İki kere def ettim sonra yine kendim görüşelim dedim ve her seferinde kabul etti
Bak senin durum şu cümlende gizli, yorum yapıp kendine Ümit’ler veriyorsun yapma. Adam olur dememiş ? Adam senden vakit de istememiş? Senin varlığınla yokluğun arasında onun için fark bile Yok /Sen evlenme ümidi yaşıyorsun, o ümidini kendin yok etmelisin adam vermiyor bile. Nasıl toparlayacaksan öyle yap sil heryerden gerekirse görüşme yollarını kapat, başka insanlarla görüş.Anlayamadığim su her defasında soruyorum asla olmaz dersen bir şey diyemem bende yoluma bakarım diyorum ama öyle de demiyor.. nişandan ayrıldı ondan korkuyor diyorum hep ama artık diyemiyorum
Valla ben bu zamana kadar kendimi suçluyordum daha önce hiç sevgilim olmadı ben beceremedim diyorum oda nişandan ayrıldı korkulari var diyordum ama herkes aynı tepkiyi veriyor da işte hazmetmek zor oluyor... Çok isterdim sen kimsin diyip silip atmayıNeden asla olmaz desin ki arkadaşım???
Her bitti deyişinizde tekrar arayıp adamın egosunu arşa çıkartmışsınız, erkekler bayılır böyle aranan sevilen erkek olmaya. Muhtemelen başkalarıyla görüşüyor, seni de egosunu okşatmak için cepte tutuyor.
Ama hiç hissetmese diyorum evime gelmez hiç bir şey yaşamiyoruz ona rağmen saatlerce durmaz diyorum dediğin gibi sürekli çıkarımlarda bulunuyorumBak senin durum şu cümlende gizli, yorum yapıp kendine Ümit’ler veriyorsun yapma. Adam olur dememiş ? Adam senden vakit de istememiş? Senin varlığınla yokluğun arasında onun için fark bile Yok /Sen evlenme ümidi yaşıyorsun, o ümidini kendin yok etmelisin adam vermiyor bile. Nasıl toparlayacaksan öyle yap sil heryerden gerekirse görüşme yollarını kapat, başka insanlarla görüş.
Niye gelmesin ya? Değişiklik oluyor, kafa dağıtıyor, bedava yiyip içiyordur.Ama hiç hissetmese diyorum evime gelmez hiç bir şey yaşamiyoruz ona rağmen saatlerce durmaz diyorum dediğin gibi sürekli çıkarımlarda bulunuyorum
Niye gelmesin ya? Değişiklik oluyor, kafa dağıtıyor, bedava yiyip içiyordur.Ama hiç hissetmese diyorum evime gelmez hiç bir şey yaşamiyoruz ona rağmen saatlerce durmaz diyorum dediğin gibi sürekli çıkarımlarda bulunuyorum
ama herkes aynı tepkiyi veriyor da işte hazmetmek zor oluyor... Çok isterdim sen kimsin diyip silip atmayı
Bu kararsızlığin sebebini bir türlü anlayamıyorum... Olmaz dersen biter gider dedim ne olur diyor ne olmaz.. daha önce nişandan ayrılmış hep bu kararsızlıği ona bağlıyorumdum ama artık yoruldum
Yok yok öyle demiyorum çıkmaza girdim cesaret toplamaya çalışıyorum...Yani biz bu cumlelerinizden sunu mu anlayalim:
Siz ne derseniz deyin ben kopamam ondan hepiniz ayni tepkiyi versenizde kizsanizda ben yine onun pesinde olacagim.
Size yazik degil mi ne buluyorsunuz bu adamda?Umursamaz galesiz.Ona gore olsanda hos olmasanda.Neyi zorluyorsunuz belki olur diye mi?Sizce olacak olsa 1 yildir olmaz miydi arkadastan öte olurdu.Birakin gitsin.Bosuna zaman harcamayin.
Misafir illa hisler besleyince mi gelir? Sağlıklı düşünmüyorsunuzAma hiç hissetmese diyorum evime gelmez hiç bir şey yaşamiyoruz ona rağmen saatlerce durmaz diyorum dediğin gibi sürekli çıkarımlarda bulunuyorum
Sonuçta benim neler hissettiğimi, beklentilerim olduğunu biliyor ve ben ille gel ille gel demiyorumMisafir illa hisler besleyince mi gelir? Sağlıklı düşünmüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?