Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

eylemcimmm nisanlimi migrosa gonderdim ama cay fincanlarini bulamamis demekki orda yok baska nerden buldurcam

ayy canım vardı orada çok eminim...tansaşta da vardı...carrefour metro markette vardı...tanşasın güncel katologunda görmüştüm...canım sen hangi şehirdesin...üzüldüm valla...alsam da göndersem dicem o kadar içime dokundu yaa

çeyizine bayıldım maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel her şey.mutlu günlerde kullanın hepsini

eylemcim yiğenimi metro markete gönderdim çay takımından 3 set kalmış aynı modelinden morlusu 2 takım varmış ondan alacak morlusu nasıldı canım başka kalmamış al dedim bende 23 tl ymiş biri senin 19 a gelmişti galiba:26:

canım aynı desenin morlusuydu ama tam olarak hatırlamıyorum...evet ben 19 tlye aldım katalog ürünüydü.fincan takımınıda 11 e aldım...
hatta şimdi faturaya baktım kdvsiz 15.24 tl kdvyi eklediğimde 17.98 tlye geliyor canım...yiğenin sorsun istersen fiyatlar mı değişti diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…