- 30 Ekim 2023
- 759
- 1.593
- 43
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
2. videoda DuPont ile savaşılıyor 50 seneye yakın. Gelin görünki 1. video yeni çekilmesine rağmen yine dupont'un proje sözü ediliyor. Cidden akıl alır gibi değil izlerken çıldırdım .O zamana biz toprak oluruz inşallah evlatlarımıza hayrı dokunur
Bebişler uyuyor uyandırmamak için vıdeoları açıp izlemedim ama gün içinde bakıcam .2. videoda DuPont ile savaşılıyor 50 seneye yakın. Gelin görünki 1. video yeni çekilmesine rağmen yine dupont'un proje sözü ediliyor. Cidden akıl alır gibi değil izlerken çıldırdım .
Film olarak "dark water " ve netflix dizisi olarakta "the devil we know" olarak bebeklere ve insanlara olanları daha iyi anlayabiliriz
Oh uyusunlar canlarım benim.Bebişler uyuyor uyandırmamak için vıdeoları açıp izlemedim ama gün içinde bakıcam .
Netflixde olanlara da göz atarım merak ettim
Su sosyal medyadaki yalancı insanları takip etmeyi birak... Onlarin evinde kactane temizlikçisi kaç tane çocuk bakıcısı var insanları yetersiz hissettirmek için temizlik yapıyormus gibi eline 2 bez alip ben herşeye yetiştirim diyip kadınları eksik hissettiriyor sizde buna inanıyorsunuz aferin sizeKızlar selam,
Dün evim güzel evim topiğine de konu açmıştım o sinirle ama artık bi içimi dökmem lazım deli gibi ettim kendimi çünkü. Bana sürekli ben pismişim evim çok pismiş gibi geliyor. Bu durum Okb gibi anlaşılmasın öyle çılgınlar gibi temizlik yapıp şey yapmıyorum zaten öyle bir vaktim de yok. Çok yoğun stresli bir işte vardiyalı çalışıyorum yeni evli sayılırım daha 1.5 yıl oldu. Ama inanın ben bu işe başladığımdan beri bana hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi geliyor. Hayatım aşırı düzensiz iş düzenim sebebiyle zaten işin mental yükü çok fazla bide eve gelip sürekli ev işleriyle uğraşmaktan kusucam artık. Yalan değil bazen bırakıveriyorum evi kendi haline mahvoluyor sonra birde buna üzülüyorum tabii. Ama şimdi bu sosyal meyda vs hep evler pırıl pırıl hep misafir gelecekmiş gibi toplu tek bir dağınıklık yok, dolapların içleri mağaza standı gibi düzenli. Dönüp bakıyorum kendi evime yok yani dolaplarımın için genel olarak dağınık hızlı hızlı iş yapacağım diye öyle üst düzey düzenli tutamıyorum. Arada bir hem temizlemek için hem düzenlemek için komple indirip kaldırıyorum ama yine karmakarışık oluyor. E eve bakıyorum illa bir dağınıklık oluyor şu an bile mutfak masasında bir sürü ıvır zıvır bir şey paketleri. Asla öyle kâğıt gibi değil. Ne bileyim aşırı yetersiz ve pis hissediyorum kendimi ve evimi.
