Ben çok sevdiğimi hisssettirdigim için beni seviyormus

Ben bu soruyu hiç sormadım ona.. Ama o bana sordu.. Sen biliyorsun ama bak onun seni daha çok sevdiğini. Bizde de o biliyormuş benim daha çok sevdiğimi

Neden onunla olduğumu, neden onu sevdiğimi vs.

Is konusunda bazen çok canı sıkılıyor. O günlerde resmen hayattan kopuyor. Onu toparlamak için uğraşıyorum o kadar. O zaman diyor ailen beni İstemez vs. diye

Ben onu çok sevdiğimi inkar etmiyorum zaten ama biri seni cok seviyor eminim diye denir mi sen daha çok seviyorsun beni diye

Yarin olsunda bir arar aciklamasini yapar belki daha iyi..aramazsa umurssamiyor demektir kaybiniz olmaz neticede siz onun kurdugu o cumleye kirilip bu karari aldiniz onun birseyler yapmasi lazim

Arar yarın ogleden sonra ama ne fayda. Yine beni bırakma der. Seni seviyorum der. Sen gidersen depresyonadepresyona gireceğim ve bu defa sağlam cikamayacagim der. Bunları bir hafta önce söyledi.... Bugun ise sen daha çok seviyorsunu ima etti, sorunca sen de söylüyorsun zaten dedi birde.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. O yattı uyuyor. Bense burda derdime yanıyorum, konuşup azıcık da olsa ferahlamak istiyorum

Genellikle normal kabul edilmiş söylenen ama ben biraz fazla romantik olabilirim.
Birinin beni sevmesi onu sevmem için asla neden olmaz.
Aynı zamanda sevmemesi de ona aşık olmamı engellemez.
Tabi ki beni sevmeyen adamla beraber olmam ama sevmek ve beraber olmak aynı şey değil.
Ayrıca kendi adıma aşk zaman geçtikçe artar sözüne de pek inanmam.
Eşimi ilk tanıdığım an aşık olmuştum ve hiç değişmedi.
Ayrıca, ne kefeye koyacağını söylemesi çok hatalı.
Neden tartışma sırasında aklına eski sevgilisi geliyor.
Ben hoşlanmadım hiç ama tekrar diyorum, fazla duygusalımdır ben bu konularda.

Bir kere sen beni seviyorsun diye ben seni seviyorum gibi bir yaklaşımı ben anlıyamam.
Ne yani bende sevilcek hiçbirşey bulamadım sadece sana olan sevgimi buldun ondan mı seviyorsun ?
sorusu benimde aklıma gelir .

Ama sizi sevdiğini söylüyor ve size olan sevgisinden hariç düşkünlüğünün sebebi sizin ona olan sevginiz ise bunda büyütülecek birşey yok.

kendisini sevmeyen birine duskun olsa daha mı mantıklı olurdu?

durduk yere huzursuzluk cıkarmıssınız ikiniz de.

herkesin kendi iliskisi, kendi yasayıs bicimi de... bos bos konusmus işte, keza sizin cumleleriniz de cok anlamlı degil bence, neden boyle bir konuyu acmaya ihtiyac duydunuz ki?
seni cok seviyorum, hayır ben daha cok seviyorum diye sevgililerin uzattıgı cumleler bile daha normal...

siz nasıl alınıyorsanız onun da "ben cok sevmek degil sevilmek istiyorum" cumlenize en basta alınıp hic baslamaması gerekmez miydi?
bir de bunu bile bile adama cok seven acı cekiyor falan demissiniz. amac?

Ben sana hak verdim. Bunu ifade etmesi çok yanlış bence. İnsanın karşısındakini sevme nedeni bu olmamalı. Yarın bir gün onu sizin kadar seven biri çıksa onu da mı sevecek? Şimdilik ayrılık nedeni olur mu bu bilmem, ilişkinizi bilmiyorum sonuçta ama biraz geri çekip kendinizi dinleyin derim.
Bir de aşk nedensiz sevmekmiş diyesim geldi aklıma geldi bu şarkı birden

Saçmalamışsın kardeş.

Benim en yakin arkadaşımı sordu. O ne yapıyor vs diye. Konu oydu. Onu anlatırken kurdum o cümleyi. O da Bizden bahsetti .

Benim en yakin arkadaşımı sordu. O ne yapıyor vs diye. Konu oydu. Onu anlatırken kurdum o cümleyi. O da Bizden bahsetti .

eger içinize sinmiyorsa bitirmisken kalsın oyle.
zaten bu kadar kolay kesip atabilmeniz icin hakikaten birseylerin eksik oldugunu hissetmis olmalısınız.

fakat size genel anlamda tavsiyem o masal kahramanlarındaki gibi olan beyaz atlı prens ve aşkından ölen cocuk vb seylere pek takılmamanız.
az sevgiyle yetinin demiyorum elbette ama deger goruyor el ustunde tutuluyorsanız ve davranısları sizi tatmin ediyorsa kelimelere takılmak manasız.
adam kufretmemis, sevmiyorum dememis sonucta.

ama bos bos konusuyor ve sizi ayrılma hususunda eski sevgiliye benzemekle tehdit ediyorsa (ayrıca terk de edebilirsiniz. sanki ahlaksızlıkmıs gibi soylemis... ) basınızı agrıtmaya deger mi... pek emin degilim.

Neden bu kadar abartığınızı anlamadım sen bana sevgini hissettiriyorsun beni sevdiğinden eminim ve bende seni beni ço sevdiğin için seviyorum demiş sevilmek de hoşuna gitmiş belki de hayatı boyunca hiç gerçekten sevilmemiş ve bunu da hep hissetmiştir bu yüzden ayrılmıştır. Bir insan sevildiğini anlayınca da aşık olur. Adam birşey dememiş ki. Bence anlamsız bir çıkış olmuş.

Canım sen birkonuda erkek arkadaşının eski durumlardan dolayı ağır depresyon geçirdiğini yazmıştın ki senin de geçmişte yaşadğın kötü şeyler vardı, o nedenle 5 ay sevip sevmeye karar vermek için çok erken ben senin de yeterince bağlandığını sanmıyorum ama sevmek istiyorsun biraz daha zaman verin birbirinize.

Sevilme ihtiyacına binaen yürüyen ilişkiler bana pek sağlıklı gelmez .
İnsan sevildiği kişi ile değil sevdiği kişi ile olmalı .

Aynen canım. Iste o zaman başka bir erkek için kızla bir tutacakmis beni. Eğer ayrılır gidersem ondan farkım olmazmis.

Sanıyorum gerçekten onu bu kadar seven olmamış. Arkadaş olduğumuz dönemde yaşama bir olay vardı. O zaman bana "benim kendi ailem bile bu kaşar düşünmez" beni demişti. Sadece kız arkadaş konusunda değil ailevi anlamda da sevgiye aç birisi..

Evet onu başka erkeklerle birlikte olmak için bırakıp giden bir insanla bir tutacakmis beni... Bunu bana her ayrılık konusu gündeme geldiğinde söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…