Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

bugün 6lı*2 tane güveç aldımm...

ya cnm bunlardan bende alcam ama bir tane teyze demişti fırında catlayanları var fln.. güvenemedim bende.. bir sütlac yapsak ,porsiyonluk mantar yemegi yapsak fln cok güzel olur bunlarda ama fırın işte..:uhm:

ya cnm bunlardan bende alcam ama bir tane teyze demişti fırında catlayanları var fln.. güvenemedim bende.. bir sütlac yapsak ,porsiyonluk mantar yemegi yapsak fln cok güzel olur bunlarda ama fırın işte..:uhm:

canım ben çok heveslendim de aldım valla...kırılır zamanla mutlaka carrefourda indirimdeydi 6 tanesi 10 tl...dayanamadım napayım çatlarsada sağlık olsun...

Canım bernardo dan aldığın yemek takımının modeli nedir? Birde çay kaşıklarını nerden kaça aldın canım? çok şekerler

canım moonligt sanırım...ama internet sitesinden kaldırmışlar ftografını...çay kaşıklarınıda ir züccaciyeden aldım 6 tanesi 4 tlydi...paşabahçenin mağazalarında da var ama sanırım fiatı 7 tl gibi bişeydi :)

allah agız tadıyla kullanmanı nasip etsin inşallah canım hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bizim buradaki bir marketten aldım paşabahçe kavanoz bakliyat için...

Eklentiler

• $pr_01_12626_max.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 40
tatlım bunlar vakumlu mu yoksa normal kapak mı.. hava alır mı acaba internette gördüm hoşuma gitti sende de görünce sorayım dedim

vakumlu değil canım normal kapak...yani bana hava almaz gibi geldi...fiyatı da uygun olduğu için aldım.camıda ince değil...umarım kullanışlıdır...

hepsi harika ben de başladım yavaş yavaş, yakında sergilicemmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…