Ben burda o orda ağlıyor :(

30 yaşına gelmiş ailesinin lafıyla evlenemeyen insan da bana çok garip geliyor.
Sanki karşısında 5 tane leşi olan, bi suç örgütünün elebaşı var. Herkes evlenip boşanabilir ne var bunda.
Bunun bu kadar büyütülmesine müsade etmemesi gerekirdi. Ne yapacak aile evlatlıktan mı reddedecek. İki atlar patlar kabul ederlerdi. Büyük konuşmak istemiyorum ama bana gelip "ailem istemiyor" diyen 30 yaşındaki adam da bi zahmet benle evlenmesin. Tamam aile önemli de, bi zahmet aileler de aşsın artık bunları.
Yıl olmuş 2020 hala boşanmış insan ayrımı yapılıyor ya valla iki adım ileri gidemiyor bu toplum.

Öyle yaptım ve gittim hayatından canım yanıyor sadece oda geçecek biliyorum

Kesinlikle öyle ben halimden hayatımdan memnunken düzenimi herşeyimi oturtup güzel güzel yaşarken insanların bunu kusur gibi görmesine anlam veremiyorum.

Biz ikimizde 30 lu yaşlara geldik öyle fevri hareket de edemiyoruz ki sevgisinden şüphem Yok benim kadın hissetmez mi emin olun hissediyorsunuz
Ben esıme aılesının ıstemedıgını ılk soyledıgınde benım acelem yok ,ayrılabılırızde sorun yok ama ben aılenı arkanda bırakmanı ıstemıyorum bu sekılde evlenmem yapabılırsen ıkna et demıstım. Daha sonra ıkna ettı ben bunu onun ıkna kabılıyetıne baglasamda aslında sevgısının buyukluguydu sebeb

Yaşınızı almış insanlarsınız, Bi yerden sonra aileyi dinlemeyip yoluna bakmalı insan. Seviyorsanız öyle de yapmalısınız. Boş yere oturup ikinizde kahrolmayn gidin kıyın nikahı alın elinize cüzdanı cıkım karşılarına. Biz buyuz kardeşim ya yanımızda olursunuz yada cıkarsınız hayatımızdan.

Erkekler aşk acısı falan çekmez, ben onun da orda ağladığına inanmıyorum açıkçası. Başka biri bulununca koşa koşa gider yeni heyecana
Yeni heyecanlık zaman bırakmamışlar ki
Benden sonra ki yolu evlilik Allah mutlu etsin nedenir ki... ben onu çok iyi tanırım o sesinin titremesini de biliyorum sadece şunu düşünüyorum bunlar Benim suçum değil ki neden ben yaşamak zorunda bırakılıyorum

Çok doğru..
Bence de onun kuyruk acısı konu sahibinin başkası ile olabilecek olma ihtimali..
O kadar zoruna gidiyor madem gitsin gizli nikah yapsın aha ben evlendim desin.
Görelim onun aşkını.
Erkeklerin çocuğunun eski ilişkisi bittikten sonra -evlilik de dahil buna - kadının hayatına tekrar tekrar girmeye çalışmalarının nedeninin altında bu yatıyor.Kadinin cinsel olarak onlarla iletisimlerinin devam etmesini istiyor erkekler.

Ben hissettiğimi hissettirdiğini söyledim. Yoluma bakmak zorundayım zaten yapacak birşeyim yok artık olmaz. Benim ailem bilse ki beni başka bir aile istemiyormuş ne düşünürler nasıl üzülürler... bende bi annenin evladıyım sonuçta.

çocugunz yokmu ilk evliliğinzden ..
evlenseydınz keşke aileler evlatlarını silemezler en azndan torun verince kucaklarına yumusarlrdı..

Keşke hayat bukadar kolay olabilse nasıl isterdik biliyormusunuz. Ben yanımda ailesi yüzünü çevirmiş mutsuz bir adam görmek istemiyorum ki istesem belki pna cesaret versem Herşey olurdu. Ama zoruma da gidiyor beni istemeyen bir aileye zorla gelin olmak. Boşandım sadece namussuzluk yapmadım ahlaksızlık yapmadım bu sebebten olmuyorsa olmasın ağlayalım ikimizde

tamamen bırakmıyor ki hayatıma bakıyım. Artık sert konuşmak zorunda bırakıldım. Çok üzülüyoruz evet ben onun evlilik fikrini kanıksamaya çalışıyorum ama o beni başka biriyle düşünemiyor bile

Bazen bızım cok sert katı dobra dıye gordugumuz adamlar malesef aılelerıne ıkı kelıme edemıyorlar. Bu kadar ısrara aılesınınde yanıtsız kalması benı sasırtıyor. Acaba yanı sız emınmısınız aılesıne soyledıgıne?

rabbinin sinavi degil boşanmış kadin olunca bir damla kan akmayacak diye kendini yiyip bitiren ailelerin size yasattigi sinav
Dediğiniz gibi Namusu o iki damla kandan ibaret görüp elalem ne der diye ortalıkta geziniyorlar ama herşeyin en kötüsü de omları buluyor neden se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…