- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi ikialinganasik
-
Bir haftalık ne dedinki öyletabii yine demede :)))
Hıı bende bir süredir site kurallarını çözmeye çalışıyorumda.Banlanmadan,kiblenmeden nasıl kendimi ifade edebilirim diye.Tam ağız tadı ile atışırken:))) engellenmek hoş olmuyorSiyasetBen kötü bir şey demedim iş tartışmaya gittiği için herkes banlandı orda anlayacağın
Hıı bende bir süredir site kurallarını çözmeye çalışıyorumda.Banlanmadan,kiblenmeden nasıl kendimi ifade edebilirim diye.Tam ağız tadı ile atışırken:))) engellenmek hoş olmuyor
çok saçmalıyor yahuEvet onu başka erkeklerle birlikte olmak için bırakıp giden bir insanla bir tutacakmis beni... Bunu bana her ayrılık konusu gündeme geldiğinde söyler
Bende dün uyarı aldım ama nasıl kibar kibar yazıyorum ama işte polemik olunca toplu infaz.Evet kesinlikle. Ama ben diyeceğim her şeyi demiştim zaten
Aslında çok bir şey değil ki beklediğimSizi sevmek sanki biraz yıpratıcı gibi ne dersiniz?
yani çocuk seni özel gördüğü için değil
sen onu seviyorsun diye seni sevmiş öyle mi
garip
ne bileyim bir insan bir insanın bakışına gülüşüne aşık olmaz mı..
Yazdıklarını okumaya çalışırken sıkıldım kusura bakma.Aslında çok bir şey değil ki beklediğim
Yazdıklarını okumaya çalışırken sıkıldım kusura bakma.
Yani ya sen sevgi açısın yada karşındaki seni gerçekten yeterince sevmiyor ama sen terkedeyim bakalım benim için sürünecek mi gibi bir yaklaşımdasın sanki.
Bu çok yıpratıcı birşey.
Sana çok net şunu söyleyebilirim.Aldığın sana yetmiyorsa sende aldığın kadar ver daha fazla değil.
Yani kendini biraz çek bakalım o ne yapacak?
Ama çekmek ilişkiyi bitirmek yada kapris yapmak,soğuk davranmak değil ki.Meşgul olmak ve onun ile sabah-akşam konuşmamak demek.
Birini terkediyorsan bırakırsın gider sen hala onun peşindesin ama bu nasıl ayrılık?
seni anlıyorumBugün konuştuk. O bana seni bu yüzden seviyorum dememiş. O bana sen beni çok sevdiğin için çok düşkünüm sana demiş.
Beni sevmese bu kadar çekermiymis.. Başka bir kız olsaymis çoktan sen bilirsin dermiş.
Sonuç yine mutsuzum, yine huzursuzum
O zaman canım zaten üzerinde fazla kafa yormanı gerektirecek bir ilşki değil.Sen bitirirsen biter merak etme.Telefonları açmazsan kapına mı dayanacak?Ne diyeyim umarım istediğin gibi olur.Ben onun peşinde değilim ki.. Gitmiyor. Bitmedi diyor.
Zaten öyle cok görüşmüyoruz ve ben onu hiç aramam. O beni arar yatarken. Gün içinde belki bir 5 10 dk konuşuruz, o da belki
Siz kendiniz huzursuzluk çıkarmışsınız durduk yere..
Bir ilişkinin bitirilmesi için çok saçma bir neden olur bence bu, bence ortamı yumuşatmaya bakın. He ileride farklı bir sebep çıkar ilişkiniz biter ona bir şey diyemem ama sadece anlattığınız gibiyse bence bitirmeyin.Belki de... Hıhi deyip geçseydim keşke. Her türlü ben üzülüyorum nasilsa
Sevdigini cok belli edersen bi yerleri tavan oluyor canm hep pesinden kosulan sen ol
Ben seni anladım .
Karşılıksız , koşulsuz sevgi güzel olandır .
Hele bi kadın için koşulsuz ve gerçekten sevilmek daha da önemli .
Bana da sevgilim 'sen beni sevdiğin için sana düşkünüm ' dese bende çok alınırım .
Yani demek ki kendisi beni çok fazla sevmiyor diye düşünürüm.
Yanlış konuşmuş .
Bu yüzden ayrılık olur mu bilmiyorum , eğer farklı sorunlarda varsa evet ayrılık söz konusu olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?