Ben burda o orda ağlıyor :(

Bence ailesinin kabul edebilmesi icin sizinde cabalamaniz lazim. Oyle durmadan ayrilip barisirsaniz aile bu iliskinin zaten biteceğini düsünür. Ikinizinde güçlü olmasi ve aileninde bu iliskinin ne olursa olsun bitmeyeceğini düşünmesi lazim. Belki sevgilinizde için için ailesiyle problem yasayip maddi sorunlar çekerse sizin hala yaninizda olup olmayacaginizdan emin olamiyor.

Kimsenin ayrılıp barıştığımızdan haberi olmuyordu ki. Ama ailesi biraz çevresi kalabalık bilindik insanlar okadar millet nederki diye düşünüyorlar ki anlatamam
Aslında beni tanısalar çok severler biliyorum kendime o konuda güveniyorum ama o şansı bile tanımadılar kız bakıyorlar paşa oğullarına... hiçbirzaman ortalığa düşüp ailene şöyle deseydin böyle deseydin ne oluyor falan demedim gurur yaptım bende artık dayanılmaz bir hal alınca içimde yaşadıklarım kesin bir şekilde bitirdim işte.

Söylenecek söz yok başka muhtesem yorum,imzami atarim altina

Si neyin kafasındasınız acaba bu adam sizi gerçekten sevse ,aile falan dinler mi ? evlenir sizinle ,
Nağme yapıyor kensisi evlenir sizi de üstüne kapatma yapar ,
Siz hiç mi burada yazılanlardan ders almıyorsunuz

Himmm anladim. Biz devam edin yada birakin diyemeyiz. Sevgilinizin sevgisinden emin oldugunuzu söylüyorsunuz sizde kendinizden eminseniz birakmayin bence. Evlilik icin aceleniz var mi? Onlar ikna olana kadar bekleyin. Ailesi istediği kadar kiz baksin o istemezse kimse zorla evlendiremez evlendirse de olmaz. 2 , 3 tane olay biliyorum zorla evlendirilen. 1 yil bile sürmüyor evlilikleri. Olan bide hicbirsey habersiz genc bir kiza oluyor. Sevenler sonra birlesip evleniyor

Si neyin kafasındasınız acaba bu adam sizi gerçekten sevse ,aile falan dinler mi ? evlenir sizinle ,
Nağme yapıyor kensisi evlenir sizi de üstüne kapatma yapar ,
Siz hiç mi burada yazılanlardan ders almıyorsunuz
Belki de öyle belki de ailesinin karşısında bir duruş sergileyemiyor
Ama az çok yazdıklarıma bakarsanız ben daha olabilmeme ihtimalimizi kaldıramayıp bukadar acı çektiğim halde net tavrımı koymuşum benden kapatma dost olmayacağını kendisi çok iyi biliyor çok gururlu ve herşeyden önce başka bir Kadına bunu yaşatmayacak kötülük yapmayacak kadar vicdanlı ve aklı başında biriyim...

Nekadar acı o evlendirdikleri kızada yazık değil mi sırf oğulları üzerinden ego kasmak için başka bir kızın da günahına giriyorlar birde Arkada kalanlar var tabi Allah ıslah etsin nediyim ki

+1
Ne bekliyor hakikaten? Sonu olmayan bi ilişkiye devam etmeni mi? Bu ne bencillik?

Tavır nedir biliyor musunuz ? ,ailem seni istemiyor diyen adamla devam etmeyip buyur diyip ailen orada güle güle diyebilmektir ,ilk baştan...

Tavır nedir biliyor musunuz ? ,ailem seni istemiyor diyen adamla devam etmeyip buyur diyip ailen orada güle güle diyebilmektir ,ilk baştan...
İlk başta bilsem ben başlamam bile ben kızkardeşi dolayısıyla öğrendim o hep inkar etti barıştık ama artık bunu sürdürüp kendime de ona da eziyet vermek istemiyorum

Eskişehirli bir ailenin bu tarz bir şeye takılacağı benim aklıma pek yatmadı çocuğunuz bile yokmuş bekar bir bayansınız yani ciddi ciddi... Sevgilinizden şüphelenin bence.

Kendisi evlenicek ailesinin buldugu ile ama sizin de kaybetmek istemiyor. Gözyasinin sebebi ,sizin hep onun hayatinda olmaniza ikna etmesi gibi bir his uyandi bende.Siz epey etkilenmişsiniz bu gözyaşlarindan.Zaten kadinlarin en büyük zaaflarindan biridir bu.Allah aşkina ,siz gözyaşina değil ,eylemine bakin.Ortada caresiz bir durum yok ki aglamak icin.Ben ne ailelerine rest ceken adamlar gordum sectikleri kadinla evlenebilmek icin! Ve sonunda evlendiler de! Sizinkinde çaba yok,kabullenmis ,neden bu kadar korkuyor ailesinden koca adam ya.Sizi üzmesine lütfen izin vermeyin.Zayıf bir karakteri var kendisinin..aileci

Üzgünüm ama kendinizi kandiriyorsunuz beni seviyor diye, gerçekler acıdır lakin sizi sevse , değer verse ,kimseyi gözü görmez, sizin ki 5 dakikalık bir nikaha bakar, kimse kimseyi kandirmasin, bir de onun için uzulup gözyaşı dokmeyin, bosanmissiniz, hala mı tecrübe edinmediniz, akittiginiz gozyasina yazık, iki gün sonra evlenir, siz de dersiniz ki beni seve seve başkasıyla evlendi, siz yersiniz ama biz yemeyiz, silkelenin kendinize gelin lütfen

Eskişehirli bir ailenin bu tarz bir şeye takılacağı benim aklıma pek yatmadı çocuğunuz bile yokmuş bekar bir bayansınız yani ciddi ciddi... Sevgilinizden şüphelenin bence.
Çoçuğum yok demedim birtane dünya tatlısı kızım var. Ki onu problem yapıyorlar diyemedi bile düşünün çünkü ağzını açsa o konuda kıyametler kopacak çok iyi bilir. ailesi daha öncede demiştim nişan atmış Kıza bile boşanmış gözüyle bakıyorlar nasıl bir zihniyetse

Pek çok erkek tanıdığım, ailesinin boşanmış olsun olmasin çeşitli sebeplerle sevdiği kıza karşı gelmesi nedeniyle ailesini silip yuvasıni kurdu , hiç de bir eksiklik olmadi evliliklerinde hatta çoğu normalden daha huzurlu...Sevince zor değil yani, üstelik oğullarınin mutluluğunu istemeyen ana baba en basta oğulu küstürmeli, sizin haberiniz bile olmamalıydi istenmediğinizden.Bence bu adam ya kişiliksiz ya da sizinle oynuyor,iki durumda da evlenmeyerek size iyilik yapiyor,kanmayın ağlamalarına, önünüze bakın

Keşke bana bukadar hissettirmeseydi çok haklısınız o konuda...artık bitirdim ben beynen içimden de atarım zamanla

Bilemiyorum yine de sevgilinizin duruşu önemli diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…