80 tl ye saten nevresım bulsam bende alcam ama bulamıyorum ve dolayısıyla alamıyorum
taç da indrim yeni mi? Saten nevresim 80 tl ye çok iyi almışsın ya..
Bu fanusun aynısının ayaklısını gördüm bende paşabahçe de .Boyu da aynı ama alıp almama konusunda kararsızım . Şimdi ayaksızını da görünce iyice karıştı aklım. Ayaklısı pasta için ideal midir acaba. :26: Bu arada güle güle kullan .
güle güle kullan canım son aldıklarını da:) kalıp cok şeker..:)
eylemim ben saten sevmiyorum ama bir tane alıp gelin olurken ilk defa sermek istiyorum özel zamanlarda kullanmak icin düz beyaz yada kırmızı .. ama bulamadım öyle .. keşke 100 den asagı olsa.. alsam annem benı evden atar buna mı para verdin diye
canım bana ayaklı pasta standını arkadaşım aldı...ama kapağı yok.
ayaklısının kapağı varsa pasta için çok rahat kullanabilirsin kapağı yoksa canım ayaksızını alıp hem kek için hem pasta için kullanabilirsin hemde kapağından dolayı kek poğaça tarzı yaptığın şeyleride sağlıklı olarak saklamış olursun zaten ayaklı olanla olmayanın boyutları aynı...birinde kapk yok birinde ayak yok...o yüzden ben ayrıca kek fanusunu aldım...
canım istanbulda yaşamıyosun di mi? istanbulda olsaydın linensin outletine falan giderdin...yada yataşın outletine yada benim söylediğim küçükyalıdaki outlet mağazasına...
sen sinoptamısın canım?
Teşekkür ederim cnm. Bir de kardeşin fiyat olarak baya uygun almış 9 tl ye. Ben sorduğumda 17 tl ydı. :26: Metro Markete gidersem bulabilir miyim acaba.
İstanbuldayım canım ama anadolu yakasında.. cogu yere uzagım yani.. mesafe var.. linens var ama pendikte..outlet değil lakin.
OYY CANIM cok sağol ya biliyom ben de yakaacıga yakınım .. gidebilirim oraya.. haftasonu realle pratikere gitcem orayada ugrar alırım ..
tamam canım cok teşekkür ederim :)
yanlış hatırlamıyorsam nişanlın denizciydi görünce keliyim dedim tam senlik
Linens'in outleti nerede ? Birde küçükyalı diye bahsettiğin yer hangi mağaza ve nerede? Çok soru sordum:26: Kusurabakma olurmu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?