Elimden geldiğince evi toparlamaya temiz tutmaya çalışıyorum tabii ki evimi pislik götürmüyor ama o pırıl pırıl evlerden değil benim evim buna ne vaktim ne enerjim var. İleride bebeğim olsun istiyorum E birde tüm bu tempoya çocuk eklenince ben neye nasıl yetişeceğim diye düşünmeden edemiyorum asla. Offf bilmiyorum siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumların. Cidden tüm evler bal dök yala da bir ben mi pasaklıyım…
Ayyynı böyle hissediyorum yardımcı abla çağırınca rahat etmiyorum ki ben ondan daha çok yoruluyorum bana ben yokken iş yapacak biri lazımTemizlik benim için de dipsiz bi kuyu resmen, yetemiyorum, ya da yettiğim her an temizlik yapmaktan bıkıyorum, düzenli yardımcı alıp o dip köşe yaparken ben dolap içi yerleştirirsem bi toparlanıyor ortalık ancak, ama o da bi kaos bana resmen, kadın geliyor, her yer dağılıyor toplanıyor falan ama yine benim izin günüm gidiyor. ben yokken biri gelip derleyip toparlayıp çıkmalı. çözemedim henüz. sadece bıktım
Ya yapılıyor yapılıyor ya bana temizlik işi kaos gibi gelmeye başladı bu düşünceler yüzünden. Balkonumda dolap için yer yok maalesef yani var da hem balkon açık Orda mahvolur hemde balkon mutfakta değil. Mutfakta da çekmece alacak yerim yok. Eşime iş kitliyorum kitlenmesine ama yapmadığında deliye dönüyorum çünkü tekrar o işleri düşünüp yapmam gerekiyor… Ya ne bileyim baktığında da basit şeyler bu işler benim gözümde neden bu kadar büyüdü anlamadım gittiEvin pis olması ve dağınık olması farklı ama yeni ev eski ev büyük küçük ev çok fark ediyor fenomenlere bakma valla umrumda değil hiçbiri onlara baksan hepsi mükemmel anne doğurup 2. Gün incecik evi temizlemeye değil pisletmemeye çalışıyorum ben. Eskiden 1+1 ve 2+1 evde oturdum şuan evim dubleks müstakil ve 200 metrekareden fazla yani gerçekten temizlesem tüm gün temizlerim işi asla bitmiyor bitmez de nasıl bitsin ben de öyle saçını süpürge eden temizlik takıntılı hamarat bi ev hanımı değilim olamam da. Çareyi haftada 1 temizlikçi ile buldum tam gün geliyor onun dışında günlük işlerimi yapıyorum her gün robot çalışır süpürge çalışır her sabah yatağı süpürürüm eskiden bunun da anlamı vardı sabah kalkınca yatağı toplar gece girerdim artık yok bebem var gün içinde hep yatıyoruz artık her gün çarsaf değiştiriyorum ben de. Evimde takıl tukul yok sürekli çekmece baza deşer toplarım gereksizse atarım ya da garaja koyarım. 2. Buzdolabını aldım içine yemek bakliyat koyuyorum mutfaktaki hep toplu duruyorher şeyin yeri olmalı mesela dolapta neden aradığını bulamıyorsun. Bir de çalışıyorsan zaten normal kocan yardımcı değilse 2 kişi dağıtıp 1 kişi topluyorsa o ev nasıl toplu olsun ki? Eşinle 1 gün ayırın o gün evi dipköşe temizleyin eskiden böyle yapardık perdeleri yıka dolap üstünü sil her yere gir imkan varsa yardımcı tut öncesinde de evde fazlalık eşyaları at mesela masa üstünde duran ne? Çekmece koyacak bir yer varsa çekmece al arkadaşım ikea çekmece koymuş mutfağa baya da güzel olmuş. Balkonda yer varsa dolap al koy bi tane. Bende bu sepetlerden var koyuyorum içine dağınıklık varsa tıkıyorum sonra yerine koyuyorum. Bu dönen rafları dolaba koydum. Her gece evi toplar yatarım kocama da bulaşık makinesi kitledim sabah mutlaka boş makine ile uyanıyorum klasik çekçekle koltuk altını yatağı çekiyorum çünkü her yerden bebek çorabı çıkıyor malesef. Bingo temizlik mendili dolapta camda iz bırakmıyor.
Bi iş bölümümüz var eşim her ne kadar her işi ona yaptırıyorum sansa da o yemekten sonra mutfağı toplamakla görevli Ahahaha birde etraf çok dağınıksa arada toparlamasını rica ederim ama ay ne bileyim bende biliyorum bu instadakilerin bomboş durup her şeye yettim havalarını. Ama o kadar çıkıyor ki karşıma ve o kadar işlemiş ki bir baktım kendimi daha da yetersiz görüyorum bu konuda. Oturup vardiyalı çalışsa evleri çöpten geçilmez muhtemelen hiçbirininbence esinle is bölümü yap
o kendi yerinden sorumlu olsun sen kendin
boylece kafandaki sekmelerden birileri kapanir, yapacagin ve dusuncecegin isler azalir.
yardim ediyormus ya iste o ne zaman neye olacagi belli olmayan yardim olmasin da kendi gorevi olsun.
bizde mesela dün pazardi birsuru yemek yaptim kahvaltida birsey aksama iki sey falan mahvoldu tüm mutfak, yattik uyuduk. esim sabah beste kalkmis mutfagini topladi demin oyle ise gitti 7de.
