Ben burda o orda ağlıyor :(

Kızınızda varmıs ben cocugunuz oldugunu es gecmısım. Benımde vardı keza bu bırseye engel degıl aslında ama ben bır nevıde anlıyorum aıleyı. Televızyonda gun gecmıyorkı eskı kocalar, eskı karılarını oldurmesın aılelerde cocuklarının baslarını belaya vermek ıstemezler buraya kadar bende anlıyorum ve hak verıyorum. Ancak benım durumum cok stabıldı. Ben esımle bırlıkte olmaya basladıgımda oglum 13 aylıktı , eskı koca ve eskı baba ortada yoktu seneler gectı hala degısen bısey yok.

Bırde cocuk varken eger ısler degısıyor ben daha cok oglum ıcın aılenı ıkna et demıstım . Cunku ben sadece ogluma bır baba degıl, ona bır babanne -dede, amcalar halalar ve yegenlerde ıstemıstım. Bunlarıda acık acık belırttım ben sızıde ıstıyorum dıye. Buyuk oglum suanda 9 yasını 7 ay gectı . Eger aıleyı gerıde bıraksaydım benım , esımın, oglumun ve yenı dogmus olan 21 aylık oglumun hep bır tarafı eksık olacaktı. Bende bastan ıstenmedıgım ıcın bazen uzuluyorum ama boylesı daha ıyı oldu.

O konuyu oluşum evet takdir ettim de... herkes aynı yapıya sahip olamıyor işte birde orda kıza hiçbirşey yansımadan durum kapanmış adam kendi ailesi ile içinde yapmış bu sürtüşmeyi
Benim ki öylemi kabak gibi biliyorum beni istemediklerini elaleme nederiz diye düşündükleri

Çok şanslısın inş hep mutlu olursun... ben biliyorum biz zıtlaşıp evlensek ailesi bundan elini çeker buda çok düşkün bir takmaz iki takmaz sonra bunalıma girip benden alabilir hırsını şimdi ulaşmak istediği heyecanlandığı biri var ondan bu kanullenemeyiş ben niyeti bozup hadi desem evleniriz de ya sonrası ailesinin hırsını ilerleyen zamanlarda benden çıkarır mı sorumlusu beni görür mü.... barışsalar ben bu insanlara nasıl ısınırım çocuğuma nasıl davranırlar ben herşeyi düşündüm ama Yok olmamak iş değil kızımıda kendimi de böyle bir bilinmezliğe atamam ki benim ailem bilse şukadar muhabbeti üzülüp kahrolurlar bana kızar onlarda seni istemeyen bir aileye nasıl gelin gidersin nasıl ezdirirsin kendini diye...

Cok haklısın
Lutfen uzak dur gercekten , ben gercekten aılesıne yansıtmıs olabılme ıhtımalıne bıle ınanmıyorum suanda sızın ıcın.
Ancak aıleyı bıraktınız ve evlendınız dıyelım hersey olabılır ıs bır noktada cocuguna bıle dokunabılır, cocugun olması sadece aıleye degıl cevreye karsıda seffaflık ıstıyor. Benım oglum bebektı hadı dıyelım sakladık bu cocuk buyuyor , sadece aıleye zıyarete gıtmıyorsunuz kı kalıyorsunuz yanı bızde hersey kapandı hersey normale dondu basta kı ıstememelerı dısında olagan bır hayat var ama cocugun neyle karsılasacagını bılmek lazım.

Onların bu sekılde bırseyle ıncınmemesı lazım , cevreye karsıda aılenın sahıplenmesı cok onemlı. Ben o konuda cok sanslıydım, cocukta cok kucuk olunca adaptasyon surecını ona hıssettırmeden atlatmıs olduk.

Gercekten hıc dusunme bu adamı, benım cevremde cok var benım gıbı-senın gıbı evlenen hepsıde bekar adamlarla evlendıler. Hepsıde bana yakın bır hayat yasıyor , ben bu sene oglumu 15 gun kayınvalıdeme bıraktım onların olması muhım aıleyı arkaya almayı dusunmeyın, o ıstese bıle

Birde su var, ınsan evlenırken ayrılacagını bılmıyor ama 2. evlılıkte cok baska dusunmek gerekıyor. O yuzden aılene bunu yansıtma , Allah daha ıyılerı ıle karsılarsın sızı

Tek istediğim sadece unutup hayatıma bakabilmek başka da bir isteğim Yok... o da böyle giderse nasıl evlenecek bilmiyorum bir an önce benden uzak durması lazım ki ikimizde düzenimizi kuralım geçmişle yaşamayı bırakalım offfff Allahım sen büyüksün yardım et

Sen uzak dur, sen bılıyorsun ne olacagını.
Sız evlendınız dıyelım sana bır sene sonra ben senın ıcın cocugun ıcın fedakarlık ettım, sende edeceksın cocugunu atıyorum 10 gun bırak aılene aıleme gıdecegız barısacagız ıkna edecegızde dıyebılır.

Cunku cocuklu bırıyle evlenmek zaten baslı basına bır fedakarlık oluyor , kı haklıda. Cocukla zor gercekten zor. Adamın cok cok anlayıslı olması lazım , senın dengeyı cok ıyı kurman lazım bılmıyorum kızın kac yasında ama eger kızın olmasaydı aıle gercekten bu durumu bılıyorsa bu kadar karsı cıkmazdı cunku kendı ıclerınde halledılır bır durumken cocuk varken daha cevreyı -ahbapları kapsayan bırsey oluyor.

