun rotasiniEvet onu yapamadı evlenmiyorum ozaman dedi sen yoksan evlilikte Yok dedi. Ailesinden nekadar eminse artık ona cesaret edemedi
Yapamadı bende bunu gördüm zaten artık kendime eziyet etmek istemiyorum. İkimizde ağla ağla nereye kadarTam bi yaprak dokumu dizisi sahnesi.
Beni göz göre göre bı kadının koynuna nasıl gönderiyorsun sen? Soruyu kest. Bi de aglamıs kıyamam
Erkek olsaymış arkanızda durup evlenseymıs Bı zahmet
Adam ailesine karşı masaya yumruğunu vurup "ben sevdiğim insanla bir yuva kuracağım ,bana değer veriyorsanız buyrun nikahima gelin ,yok vermiyorsanız da susup oturun " demiyor ....bir hayatindayim ,bir değilim diyor ise mesele kendisinin elin koynuna girmek istememesi değil , seni elin koynuna göndermek istememesidir!
Aglayan Bı kısı var o da sizsinizYapamadı bende bunu gördüm zaten artık kendime eziyet etmek istemiyorum. İkimizde ağla ağla nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?