Ben çok sevdiğimi hisssettirdigim için beni seviyormus

çok kaşıyorsunuz gibi geliyor bana.
bazen çok konuşmakta işin sonunu kötüye götürüyor.
konuştukça işin rengi değişiyor.

Üzüldüm canım Hayirlisi böyleymis demek ki diye düşün canım. Bir kere bitsin dedin o da hemen tamam mı dedi.

Ben bin defa bitsin dedim. 2 gündür de hala diyorum. Sonu yok diyorum vs. Bana mantıklı bir sebep soylemezsen bitmez diyor. Bilemedim şimdi sizinki nasıl tamam dedi, bir daha araması sormadı. Siz de aramadiniz heralde?

Iyi de burada bir gariplik yok ki..bosuna bitir missiniz... Size beni sevdigin icin sebi seviyorum dememis..kendiniz yazmissiniz : beni cok sevdigin icin bu.kadar duskunum demis..yani kendinden seviyor sizin sevginiz sayesinde extra duskun..yani bu cok normal bir sey...hicbir gariplik yanlislik goremedim...uyu dedigin de.konuyu kapatip uyumaniz yerinde olurmus...ne demis sair sunu da bil sunu da bil sevdigin kadar sevilirsin ..yoksa yanilmis mi sair..

Bilemedim şimdi ne desem.. ben bitirmeye çalıştım ama o bitirmedi. Mantıklı bir sebep söylemem gerekiyormuş. Olmuyor sonu yok dedim ama nafile Ben kendimi kötü hissediyorum

Bilemedim şimdi ne desem.. ben bitirmeye çalıştım ama o bitirmedi. Mantıklı bir sebep söylemem gerekiyormuş. Olmuyor sonu yok dedim ama nafile Ben kendimi kötü hissediyorum
Siz ciddi anlanda olmadigini mi dusunuyorsunuz? Yani Siz Gercekten ayrilmak mi istiyorsunuz?

karşılıksız yaşanmadığı sürece neden daha çok seven acı çeksin ki? evet her insan sevilmek ister ama kimse karşısındakinin ne kadar sevdiğinden emin olamaz, bilemez. çok seviyorum aşığım diyenler bile aldatıyor. yani bu sevilme meselesini çok abartma bence. insan sevdiğiyle olmalı. sevgi bizim içimizde bize ait. gereksiz yere dramtikleştirme bence ilişkini

Ben aslında çok seviyorum. Ayrılmak gönlüm istemez tabi ama düşünüyorum sonu yok. Öyle olunca da ayrılmak istiyorum diyorum. Tamam dese aramam bir daha asla
Niye Sonu yok onu anlamadim...belki var ne belli...yani sizi aldatiyordur sonu yok dersiniz..yalancidir sonu yok dersiniz..ama ortada bir sey yoksa niye bu yargi...seviyorsaniz devam edin..sonunu yasayarak gorursunuz..

Bende öyle düşünmeye çalışıyorum aynen hemen kabul etti dünden razıymış Ne güzel benim ki gibi değil bence kıymetini bil Defalarca aradım hepsi cevapsız kaldı yazdıklarıma cevap vermedi sonra bıraktım bende kan kusup kızılcık şerbeti içiyorum ah denilen şeye inanıyorum umarım hiç mutlu olmaz böyle dediğime bakma ona bir şey olsa canımdan can kopar

Bilmez miyim. Şu an çektiğin acıyı 2 yıl önce cektım. O şu an evli hatta, hala ah ederim.. Allah büyüktür, sorar elbet çektiğimiz acıların hesabını

Bu arada yeni mi ayrildiniz? Ne kadar oldu?

Bu arada yeni mi ayrildiniz? Ne kadar oldu?
Geçen sene Mart'ta bu arada ben 19 yaşındayım benim ondan ciddi anlamda hiç bir beklentim yoktu önümde okulum var onunla aramızdaki durumu istemeyen ailem var ailemi silip atamazdım ona söylediğimde yapabileceğim bir şey yok dedi benim evlilik gibi bir düşüncem hiç olmadı sadece sevdiğim gibi sevilmek istedim ama o korktu mu desem ne desem bilmiyorum bitti bir dahada hiç umursamadı hayatına mutlu bir şekilde devam ediyor ben onu Allah'a havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…