- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi masal_tali
-
Allah yardimcin olsun..Çok doğru söylüyorsun bende zamanımı daha fazla harcatma derdinde değilim zaten.... sadece biraz toparlanmaya ihtiyacım var oda olur inş
İç sesime tercüman oldun şuan :) bu konuda haklısın ben devam edersem kendime olan saygımı kaybederim ve beni ben yapan değerlerimi ezip geçmiş olurum kimse için ödün vermem artık hayatımdan... kendimi aileme ve antremanlarıma verip rahatlarım zaten sadece bikaçgün zor geçecek okadar da olsunAllah yardimcin olsun..
Bencilce sevmekle yürekli sevmek arasinda dağlar kadar fark var.. Ailesine komple rest cekip, ailesini silme olayına girmesi gerekmiyor.. Zaten o sekilde baslamak ikiniz icin de yıpratıcı olur.. Ama iddia ettigi kadar cok seviyorsa da pes etmezdi, bi olurunu bulana kadar uğraşırdı.. Hadi diyelim gücü yetmedi, o zaman efendice cekilirdi hayatindan.. Hem bi halt beceremiyor, hem yakani birakmiyor, bir de agliyor.. Ne yapsin sana bu kadin? "Evlenmeyecem senle ama sevgili olalim, ne olacak sanki giden zamanin gitsin" terbiyesizligine çıkıyor yaptıgı, onun bile farkinda degil.. Ayrıca, istenmedigini sana duyurmadan da halledebilirdi bu mevzuyu, halletmeliydi.. Saglam karakterlilik bunu gerektirir.. Uzulup incinecegini bilmiyor mu, düşünemiyor mu? Bastan icine etmis zaten meselenin..
Sana gereken saglam karakterli, sırtını yaslayabileceğin bi adamdir, bosanma gibi zorlu bi süreçten sonra..
Sevmek, duygusallık, heyecan duymak elbette guzel seyler ama sonu her zaman guzel bitmiyor ne yazik ki.. Ve asla yeterli değil bi yola girmek icin.. Tereddutun varsa, guvende hissetmiyorsan o ilişkide, kestirip atmak en mantıklısı..İç sesime tercüman oldun şuan :) bu konuda haklısın ben devam edersem kendime olan saygımı kaybederim ve beni ben yapan değerlerimi ezip geçmiş olurum kimse için ödün vermem artık hayatımdan... kendimi aileme ve antremanlarıma verip rahatlarım zaten sadece bikaçgün zor geçecek okadar da olsun
İşte bende buna takılıyorum kimse kimseye kendini böyle hissettiremez benimde bi ailem var onların oğluyla bende başka bir ailenin kıymetlisiyim yazık nediyim kiSevmek, duygusallık, heyecan duymak elbette guzel seyler ama sonu her zaman guzel bitmiyor ne yazik ki.. Ve asla yeterli değil bi yola girmek icin.. Tereddutun varsa, guvende hissetmiyorsan o ilişkide, kestirip atmak en mantıklısı..
Sen degerlisin, bosandin diye kiymetin eksilmedi, ahlaksizlik yapmadın.. O ve ailesi kim oluyor da sana kendini "istenmeyen" insan olarak hissettirebiliyor, seni üzebiliyor?
Bi de adam olup sorunları çözeceğine, aramış da sana ağlanıyor.. Gözümde asiri itici ve yüzsüz biri canlandi, kusura bakma.. Cunku bu bildigin yüzsüzlük ve bencillik..
Dik dur, güçlü dur ve sana kendini kotu hissettiren her sey ve herkesten mumkun mertebe uzak dur..İşte bende buna takılıyorum kimse kimseye kendini böyle hissettiremez benimde bi ailem var onların oğluyla bende başka bir ailenin kıymetlisiyim yazık nediyim ki
Zaten sevgilinizin yaptığı en büyük hata size yansıtması olmuş .Bi beklentim Yok biliyormusun
Beni istemeyen bir aileye girmek daha üzücü olabilir kendime yediremiyorum bu durumu çok yansıttı bana benimki tavırdan ziyade önemli bir karardı ve arkasındayım onunda
Beni ellerinle başka kadının koynuna gönderiyorsun nedir ya? Duygu sömürüsü var sadece icraat sıfır.
