Ben De Bir Kadınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım. Evet belkide bastırılmış duygular patlayınca kontrolü zor oluyor. Ben Bihter karal çok takdir etmiştim. Kültürlü bir gençti. Burdan uslubunuzla sizide çok takdir ettim. Bence sizin gibi gençler kendini doğru ifade ederse bu önyargılar silinecek. Benimde çocuklarım var. Şimdi küçükler ama ilerde İstemedikleri bir bedende doğmuşlarsa ben destek olurum. Bir belgeselde izlemiştim. Kızı erkek olmak istiyordu. Adam okulun bahçesine baktım tüm gençler mutlu şakalaşoyorlar benim çocugum kenarda küçüçük olmuş mutsuz bir şekilde en güzel zamanlarını üzüntüyle geçiriyordu diyordu. Bende evladımın mutlu olmasını isterim

Bu bir hastalık değil. Tabii bu cümlem sizi ikna etmeyecek.
Brian ve Bruce kardeşler var, ikiz, haytalarını bir okuyun, kısa zaten.

Daha da kısası, sünnet sırasında birinde problem oluyor, penis işlevini yitiriyor, erkek olamayacak o zaman kız olsun denilerek ameliyat ve hormon tedavisi ile kıza dönüştürülüyor.

Ergenlikte erkekler yerine kızlara ilgi duyunca bunalıma giriyor. Bu iki kardeş kendini hissettiğin cinsiyetin ve cinsel eğilimin doğuştan geldiğinin kanıtı kabul edilmekteler. Hastalık değil yani.

Evet hepimiz insanız. Cinsiyetimiz, yönelimimiz sadece ufak detaylar. İnsanlar iyi veya kötüdür. Gerisi boş detaylardan ibarettir. Hepimiz aynı ve eşitiz Ama kadın olarak daha güzeliz

Ebeveyn olmak sanıldığı kadar kolay değil. İnternet sayesinde bunları duyup öğrendik belki de. Ve nesiller arası da çok büyük farklar var. Ben 21 yaşındayım bizim yasımızdakiler biraz daha kültürlü ve saygılı gibi. Ama 50-60 yaşındaki ınsanlar biraz daha onyargi sahibi olabiliyor. Unutmayın sizin çocuklarınız da escinsel veya trans olabilir. Bizim en çok istediğimiz şey aileden destek görmek. Nice hikayeler var ki çocuğunun cinsel kimliğini öğrenince öldürmeye çalışan, öldüren, evlatlıktan reddeden aileler(?).

Hani demişsinizya anne karnında hormonlardan dolayı beynimin bazı yerleri böyle gelişmiş diye.bu nasıl oluyor daha fazla bilgi bilginiz varmı.yani anneden mi kaynaklanıyor bu durum.bu arada Allah size kolaylık versin durumunuz gercekten çok zor, insanların anlayışlı olması böyle kabul etmesi çok zor

Bununla seks pozisyonunun ne alakası var yahu?

Merhaba arkadaşım, aramıza hoş geldin. Ben kendi adıma sana kocaman sarılıyorum
Gelip bize açılman çok hoş ama kabul görmek için kimseye sormak zorunda değilsin. Seni çok naif ve zarif buldum.
Herkes ne hissediyorsa o olur ve sen kendi yolunu çoktan çizmişsin bile

Başta trol olabileceğiniz ihtimalini gözonunde bulundurmuştum ama donaniminiz ve verdiginiz cevaplar anonim kimliğinizin arkasınin dolu olduğunu gosteriyor, iyi ki geldiniz, şu topluluğa şu bilgilendirmeyi yapmanız bile lgbt haklari için buyük kazançtır, toplum olarak bu konularda alacak daha çooook yolumuz var, ama ögrenicez saygi duymayı

sen böyle bir şey yaşadın mı?

keşke yorumumun tamamını okusaydınız. bir şeyi karıştırdığım filan yok. sadece kimsenin (olur veya olmaz) özel tercihleri kimseyi ilgilendirmez diyorum.

saklama konusuna gelirsek; saklamak başka şey, göze sokmak başka şey. mesela topal bir insan (ki benim gözümde kusursuz bir insandır) topallığını saklayamaz. ama göze sokmak başka bir şey. her bahaneyle; topal olmak ne zormuş... bu ülkede topal olmak asdfghjk vs... işte asıl tepki çeken ve o topalı itici yapan şey budur. göze sokmak...

yoksa köyümden örneğini de verdim. sevilen ve dışlanmayan 'kız mustafa'nın...

Şöyle ki ilk çocuk erkek doğdu diyelim. İkinci çocuğun kız olma ihtimali daha yüksek. Doğada böyle bir denge var. Fakat kimi durumlardan ikinci çocuk erkek de olursa trans veya escinsel olma ihtimali %33 daha yüksek oluyor.

Konuyla alakalı çok fazla araştırma ve detay bilgiler var ama çok teknik olduğu için tam olarak bilemiyorum ben de

lgbt hakkı da nedir acaba?

kim kimle isterse sevişsin bizi ilgilendirmez ama! ben şu cinsle sevişiyorum demeden yapsın bunu...

ben kadınım, kadınla sevişirim, erkeğim erkekle sevişirim (yada değişik varyasyonları olabilir) demek bir hak değil bir terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.

tıpkı; ben bu gün kocamla şu kadar kere seviştim diyenin terbiyesiz olması gibi... e iyide bundan bize ne? neden gözümüze sokuyorsun? demezler Mi?

korkarım yakında bunun bir de vejeteryan türevleri çıkar. onlarda haklarını aralar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…