- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
- Konu Sahibi derinnefes
-
bence de canım en iyisi çek kendini.. evet mesele uzamasın diye iyi niyetinle adım atıyorsun ama daha da havalara giriyor beyefendi.. madem uzasın istiyor boşver çek kendini kaç gün sürerse sürsün elbet yatağına dönecektir diye düşünüyorum.
2 yıldır evliyiz cok tartışmalarımız oldu hepsi de elle tutulur şeyler değildi hep böyle faso fiso şeyler.. cok güzel günlerimizde oldu ama bu kdr dik bencil ve inat biriyle ömür nasıl geçicek onu hiç bilmıyorum..Yeni gelin o canım nazı pası ondan daha adepte olamadı evliliğe ablası zamanla aşacak boşver üzme tatlı canını
evliliğim ilk ayları hep benim alttan alıp özür dilemelerimle geçti bizim beyinde küsmeleriyle ..birgün biz yine küsüz özür diledim sırnaştım barışmadı bende kayınvalideme anllattım ilk ve son kez kayınvalidem beni tutarak dediki sen bayansın niye özür diliyomuşsun dileme bırak o gelsin ...kayınvalidemin sözünü tuttum hiç gitmedim yanına hep o geldi şimdi derki bana ben gelmesem sen aylarca küs kalırsın evet kalırım ona göre davransın : ))
Haklı olduğunuz yerlerde asla özür dilemeyin. Anlamıyorsa da sakin bir şekilde anlatmaya çalışın. "sen burada hatalısın ama göremiyorsun" gibi. Özür dilediğiniz halde, yakınlaşmaya çalıştığınız halde uzatıyorsa, bu durumun sizi çok yorduğunu anlatın sakince. Eğer devam ediyorsa da asla geri adım atmayın. Ben de fazlaca şımarttığınızı düşünüyorum eşinizi. Bir şekilde anlaması lazım böyle ergen gibi küsmesinin yanlış olduğunu. "özürlü" falan gibi laflar da tam ortaokul ağzı.
Bende esimle küsüm . Bu sabah cocugu okula göturmek icin rica ettim(persmbe o göturmustu sira bendeydi cuma gunu am uyanamdim) ala uykulu ise giderken sen birakabilirmisin diye vay efenim senmisin onu diyen aksam erken yatacakmisim sabahta kalkacakmisim ise giderken yoluna ters dusuyo göturmek istemedi sonra bi tavirla kalkti paldir guldur cocugu göturmeye noluyo fln dedim nolacak birakip gelecem dedi. Oglumda gitmedi babasiyla annem götursun diye geri kalktim göturdum kuzumu. Kavga ettigimizle kaldik cok kirildim öle tepki vermesine gec kalkmistim gece uyuyamadim haliyle sabahta uyanamadim anlayisla karsilayabilirdi. Konusmuycam ama 2 3 gun alisti hep ben sirnasirim geri konusurum .. isten msj yazmis gece disari cikalim dolasalim diye gitmedim.eve gelincede konusmadim.. ohhh burayada yazdmm rahatladim..kusura bakmayin kizlar öpuyorum hepinizi
evet küser :) haklı sizde tartışmayı uzatanlardansınz sanırım :)benim eşimde bi garip.bi hata yaptığında özür diler özürünü kabul etmezsem darılır küser.bi insan özürü kabul edilmeyince küser mi?aha benimki küsüyor işte.kümese girsin elbet sıkılınca kümesten çıkıp yanıma gelir
Aynisi bendede var özur diler kabul etmem bu seferde o kuser sonra gene dilesin diye bekleyen ben olurum. Oda söle der gönlunu almaya geliyorum seviyorum özr diliuom inat ediyon dilemesem yapmasam onada kiziyon napiyim ben naapsin benim adam
Evt haklısının kesinlikle.. ama şimdi benm arkdşımn düğünü var gideck arkdşlardan arabalı olanlar vazgeçti 2 kişi gidicez ama eşime sorsammı yoksa ben kendim arabayla gitsemmi( araba cok iyi kullanamıyorum daha) düğünde istanbul anadolu tarafında.Ben olsam bende havalanirim.. birak kemdi haline..
Kesinlikle iyi niyetimle atıyorum çünkü çekilen acılar yanıma kar kalıyor öyle olacağına diyorum en azından bir an ara düzelsin diyordum ki demekki yanlış yapıyormuşum..uzatması da muhtemelen burnu sürtsün
siz benm eşimin karşı cins versıyonusunuz sanırım:) hayır özürdileyen eşin kıymeti bilinmeli.
