ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

çiçek mi? çöp poşetine razıyım demiştim :)

Banada evlilik yıldönümü, anneler günü ve doğum günü çok özel gelir.

Sevgililer gününe takılmam.

Bu senede özellikle sakın ama sakın birşey alma sevgililer gününde diye sıkı sıkı tembihledim. Şükür şimdiye kadar bişey almadı, bu saatten sonra da almaz inş. Yani almış olsa çoktan gelirdi elime.

Kadınlar gününü bilmeyen erkekler var. Doğum günü daha özel bence kutla… eskiden doktor bir sevgilim vardı evlenmeden önce. Tıp bayramını kutlamadım diye günlerce kavga etmişti benimle. Ben de bu vesileyle öyle bir bayram olduğunu öğrenmiştim.

kızlar valla akşam akşam beni öldürdünüz gülmekten
herbirinizin yorumunu tek tek okudum sadece bir tane hariç ayrıl bırak diyen arkadaşta şaka yapmış sanırım

uleyynnn bu erkekler hepciği mi böle anacımmm
bunların dna ları bozuk ben anladım
hemen hemen aynı tepkiler ve düşünceler
yoksa bizim eşlerimi,nişanlılarımız aynı mı yavv
bana diyoki nişanlım benim sevgim tek gün değil ki elin adamı mı karar verecek benim sevgi günüme
bende bişi diyemedim ne diyim
odun odundur işte yontmasını bilemiyorum ben galiba

komik olan bir hafta önce bana ne alacaksın sevgililer gününde dediğimde araba alacaz ya para biriktiriyorum alınca senin olur araba dedi. bende o zaman altın al araba alırken satarız dedim :) sanırım duruma alışıyorum ve eğlenmeye başladım

zaten en büyük bahaneleri "beğenmezsin" beğeneceğim birşey al o zaman, bi demet çiçek de mi alamıyosun, "çiçek dalında güzeldir"

benim eşim bir gün eve heyecanla geldi elinde simsiyah kalın kocaman bir çöp poşeti ağzına düğüm atmış, bil bakalım sana ne aldım? ne dedim açtı, ben kaplumbağa terbiyecisi tablosunu çok beğenirim yer satıcılarından almış, eğri duran kocaman plastik kenarlarından çerçeve olarak siyah koli bandı geçirilmiş, asayım desen deliği yok, zaten eğri, bu ne yaa dedim sanki bana orijinal tablosunu almış gibi hava yapıyo, nere koycam ben bunu çöpe attı geldi, bidaha bana bişey almıycakmış beğenmiyomuşum

tamam seviyorlar mutluyuz...
kabul aksını ıddia eden yok..

ama kızlar evlılık zatenn monotonlaşmaya giden bir yol değil mi...
heycan istiyoruz ya bu kadar işte..
azıcık dusunce azıcık heycan....
sevdıgın adamın gozlerıne bakıp bızı dusundugu ıcın hayranlıkla bakmak ıstıyoruz bu kadar...

bnm eşimde hedıye alır.. benm derdım cok baska sızden...
nerde en pahalı seyler var onları alır gelır devamlı bole...
maddi birşey istemiyorum ya gozum yok onlarda...
benm gözümü değil kalbimi doyursun sadece bu bnm istediğimde..
bigün dogumgunumde kocaman altın bi yüzük almıstı...
eve gıdınce cnm cıkmıstı aglamaktan...
o yuzuk yerıne bı notun uzerıne koyulmus uyduruktan bı kolyeyı hayal ettım
ve kendımı oyle susturabıldım...

yani anlıyacagınız erkekler ceşit çeşit...
bugun ıcın kocama hedıyeye en fazla 100 mılyon harcayabılırsın dedım
sınır koydum
çunku baska turlu anlamıyor napayım :44::44:

O da tembihledin diye bir yükten kurtulmuş oldu.bir olasılık benim hatun bekler mi ki diye en azından düşünmez. Dün akşam ben de tembihledim de rahatladığını hissettim sevgili eşimin.

