- 20 Kasım 2017
- 1.850
- 1.117
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Yapıyorum zaten banyoyu falan da işte o her şeyin bir yeri olsun düzenini ben nedense yapamıyorum insanlar hemen uyuyor o dğzene ben neyi nereye koyacağıma bile karar veremiyorumDediğim gibi evde her şeyin yeri olsun arkadaşımın evi küçük 1+1 ve girişe ikea çekmece koymuş dresuar yerine balkona da plastik dolap koy. Yerin varsa 1 odaya dolap al. Günlük evi toplayıp robot varsa çalıştır yoksa al banyoyu da dişini fırçaladıktan sonra iki dk klozet ov lavabo ov duştan çıkınca da su dök zaten pislenmez ki eşine de arkasını toplat
Bu zamanda kime güvenilip anahtar bırakılır ki.. Bi ara sitenin görevlisinin eşi geliyordu ev temizliğine vs ona bırakıyordum zaten site insanı diye ama onlarda gitti bir sebepten şimdi öyle önüme geleni de alamam ki eveBen bunun çözümünü eve yardımcı olarak yendim hatta anahtarım da vardı onda ayda 1 gelir her yeri tertemiz yapardı yoksa bana da hep ev pis gelirdi kafayı yerdim hele çamaşır asla bitmiyor hep hergün makina çalışıyor sizde alın birini kendinizi bu kadar yormayın toz hiç bitmez üzerimiz Heryer tozlu herşey bu kadar toz eve bize üstümüze hep dışardan geliyor
Ben güvendiğim için evimin anahtarı ondaydı 5 yıl boyunca zaten güvenmesem evime almam kendimiz gibi birilerini bulmak gerçekten çok zor artık ama bulabilirsiniz ondan sonra kadın gelmemeye başladı bende armut veya elemanyönlendirden çağırıyorum sürekli başlarında duruyorum çalışmadığım zamanBu zamanda kime güvenilip anahtar bırakılır ki.. Bi ara sitenin görevlisinin eşi geliyordu ev temizliğine vs ona bırakıyordum zaten site insanı diye ama onlarda gitti bir sebepten şimdi öyle önüme geleni de alamam ki eve
Tam bu topiği açmışken gider borusu geri tepki ahahaha gerçekten oturup ağlayacağım pis su geldi her yere çamur gibi bir şey aktı bide gideyim de ağlanıp durduğum temizliğin hakkını vereyim….Ben de ikinci çlcuktan sonra öyle oldum.Bebeğimin çorapları siyah şuan evi silmem lazım ama girişmiyorum.Yeterince yoruluyorum.Çok da kasmamak lazım ya enerjin olduğu zaman yaparsın
Mecbur temizlik zamanı geldiTam bu topiği açmışken gider borusu geri tepki ahahaha gerçekten oturup ağlayacağım pis su geldi her yere çamur gibi bir şey aktı bide gideyim de ağlanıp durduğum temizliğin hakkını vereyim….
