- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 33
- 40
- Konu Sahibi masal_tali
-
Eminim kızkardeşi ile görüştüm ama ailesine şu yaşadığı ağlayıp yakarmaların nekadarını yansıttı bilemem ki.Bazen bızım cok sert katı dobra dıye gordugumuz adamlar malesef aılelerıne ıkı kelıme edemıyorlar. Bu kadar ısrara aılesınınde yanıtsız kalması benı sasırtıyor. Acaba yanı sız emınmısınız aılesıne soyledıgıne?
Aynen durum bu aslında kendi işyerleri var onlarında ve babası bunun Geleceği için bütün zemini hazırlayıp üstüne kafalarında projeler çizmiş ailesine de düşkün tabiki sonuçta 1.5 yıl önce ben yoktum ki hayatındaSevmiyordur sevseydi evlenirdi gibi yorumlara katilmiyorum. Herkesin yapısı ailesi ve hayata durusu farkli. Ailesine karsi maddi bagimli olanlarda genelde tepkisini koyamiyor. Benim cevremde oldu boyle bir olay. Gayet egitimli bi aile. Adam oglu trafik kazasında öldü cenazesine bile gitmedi. Babası da bu ornekteki gibi bir adamsa cesaret edemeyebilir
Ağlamak karşılıklı bir erkekle hiç bu noktaları yaşayabileceğimi düşünmezdim ister istemez üzülüyorum ama kararlıyım tabiki önüne bakıcamsevecek sevgisinin arkasında duracak toto yokmuş
sen hiç üzme kendini evlensenızde sonunuz gene boşanmak olurdu ,
çünkü sevgilin kimseyi susturamıyor
Öyle ama adam da tuhaf.Kesinlikle öyle ben halimden hayatımdan memnunken düzenimi herşeyimi oturtup güzel güzel yaşarken insanların bunu kusur gibi görmesine anlam veremiyorum.
İşte ne gerek var ki böyle şeylere aileleri anlamak mümkün değil... ben böyle birşeyin ortasında kalamam onuda bırakmak istemem evlilik dediğiniz huzur aşk mutluluk içinde olunca güzel oluyor. Diğer türlüsü ikimizde mutsuz oluruz biliyorumBizim akrabanin oglu aşkı icin ailesine rest cekerek evlendi. Birkac yil küs kaldilar ayni mahallede carsida pazarda karsilasip konusmadilar. İki taraf icinde zor oldu. Keske aileler bu kadar kati olmasa bu acılar yasanmasa.en sonunda torunlarini gorunce baristilar
Yeni heyecanlık zaman bırakmamışlar ki
Benden sonra ki yolu evlilik Allah mutlu etsin nedenir ki... ben onu çok iyi tanırım o sesinin titremesini de biliyorum sadece şunu düşünüyorum bunlar Benim suçum değil ki neden ben yaşamak zorunda bırakılıyorum
Yanlis etiketlediniz sanırım. Benim abim yok. Ben o konu sahibine yaptiginin yanlis oldugunu yazan uyelerden biriyim.
Ailesinin yanında çalışıyor tabiki ama beni sevdiğini biliyorum ben. Bu çok küçük birşey düşün kiÇok arabesk geldi, beni başka kadınların koynuna nasıl bırakırsın sözü. Madem seviyordu sevgisinin arkasında duracaktı.
Ailesini bir şekilde ikna edebilirdi isteseydi, çevremde var böyle evlikler, isteyince gayet güzel oluyor. Yeter ki bir adam tek başına evlenecek maddi manevi güçte olsun, aileler istemese bile kabullenmek zorunda kalıyor.
Brn suna inaniyorum gercekten istese evlenir sizinle. Diger bir konuda var onlarinda ailesi istememisti. Cocuk ben istiyorum evleniyorum eger karsi cikarsaniz sizinle gorusmem demisti ve dik durus sergilemisti. Karsinizdaki daha sizi kotuyamamis aile karsisinda. Evlenme olgunluguna sahip degil maalesefBen hissettiğimi hissettirdiğini söyledim. Yoluma bakmak zorundayım zaten yapacak birşeyim yok artık olmaz. Benim ailem bilse ki beni başka bir aile istemiyormuş ne düşünürler nasıl üzülürler... bende bi annenin evladıyım sonuçta.
Ailesinin yanında çalışıyor tabiki ama beni sevdiğini biliyorum ben. Bu çok küçük birşey düşün ki
Benim ailem yazın yazlığa gittiklerinde küçücük başım ağrısa yanımda olan hastalanıp terlesem üstümü değiştirip gece saat başı alarm kurup ateşimi ölçen bir adam bu. Yaşadığım için sevgisine inanıyorum ama bizim sevgimiz birşeyleri önüne geçemiyor demekki geçmesinde mutsuz olacaksak şimdi ağlayalım bitsin.
[/QUOTailesinin yanında çalışabilir anlıyorum ama kendisi kaç yaşında.
Şimdiki gençler kendi hayatlarını yaşamak içim maddi açıdan ailelerine rest çekebiliyorlar.
Gordugum çok var.Bakın genç diyorum bir de
Benimde zaten beni istemeyen bir aile ile mücadele edecek sabrımda gücümde Yok... biz inatlaşıp evlensek yine mutsuz oluruz belkide olmayız ama riske atılacak şeyler değil ki bunlar sadece üzülüyoruz ve daha net bir tavırla hayatımdan çıkardım direniyorum o da pes edecek ailesine boyun eğecek biryerde.Oy oyy sesi titriyormuymuş yeni yetme ergenler gibi. Önce bir yetişkin olsun o, sonra evlensin.
Sorunu boş boşuna kayin ailede görme. Leyla ile mecnun degilsiniz. Yani durumu romantikleştirme. Bide adamin özgüveni yüksek diyorsun, tam tersi, sifirin altinda. Ailesi şimdi birşey demese, yarin evlendiğinizde aranizda bir sorun çiksa, hemen ailesinin tarafini seçerdi. Ana kuzusu o.
Yani gelde 30 küsür yaşina gel ve annen sana kiz baksin
Eminim duygularin yoğundur fakat gerçekten daha iyilerine layiksin canim. Bak o boşanmiş gelin istemeyen görümce konusunda adam nasil annesini, kardeşini susturuyor. Gözlerini aç. Sorun sende değil, onda.
bu arada artik dul kelimesi eşi vefat etmis bayanlar icin kullaniliyor siz dul degil bekar bir bayansiniz once kendiniz kendinize dul demekten vaz gecin lutfen olurmuDediğiniz gibi Namusu o iki damla kandan ibaret görüp elalem ne der diye ortalıkta geziniyorlar ama herşeyin en kötüsü de omları buluyor neden se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?