- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi ikialinganasik
-
1 hafta banli kaldim diye mi anlayamadim acaba?.
Sanmıyorum. Ben gereksiz uzun yazdığım için öyle olmuştur
Ben onu çok sevdiğimi hissettirdiğim için çok düşkünmüş bana... Yaa Ahmet Mehmet beni seviyor diye ben onlarla birlikte olmuyorum, onları sevmiyorum. ben anlamıyorum ya, gerçekten anlamıyorum
Zaten ben beni sevdiğine inanamıyordum bunlar da tuz biber oluyor böyle. Birlikte olmazsınız ama seversiniz.. O beni seviyor diye sevmedim ama ben onu.Eşim beni sevmeseydi ben de onu sevmezdim. Sevgi kesinlikle karsilikli olmali. Sevilmediginiz birini sevebilir misiniz? Hayir.
Gereksiz tartisma cikarmissiniz. Konunun Ahmetle Mehmetle alakasini bile çözemedim..
Galiba sizin baska sorunlariniz var..
Sadece bu sebepten ayrılmak cok mantıksız. .
Zaten ben beni sevdiğine inanamıyordum bunlar da tuz biber oluyor böyle. Birlikte olmazsınız ama seversiniz.. O beni seviyor diye sevmedim ama ben onu.
Illaki bir taraf çok sever ve acı çeker dedim. Ben sen çok sevdiğini hissettirdiğin için çok düşkünüm sana dedi. Ne yani benim seni, senin beni sevdiğinden daha çok sevdiğimimi söylüyorsun dedim. Bunu sende söylemiyor musun dedi.
Ondan sonra dedim zaten ayrılalım dediğimde niye ayrılmadın diye.
Tuhaf bir durum yok bana gore..
Sevginizi ona tam anlamiyla hissettirmişsiniz ve size düşkün oldugunu dile getirmis.. Daha ne :)
Ya bende sorun var o zaman
Resmen benim onu sevdigimden daha az sevdiğini, ben onu çok seviyorum diye bana düşkün olduğunu söyledi.
Valla arkadaşım kusura bakma sanirim saat geç olduğu için algi problemi yaşıyorum.
Bana çocuğun soyledikleri mantiksiz gelmedi. Neden aci cekelim ya? O filmlerde olur.
Neyse yarin tekrar okuyup ne demek istediginizi anlamaya calisacagim .. Sevgiled..
eşim beni sevmese bende ona düşkün olmazdım.aynı şekilde ben onu sevmesem o bana düşkün olmazdı.sevgini belli et tamam ama abartıp şımartma.biraz geri dur azıcıkta sevildiğini hisset.bakalım hissettirebilecek mi.
Ama gayet normal. Daha 5 ay. Birini cook sevmek icin cidden cok erken. Biraz zaman tani ona. Demek ki sen kendini daha cabuk kaptirmissin o yavas yavas sevmeye basliyo..insandan insana degisir bu. Bence haksizlik yapiyosun. Kimse pat diye asik olmaz. Birbirinize zaman taniyin. :)5 aydır sevgiliyiz. Bana daha 1 .2 aydır bitanem canım vs gibi şeyler söylüyor. Ondan önce hiç soylemezdi. Ben eskiden arkadasken rahat rahat arar sorardim. Son zamanlarda çektim zaten kendimi geri. Ben aramıyorum. O ararsa açıyorum. Mesaj yazarsa cevap veriyorum. Kırk yılda bir nasılsın napiyosun diye mesaj yazarım ya da ararım.
Kızlar sizce de ayıp değil mi söylediği şey. Ben bugüne kadar hiç kimseye demedim sen beni benim seni sevdigimden çok seviyorsun diye...
Ama gayet normal. Daha 5 ay. Birini cook sevmek icin cidden cok erken. Biraz zaman tani ona. Demek ki sen kendini daha cabuk kaptirmissin o yavas yavas sevmeye basliyo..insandan insana degisir bu. Bence haksizlik yapiyosun. Kimse pat diye asik olmaz. Birbirinize zaman taniyin. :)
Insan sevdiginin degerini kaybedince anlarmis. Bakarsin o da seni sevdigini anlayip bi adim atar. Hakkinda hayirlisi olsun kardesimHaklısınız belki ama bin defa ayrılalım dedim. Zaten cılkı çıktı bu işin. Bu defa artık bitsin. Gerçekten çok kırıldım ben. O bunu farkında bile değil
Insan sevdiginin degerini kaybedince anlarmis. Bakarsin o da seni sevdigini anlayip bi adim atar. Hakkinda hayirlisi olsun kardesim
sen beni bu kdr cok sevdigin icin senleyim ben cokda sevmiyorum manasindami soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?