canımm cok güzellermiş.. dar zamanda hızlı gectim ama yarın yavas yavas sindirerek bakcam
güle güle kullan hepsini.. o kek fanusundan bende gormustum ucuza gayet süper..
yumurtalıklarda istedigim gibi.. cok güzel maşallah
tatlım çok özenerek hazırlıyorsun belli, herşey gönlünce olsun. iyi günlerde kullanın.
hepsini güle güle kullan bana biraz çok geldiama hepsi de çok güzeller
denizci biblolarına
nazar boncuklu kaşıklarına
fenerli mumluguna
yımırta kaplarına
bayıldım canım ve de diğerlerine .. cogu şeyi görmemişiz.. toplu olunca daha net sectim canım..
Allahım mutlulukla kullanmak nasip etsin ..
klasik oldugu icin değil ama gerçekten zevkle secmişsin hepsini.. almak icin degil cok belli..:107:
Ay ne kadar güzel ya ben bır camhastası olaraktan cok begendım..Güle güle kullan inş
Ay ne kadar güzel ya ben bır camhastası olaraktan cok begendım..Güle güle kullan inş
Güle güle kullan canım aldıklarını çok güzeller :)))))
saol canım benim...39. sayfada toplu olarak var daha önce aldıklarım...bakabilirsin istersen...
baktım canım bakmazmıyım bir sürü şey almışın maşallah :)
orda bir minimal nevresim takımı gördüm ben de alıcaktım ama karar veremedim iyimidir acep :)
saol tatlım...canım ben desenine aşık olmuştum...daha güzel desenliler var hatta...valla kkda hep iyi şeyler duydum canım...kötü olduğunu sanmıyorum...hatta gecen gün markafoniye glmişti sanırım...
bende desene aşık oldum :)ama alıp almamakta kararsız kaldım :) fiyatıda uygun hala markafonide :)
canım ihtiyacın varsa almanı öneririm...ben tövbeliyim nevresim takımına...benim çok olmasaydı kesinlikle yine alırdım minimalden...
Var canım olmazmı herçi ben senin kadar çok almayı düşünmüyorum ilk planda yeteri kadar alayım sonra devam ederim istediğim gibi almaya diye düşünüyorum:)
tatlım aslında ben çok uyguna aldım o yüzdende biraz abarttım daysin coloursun pikelerini 33 tlye aldım 4 mevsim seti 50 tlye saten nevresim takımını 80 tlye adım...taçta zaten indirimim var %20...o yüzden biraz fazla oldu...hatta ablamada hediye ettim 3 tane nevresim takımı evlendiğinde...bence 5 tane nevresim çok çok ideal olur...
tatlım aslında ben çok uyguna aldım o yüzdende biraz abarttım daysin coloursun pikelerini 33 tlye aldım 4 mevsim seti 50 tlye saten nevresim takımını 80 tlye adım...taçta zaten indirimim var %20...o yüzden biraz fazla oldu...hatta ablamada hediye ettim 3 tane nevresim takımı evlendiğinde...bence 5 tane nevresim çok çok ideal olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?