Nekadar güzel anlatmışsın tşk ederim.Mantıkı duruşunuz bozulmaz inşallah çünkü o adamla devam ederseni olan hem size hem de kızınıza olur bu işin sonunda çünkü. Beraber olduğunuz adam size aşık ya da değil diyemem. Adamı siz tanıyorsunuz ama iş tecrübemden yola çıkarak şunu söyleyebilirim o adam başta sizle sadece takılmak niyeti ile başlamış. Çünkü 30 yaş üstündeki adam ailesinin ne yapıp ne yapmayacağını bilir. Ama anladığım kadarı ilişki ilerleyince daha ciddi düşünmeye başlamış Ama bu yaşına gelmiş bir adam ailesine evleneceği insanı kabul ettirecek güce ve kararlılığa sahip değilse o adamdan hayır gelmezdi zaten. Siz suç işlemedinizki ya da ayıplı değilsiniz ne hadlerine sizi istemiyorlar. Ayrıca erkek arkadaşınızında ailesine boyun eğip sonrada siz onunla sevgili olmaya devam etmiyorsunuz diye kendini acındırması da irite edici bir durum. Ne bekliyor sizden Türkiye şartlarında boşanmış bir kız annesi bir bayan olarak sırf onun ailesinin onayı yok diye sonunda evlilik olmayacağını bile bile bu ilişkiyi devam ettirmenizi mi? Bu çok bencilce bir davranış değil mi? Kaldı ki o da bir süre sonra bu işten sıkılıp sizi o bırakacak o zaman sizin haliniz çok daha kötü olacak. Bu dünya da kimse aşkından ölmemiş, daha ilk düzlükte sizin elinizden adam gibi tutup sahip çıkamayan adamdan koca olmaz zaten emin olun.
Sizin ağlama duvarınız yaş ile doğru orantılı mı... bizde sürekli ağlayan insanlar değiliz zaten... ki o asla demekki birşeyler can yakıyor üzüyor ki ağlıyoruz. 34 yaşındaki adamı benden uzaklaştırmak için eve kapatmazlar tabiki izin vermeseler istese yine bildiğini okuyabilir bizde zaten koca insanlarız diye insanları ezip geçmiyoruz fevri davranmıyoruz ki ben beni istemeyen bir aile ile yapamam. İlerde zaten mutsuz olurduk ve benim öyle bir lüksüm Yok kızıma mutlu ve sağlıklı bir anne olmak zorundayım başkalarının beni tüketmesine müsade edemem.30lu yaslarda 2 insan nie aglar ki cocuk gibi? aile onayi almamak elbet uzucu ama annesi seker almamis cocuk gibi aglamak henuz yetiskin olmadiginizi gosterir. yada yeterince sevmiyorsunuz. yoksa anne baba 30yasindaki insana "izin" vermez "öğüt" verir.
"aglamak " kelimesini gozunden yas gelmek olarak kullanmadim ben. koca koca insanlarin tamamen kendi hayatlari hakkinda caresiz kalmalari ve bu konuda sadece "uzülme"lerini kastettim.Sizin ağlama duvarınız yaş ile doğru orantılı mı... bizde sürekli ağlayan insanlar değiliz zaten... ki o asla demekki birşeyler can yakıyor üzüyor ki ağlıyoruz. 34 yaşındaki adamı benden uzaklaştırmak için eve kapatmazlar tabiki izin vermeseler istese yine bildiğini okuyabilir bizde zaten koca insanlarız diye insanları ezip geçmiyoruz fevri davranmıyoruz ki ben beni istemeyen bir aile ile yapamam. İlerde zaten mutsuz olurduk ve benim öyle bir lüksüm Yok kızıma mutlu ve sağlıklı bir anne olmak zorundayım başkalarının beni tüketmesine müsade edemem.
Risk almak yanlış olurdu benim Adıma"aglamak " kelimesini gozunden yas gelmek olarak kullanmadim ben. koca koca insanlarin tamamen kendi hayatlari hakkinda caresiz kalmalari ve bu konuda sadece "uzülme"lerini kastettim.
kendi kararini vermek birilerini " ezip gecmek " degildir
kiziniz oldugunu bilmiyordum. bir annenin daha ince eleyip karar vermesi gerekir bu konuda haklisiniz.
ben sizin aslinda aileden degil de sevgilinizin size karsi tavrinin zamanla degiseceginden korkunuz oldugunu dusunuyorum. beyfendi net sekilde sizin elinizden tutsa siz de aileye karsi bu kadar cekingen kalmazdiniz.
elbette istenmeyen gelin olmak hos olmayacaktir. ama bunu engellemek buyuk oranda sevgilinize bagli, ki o da daha bu asamada sizi cansiperane savunmuyorsa sizin suanki kararsiz durumunuz anlasilir..
bence kendinizi fazla uzmeye degmez, zaten adam simdiden( en buyuk heyecan heves zamani) boyle ise sonradan ( evlenip gunluk rutin olaylarda) daha pasif olacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?