Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

ye ciciler gelmiş her şeyi ne kadar ayrıntılı düşünüyor bu kk nın gelin kızları :)örnek almalıyım

yeni eşyalarımız da çoookk güzelmiş:87: bayılıyorum çeyizlerne yaaa çok eksiğim var benimmm:84:

saol canımm...
üzülme zamanla seninde daha fazlası olacaktır...sana tavsiyem liste yap...önce havlu nevresim,pike battaniye tarzı şeylerini al...sonra yemek takımı,tencere,tava gibi şeylerini al...en son ıvır zıvırlarını alırsın...hmm bide elektronik eşyalarını en son alırsın...

benimde çok fazla eksiğim var tatlım...

annem de önce nevresim havlu al onlar çok lazım oluyor diyo ama ben hep böle ıvır zıvır almak istiyorm buzdolabı süsü olsun, çerçeve olsun onlara takılıyor gözüm.. en iyisi dediğin gibi bi liste yapıyım da başlıyım artık ben de ciddi ciddi sağol tatlım

rica ederim canım...ya öyle küçük küçük aldığında birbiriyle uyumlu olmuyor ve çok fazla almış oluyosun sonradan baktığında...önce büyük şeyleri bitir küçükleri alrsın zaten tatlım...ben daha yeni yeni alıyorum çerezlik falan...

evet canımm bu konuda katılıorum sana liste yapmak şart :))ben de ilk önce tekstil ürünlerini bitirdim şimdi mutfaktayım mutfagın da agırl toplar (çatal-kaşık-tencere seti)bitti ıvır-zıvırla ugrasıorum onlar bile epey masraflı :))

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi d eçok şık ...

saol canım benimmm...bende seninkileri çok beğendim...oda oda gitmek daha mantıklı zaten...insan bi işin içine girdimi zaten sürekli bişeyler alıyor almak istiyor yada zorunda kalıyor...
bitecek inşallah...

almaya başlayınca bitmez görünen o liste bitiyor valla.
ben başta liste yapmıştımda sonra gözüm korktu
listeye bakarak devam etmedim. alıcaklarımı aldıktan sonra listeye bakıp hepsini silmek daha güzel oldu :)ama planlı gitmek gerekiyor bende en başta nevresimlerimi yorganlarımı aldım.

ayy inşallah biter kısa sürede...gerçi benim daha eylüle kadar çok vaktim var ama ben biraz tezcalıyım hemen olsun tammlansın istiyorum...
hayırlısı olur inşallah hepimiz için...

amin cnm.
vaktin çok daha biter o sürede
benim mayısta ufak tefek şeylerim kaldı ama o kadar önemsemiyrm artık onları

amin cnm.
vaktin çok daha biter o sürede
benim mayısta ufak tefek şeylerim kaldı ama o kadar önemsemiyrm artık onları

ayy canım senin 6 ayın var nredeyse 6 ayda oooo neler alınır...son zamanlarda tahminim artık çeyizden çok insan kendine bişeyler almak ister...yeni ciciler falan...
Rabbim güzel günler nasip etsin eşinle sana :)))

bunlarda bohçalar için mevlüt örtüleri...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0089.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf-0087.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf-0088.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 49
düğün ne zaman canım :)
çeyizlerini güle güle kullan inşallah

daha var canım...eylül gibi düşünüyoruz...daha nişan söz bile yok...hepsini bir çırpıda yapma hayallerimiz var...yani yaklaşık 10 ayım var ama ben yinede hepsi bitsin istiyorum...cici cici şeylerim olsun evim güzel olsun istiyorum herkes gibi...sende güle güle kullanırsın inşallah çeyizlerinin takipçisiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…