Demekki doğru yoldasın boşverr :)Evet canim malesef o an niye öyle yapiyorum bilmiyorum ama yaptiktan sonra yanimdan uzaklasinca geri gelmesini bekliyorum daha cok özluyorum sanki ama bende fazla uzatmam arada yapiyorum nedenini bilmiyorum kendimi tatmin ediyorum rahatliyorum öle yapinca herhalde
Pardon da kocandan niye özürdilediğini anlayamadım.Diğer konuyu da okuudm yine anlamadım.Karşılıklı tartışmşsınız bi mevzuda.Bunun üzerine kocan yataktan gidiyor ve sen özürdiliyorsun.Bu da yetmiyor yağ üstüne yağ yakıyorsun.Köpek gibi havlama... gibi bir laf etmiş sana bide.Sen hala yok açmalar yok kocişim.Adamın totosu eyfel kulesini geçmiş.Şımarttıkça şımartmışsın.Devam et sen.O daha çok o yataktan kalkar,çok köpek yerine koyar seni.Kusura bakma.Bu kadar da kendini alçaltma.Hatam varsa eşimden özür diler telafi ederim.Hala aynıysa,kendi bilir.YATAKTAN ÇIKAN ADAMI DA ASLA YATAĞA ÇAĞIRMAM.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-bana-kuestue.775381/#post-38115071
geçen akşam konu açmıştım ve sırf bu konu yüzünden eşim benle hala konuşmuyor.. Bugun yine dedim hadi ben adım atayım sarılayım fılan bi iyi davranıyor bir kötü..3 gündür ayrı yatıyor zaten bu gece olanlar da bambaşka bişi.
bu akşam açma filan yaptım yanına ayran yine böyle ah benm istemeden üzdüğüm kocam ben şimdi gönlünü alırım diyip yanına gittim yine yine iyidi. sonra sırnaşma ya fılan dedi. arkdşımın düğünü var yarın akşam biliyosun dedm keyfime göre bakarım ben gelmem belki dedi.iyi dedim ben de kızlar eşleri ile gidiyo onlarla giderim dedim.her neyse..yatmaya üst kata gidiyodu dedm içimden derinnefes kadın ne isterse yapar hadi son kez dene şansını gelimmi yanına dedm gelme dedi gerçektenmi dedim üşüceksin dedi ben yine gittim..sarıldı sonra özlemedinmi dedim özlemedim dedi. walla mı dedim valla dedi.iyi dedim o zaman git istemıyorum dersen gidicem dedim yarın yine aynısını yapıcaksan git dedi. ben de kalktım gittim. walla insanı düşündürüyosun dedm sen de dedi.kalbım sıkışıyo dedm cidden kalbim acıyo artık yeter artık canımı yaktıgındedim indim aşağıya.
eşimi o kdr cok sevıyorumki istese canımı veririrm ama artık inadımda inattır,kırılma noktam oldu bu gece.
Demekki doğru yoldasın boşverr :)
Bizdeki son gelişmelerde: cuma gecesi öyle yapınca sabah ben sınava gittim geldim hiç pas vermedi konuşmadım dahi. sonra geldi ben annemlere gidicem senide bırakım annenlere dedi ben gelmicem dedim. akşam düğüne gidicem mecbur ona sordum sen götürcenmi yoksa ben gidimmi die neyse götürdü sonra çay içmeye filan götürdü arkdaşımla birlikte..orada muhabbet sohbet elimden tutmalar filan karıcıgım demeler ben de arkadaşımın yanında bozuntuya vermedm.eve geldik ben yukarı da yatcam dedi ben de yat dedm. gitmedm yanına pazar sabahı annesi aradı sanırım mutfakta konuşuyorlardı o da gelemem anne dün söleseydn derinnefesin sınav gözetmenliği var bugün onu götürcem dedi. yanıma geldi filan sırnaşmaya başladı yatarken ben de hiç pas vermedm aynen onun yaptıgı gibi yaptım . yanıma yattı sarılıyo filan.neyse yine götürdü sınav için almaya gelicekti ben de gelme dedim kendım gittim yarı yolda almaya geldii. annesine gittik. akşamda geldi böyle bana adaçayı fılan almış boğaz iltihabı var die çay yaptı içtik..hadi yukarda yatlım dedi ben de beni sırtında taşırsın gelrm yoksa gelmem dedim:) taşıdı. ama sonrası malum işte:))) sonra da kendime kızdım hemen nie erıyorum die. böyle durumda mesela bunu devam ettirmelimiyim yani hemen teslim olmamalıyım onu bilemıyorum:)
Pardon da kocandan niye özürdilediğini anlayamadım.Diğer konuyu da okuudm yine anlamadım.Karşılıklı tartışmşsınız bi mevzuda.Bunun üzerine kocan yataktan gidiyor ve sen özürdiliyorsun.Bu da yetmiyor yağ üstüne yağ yakıyorsun.Köpek gibi havlama... gibi bir laf etmiş sana bide.Sen hala yok açmalar yok kocişim.Adamın totosu eyfel kulesini geçmiş.Şımarttıkça şımartmışsın.Devam et sen.O daha çok o yataktan kalkar,çok köpek yerine koyar seni.Kusura bakma.Bu kadar da kendini alçaltma.Hatam varsa eşimden özür diler telafi ederim.Hala aynıysa,kendi bilir.YATAKTAN ÇIKAN ADAMI DA ASLA YATAĞA ÇAĞIRMAM.