Sen kendını dusun ve kendını cek. Daha nelerı gelır , nelerı gıder hayatını yasa sen

aynen benecde. kadinlar Boyle koku acsa aileni dinle derler dedikleri cikar. e o zaman cocugun ailesininde dedgi cikar

"Bosanmak" kötü bi durum degil ki, yeni bi hayat kurmaya engel degil..boşanmak gayet medeni bi durum. Bosanip yeniden mutlu yuva kuran dolu insan var. Bosanmis biri bekarla evlenmez diye bi kural mi var?

Aynen seven adan her turlu kabul ettirir

biraz entrika acitasyon siz iliskiyi bu sekilde yasamayi seviyosunuz gbme geldi entrikali firtinali acikli . Hayatin sillesini yemissinz lisede deglsnz bir annesiniz gerek var mi bu kdr entrikaya ?? cozumu olacaktr. Ama dedigim gb ilisknzi bu sekilde sevdgnz icin herhalde cozmye kmse yanasmamis

Entrika acıtasyon nedir ya gerçekten bakış açınız bi garip insansanız duygularınız varsa ayrılınca da üzülüyorsunuz istenmeyince de gurur yapıyorsunuz
Hayatın sillesini de yemedim çok şükür işte onlarda sizin gibi baktığından oluyor yoksa gayet iyi bir hayatım var ve iyi bir anneyim sille yemekten kastınız boşanmaksa aldatmış adamı yanımda tutmayacak kadar da onurlu bir insanım şükür buda kusur sa tek kusurum bu olsun hiç önemli değil

beni göz göre göre başka bir kadının koynuna nasıl gönderirsin sen dedi. Ağladı

şu yukarıda yazdıklarınız beni böyle adamlardan fersah fersah kaçırtır. hem birşey yapama hem de karşındakini suçla. gitme silah zoruyla mı başkalarının koynuna giriyorsun. hem hayatına sahip çıkma hem de kadının hayatını mahvet. evleneceği kadına da yazık. size zaten çok yazık.
vazgeç kardeşim bundan hayır gelmez. bugün yarın diye heder olur gidersin.

Bende aynen böyle düşünüyorum... kararlı durmak zor ama elimden geleni yapıyorum vazgeçsin diye
Gelmesin artık istemiyorum herkes yoluna baksın artık oda evlensin... Bugünde herkese ilan ettim zaten bittiğini önceden kimseye duyurmazdım ya barışırsak diye şimdi ipleri kopardım gidiyorum bakalım hayırlısı

Herşeyi detaylı düşününce gitmeyi tercih etmek durumunda kaldım zaten... kimse için kızımın yüzünü düşüremem ben zaten çok hassas bir çocuk

Bosanmak ve çocugunun olmasi bir sabika degil elbette. Bosanmis insanlar da elbette yeniden evlenecek. Ancak kisisel olarak cocuk olmasi ve olmamasi durumuna gore farkli bakiyorum olaya. Hic evlenmemis bir insanin bosanmis cocugu olan bir insanla evlenmesi istisnalar olsa da sikinti yaratabiliyor. Onun disinda bosanmis insanlar elbette hic evlenmemis insanlarla evlenebilir. Mevzu cinsellik yasamaksa artik cogu insan evlenmeden cinsellik yasiyor. Hic evlenmemis olan bunu sorun etmiyorsa sikinti yok. Fakat cocuk ayri bir durum.eski esle surekli irtibat halinde olmak zorunda olmak vs sikinti yaratabiliyor

bende sizi anlamıyorum .
cocugunuz da var ama snki bi beklenti içindesiniz..

olmamış ama zorluyor gıbısınız bu yıkık haller fılan .

ailesi mi istemiyor ,sevgiliniz masaya yumruk vurup olacak dıyemedı mı salın ipi gitsin..

ondan baskası mı yok ..hem kızınız var ama daha once kötu bır tecrubenız var neden boylesınız..dik durun biraz.
acıtasyon lafları kenara bırakın allesen yas sankı 15.

erkek sevdiği kadının önünde arkasında dağ olur, 30 lu yaşlarda adam üstelik. namusunla evlenmiş namusunla boşanmışsın, elaleme ne?
boşanmış kadınlara; lütfediyoruz, k.raneden çıkarıyoruz ama sizi muamelesi yapmasalar geberip gidecekler.
aynı sorunu ben çok yakınımla yaşadım. kız telinle duvağınla evlendi, babasının kolunda davul zurnayla ailesinin evinden çıktı, olmadı geçinemediler, bir yıl içinde ayrıldı, ailesinin yanına döndü. şimdi en ufak bir şeyde ama o boşandı. yeminle ağızlarını yırtasım geliyor. size ne ya size ne. bu zihniyette olanlar, piyasa anasının kızı dolu.
vallahi cinim tepeme çıkıyor.

Şimdi Benim acitasyon yapar bi halim var mı bi bakın ki hiç öyle biri değilim sevdim üzülüyorum ağladım da evet çok mu enteresan bunlar
nekqdar çirkin bir zihniyet değil mi neyse ki dışarıdan bakınca bile rahatsız olan hemcinslerim var
Vallahi evlensin gitsin oğulları mutsuz olduğunda da dert yanmasınlar millete... artık hiç gözümde Yok hiçbiri oğulları da onların olsun... ben ortalığa atılamazdım o yapacaktı bana hissettirmeden halledecekti benim onu suçlu bulduğum tek nokta budur... onun dışında Allah herkesin çarşısına Pazar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…