çünkü yemek benim, mutfak onun. o isteyken ben de ocagi, lavabolari, klozeti temizleyip banyonun yerini silecegim. gelince de süpürge tutar ev yine pırıl pırıl parlar
ama sonra yine yemege girisirim yine dagilir.
yarin yine toplariz sonra yine dagilir...
ev yani bu tabii ki dagilacak
videolara ne bakiyorsun sen de video ceksen evin en temizi aninda cekersin. ayrica hangi istagirl senin gibi vardiyali ve yorucu iste çalışıyor?
iste bir iki izleyince hep cikar karsinaBi iş bölümümüz var eşim her ne kadar her işi ona yaptırıyorum sansa da o yemekten sonra mutfağı toplamakla görevli Ahahaha birde etraf çok dağınıksa arada toparlamasını rica ederim ama ay ne bileyim bende biliyorum bu instadakilerin bomboş durup her şeye yettim havalarını. Ama o kadar çıkıyor ki karşıma ve o kadar işlemiş ki bir baktım kendimi daha da yetersiz görüyorum bu konuda. Oturup vardiyalı çalışsa evleri çöpten geçilmez muhtemelen hiçbirininAma ben nedense bu saçma algıya kapıldım gidiyorum. Yumuşak karnım orasıymış demek ki
sosyal meyda vs hep evler pırıl pırıl hep misafir gelecekmiş gibi toplu tek bir dağınıklık yok, dolapların içleri mağaza standı gibi düzenli.
Valla ben de anlamıyorum o ameliyathane gibi evleri nasıl elde ediyorlar.o dağınık görüntüden nasıl kurtuluyorlar.aman boşver rahatsız olmayacak kadar temiz olsanız yeter.biraz dağinikliktan hafif kirlilikten kime ne zarar gelmiş? Ölecek miyiz, hastalanacak miyiz sanki? Kendini kastığına değmez.Kızlar selam,
Dün evim güzel evim topiğine de konu açmıştım o sinirle ama artık bi içimi dökmem lazım deli gibi ettim kendimi çünkü. Bana sürekli ben pismişim evim çok pismiş gibi geliyor. Bu durum Okb gibi anlaşılmasın öyle çılgınlar gibi temizlik yapıp şey yapmıyorum zaten öyle bir vaktim de yok. Çok yoğun stresli bir işte vardiyalı çalışıyorum yeni evli sayılırım daha 1.5 yıl oldu. Ama inanın ben bu işe başladığımdan beri bana hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi geliyor. Hayatım aşırı düzensiz iş düzenim sebebiyle zaten işin mental yükü çok fazla bide eve gelip sürekli ev işleriyle uğraşmaktan kusucam artık. Yalan değil bazen bırakıveriyorum evi kendi haline mahvoluyor sonra birde buna üzülüyorum tabii. Ama şimdi bu sosyal meyda vs hep evler pırıl pırıl hep misafir gelecekmiş gibi toplu tek bir dağınıklık yok, dolapların içleri mağaza standı gibi düzenli. Dönüp bakıyorum kendi evime yok yani dolaplarımın için genel olarak dağınık hızlı hızlı iş yapacağım diye öyle üst düzey düzenli tutamıyorum. Arada bir hem temizlemek için hem düzenlemek için komple indirip kaldırıyorum ama yine karmakarışık oluyor. E eve bakıyorum illa bir dağınıklık oluyor şu an bile mutfak masasında bir sürü ıvır zıvır bir şey paketleri. Asla öyle kâğıt gibi değil. Ne bileyim aşırı yetersiz ve pis hissediyorum kendimi ve evimi.
