- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi ikialinganasik
-
benim eşimde sevgiliyken -- en çok bana olan sevgine hayranım. demiştitabi ben aşktan kendimi kaybetmişim ne söylese güzel algılıyordum
erkekler bazen lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşuyorlar. aklınca o güzel bir şey dediğini sanıyor. bozuntuya verme , her şeye takılma durduk yere huzursuzluk çıkarma.
bu lafların üzerinden 10 sene geçti ama hala arada şakayla karışık laf sokarım
artık iltifat etmeden önce bile 3 kere düşünüyor
Hakkaten ben de anlamadim. Ne kadar sacma bir durum. Elbette sevdigin icin seviliyorsundur. Kosulsuz sevgi sadece Allah ile kulu arasinda ve cuzi olarak da anne ile ecladi arasindadir. Daha otesi var mi
biz de de durum buydu. Once ben esimi cok sevdim. Yani aksini iddaa etsede ben oyle dusunuyorum. Benim sevgim uzerine benim askim yaptigim fedakarliklar ilgi vs bunlarin uzerine esim beni daha cok sevdi. Sevmeyi ogrendi. sevginin otesinde simdi o bana asik. Hem de ilk gunlerden daha fazla . Evliligimizin 5. Yilindayiz Elhamdulillah. Ama suan eminim ki o beni daha cok seviyor ve ben o seviyor diye de onu seviyorum. Yoksaki en ufak biseyde minneti mudanesi olmayip eyvallah diyebilecek bir insanim.
Bence arkadssiniz ne demek istedigini tam anlatamamis. Siz de uzerine cok kurmussunuz
Ona göre birsey yok. Keşke benim gözümden bakabilse azıcık. Gerçekten kırıldım farkında bile degil
Sen "sevmek değil, sevilmek istiyorum" diyerek ilişkiye başlamayı normal buluyorsun ama sevgilinin sevildiği için mutlu olmasını yadırgıyorsun. Sevgilin "sen beni daha çok seviyorsun" diyerek saçmaladığı yetmiyormuş gibi sonrasında "benden ayrılırsan ne duruma düşeceğini biliyorsun" diyerek iyice batırıyor. İkiniz de kim daha çok seviyor mevzusunu gereksiz konuşuyorsunuz.
içinden gelerek açıkça bunu hissettiğini söylüyorsa "Ben çok sevdiğimi hisssettirdigim için beni seviyormus" cümlesi = İçimi ısıttığı için bu çorbayı içiyorum" cümlesinin arasında anlam farkı yok.bu da DENKTİR."seni gereklilik olarak görüyorum ihtiyacım bitince bitersin" cümlesi. sizin ilişkinin ona göre matematiği bu.erkekler bilinçsizde olsa doğruyu söyler ve söylediklerini kasteder. eğer sizden maddi ve cinsel beklentisi birinci sırada değilse.yalan söylese bile illa kazmaca doğru söylediği bir cümlesi vardır ve siz ona kırılırsanız özür dilerim yanlışlıkla oldu der sonra sizin duymak istediğinizi söyler.
baska bişi yok mu yani, bu mu
karsiliksiz seven tek varlik benim gozumde annedir..eger bi adam bana seni karsilik beklemeden seviyorum dese ona saplantili gozuyle bakarim,ne demek benim bi suru ozelligim guzelligim var hicbiri mi gozune gorunmuyor be adam derim..
bence tlf konusmalarinizi azaltin,daha verimli seylerle mesgul olun..fazla naz asik usandirir,mutluysaniz neden iligini kemigini desersiniz ki iliskinizin?
bazı erkek sevmekten bazısı sevilmekten hoşlanır, ama sizinde dediğiniz gibi sevilmekten hoşlanan erkekler bana tehlikeli geliyor, hep çok sevenin yanındamı olacaksın senin kişiliğin senin, senin karakterin, senin kararın nerde, nereye çekseler orayamı gideceksin diye aklıma gelir.Ona sevgili olmadan önce, muhabbet ederken, dertlesirken hep söylediğim bir şey vardı. Ben artık sevmek değil, sevilmek istiyorum derdim hep.
Bu gece telde konuşurken illaki bir taraf çok seviyor ve cok seven taraf acı çekiyor dedim. Evet öyle dedi. Ve bunu üzerine bana " sen beni çok sevdiğini hissettirdiğin için ben sana bu kadar düşkünüm dedi" . Sana bin defa ayrılalım dedim neden ayrilmadin madem dedim, işte bu yüzden dedi.
Ben sana söylemedim mi artık sevilmek istiyorum diye dedim. Seviyorum zaten dedi. Ayrılmak konusu gündeme gelince watsappa gec dedi. Ayrılacağımi soyleyince Saçmalama, uyu gibi şeyler söyledi. BEn de bu iş bitti dedim. Yarın sabah uyandığında hayatında olmayacağım dedim. Gidersen benim için ne anlama geleceğini biliyorsun dedi ( onu terk edip giden o çok sevdiği kızla aynı kefeye koyacakmis beni ). Şarjim bitiyor dedi. Bende biliyorum. Bu iş artık bitti dedim. Çıktı watsapptan.
Kızlar canım çok acıyor. Gerçekten çok canım acıyor. Ne demek sen sevdiğini hiasettirdigin için seninleyim demek ya. O zaman başka biri seni çok sever gönlün kalacak demek ki dedim. Iste o zaman dedi saçmalama yat uyu diye.
Bir kere de beni sevdigime pişman etmesinler ya... Bir kere
Kızlar canım çok acıyor. Gerçekten çok canım acıyor. Ne demek sen sevdiğini hiasettirdigin için seninleyim demek ya. O zaman başka biri seni çok sever gönlün kalacak demek ki dedim.
O zaman daha fazla uzamadan veda etmeli değil mi insanSana aşık değilim , gerçekten aşık olduğum biri olsaydı sana bakmazdım demek.
dibine katar katılıyorumiçinden gelerek açıkça bunu hissettiğini söylüyorsa "Ben çok sevdiğimi hisssettirdigim için beni seviyormus" cümlesi = İçimi ısıttığı için bu çorbayı içiyorum" cümlesinin arasında anlam farkı yok.bu da DENKTİR."seni gereklilik olarak görüyorum ihtiyacım bitince bitersin" cümlesi. sizin ilişkinin ona göre matematiği bu.erkekler bilinçsizde olsa doğruyu söyler ve söylediklerini kasteder. eğer sizden maddi ve cinsel beklentisi birinci sırada değilse.yalan söylese bile illa kazmaca doğru söylediği bir cümlesi vardır ve siz ona kırılırsanız özür dilerim yanlışlıkla oldu der sonra sizin duymak istediğinizi söyler.
bazı erkek sevmekten bazısı sevilmekten hoşlanır, ama sizinde dediğiniz gibi sevilmekten hoşlanan erkekler bana tehlikeli geliyor, hep çok sevenin yanındamı olacaksın senin kişiliğin senin, senin karakterin, senin kararın nerde, nereye çekseler orayamı gideceksin diye aklıma gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?