Ben çok sevdiğimi hisssettirdigim için beni seviyormus

ben de olsam ben de kırılırdım.

burada normal ne var bunda diyenleri hiç anlamadım.

açık açık senden çok bana olan sevgini seviyorum demiş. ben ortada aşk göremedim. beklentin aşksa bence vakit kaybetme ayrıl.

ayrıca sevmek için sevilmek lazım diyenlere hayret ediyorum.

dünya üzerindeki en çok aşk platonik aşktır herhalde.

aşkın sebebi yoktur çünkü. sen beni sevdin sana aşık oldum diye bir şey olmaz.

herkes çok mantıklı yaklaşmış.

bu arada nasıl sevgili olduğunuzu merak ettim. o mu sana açılmıştı ilk?

İçimden geçenleri yazmışsınız.

Hayır ben

Bende seni haklı buldum.
Gün geldi bi sorunun oldu, kafan takıldı bi müddet bi olaya, o ara hissettiremedin sevgini,
Ya da küstün, kırıldın, gönül koydun göstermedin sevgini o zaman ne yapacak büyük ihtimal ayrılacak
Bence bi nevi tehdit gibi bana küsemezsin ilgini çekemezsin sen çekersin sevmekten vazgeçerim gibi.

Sen beni seviyorsun diye sevgi olmaz, olsa ortada platonik aşık kalmaz
Bence de ayrılın sizi kimle aynı kefeye koyarsa koysun.
Koşulsuz şartsız seven birini bulun.

Haklısınız. Beni o kızla aynı kefeye koymak kendi terbiyesizligi olur zaten. Allah biliyor neden gittiğini. ..

Sen sevmesen sewmicekti yani.boşver bekarlığına bak

erkekler böyle bencilller hep kadın sevsin kadın beklesin. çok iyi yapmışın canım .... sevdiğini hissetiriyon diyo seviyom ne demek yaaa hiç üzülme . çok sinirlendim şu anda

beni yanlış anlama ama benim düşüncem sen sevdiğin için seninle sevgili olmuş.

burada durumu normal bulanlar da var sonuçta.

ama benim bakış açıma göre böyle.

sevdiği kız onu terketmiş ve yaralarını sarmak için senin ilgini kullanıyor. kolay kolay kim kime sen daha çok seviyorsun der.

ilişkiyi yürütüp yürütmemek kendi kararın ancak en azından kendini biraz geri çek derim.

Konu sahibi derdini hiç anlaşılır yazmamışsın. Zaten topu topu 5 aydır çıkıyormuşsunuz kim kimi ne kadar çok seviyor kaygası için çok erken bence bide en zor günlerinde yanında oldum falan yazmışsın orda koptum kusura bakma beş ayda hangi zor günlerinde yanında oldunda seni az seviyor vicdansızmış gerçekten ayrıl sen bu adamdan canım

Siz mi çok hızlı ilerlemek istiyorsunuz yoksa biz mi çok yavaştan aldık şu birbirimize ısınıp alışma durumlarını anlayamadım. Bizim birbirimizi tanıyıp da çifte kumru olmamız neredeyse 1 yıl hatta belki daha fazla sürdü.

İlişkiniz daha çok taze, ve şimdiden "ay o beni şu kadar seviyor, ben onu bu kadar seviyorum" muhasebesi yapıyorsunuz ve sırf bu yüzden "bitti" diyebiliyorsunuz. Sırf "ben seni daha çok seviyorum" demedi diye bitirmeyi düşünüyorsunuz; bu bakış açısıyla sizce siz gerçekten ÇOK mu seviyorsunuz?

Hem sevginin düzeyi ölçülebilecek bir durum mu ki? Senin "çok"un onun "az"ı olabilir, onun "az"ı sana "çok" gelebilir. Terazisi yok ki bu işin yahu böylesine manevi açıdan değerli duyguları böylesine basitleştirmek neden?

Erkek de kadın da karşısındaki insanı sever, ama sevildiğini hissettikçe daha da kuvvetlenir sevgisi.

Çiftlerin birbirine karşı hissettikleri duyguların kuvvetlenmesi için de zamana ihtiyaç var bence. Bu böyle 3-5 ayda oluşacak bir durum değil ki.

Akışına bırakmayı öğrenmeniz lazım. Anı yaşayın ve asla hayatınıza giren insanları eskilerinize dair şeylerle kıyaslamayın.

Erkek arkadaşınız sizi sevdiğini söylüyor, ayrılma isteklerinizi geri çeviriyor; daha ne? Ayrılalım dediğiniz "tamam, sen bilirsin" diyemeyecek kadar seviyor belli ki.

Boşu boşuna kafanızı karıştırmayın ve anı yaşayın. Geçmişin izlerinde boğulmayın ya da gelecek kaygısı yüzünden şimdiki zamanını mahvetmeyin.

Bana erkek arkadaşınızın söylediklerinden çok sizin bakış açınız biraz tuhaf geldi.

Pat diye sevgili olmadık. 5 aydır sevgiliyiz. 21 aydır tanıyoruz birbirimizi. Normal arkadaş gibi de değil , fazlası. Kopacak bir durum yok yani

Biz sevgili olmadan önce baya yakın arkadaştik. Ben ona gidip senden hoşlanıyorum demedim. Direk seviyorum dedim zaten. Ben bunu söylerken sevgili olalım diye söylemedim. Ben bu işe hiç baslamadan arkadasligimizi sinirlandirmak istedim. Yine ihtiyaç duyduğunda ilk yanında olacak kişi olurum ama böyle devam etmez niyetindeydim.

O o zaman da bırakmadı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…