Ben cok yoruldum, yoruldum artık..

uğraşma bir süre arkadaşım...

şimdi biraz daha mesafeli davranacağım, üzerine cok düştüğüm için zaten böyle oluyor..

hatasini bilmedigini mi zannediyorsun ?
Herkes biliyor canim.
Vicdan ne olursa olsun soyluyor.
Ama sen poposunu kaldirdikca kendini hakli gormek icin sebep bulmus oluyor.
Bosver dogruyu yapmissin.
Olgun ol, ama o sacmalarsa da prim verme.

Evet tam da hissetiiklerimi yazmışsınız. ne eksik ne fazla.
evet benm ona biraz daha mesafeli davranmam biraz bencil olmam gerek..umarım başarırım..

meseleyi uzatmayarak olgunluk etmişsiniz. kendinizi kötü hissetmeyin. ama gene de bir süre mesafeli durun hafiften

meseleyi uzatmayarak olgunluk etmişsiniz. kendinizi kötü hissetmeyin. ama gene de bir süre mesafeli durun hafiften

Kendimi biraz daha iyi hissediyorum..çünkü ayrıca aklımda istediğini aldıktan sonra yine eski tas eski hamam olur die düşündüm..ama şu anda cok farklı davranıyor..ayrı yatmıyor, yatarken sabaha kadar hiç bırakmadan sarılıyor ve ben ona biraz daha resmi davranıyorum..sırnaşmamaya gayret ediyorum..
tşk ederm yorumunuz için.

zaten sirnasma hicbir zaman.
Bazi erkeklere sirnasma yaramiyor.

Ben de oyleyimdir normalde, ama torpuledim.
Peki siz kendinizi nasıl oyaladınız. eşimn bu şekilde tavır takınması beni cok yıprattı vb benzer saçma sapan sorunlar yüzünden hemen yatagı ayırması..ama bir daha yaptıgında aynı şeyi bir daha yanıma dönemezsn demeyi cok istiyorum ama aynı zaman da da korkuyorum..bunu tekrar etmesini hiç istemıyorum.

KK da takildigima bakma, bilgisayar basinda calistigim icin bu aralar cok giriyorum.

Tam gun calisiyorum, haftada iki gece de ders aliyorum, kizim var 3,5 yasinda. ve hamileyim.
Anliyacagin canim cikiyor.
Eskiden esimle birlikte olalim vakit gecirelim, gezelim, soyle yapalim boyle yapalim derdim, isterdim.
Canim kocam filan falan derdim, ama baktim ki esim bunlardan da haz almiyor.
Esim de tam tersim. Evde otursun bir sey istemez.
Birde spor yapsin, sonra dogaya ciksin.

Ben de biraktim pesini.
Zaten artik bunlari yapicak kendi halimde yok.
Kizimiz cok eylenceli, zaten onunla vakit gecip gidiyor.

Bence kendine mesguliyet bul, kendini gelistir, istedigin bir konuda.
Esini de oldugu gibi kabullen.
Ama kendini de ezdirme.

Ben de cok sosyal bir insanm normalde ama evlendiğimden beri pek arkadaşlarımla vakit geçirmek mümkün olmuyor ayda b,r kez filan onun dışında rutin şeyler iş ev temızlık yemek anne baba ziyaretleri..çok şükr bugünüme.
ben de senn gibi eşimle gezim farklı şeyler yapim istıyorum ama benm de eşim sennki gibi dinlensn kimse bişi demesn..
işin aslı eşim cocukta istemıyor şimdilik biraz daha bu tartışmaların son bulmazı gerekmiş..