Elimden geldiğince evi toparlamaya temiz tutmaya çalışıyorum tabii ki evimi pislik götürmüyor ama o pırıl pırıl evlerden değil benim evim buna ne vaktim ne enerjim var. İleride bebeğim olsun istiyorum E birde tüm bu tempoya çocuk eklenince ben neye nasıl yetişeceğim diye düşünmeden edemiyorum asla. Offf bilmiyorum siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumların. Cidden tüm evler bal dök yala da bir ben mi pasaklıyım…
Çok doğru deli gibi izliyoruz öyle ne alaka ahaha ama insanın gözü de takılıyor sonra üst üste çıkmaya başlıyor videolar garip bir kısır döngü. Haftada 1 gün iznim var bir kere denemek için abla çağırdım canım çıktı canım bütün hafta kendime gelemedim yorgunluktan abla işleri pek bana göre değilmiş ben ondan çok yoruluyorum vallahi.Her şeyden önce insan neden sosyal medyada milletin dolaplarinin içini izler ki?
Onlarin başka işi gücü yok buuutuuun gun evde sil supur turk kahvesi iç başka işleri mi var abuk sabuk seyler yapiyorlar sizin gibi oturup izleyenler sayesinde de bedavadan para kazaniyorlar.
Bu kadar yogun calisip temizlik yapmayi dert edinmek yerine yardim alabilirsiniz kendinize uygun günlerde.
Evet ama mesela şöyle örnek vereyim. Dün bulaşıklığın altındaki o plastik olur ya su biriksin diye onu yıkayayım dedim siyah çünkü çok su izi oluyor. Neyse kaldırdım yıkadım falan haliyle o bulaşıklığın durduğu yerdeki köşe fayanslar böyle su izi olmuş su kalmış kurumuş. Sildim temizledim ama aklımda hep şey var başkalarının evinde bu böyle olmuyordur ben ihmal ediyorum ondan böyle oluyor her yer diğerleri zaten bunun olmaması için siler temizlerler ama ben o kadar temiz değilim işte !?!?! Beni bu düşünceler bitirdi kendimi yermekten bi vazgeçemedimValla ben de anlamıyorum o ameliyathane gibi evleri nasıl elde ediyorlar.o dağınık görüntüden nasıl kurtuluyorlar.aman boşver rahatsız olmayacak kadar temiz olsanız yeter.biraz dağinikliktan hafif kirlilikten kime ne zarar gelmiş? Ölecek miyiz, hastalanacak miyiz sanki? Kendini kastığına değmez.
Offf o kadar haklısınız kiiiiste bir iki izleyince hep cikar karsina
benim de cikiyor ama hic ozenemem yani temizlik yapan kadina. millet ailesiyle karavanda dunyayi geziyor ozene ozene her yemek sonrasi fayanslari temizleyen kadina mi ozenececegim
Dediğim gibi evde her şeyin yeri olsun arkadaşımın evi küçük 1+1 ve girişe ikea çekmece koymuş dresuar yerine balkona da plastik dolap koy. Yerin varsa 1 odaya dolap al. Günlük evi toplayıp robot varsa çalıştır yoksa al banyoyu da dişini fırçaladıktan sonra iki dk klozet ov lavabo ov duştan çıkınca da su dök zaten pislenmez ki eşine de arkasını toplatYa yapılıyor yapılıyor ya bana temizlik işi kaos gibi gelmeye başladı bu düşünceler yüzünden. Balkonumda dolap için yer yok maalesef yani var da hem balkon açık Orda mahvolur hemde balkon mutfakta değil. Mutfakta da çekmece alacak yerim yok. Eşime iş kitliyorum kitlenmesine ama yapmadığında deliye dönüyorum çünkü tekrar o işleri düşünüp yapmam gerekiyor… Ya ne bileyim baktığında da basit şeyler bu işler benim gözümde neden bu kadar büyüdü anlamadım gitti
Ben bunun çözümünü eve yardımcı olarak yendim hatta anahtarım da vardı onda ayda 1 gelir her yeri tertemiz yapardı yoksa bana da hep ev pis gelirdi kafayı yerdim hele çamaşır asla bitmiyor hep hergün makina çalışıyor sizde alın birini kendinizi bu kadar yormayın toz hiç bitmez üzerimiz Heryer tozlu herşey bu kadar toz eve bize üstümüze hep dışardan geliyorKızlar selam,
Ben de ikinci çlcuktan sonra öyle oldum.Bebeğimin çorapları siyah şuan evi silmem lazım ama girişmiyorum.Yeterince yoruluyorum.Çok da kasmamak lazım ya enerjin olduğu zaman yaparsınKızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?