doğum günü 8 mart, biliyo yani

hayır bide şu bahane var bak
işte bilmem kim varya iş yerinde o karısına şunu aldı diyorum bazen benimki diyoki o götermelik gerçekten sevmiyo len nerden biliyon :))
yok onların hepsi gösteriş için olan şeyler bayılıyorum bu yorumlara ya

bide bu tipler var
bak orda yanlış yapmışsın sen kurnaz olmak lazım birazcık
diyecektinki canım ya çok güzelmiş deyip duvara asması iiçin baskı yapacaktın sonra zaten asamayacaktı elinde kalıp kırılacaktı belki, yasa o assa bile sevmedinmi duvarda o yokken çıkarıp yere düşürecektin ay aşkım kırıldı durduğu yerde yere düştü diyecektin sen suçlu olmayacaktın adamında alma şevkini kırmayacaktın

biraz usta olun nolur yawsss

evli olsaydım hediye almıyosa ortak hesabımızdan kendime çok pahalı bi hediye alırdım. hiç de acımam ohh olsun ona

şu sokakta çiçek satanları 14 şubatlarda çok seviyorum bir kaç sene önce eşim elinde bir market poşeti kasıla kasıla girdi hayırdır dedim yine 14 şubat tabi aç poşeti dedi açtım çiçekleri artık öğlen mi almış ne yapmış arabanın önüne de koymuş kalorifer sıcağıyla mayışmıştı hatta ölmüş gibilerdi ,bende canlansın diye vazoya koyucaktım birazda suratım değişti market poşetine koymuş diye, ışıklarda kaç saat pazarlık yaptı kadın benimle arkamdaki arabalardan yemediğim küfür kalmadı üstüne zorla çiçek satmaya çalıştı haberin varmı senin diye kızdı birde :)))

O da tembihledin diye bir yükten kurtulmuş oldu.bir olasılık benim hatun bekler mi ki diye en azından düşünmez. Dün akşam ben de tembihledim de rahatladığını hissettim sevgili eşimin.

Valla rahatladı mı bilemiyorum, yüz ifadesini göremiyorum, çünkü o Hakkari de ben Ankara da...

Ama inanın sıkıldım 7 senelik evliyim ve 7 yıldır senede mutlaka bir özel günümde çiçek alır, 1 haftada soluyor ve çöpe gidiyor, tabi onca parada kuruyan çiçekle birlikte çöpe gidiyor, elimde sap gibi cam vazosu kalıyor, ve çiçeğin üstünde yazan kart.

Yazık değil mi?

Defalarca söyledim bana çiçek alma, bana çiçek alma...................(Bu arada alma diyince bozuluyor, sen ne anlarsın iyilikten diyor)

En son eylül ayında doğum günümde yine çiçek almıştı, bu defa da kibarca "çiçek için çok teşekkür ederim aşkım ama çiçeğe çiçek alınır mı" dedim hani bir daha almasın diye.

cevap hazırdı,

"Bir birinize bakın diye aldım hayatım" ... Çığlık atmak istiyorum AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

o "şey" zaten asılabilecek bir şey değildi, ama keşke astırmaya çalışsaydım dediğin gibi, kırılmazdı da yumuşak plastik ve iki ucu kıvrılmış, hani renkli kartonları silindir yaparlar sonra düzeltmek için halının altına koymak gerekir ya onun gibi

ayy öyle sinirlendim ki asla politik olamadım, gaz versem eve çer çöp doldurup gelecek heralde, aman almasın daha iyi

Aldığı hediyeler içinde en çok resimdekini beğenmiştim. Kızımla beraber oturduk afiyetle yedik, kesesi duruyor, taşlarınıda kesenin içinde sakladım.

Son düzenleme:

Ben eşime bu konuda ciddi bir uyarı yaptım. Bundan 4-5 yıl önce iş yerine taa o zamanın parasıyla 60 TL ye çiçek göndermişti. Çok üzüldüm gereksiz bir para çiçek için, dediğin gibi 1 haftada soluyor. Ondan sonra çiçek alırken tek gül almasını söyledim. 1 tanesi de aynı benim için 100 tanesi de aynı, çiçek alacak düşünceye erdikten sonra… o gün bu gün tek gül alır. Ama papatyaya dayanamıyorum. O da zaten pahalı değil çiçek gurubundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…