Armut vs iyi oluyor gerçekten ama dediğiniz gibi evin anahtarını bırakmak güç. Olmadı tekrar aylık alayım birilerini haftalık yapmaya vaktim yok zaten tek izin günümü ona veremem sürekliBen güvendiğim için evimin anahtarı ondaydı 5 yıl boyunca zaten güvenmesem evime almam kendimiz gibi birilerini bulmak gerçekten çok zor artık ama bulabilirsiniz ondan sonra kadın gelmemeye başladı bende armut veya elemanyönlendirden çağırıyorum sürekli başlarında duruyorum çalışmadığım zaman
Sormayın ooofMecbur temizlik zamanı geldi
Aylık düzenli alırsanız eğer bu sorunlarınızdan kurtulursunuz benim önceki sağolsun ütü ve yemeğimi de yapardı ailemden biri gibiydi zatenArmut vs iyi oluyor gerçekten ama dediğiniz gibi evin anahtarını bırakmak güç. Olmadı tekrar aylık alayım birilerini haftalık yapmaya vaktim yok zaten tek izin günümü ona veremem sürekli
O zamanlar ama temizlik fiyatı 1000se ben 2 katını verirdim hep çocuklarına da hep destek olurdum etrafımda kim temizlik istiyorsa hep onu söylerdim o da benim sayemde ihya oldu zaten ben taşındım ordan o da artık gelemediArmut vs iyi oluyor gerçekten ama dediğiniz gibi evin anahtarını bırakmak güç. Olmadı tekrar aylık alayım birilerini haftalık yapmaya vaktim yok zaten tek izin günümü ona veremem sürekli
O kadar kıymetli bir şey ki küçük şehir olsa belki daha rahat bulunur ama burda yok. Zaten öyle komşulukta çok olmadığından büyük yerde soramıyorsun da kimseye. Yemek vs yapmasa olur zaten kolay kolay başkasının yemeğini yiyebilen biri değilim evi ayda bir kendine getirse ev benim gözüme bu kadar batmaz 1 ay da ne kadar kirletebilirim ki zaten evi günlük rutini olduğu süreceO zamanlar ama temizlik fiyatı 1000se ben 2 katını verirdim hep çocuklarına da hep destek olurdum etrafımda kim temizlik istiyorsa hep onu söylerdim o da benim sayemde ihya oldu zaten ben taşındım ordan o da artık gelemedi
Bende büyük şehirde yaşıyorum İstanbul’da gelen hep Türkmen zaten başında duruyorum böyle böyle atlattım bende sizde öyle atlatırsınız ev hep pis gelirdi ama bana tertemizdi evim gelenler çok şaşırırdıO kadar kıymetli bir şey ki küçük şehir olsa belki daha rahat bulunur ama burda yok. Zaten öyle komşulukta çok olmadığından büyük yerde soramıyorsun da kimseye. Yemek vs yapmasa olur zaten kolay kolay başkasının yemeğini yiyebilen biri değilim evi ayda bir kendine getirse ev benim gözüme bu kadar batmaz 1 ay da ne kadar kirletebilirim ki zaten evi günlük rutini olduğu sürece
Yetişemeyeceksinizİleride bebeğim olsun istiyorum E birde tüm bu tempoya çocuk eklenince ben neye nasıl yetişeceğim diye düşünmeden edemiyorum asla.
O zaman bundan başla dolap çekmece deş fazlalık at depolama ürünleri alYapıyorum zaten banyoyu falan da işte o her şeyin bir yeri olsun düzenini ben nedense yapamıyorum insanlar hemen uyuyor o dğzene ben neyi nereye koyacağıma bile karar veremiyorum
E kafayı mı yicez böyle oooofffYetişemeyeceksiniz
Bana sen gayet normal geldinAy bana pis geliyo işte. İnsanlar mesela yemek yiyo sonra mutfağı toplarken dolaplarına kadar siliyorlar her seferinde benim mi canım kıymetli anlamadım ben öyle iş yapamıyorum gözümde büyüyo. Ben alıyorum makineye atıyorum bulaşıkları tamam işte yani her gün dolap falan silmiyorum. Dolabın fayansın yağı gözüme takılırsa siliyorum mesela sonra dert ediyorum bunu E işte bak pisimde ondan diye. Kafayı yicem valla
