- Konu Sahibi derinnefes
-
aartık öyle yapmayı düşünüyorum...Kendinizi cekseniz daha hayirli olur gibi
Evet farkındayım 3 günlük dünya diye diye ne hale getirmişim gelmişim..şu anda sığamıyorum hiçbiryere...fazla pohpohlamışsınız.. hem de çok fazla !
Evet farkındayım 3 günlük dünya diye diye ne hale getirmişim gelmişim..şu anda sığamıyorum hiçbiryere...
Evet acrtık onlar naz yapıyor ne yazık..ama inşallah bu geceyi ve daha ömrümde bana yaşttıgı bikaç gece daha var unutmam allah unutturmaz bana da artık kolay affetmem...Poposu tavana vurmuştur adamın valla.. :)
Ahhh ahhh naz kadınların silahıydı hani, her şeyi elimizden aldılar birer birer..
Sanırım haklısın ben bunu yapmalıyım tam da bunu..bir insan bir insandan özür dilediğinde o insan konuyu hala uzatıyorsa özürünüzü hemen geri alın !
Sanırım haklısın ben bunu yapmalıyım tam da bunu..bir insan bir insandan özür dilediğinde o insan konuyu hala uzatıyorsa özürünüzü hemen geri alın !
Şu anda o kdr sakınımki normalde ağlıyo sızlıyo olurdum ama bu geceyi hiç unutmıcam bazen insann değişmesi için bieşy olması gerek yok bu gece de benm içim böyle. O hiç özürdilemez dilemeyi de bilmez kendini haklı cıkaracak yollar arar ama sen de böyle yaptın der, der de der işte..bu ne canim boyle sinir krizi gecirir insan sen adim atmissin odun verme artik kendinden simdi esin affettirsin kendini bence..
Şu anda o kdr sakınımki normalde ağlıyo sızlıyo olurdum ama bu geceyi hiç unutmıcam bazen insann değişmesi için bieşy olması gerek yok bu gece de benm içim böyle. O hiç özürdilemez dilemeyi de bilmez kendini haklı cıkaracak yollar arar ama sen de böyle yaptın der, der de der işte..
Sanmıyorum işe yarayacağını... Ama umarım yarar..Küçücük bir tartışma kaç güne mal oldu..hayatım gözümün önünden geçiyor resmen. en güzel günlerim bu şekilde elimden gidiyor. yazık cok yazık..Allah sormayacakmı hesabını ona..her durumda kendilerini hakli cikariyolar nasil basariyolar anlamiyorum
ama sen adim attin esin reddetti sadece bunu soyle zamani gelince ve sus anlasin hatasini belki ise yarar
Sanmıyorum işe yarayacağını... Ama umarım yarar..Küçücük bir tartışma kaç güne mal oldu..hayatım gözümün önünden geçiyor resmen. en güzel günlerim bu şekilde elimden gidiyor. yazık cok yazık..Allah sormayacakmı hesabını ona..
cok doluyum bu gece cok..hakkınızı helal edin.
Yarın sınav görevlisiyim tv izliyorum.şimdi yatıcam cunku sabah erken kalkıcam. ama yarın eve gelmek istemıyeceğimi cok iyi biliyorum ama gelmem gerek yarın akşam arkadaşımn düğünü var emiinm gelmeyecek gelmesin de zaten.erkek ve kadin beyni o kadar farkli calisiyo ki sen simdi kendi kendini yiyosun esin ohh keyifle uyuyodur
kafani bosalt sakinles ben boyle zamanlarda film falan izlerim ii gelir bana eger yarin isin yoksa otur izle sonra uykun gelirse uyursun rahatlicagin biseyler yap bence sen de onemseme o zaman esin noluyo der bence
tabi ki hakkiba giriyo bu kadar uzatmaya gerek yok ayri yatmalar falan istememe yaninda kirici davranislar
Şurda bile yazıp dökebilmek o kdr iyi gelıyorki.allah razı olsun okuyan herkesten..helali hos olsun elimizden bisey gelmiyo ko cozebilsek keske sorununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?