küserek işini gördürmeye çalışıyo
sinir olurum erkeğin karı gibü küsenine
kusura bakma konu sahibi..
Evet niyetim oydu yapım gereği kimseyle uzun süre küs kalamam ama eşim günlerde blöf yapıp küs durabilir gecen hafta böyle ufak birşey yüzünden üstüme gelmesi de cidden anlaşılcak gibi değildi.son derece uygun buldum davranışınızı.
sonuçta arayı açmak değil, hatasını anlayıp kendisinin yaklaşmasını istediniz ve başardınız.
bundan sonraki uafak tefek küsmelerinde aynı taktiği uygulayın. konuşmaya çalışın ancak özür dileyip şımartmayın, baktını z ışık yok kendi haline bırakın. elbet geri dönecektir.
Mutluluklar...
Demekki doğru yoldasın boşverr :)
Bizdeki son gelişmelerde: cuma gecesi öyle yapınca sabah ben sınava gittim geldim hiç pas vermedi konuşmadım dahi. sonra geldi ben annemlere gidicem senide bırakım annenlere dedi ben gelmicem dedim. akşam düğüne gidicem mecbur ona sordum sen götürcenmi yoksa ben gidimmi die neyse götürdü sonra çay içmeye filan götürdü arkdaşımla birlikte..orada muhabbet sohbet elimden tutmalar filan karıcıgım demeler ben de arkadaşımın yanında bozuntuya vermedm.eve geldik ben yukarı da yatcam dedi ben de yat dedm. gitmedm yanına pazar sabahı annesi aradı sanırım mutfakta konuşuyorlardı o da gelemem anne dün söleseydn derinnefesin sınav gözetmenliği var bugün onu götürcem dedi. yanıma geldi filan sırnaşmaya başladı yatarken ben de hiç pas vermedm aynen onun yaptıgı gibi yaptım . yanıma yattı sarılıyo filan.neyse yine götürdü sınav için almaya gelicekti ben de gelme dedim kendım gittim yarı yolda almaya geldii. annesine gittik. akşamda geldi böyle bana adaçayı fılan almış boğaz iltihabı var die çay yaptı içtik..hadi yukarda yatlım dedi ben de beni sırtında taşırsın gelrm yoksa gelmem dedim:) taşıdı. ama sonrası malum işte:))) sonra da kendime kızdım hemen nie erıyorum die. böyle durumda mesela bunu devam ettirmelimiyim yani hemen teslim olmamalıyım onu bilemıyorum:)
Iyi etmissin.
Dogru davranis uzatmamaktir.
Karsindaki dogru duzgun davranmis, sana da insan olmak yakisir.
Ama gene simarirsa canina okursun.
Sallamazsin.
Hele boyle cocukluk yaparsa asla yuz vermezsin.
Sevindim ama barismaniza.
Merak etme sen ustune gidip umursamadikca kusme huyunu birakicaktir.
Kocan hala buyuyememis, oyle davranarak senden ilgi gorecegini saniyor.
Evet doğru olan uzatmamak..ama ne bilim içimde garip bir his var..hani böyle çabuk affetmenin verdiği bir pişmanlık..ama bir daaha aynı hatayı yapmıycam Allah'ın izniyle..Bir an önce büyüse keşke..biraz hatalarını görse kendi törpülese..hayırlısı artık..
tşk ederm yorumlarınız ve tavsıyelernz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?