Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

misafir yemek takımım için annemin aldığı masa örtüsü ve peçete takımı

paşabahçenin cam saklama kapları 6 adet aldım ben...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0073.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf-0075.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 58
erkek arkadaşımın aldığı hasır kutular :))

Eklentiler

• $IKEA-Fryken-EL-YAPIMI-UC-ADET-KAPAKLI-HASIR-KUTU__27156031_0.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 227
yeni aldıklarınıda güle güle kullan cnm merakla takip ediyorum çeyiz bölümünü çok eğlenceli bilseydim daha önce başlardım bende:)

yeni aldıklarınıda güle güle kullan cnm merakla takip ediyorum çeyiz bölümünü çok eğlenceli bilseydim daha önce başlardım bende:)

saol tatlım aslında yeni almadım ben son eklediklerimi...sadece fotografını internetten bulamadıklarımı eklememiştim...dünde bazamın altında çeyiz dolabımdakileri düzenledim o sıra çekmiştim fotoğrafları...ayy evet yaa çok zevkli...ama insan sürekli yeni bişeyler almak istiyor...kendime kıyafet falan almıyorum artık...algılarım tamamen çeyiz için açık şuanda :)

peçetelerini nerden aldn cnm ben bernardo'da beğendim bi tane çok hoşuma gitti ama seninkiler de güzel görünüyo kararsız kaldım yani:26:

ilavinya;
canım annem eminönünden almış çokta kaliteliler hemde çok ucuza almış 40 tlydi sanırım...her zaman kullanıcam bişey olmadığı için çok para vermek istemedim tatlım ben...

Son düzenleme:

evet ya kıyafeti bile unutturuyor yeni bi hayat kurma heyecanı ki bi bayan için kıyafet ne kadar önemlidir:):)ondan bile vazgeçiyoruz

kızlar cok alemsiniz arada kıyafette alın sevdiceginize güzel gözükmek daha önemli ceyizden:90:
bende kime diyorsam artık
eylemcim son aldıklarınıda güle güle kullan

kızlar cok alemsiniz arada kıyafette alın sevdiceginize güzel gözükmek daha önemli ceyizden:90:
bende kime diyorsam artık
eylemcim son aldıklarınıda güle güle kullan

saol tatlıımm...doğru söylüyosun canım...arada almak lazım di mi?zaten evlenmeme yakın dolabımı yenilicem ben:)

güle güle kullan eylem bacım hepsi birbirinden güzel

bernardo setindeki çaydanlık ve cezvelerim...

Eklentiler

• $79b8ed63-ccd6-458a-a9ba-4de6c55c4aa9.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $66468530-b62f-4c5c-be45-36c27cec652a.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 65
ilavinya;
canım annem eminönünden almış çokta kaliteliler hemde çok ucuza almış 40 tlydi sanırım...her zaman kullanıcam bişey olmadığı için çok para vermek istemedim tatlım ben...

aaaa çok uygunmuş gerçekten bernardo'da 150lira masa örtüsüyle halkaları falan da yok ben bi eminönü yapıyım en iyisi

bunlarda çerezlik gibi bişeyyy...tanesini 50 krşa almıştımm...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0078.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 55
bunlarda çalışma odası için küçük biblolar...erkek arkadaşım denizcilik sektöründe çalışıyor ve tam bir deniz aşığı...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0081.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf-0082.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 63
taç battaiyelerim biri mor diğer mavi...kmpanyadan alıştım bir alana bir bedavaydı...
birde tek kişilik misafir için pembe battaniyem var...

Eklentiler

• $Resim23.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…