Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

Çok hoş hepsi, güle güle kullanasın, tekrar çeyiz düzesim geldi. En iyisini yapıyorsun yavaş yavaş zevkli zevkli tamamlıyorsun alışverişini. Zaman yaklaştıkça çok işiniz olacak.

Çok hoş hepsi, güle güle kullanasın, tekrar çeyiz düzesim geldi. En iyisini yapıyorsun yavaş yavaş zevkli zevkli tamamlıyorsun alışverişini. Zaman yaklaştıkça çok işiniz olacak.

saol canımm...ayy evlenipte evin yeni ciciler almayan duymadım kesin sende alıyosundur :))) evet canım zaman olmayınca hem stres hemde seçenek fazla olmaz gibi geliyor bana...birde kampanyalar falan oluyor takip ediyorum daha ucuza alıyorum böylece...

ah cnm ya aynı dert valla
çok söyleniyordu annem ama artık alıştı galiba çeyizlerimle yaşamaya bişiy demiyor
bende hurçlancakları hurçladım
sonra birde onlar çıkmasın o yorgunluğun üstüne.
şeffaf hurçlar var onlara koydum ben. iyi oluyor içinde ne olduğunu görüyrsun en azından

harika seyler hepsiii ii günlerde kullan canımm ay okadar cok eksiğim varki nasıl alcam ben bunları yaaaaaaaa

Son düzenleme:
harika seyler hepsiii ii günlerde kullan canımm ay okadar cok eksiğim varki nasıl alcam ben bunları yaaaaaaaa

saol tatlımmm...valla hepimizde aynı dert al al bitmiyor...birazda abartyoruz sanırım...eksik listem hiç azalmıyor hatta gün geçtikçe artıyoooo....alıcaz artık yavaş yavaş...Rabbim yardım etsin inşallah...

:) aa şeffafını görmedim hiç...bende hurçlancakları bitirdimde işte lazım olur diye aldım...
ayy Allahım yardım et bize....

:) aa şeffafını görmedim hiç...bende hurçlancakları bitirdimde işte lazım olur diye aldım...
ayy Allahım yardım et bize....

aminnn.
evet cnm hurççular var özellikle sadece hurç satıyorlar ordan aldım bende
biz işe erken mi koyulduk acaba
kırışırsa diye korkmaya başladım

eyleemmm inşallah tez zamanda verelim o güzel haberleri canım, hoş ben bahardan önce veremem ya :26: babamı, istemeye gelecekleri fikrine alıştırmak bile bayaa zor oldu. yeni aldıkların da çok tatlı, reçelliklerimiz aynı zaten :82:

Son düzenleme:
Sanırım havlu yaztık yorgan, yumuşak şeylelri hurçluyorlardır. Ben öyle yapmıştım . Hurçlarımı da sakladım. Taşınınca yine hurçlayacağım. Derli toplu temiz oluyor.

ayy canım valla bende ancak mayıs gibi falan buralara nişanlandım sözlendim falan yazabilirim sanırım...Allah yardımcımız olsunn...saol canım benim...

aminnn.
evet cnm hurççular var özellikle sadece hurç satıyorlar ordan aldım bende
biz işe erken mi koyulduk acaba
kırışırsa diye korkmaya başladım

canım ben aldığım hiç bir şeyi kutusundan paketinden çıkartmadım...sadece evde yapılan yada yaptırılan işte çetik(patik)tülbent v.s. şeyleri hurçladım...

anladım cnm
benimde nevresimler fln pakette bazılarını açtık onlarıda kurdele ile sabitledik kaymasınlar die bol bol koyduk bi odada duruolar öyle
bişiy olmaz tahminimce çünkü kışın bunlarla uğraşmak istemiyrm

olmaz canım yaa sanmıyorum...evet fotoğrafların arasında görmüştüm kurdelalı...güzel olmuştu...

canım yaa ben çeyiz için yapılan çetik,tülbent tarzı şeyleri hurçladım hem bir arada olsunlar çok yer tutmasınlar toplu dursunlar diye...mini hurçlar varya onlardan aldım 3 tanede dursun lazım olur diye:)

hayırlı olsun canım mini hurçlar çok tatlı ben şimdi de kullanıyorum çamaşır ve çoraplar için, düzenli derli toplu oluyor, çeyiz için de alıcam tabi,hatta cici çamaşırlarımı da hurçlayıp götürürüm ama çok yük yapmak istemiyorum büyük ihtimal uzak bi şehre gidecek çeyizlerim tayin mevzularından, şuan bi kısmı annemin evinde, yeni aldıklarımda çalıştığım şehirde ama büyük ihtimal kendi evim bambaşka bi şehirde olcak Allah hepimizin yardımcısı olsun, keyfini çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…