Çok hoş hepsi, güle güle kullanasın, tekrar çeyiz düzesim geldi.En iyisini yapıyorsun yavaş yavaş zevkli zevkli tamamlıyorsun alışverişini. Zaman yaklaştıkça çok işiniz olacak.
güle güle kullan cnmyeni cicilerinii
harika seyler hepsiii ii günlerde kullan canımm ay okadar cok eksiğim varki nasıl alcam ben bunları yaaaaaaaa
ah cnm ya aynı dert valla
çok söyleniyordu annem ama artık alıştı galiba çeyizlerimle yaşamaya bişiy demiyor
bende hurçlancakları hurçladım
sonra birde onlar çıkmasın o yorgunluğun üstüne.
şeffaf hurçlar var onlara koydum ben. iyi oluyor içinde ne olduğunu görüyrsun en azından
Güle güle kullan canım çok hoş şeyler yanlız ilk yemek takımına bayıldım hairka...
:) aa şeffafını görmedim hiç...bende hurçlancakları bitirdimde işte lazım olur diye aldım...
ayy Allahım yardım et bize....
:) aa şeffafını görmedim hiç...bende hurçlancakları bitirdimde işte lazım olur diye aldım...
ayy Allahım yardım et bize....
eyleemmm inşallah tez zamanda verelim o güzel haberleri canım, hoş ben bahardan önce veremem ya :26: babamı, istemeye gelecekleri fikrine alıştırmak bile bayaa zor oldu. yeni aldıkların da çok tatlı, reçelliklerimiz aynı zaten :82:
kızlar neleri hurçluyosunuz,ben o işlere girmedim daha :18:
aminnn.
evet cnm hurççular var özellikle sadece hurç satıyorlar ordan aldım bende
biz işe erken mi koyulduk acaba
kırışırsa diye korkmaya başladım
anladım cnm
benimde nevresimler fln pakette bazılarını açtık onlarıda kurdele ile sabitledik kaymasınlar die bol bol koyduk bi odada duruolar öyle
bişiy olmaz tahminimce çünkü kışın bunlarla uğraşmak istemiyrm
canım yaa ben çeyiz için yapılan çetik,tülbent tarzı şeyleri hurçladım hem bir arada olsunlar çok yer tutmasınlar toplu dursunlar diye...mini hurçlar varya onlardan aldım 3 tanede dursun lazım olur diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?