- Konu Sahibi ikialinganasik
-
Ona sevgili olmadan önce, muhabbet ederken, dertlesirken hep söylediğim bir şey vardı. Ben artık sevmek değil, sevilmek istiyorum derdim hep.
Bu gece telde konuşurken illaki bir taraf çok seviyor ve cok seven taraf acı çekiyor dedim. Evet öyle dedi. Ve bunu üzerine bana " sen beni çok sevdiğini hissettirdiğin için ben sana bu kadar düşkünüm dedi" . Sana bin defa ayrılalım dedim neden ayrilmadin madem dedim, işte bu yüzden dedi.
Ben sana söylemedim mi artık sevilmek istiyorum diye dedim. Seviyorum zaten dedi. Ayrılmak konusu gündeme gelince watsappa gec dedi. Ayrılacağımi soyleyince Saçmalama, uyu gibi şeyler söyledi. BEn de bu iş bitti dedim. Yarın sabah uyandığında hayatında olmayacağım dedim. Gidersen benim için ne anlama geleceğini biliyorsun dedi ( onu terk edip giden o çok sevdiği kızla aynı kefeye koyacakmis beni ). Şarjim bitiyor dedi. Bende biliyorum. Bu iş artık bitti dedim. Çıktı watsapptan.
Kızlar canım çok acıyor. Gerçekten çok canım acıyor. Ne demek sen sevdiğini hiasettirdigin için seninleyim demek ya. O zaman başka biri seni çok sever gönlün kalacak demek ki dedim. Iste o zaman dedi saçmalama yat uyu diye.
Bir kere de beni sevdigime pişman etmesinler ya... Bir kere
ben de olsam ben de kırılırdım.
burada normal ne var bunda diyenleri hiç anlamadım.
açık açık senden çok bana olan sevgini seviyorum demiş. ben ortada aşk göremedim. beklentin aşksa bence vakit kaybetme ayrıl.
ayrıca sevmek için sevilmek lazım diyenlere hayret ediyorum.
dünya üzerindeki en çok aşk platonik aşktır herhalde.
aşkın sebebi yoktur çünkü. sen beni sevdin sana aşık oldum diye bir şey olmaz.
herkes çok mantıklı yaklaşmış.
bu arada nasıl sevgili olduğunuzu merak ettim. o mu sana açılmıştı ilk?
ben de olsam ben de kırılırdım.
burada normal ne var bunda diyenleri hiç anlamadım.
açık açık senden çok bana olan sevgini seviyorum demiş. ben ortada aşk göremedim. beklentin aşksa bence vakit kaybetme ayrıl.
ayrıca sevmek için sevilmek lazım diyenlere hayret ediyorum.
dünya üzerindeki en çok aşk platonik aşktır herhalde.
aşkın sebebi yoktur çünkü. sen beni sevdin sana aşık oldum diye bir şey olmaz.
herkes çok mantıklı yaklaşmış.
bu arada nasıl sevgili olduğunuzu merak ettim. o mu sana açılmıştı ilk?
dert mi arıyorsun arkadaşım?
nick in gibi alınganlık etmişsin bence.Dert alamıyorum. Sorunsuz huzurlu bir ilişkim olsun istiyorum. Sorunu çıkaran ben misim gibi görünse de karşı tarafın sözleri beni üzen... üzülüp aman boşver ses çıkarma diye devam mı etmeliyim?
Bende seni haklı buldum.
Gün geldi bi sorunun oldu, kafan takıldı bi müddet bi olaya, o ara hissettiremedin sevgini,
Ya da küstün, kırıldın, gönül koydun göstermedin sevgini o zaman ne yapacak büyük ihtimal ayrılacak
Bence bi nevi tehdit gibi bana küsemezsin ilgini çekemezsin sen çekersin sevmekten vazgeçerim gibi.
Sen beni seviyorsun diye sevgi olmaz, olsa ortada platonik aşık kalmaz
Bence de ayrılın sizi kimle aynı kefeye koyarsa koysun.
Koşulsuz şartsız seven birini bulun.
Ona sevgili olmadan önce, muhabbet ederken, dertlesirken hep söylediğim bir şey vardı. Ben artık sevmek değil, sevilmek istiyorum derdim hep.
