Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

çok güzellerbende bu aralar tepsi çay seti falan bakıyorum. bu marka nasıl memnun musun görünüşü falan nasıl
çay setini nerden ve kaça aldın acaba:26:

canım kk daki kullananlar ve çeyizine alanlar memnun olduklarını söylediler sohbet bölümünde...zaten 50 yıl garantisi var...bugün elime ulaştı internetten aldım.gayet güzel...ben beğendim...birmutfak.com diye bir adresten aldım 2 gün sonra ulaştı bana...hiç bir sorunda çıkmadı...ben beğendiğim model indirime girmiş 83 tlye aldım 28 parçayı...siteye bak istersen...

güle güle kulan canım çok uyguna almışsın

Nevresim takimlarinizin sayisina inanamadim gercektende,hepsi cok güzeller
Ama ben özellikle o renkli porselan ve bicak takiminiza bayildim.
Güzel günlerde kullanin INSALLAH.

Nevresim takimlarinizin sayisina inanamadim gercektende,hepsi cok güzeller
Ama ben özellikle o renkli porselan ve bicak takiminiza bayildim.
Güzel günlerde kullanin INSALLAH.

canım bazıları pike bazıları 4 mevsim seti ve battaniye :) ama yinede fazla 11 adet...kesinlikle 5 nevresim yeterli abarttım ben biraz...

saol canım tşkler...daha iyileri senin olsun :)

canım bazıları pike bazıları 4 mevsim seti ve battaniye :) ama yinede fazla 11 adet...kesinlikle 5 nevresim yeterli abarttım ben biraz...

saol canım tşkler...daha iyileri senin olsun :)

Olsun canim ya,bunlar sana bir ömür yeter cesit cesit kullanirsin hem

Son düzenleme:
canım bunalrı sığdıracak yer bulursun inş mutfak dolabın çok olsun ev tututuğunda sonra sıkışma güle güle kullan

hayırlı olsun tatlımmmm
o siteden bende alırım inşş uygun geldi bana

evet canım banada...aslında 98 tl gibi bişeydi indirim yapılmış 83 tlye aldım :):):) ben bir sorun yaşamadım... incele siteyi bence...internette en uyun fiyatlı o site satıyor canım ben baya bi araştırdım...saol canım daha güzelleri senin olsun...

canım bunalrı sığdıracak yer bulursun inş mutfak dolabın çok olsun ev tututuğunda sonra sıkışma güle güle kullan

saol canım...aslında mutfak için abartı deil aldıklarım...tencerelerim minicik tava desen sayılı ıvır zıvır pek bişey yok yani...sığacak bişekilde bakalım...

peki bu mat parlak olayı nedir hangisi daha iyi acaba

peki bu mat parlak olayı nedir hangisi daha iyi acaba

canım mat olanlarda fiyat artıyor...parlak olanlar normal tencerenin dış yüzeyi gibi...matta satenli gibi düşün...yani teflon tencerenin iç yüzeyi gibi dokunduğunda tabi çelik renkte yine...sanırım mat daha çabuk çiziliyormuş.öyle duydum...

tantitoni indiriminden faydalanarak bişeyler aldım...
cupecake 2 tane aldım...biri çingene pembesi biri uçuk pembe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…