- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi ikialinganasik
-
Biz isterizki erkekler bizim icin olsun bitsinler hep bizden daha cok sevsinler falanm. Bunu istemeyen yoktur inanmam ben en azından aksine..ama bencede sevgilin art niyetle ya da farklı bir şekilde soylememis bise..tabi sen onu bizden iyi tanirsin hiz tanimiyoruz sadece ihtimalleri konusuyoruz..ama bak benim esim sevgiliyken konuştuğumuz da askimm bende neyi seviyorsun dedigimde standart olarak" beni cok sevmeni bağlılığını gülüşünü bakışını" derdi.. yedi sene beraberlik + bi bucuk senelik evliyim bugun sorsam alacagim cevao yine aynidir , hatta güleriz bazen, bem sorarim sonra agzini acamadan daha bu cumleyi soylerim..ama dedigim gibi sen tanirsin sevgilini ve ne niyetle dedi bilirsin. .bem adim kadat eminim esimin beni benim onu sevdigimden cok sevdigine mesela.o yuzden pek takılmam o laflara.
Sen daha cok seviyorsun cumlesi uzucu senin kafanda bu hep soru isareti olarak kalicakmis zaten ayrilmasaniz bileYok tekrar tekrar sevdiğini söyledi ana sen daha çok seviyorsun da dedi
Sen daha cok seviyorsun cumlesi uzucu senin kafanda bu hep soru isareti olarak kalicakmis zaten ayrilmasaniz bile
Yarin olsunda bir arar aciklamasini yapar belki daha iyi..aramazsa umurssamiyor demektir kaybiniz olmaz neticede siz onun kurdugu o cumleye kirilip bu karari aldiniz onun birseyler yapmasi lazimAynen öyle. Beni sevdiğini hissedememin sebebi de budur belki...
Yarin olsunda bir arar aciklamasini yapar belki daha iyi..aramazsa umurssamiyor demektir kaybiniz olmaz neticede siz onun kurdugu o cumleye kirilip bu karari aldiniz onun birseyler yapmasi lazim
Saçmalamışsın kardeş.Ona sevgili olmadan önce, muhabbet ederken, dertlesirken hep söylediğim bir şey vardı. Ben artık sevmek değil, sevilmek istiyorum derdim hep.
Bu gece telde konuşurken illaki bir taraf çok seviyor ve cok seven taraf acı çekiyor dedim. Evet öyle dedi. Ve bunu üzerine bana " sen beni çok sevdiğini hissettirdiğin için ben sana bu kadar düşkünüm dedi" . Sana bin defa ayrılalım dedim neden ayrilmadin madem dedim, işte bu yüzden dedi.
Ben sana söylemedim mi artık sevilmek istiyorum diye dedim. Seviyorum zaten dedi. Ayrılmak konusu gündeme gelince watsappa gec dedi. Ayrılacağımi soyleyince Saçmalama, uyu gibi şeyler söyledi. BEn de bu iş bitti dedim. Yarın sabah uyandığında hayatında olmayacağım dedim. Gidersen benim için ne anlama geleceğini biliyorsun dedi ( onu terk edip giden o çok sevdiği kızla aynı kefeye koyacakmis beni ). Şarjim bitiyor dedi. Bende biliyorum. Bu iş artık bitti dedim. Çıktı watsapptan.
Kızlar canım çok acıyor. Gerçekten çok canım acıyor. Ne demek sen sevdiğini hiasettirdigin için seninleyim demek ya. O zaman başka biri seni çok sever gönlün kalacak demek ki dedim. Iste o zaman dedi saçmalama yat uyu diye.
Bir kere de beni sevdigime pişman etmesinler ya... Bir kere
kendisini sevmeyen birine duskun olsa daha mı mantıklı olurdu?
durduk yere huzursuzluk cıkarmıssınız ikiniz de.
herkesin kendi iliskisi, kendi yasayıs bicimi de... bos bos konusmus işte, keza sizin cumleleriniz de cok anlamlı degil bence, neden boyle bir konuyu acmaya ihtiyac duydunuz ki?
seni cok seviyorum, hayır ben daha cok seviyorum diye sevgililerin uzattıgı cumleler bile daha normal...
siz nasıl alınıyorsanız onun da "ben cok sevmek degil sevilmek istiyorum" cumlenize en basta alınıp hic baslamaması gerekmez miydi?
bir de bunu bile bile adama cok seven acı cekiyor falan demissiniz. amac?
Benim en yakin arkadaşımı sordu. O ne yapıyor vs diye. Konu oydu. Onu anlatırken kurdum o cümleyi. O da Bizden bahsetti .
Sevilme ihtiyacına binaen yürüyen ilişkiler bana pek sağlıklı gelmez .
İnsan sevildiği kişi ile değil sevdiği kişi ile olmalı .
Canım sen birkonuda erkek arkadaşının eski durumlardan dolayı ağır depresyon geçirdiğini yazmıştın ki senin de geçmişte yaşadğın kötü şeyler vardı, o nedenle 5 ay sevip sevmeye karar vermek için çok erken ben senin de yeterince bağlandığını sanmıyorum ama sevmek istiyorsun biraz daha zaman verin birbirinize.
Neden bu kadar abartığınızı anlamadım sen bana sevgini hissettiriyorsun beni sevdiğinden eminim ve bende seni beni ço sevdiğin için seviyorum demiş sevilmek de hoşuna gitmiş belki de hayatı boyunca hiç gerçekten sevilmemiş ve bunu da hep hissetmiştir bu yüzden ayrılmıştır. Bir insan sevildiğini anlayınca da aşık olur. Adam birşey dememiş ki. Bence anlamsız bir çıkış olmuş.
eger içinize sinmiyorsa bitirmisken kalsın oyle.
zaten bu kadar kolay kesip atabilmeniz icin hakikaten birseylerin eksik oldugunu hissetmis olmalısınız.
fakat size genel anlamda tavsiyem o masal kahramanlarındaki gibi olan beyaz atlı prens ve aşkından ölen cocuk vb seylere pek takılmamanız.
az sevgiyle yetinin demiyorum elbette ama deger goruyor el ustunde tutuluyorsanız ve davranısları sizi tatmin ediyorsa kelimelere takılmak manasız.
adam kufretmemis, sevmiyorum dememis sonucta.
ama bos bos konusuyor ve sizi ayrılma hususunda eski sevgiliye benzemekle tehdit ediyorsa (ayrıca terk de edebilirsiniz. sanki ahlaksızlıkmıs gibi soylemis... ) basınızı agrıtmaya deger mi... pek emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?