Benimde öyle hep pis geliyor ama herkes bana senin evin mis gibi ne zaman gelsek güzel kokuyor her yer toplu diyor ama ben biliyorum işte olur olmadık yerdeki kirleri ondan pis geliyor. Mesela benim evim maalesef küvetli küvetin kenarları sapsarı çıkmıyor ama öyle artık bina da eskidiğinden mi bilmem öyle yani kir değil o rengi o olmuş. Nasıl desem içim bulanıyor ama geçecek nir şey değil. Ya da şimdi banyo dolabımı açsak deterjan kalıntısı illa vardır bidonun dibinde kalan akan ben bunları biliyorum ya deliriyorum ama sürekli elimde bez gezemiyorum da ay anlatabiliyor muyum bilmiyorum da öyle bir şeylerBende büyük şehirde yaşıyorum İstanbul’da gelen hep Türkmen zaten başında duruyorum böyle böyle atlattım bende sizde öyle atlatırsınız ev hep pis gelirdi ama bana tertemizdi evim gelenler çok şaşırırdı
Of öyle mi dersiniz benim bi içime sinmiyor bu evin temizliği çağırıcam aylık kadın artık napayım ya gerçekten bıktım kafam rahat eder en azındanBana sen gayet normal geldin
Düşününce de saçma geliyor ben bu dünyaya ev işi mi yapmaya geldim. Bi kitap okumak bir konuda kendini geliştirmek yeni bir hobi edinmek varken oturup her hafta dolap çekmek çok anlamsız geliyor zaten yapmıyorum da öyle bir şey ahahaha. Ama pisim diye de dövünüyorum. Karşı komşum mesela her gün sabah uyanır halılarını çırpar camlarını siler evde de eminim bir ton iş yapıyor üstüne. Kadına baktıkça diyorum allahım benim evi pislik götürüyorDün izlediğim temizlik videolarının birinde kadının teki, ben her hafta buzdolabı ve bulaşık makinesini çekip altını temizliyorum demiş. Acaba ben mi pisim diye düşündüm, insanlar nelerle uğraşıyor ya
Evinizin renkleri nasil? Cok esya (biblo vb) var mi?Kızlar selam,
Dün evim güzel evim topiğine de konu açmıştım o sinirle ama artık bi içimi dökmem lazım deli gibi ettim kendimi çünkü. Bana sürekli ben pismişim evim çok pismiş gibi geliyor. Bu durum Okb gibi anlaşılmasın öyle çılgınlar gibi temizlik yapıp şey yapmıyorum zaten öyle bir vaktim de yok. Çok yoğun stresli bir işte vardiyalı çalışıyorum yeni evli sayılırım daha 1.5 yıl oldu. Ama inanın ben bu işe başladığımdan beri bana hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi geliyor. Hayatım aşırı düzensiz iş düzenim sebebiyle zaten işin mental yükü çok fazla bide eve gelip sürekli ev işleriyle uğraşmaktan kusucam artık. Yalan değil bazen bırakıveriyorum evi kendi haline mahvoluyor sonra birde buna üzülüyorum tabii. Ama şimdi bu sosyal meyda vs hep evler pırıl pırıl hep misafir gelecekmiş gibi toplu tek bir dağınıklık yok, dolapların içleri mağaza standı gibi düzenli. Dönüp bakıyorum kendi evime yok yani dolaplarımın için genel olarak dağınık hızlı hızlı iş yapacağım diye öyle üst düzey düzenli tutamıyorum. Arada bir hem temizlemek için hem düzenlemek için komple indirip kaldırıyorum ama yine karmakarışık oluyor. E eve bakıyorum illa bir dağınıklık oluyor şu an bile mutfak masasında bir sürü ıvır zıvır bir şey paketleri. Asla öyle kâğıt gibi değil. Ne bileyim aşırı yetersiz ve pis hissediyorum kendimi ve evimi.
Elimden geldiğince evi toparlamaya temiz tutmaya çalışıyorum tabii ki evimi pislik götürmüyor ama o pırıl pırıl evlerden değil benim evim buna ne vaktim ne enerjim var. İleride bebeğim olsun istiyorum E birde tüm bu tempoya çocuk eklenince ben neye nasıl yetişeceğim diye düşünmeden edemiyorum asla. Offf bilmiyorum siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumların. Cidden tüm evler bal dök yala da bir ben mi pasaklıyım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?