Ben çok sevdiğimi hisssettirdigim için beni seviyormus

ikialinganasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
1.441
1.306
133
Ona sevgili olmadan önce, muhabbet ederken, dertlesirken hep söylediğim bir şey vardı. Ben artık sevmek değil, sevilmek istiyorum derdim hep.

Bu gece telde konuşurken illaki bir taraf çok seviyor ve cok seven taraf acı çekiyor dedim. Evet öyle dedi. Ve bunu üzerine bana " sen beni çok sevdiğini hissettirdiğin için ben sana bu kadar düşkünüm dedi" . Sana bin defa ayrılalım dedim neden ayrilmadin madem dedim, işte bu yüzden dedi.

Ben sana söylemedim mi artık sevilmek istiyorum diye dedim. Seviyorum zaten dedi. Ayrılmak konusu gündeme gelince watsappa gec dedi. Ayrılacağımi soyleyince Saçmalama, uyu gibi şeyler söyledi. BEn de bu iş bitti dedim. Yarın sabah uyandığında hayatında olmayacağım dedim. Gidersen benim için ne anlama geleceğini biliyorsun dedi ( onu terk edip giden o çok sevdiği kızla aynı kefeye koyacakmis beni ). Şarjim bitiyor dedi. Bende biliyorum. Bu iş artık bitti dedim. Çıktı watsapptan.

Kızlar canım çok acıyor. Gerçekten çok canım acıyor. Ne demek sen sevdiğini hiasettirdigin için seninleyim demek ya. O zaman başka biri seni çok sever gönlün kalacak demek ki dedim. Iste o zaman dedi saçmalama yat uyu diye.

Bir kere de beni sevdigime pişman etmesinler ya... Bir kere

1 hafta banli kaldim diye mi anlayamadim acaba?.

Sanmıyorum. Ben gereksiz uzun yazdığım için öyle olmuştur

Ben onu çok sevdiğimi hissettirdiğim için çok düşkünmüş bana... Yaa Ahmet Mehmet beni seviyor diye ben onlarla birlikte olmuyorum, onları sevmiyorum. ben anlamıyorum ya, gerçekten anlamıyorum

Eşim beni sevmeseydi ben de onu sevmezdim. Sevgi kesinlikle karsilikli olmali. Sevilmediginiz birini sevebilir misiniz? Hayir.
Gereksiz tartisma cikarmissiniz. Konunun Ahmetle Mehmetle alakasini bile çözemedim..
Galiba sizin baska sorunlariniz var..
Sadece bu sebepten ayrılmak cok mantıksız. .

Zaten ben beni sevdiğine inanamıyordum bunlar da tuz biber oluyor böyle. Birlikte olmazsınız ama seversiniz.. O beni seviyor diye sevmedim ama ben onu.

Illaki bir taraf çok sever ve acı çeker dedim. Ben sen çok sevdiğini hissettirdiğin için çok düşkünüm sana dedi. Ne yani benim seni, senin beni sevdiğinden daha çok sevdiğimimi söylüyorsun dedim. Bunu sende söylemiyor musun dedi.

Ondan sonra dedim zaten ayrılalım dediğimde niye ayrılmadın diye.

Valla arkadaşım kusura bakma sanirim saat geç olduğu için algi problemi yaşıyorum.
Bana çocuğun soyledikleri mantiksiz gelmedi. Neden aci cekelim ya? O filmlerde olur.
Neyse yarin tekrar okuyup ne demek istediginizi anlamaya calisacagim .. Sevgiled..

Iyi geceler diliyorum :)

5 aydır sevgiliyiz. Bana daha 1 .2 aydır bitanem canım vs gibi şeyler söylüyor. Ondan önce hiç soylemezdi. Ben eskiden arkadasken rahat rahat arar sorardim. Son zamanlarda çektim zaten kendimi geri. Ben aramıyorum. O ararsa açıyorum. Mesaj yazarsa cevap veriyorum. Kırk yılda bir nasılsın napiyosun diye mesaj yazarım ya da ararım.

Kızlar sizce de ayıp değil mi söylediği şey. Ben bugüne kadar hiç kimseye demedim sen beni benim seni sevdigimden çok seviyorsun diye...

Üsteki mesajda yazdım canım. Hissettiremiyor. Ne yapayım sevdiğime inandırmak için demişti en son

Ama gayet normal. Daha 5 ay. Birini cook sevmek icin cidden cok erken. Biraz zaman tani ona. Demek ki sen kendini daha cabuk kaptirmissin o yavas yavas sevmeye basliyo..insandan insana degisir bu. Bence haksizlik yapiyosun. Kimse pat diye asik olmaz. Birbirinize zaman taniyin. :)

Haklısınız belki ama bin defa ayrılalım dedim. Zaten cılkı çıktı bu işin. Bu defa artık bitsin. Gerçekten çok kırıldım ben. O bunu farkında bile değil

Haklısınız belki ama bin defa ayrılalım dedim. Zaten cılkı çıktı bu işin. Bu defa artık bitsin. Gerçekten çok kırıldım ben. O bunu farkında bile değil
Insan sevdiginin degerini kaybedince anlarmis. Bakarsin o da seni sevdigini anlayip bi adim atar. Hakkinda hayirlisi olsun kardesim

Insan sevdiginin degerini kaybedince anlarmis. Bakarsin o da seni sevdigini anlayip bi adim atar. Hakkinda hayirlisi olsun kardesim

Teşekkür ederim. Benim tek bir dileğim var, beni kaybettiğine pişman olması.

Benden güzeli, benden iyisi çoktur. Onu benden çok sevecek insan da vardır illaki. Ama onun o zor günlerinde hep yanındayım. Sevgili olarak beni aramaz belki ama en iyi arkadaşını da kaybetti o bugün. Paşa gönlü egosuyla birlikte otursun şimdi bol bol.

Biz isterizki erkekler bizim icin olsun bitsinler hep bizden daha cok sevsinler falanm. Bunu istemeyen yoktur inanmam ben en azından aksine..ama bencede sevgilin art niyetle ya da farklı bir şekilde soylememis bise..tabi sen onu bizden iyi tanirsin hiz tanimiyoruz sadece ihtimalleri konusuyoruz..ama bak benim esim sevgiliyken konuştuğumuz da askimm bende neyi seviyorsun dedigimde standart olarak" beni cok sevmeni bağlılığını gülüşünü bakışını" derdi.. yedi sene beraberlik + bi bucuk senelik evliyim bugun sorsam alacagim cevao yine aynidir , hatta güleriz bazen, bem sorarim sonra agzini acamadan daha bu cumleyi soylerim..ama dedigim gibi sen tanirsin sevgilini ve ne niyetle dedi bilirsin. .bem adim kadat eminim esimin beni benim onu sevdigimden cok sevdigine mesela.o yuzden pek takılmam o laflara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…