Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

80 tl ye saten nevresım bulsam bende alcam ama bulamıyorum ve dolayısıyla alamıyorum

80 tl ye saten nevresım bulsam bende alcam ama bulamıyorum ve dolayısıyla alamıyorum

canım days in coloursun mor pamuk saten nevresimini 80 tlye aldım ben bi arada linenste /50 indirimden yanlış hatırlamıyosam 95 tl ye aldım...

istanbul küçükyalıda bir magaza var outlet tekstil diye days in colours ürünlerini satıyor seri sonu olan işte paketi bozulmuş olan v.s oradan aldığım nevresim takımı 30 tl pike takımları 33 tl...çok ucuza geldi bana...

Eki Görüntüle 116393

kardeşimin bana metro marketten aldığı kek fanusu...9 tl...

Bu fanusun aynısının ayaklısını gördüm bende paşabahçe de .Boyu da aynı ama alıp almama konusunda kararsızım . Şimdi ayaksızını da görünce iyice karıştı aklım. Ayaklısı pasta için ideal midir acaba. :26: Bu arada güle güle kullan .

Son düzenleme:
güle güle kullan canım son aldıklarını da:) kalıp cok şeker..:)
eylemim ben saten sevmiyorum ama bir tane alıp gelin olurken ilk defa sermek istiyorum özel zamanlarda kullanmak icin düz beyaz yada kırmızı .. ama bulamadım öyle .. keşke 100 den asagı olsa.. alsam annem benı evden atar buna mı para verdin diye

canım bana ayaklı pasta standını arkadaşım aldı...ama kapağı yok.
ayaklısının kapağı varsa pasta için çok rahat kullanabilirsin kapağı yoksa canım ayaksızını alıp hem kek için hem pasta için kullanabilirsin hemde kapağından dolayı kek poğaça tarzı yaptığın şeyleride sağlıklı olarak saklamış olursun zaten ayaklı olanla olmayanın boyutları aynı...birinde kapk yok birinde ayak yok...o yüzden ben ayrıca kek fanusunu aldım...

canım istanbulda yaşamıyosun di mi? istanbulda olsaydın linensin outletine falan giderdin...yada yataşın outletine yada benim söylediğim küçükyalıdaki outlet mağazasına...
sen sinoptamısın canım?

Teşekkür ederim cnm. Bir de kardeşin fiyat olarak baya uygun almış 9 tl ye. Ben sorduğumda 17 tl ydı. :26: Metro Markete gidersem bulabilir miyim acaba.

canım istanbulda yaşamıyosun di mi? istanbulda olsaydın linensin outletine falan giderdin...yada yataşın outletine yada benim söylediğim küçükyalıdaki outlet mağazasına...
sen sinoptamısın canım?

İstanbuldayım canım ama anadolu yakasında.. cogu yere uzagım yani.. mesafe var.. linens var ama pendikte..outlet değil lakin.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cnm. Bir de kardeşin fiyat olarak baya uygun almış 9 tl ye. Ben sorduğumda 17 tl ydı. :26: Metro Markete gidersem bulabilir miyim acaba.

canım metro markette fiyatlar çok daha uygun diğer yerlere göre...metro marketin insert ün incele bak görcksin nasıl uygun ve güzel şeyler olduğunu...valla ben pendikteki metrodan aldım vardı ama diğer yerlerde var mıdır bilmiyorum ki tatlım...katalogtada var zaten fanusun bilgileri...

hee birde carrefourda da var orda da fiyatı 12.90 tl canım...bilgn olsun

Son düzenleme:
İstanbuldayım canım ama anadolu yakasında.. cogu yere uzagım yani.. mesafe var.. linens var ama pendikte..outlet değil lakin.

oleyyy..bend anadolu yakasındayım canım kartalda yataşın outleti var...ben gitmedim ama internetten okudugum kadarıyla fiyatlar baya uygunmuş...oraya bir git istesen.kartal köprüsünden yakacık minübüsüne binip gidebilirsin...önünde indiriyomuş zaten...

bnim days in colours aldığım yerde küçükyalıda ama saten nevresim takımı başka yoktu ama örgü battaniyeler 50 tlydi örneğin...ben mor düz saten nevresim takımını sezon sonu diy 80 tlye almıştım...bayadırda gitmiyorum oraya...orayda bakabilirsin istersen...

OYY CANIM cok sağol ya biliyom ben de yakaacıga yakınım .. gidebilirim oraya.. haftasonu realle pratikere gitcem orayada ugrar alırım ..

OYY CANIM cok sağol ya biliyom ben de yakaacıga yakınım .. gidebilirim oraya.. haftasonu realle pratikere gitcem orayada ugrar alırım ..

internetten bir araştır yataş outlet diye.çıkacaktır bilgiler sanırım praktikere falan çokta uzak deil ama ben gitmedim canım...tam olarak yerini bilmiyorum...

bu arada sana özelden mesaj attım canım...

Linens'in outleti nerede ? Birde küçükyalı diye bahsettiğin yer hangi mağaza ve nerede? Çok soru sordum:26: Kusurabakma olurmu .

Linens'in outleti nerede ? Birde küçükyalı diye bahsettiğin yer hangi mağaza ve nerede? Çok soru sordum:26: Kusurabakma olurmu .

rica ederim canım linensinki avrupa yakasında valla ben büyükçekmeceye arkadaşıma gitmiştim...dönüşte zorlunun merkez binasının yakınında yol kenarındaydı...ama görür görmez otobüsten indim gittim baktım...tam olarak nasıl gidileceğini bilmiyorum canım...ama internetten bi araştır istersen...alt katı outleti yapmışlar zorluya ait farklı markaların ürünleri vardı...saten nevresimlerde vardı ama üzerinde outlet diye yazıyordu ve her yere outlet ürünlerinde sorumluluk bize ait deildir gibi bir ifade vrdı...bende cesaret edip alamadım...45 tldi saten nevresimler...

küçükyalıdaki magaza minübüs yolunda tatlım trenle gidebilirsin küçükyalı istasyonuna yakın yada minübüs yolunda bulser halı var orada inip e5 tarafına doğru ilerliceksin şok market var orayı geçince sağda bir mağaza tekstil outlet yazıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…