Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

hepsini bir araya topladım daha iyi oldu canım...evet yumurtalıkları bende beğendim canım daha farklı şekilleri ve renkleride mevcut ben bir milyoncu gibi bir yerden aldım tatlımm...

çok çok saoll...bak bakalım eksiklerim neler yazarsın bana...

denizci biblolarına
nazar boncuklu kaşıklarına
fenerli mumluguna
yımırta kaplarına
bayıldım canım ve de diğerlerine .. cogu şeyi görmemişiz.. toplu olunca daha net sectim canım..
Allahım mutlulukla kullanmak nasip etsin ..
klasik oldugu icin değil ama gerçekten zevkle secmişsin hepsini.. almak icin degil cok belli..:107:

ayyy saol canım güzel yorumun için...evet zevk alarak aradım buldum aldım hepsini...inşallah hepimizde heveslerimize değerek yaşarız...

Ay ne kadar güzel ya ben bır camhastası olaraktan cok begendım..Güle güle kullan inş

saol tatlım evet bende çok beğendim birde bunun pasta standını almıştı arkadaşım takım oldu...dün carrefourda da gördüm aynısından...gitme şansın varsa çoğu markette var canım...bi bak istersen

saol canım benim...39. sayfada toplu olarak var daha önce aldıklarım...bakabilirsin istersen...

baktım canım bakmazmıyım bir sürü şey almışın maşallah :)
orda bir minimal nevresim takımı gördüm ben de alıcaktım ama karar veremedim iyimidir acep :)

baktım canım bakmazmıyım bir sürü şey almışın maşallah :)
orda bir minimal nevresim takımı gördüm ben de alıcaktım ama karar veremedim iyimidir acep :)

saol tatlım...canım ben desenine aşık olmuştum...daha güzel desenliler var hatta...valla kkda hep iyi şeyler duydum canım...kötü olduğunu sanmıyorum...hatta gecen gün markafoniye glmişti sanırım...

saol tatlım...canım ben desenine aşık olmuştum...daha güzel desenliler var hatta...valla kkda hep iyi şeyler duydum canım...kötü olduğunu sanmıyorum...hatta gecen gün markafoniye glmişti sanırım...

bende desene aşık oldum :)ama alıp almamakta kararsız kaldım :) fiyatıda uygun hala markafonide :)

canım ihtiyacın varsa almanı öneririm...ben tövbeliyim nevresim takımına...benim çok olmasaydı kesinlikle yine alırdım minimalden...

Var canım olmazmı herçi ben senin kadar çok almayı düşünmüyorum ilk planda yeteri kadar alayım sonra devam ederim istediğim gibi almaya diye düşünüyorum:)

Var canım olmazmı herçi ben senin kadar çok almayı düşünmüyorum ilk planda yeteri kadar alayım sonra devam ederim istediğim gibi almaya diye düşünüyorum:)

tatlım aslında ben çok uyguna aldım o yüzdende biraz abarttım daysin coloursun pikelerini 33 tlye aldım 4 mevsim seti 50 tlye saten nevresim takımını 80 tlye adım...taçta zaten indirimim var %20...o yüzden biraz fazla oldu...hatta ablamada hediye ettim 3 tane nevresim takımı evlendiğinde...bence 5 tane nevresim çok çok ideal olur...

saol canım bende ilk etapta 4-5 tane almayı planlıyorum uygun almışın iyi olmuş uzun süre idare eder seni :)

taç da indrim yeni mi? Saten nevresim 80 tl ye çok iyi almışsın ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…