Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

canım daha nişanlı bile değilim...ama eylülde inşallah evlenicez...evet canım aklımda alez mutlaka alıcam...ben kendi yatağımda da kullanıyorum memnunum...
işte kampanyaları takip ediyorum uyguna bulduğumda alıcam hemen...bimde vardı hatta 15 tlydi sanırım ama pek beğenmedim almadım o yüzden...
saol canım fikir verdiğin için aklına başka bişeyler gelirse yaz lütfen...

kardeşime aldırsam iyi olur buralarda bulmam imkansız bu tarz birşeyi
ayrıca son aldıklarında hayırlı olsun

canım evede aldım bugün annem 3 sene önce 25 tlye almış buna benzer bi modeli vardı eskidi artık değiştirdik bizde...

saol canım benim tşkler...

Yazarım aklıma gelirse eğer hatta geldi bile:
Ben çay yapmak için çaycı kullanıyorum, çaydanlıktan çok daha pratik, aklında olsun.

Ben de arçelik tiryaki var, çok memnunum. diğerleri hakkında fikrim yok tabi. Az yer kaplıyor, soğutup tekrar baştan kaynatmak yerine alttaki suyu hep sıcak tutuyor. Görüntüsünü de seviyorum. Evlendikten sonra aldım ben. İşte bu:

Yalnız kalabalık misafirlere üst demlik az geliyor. Hepsinde durum böyle sanırım.

saol canımm tşkler bilgiler için...ben bi arçelik bayine gidip bakayım:)

Maşallah. Başta havlularınız ve nevresimleriniz olmak üzere çeyizinize bayıldım :)
Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…