eşimle o konu üzerine tekrar konuştuk mesela sen kocam bilir diyeceksn diyo senn altında araba varsa benzın istemıyosam netin varsa yediğin önünde yemediğin arkandaysa içkim kumarım dışarım yoksa allah razı olsun diceksn vs diyor. bende dedm bunlar bana lütuf gibi gelmıyor zaten olması gereken bu dedim cunku ben de çalışıyorum dedim..
ki ben artık tartışmayı konuşmayı sevmıyorm dedm sana gelıyorum iyi niyetli kendımı ifade etmeye çalışıyorum dedm sen yine bana sırt dönuyon dedm ben sana güvenmıyorum ki kocamn bildiği vardır vs dedm..ben de sana güvenmıyorum dedi ben de hatalı olmadım halde arayı düzeltemeye uğraştgımdan güvenmıyosan güvenme vs dedim..
yani uzun lafın kısası kocam bilir olayı:)o da zor benm için.

Merak etme ogrenir.
Kocam bilir dicekmissin demek :)
Bu erkeklere cok guluyorum ben.
Kendilerini ne zannediyolar anlamiyorum.
Ama kocayinca karilarinin eteginin altindan cikmiyorlar.

Merak etme ogrenir.
Kocam bilir dicekmissin demek :)
Bu erkeklere cok guluyorum ben.
Kendilerini ne zannediyolar anlamiyorum.
Ama kocayinca karilarinin eteginin altindan cikmiyorlar.

Evet tek derdi o :) yani sen karışmıcaksın diyor ben bişi istiyosam ailemiz için yapıyorumdur diyor ama ona zerre güvenmıyorum çünkü iyi ve mantıklı kararlar veremıyor yani tutupta ona altınlarımı teslim edemem o da 15 tane çeyrek istiyor neymiş babasına vericekmişisz o bizim borcumuzdan düşücekmiş 1.5 milyarı geç ödesek ne olur ama maksatı altınları babamdan almak benm babmın kasasında duruyor kendi verdi ve iyi ki de babamda. neyse böyle vs konuşmalar. hep bana diorki başkaları olsa filan sana şöyle davranır şöyle çektırır bilmem ne ben de ona diyorum benm yerıme başkası olsa diyorum neler yapar barındırmamki diyor mesela :) saçmalıyor da saçmalıyor..
ama eskiye oranla daha cok törpüledm kendımı eskiden ağlıyordum mesela şimdi gayet net ve dik duruyorum dediğim şeylerin arkasında duruyorm diyrm..:)

he he de gec.
Uzun sure kendilerini hint kumasi zannederler.
Sonra yola gelir merak etme.
Yanliz yillar aliyor bu surec.
Sen de ona hatirlat dur, ne super harika bir karisinin oldugunu.
Benim gibi kadin bulamazsin de.
Cok kizdirirsa da kusme huyuna kimse bir gun bile dayanmaz de.
Ayrica bu ailede senin soz hakkin oldugunu hatirlat.
Peygamber efendimiz bile eslerine danisiyormus, bunu soyle.

Ama sakin hakaret edip kavga etme kiskirtsa bile.
Canini sIkti mi sen ona soguk davran, cekil kosene.

Umarım yola gelir..gelmezse de kendi bilir..bizim aramızda statü farkıda var ben öğretmenm o normal işte çalışıyor içten içe kendince bu şekilde beni sindirmeye çalışıyor da olabilir, çünkü babam filan bana anlatır herşeyini yeri gelir dertleşir. paylaşır bizimle.benm aile bağlarım cok güçlü bırakmazlar beni bişi olsa. bunu da çekemıyor olabilir..bilmıyorum.
dedikleriniz cok mantıklı inanın hepsini dikkate alacağım..kavga etmemeye dikkat edeceğim..
bu arada allah sizden razı olsun..cok ama cok tşk ederim kendimi o kdr iyi hissettirdinizki..rabbim ne duanız varsa kabul etsn..

Canim yaa, ne demek.
Esin alisir gider insallah.
Evliligin ilk yillarinda oluyor bu tur surtusmeler.
Sen hakaret etme yeter ki.
Her sey rayina oturur.
Sonucta sevmissin, saygi duymussun evlenmissin.
Bunu anliyacaktir ins zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…