Bu gece telde konuşurken illaki bir taraf çok seviyor ve cok seven taraf acı çekiyor dedim. Evet öyle dedi. Ve bunu üzerine bana " sen beni çok sevdiğini hissettirdiğin için ben sana bu kadar düşkünüm dedi" . Sana bin defa ayrılalım dedim neden ayrilmadin madem dedim, işte bu yüzden dedi.
Ben sana söylemedim mi artık sevilmek istiyorum diye dedim. Seviyorum zaten dedi. Ayrılmak konusu gündeme gelince watsappa gec dedi. Ayrılacağımi soyleyince Saçmalama, uyu gibi şeyler söyledi. BEn de bu iş bitti dedim. Yarın sabah uyandığında hayatında olmayacağım dedim. Gidersen benim için ne anlama geleceğini biliyorsun dedi ( onu terk edip giden o çok sevdiği kızla aynı kefeye koyacakmis beni ). Şarjim bitiyor dedi. Bende biliyorum. Bu iş artık bitti dedim. Çıktı watsapptan.
Kızlar canım çok acıyor. Gerçekten çok canım acıyor. Ne demek sen sevdiğini hiasettirdigin için seninleyim demek ya. O zaman başka biri seni çok sever gönlün kalacak demek ki dedim. Iste o zaman dedi saçmalama yat uyu diye.
Bir kere de beni sevdigime pişman etmesinler ya... Bir kere
1 haftadir hiç banlanmadim ama bende anlamadim1 hafta banli kaldim diye mi anlayamadim acaba?.
Aradı. Tartıştık. Konuşmak istemiyorum dedi. Beni bir daha arama dedim. Kapattık.
oow... bu çok kötü...Başka şey yok. Ben sevdiğini hissetmiyorum diyordum. Daha nasıl hissettireyim diyordu. Dün gece tam hissettirdi sağolsun
Hayır ben
Konu sahibi derdini hiç anlaşılır yazmamışsın. Zaten topu topu 5 aydır çıkıyormuşsunuz kim kimi ne kadar çok seviyor kaygası için çok erken bencebide en zor günlerinde yanında oldum falan yazmışsın orda koptum kusura bakma beş ayda hangi zor günlerinde yanında oldunda seni az seviyor vicdansızmış gerçekten ayrıl sen bu adamdan canım
Bir haftalık ne dedinki öyle1 hafta banli kaldim diye mi anlayamadim acaba?.
Siz mi çok hızlı ilerlemek istiyorsunuz yoksa biz mi çok yavaştan aldık şu birbirimize ısınıp alışma durumlarını anlayamadım. Bizim birbirimizi tanıyıp da çifte kumru olmamız neredeyse 1 yıl hatta belki daha fazla sürdü.
İlişkiniz daha çok taze, ve şimdiden "ay o beni şu kadar seviyor, ben onu bu kadar seviyorum" muhasebesi yapıyorsunuz ve sırf bu yüzden "bitti" diyebiliyorsunuz. Sırf "ben seni daha çok seviyorum" demedi diye bitirmeyi düşünüyorsunuz; bu bakış açısıyla sizce siz gerçekten ÇOK mu seviyorsunuz?
Hem sevginin düzeyi ölçülebilecek bir durum mu ki? Senin "çok"un onun "az"ı olabilir, onun "az"ı sana "çok" gelebilir. Terazisi yok ki bu işin yahu böylesine manevi açıdan değerli duyguları böylesine basitleştirmek neden?
Erkek de kadın da karşısındaki insanı sever, ama sevildiğini hissettikçe daha da kuvvetlenir sevgisi.
Çiftlerin birbirine karşı hissettikleri duyguların kuvvetlenmesi için de zamana ihtiyaç var bence. Bu böyle 3-5 ayda oluşacak bir durum değil ki.
Akışına bırakmayı öğrenmeniz lazım. Anı yaşayın ve asla hayatınıza giren insanları eskilerinize dair şeylerle kıyaslamayın.
Erkek arkadaşınız sizi sevdiğini söylüyor, ayrılma isteklerinizi geri çeviriyor; daha ne? Ayrılalım dediğiniz "tamam, sen bilirsin" diyemeyecek kadar seviyor belli ki.
Boşu boşuna kafanızı karıştırmayın ve anı yaşayın. Geçmişin izlerinde boğulmayın ya da gelecek kaygısı yüzünden şimdiki zamanını mahvetmeyin.
Bana erkek arkadaşınızın söylediklerinden çok sizin bakış açınız biraz tuhaf geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?