Ben eşime bakamiyormusum !!!

Kaynana yirtik baksirdan cikar gibi cikmis resmen :) Oglunun donuna uzulmek nedir ya.Kendi alsaydi o zaman

Gerçekten çok komik ya. Eşinizle oturun adam akıllı konuşun annesiyle uygun bi şekilde konuşsun bence. Bu kadar saçma bişey için bile sizi arayıp bu kadar sacma konusabilmesi birazda eşinizin sucu bana kalırsa. Size verdiği değeri de annesine verdiği değeri de sizlere yere geldikçe belli etmeli ki sizde birbirinize ağzınıza geleni söylemeyin. Yanlış anlamayın sizi savunsun demiyorum haklı olanı yeri geldiğinde savunsun. Ben bunu eşinize bağlıyorum kusura bakmayin

Donuna acıyan kaynanada ilkkez gördüm :)))) kaynanalıkta master degree :))))

Donuna bak bida kocan anasının yanın giderken :))

Ogluşu,annesinin dona ağıt yaktığını biliyor mu? Ne tepki verdi çok merak ettim

Canim gun gecmiyor ki,senin 35lik ç kaynanan bir bomba daha patlatmasın. Hayır illa bir yerden sokuşturcak.
Oglu gülüyor sende gülüp gecsene.. Biz kadinlar sinir oluyoruz iste aslinda he he dicen gulcen geccen ömrünü uzatcan. Seni çok iyi anliyorum. Sana boyle dedigime bakma,Benim kaynanada boyle konussa baya baya sinir olurdum
Allahim yeter cekin su ellerinizi gelinlerinizin oglunuzun üzerinden hayret birsey ya
Canını sikma sen

Allah'ım Güler misin ağlar mısın bu KV laflarina ya oğlumun gotune giymeye donu bile yok aglayasim geldi ne demek ya

tatlım bakti herhalde çok mutlusunuz bir kusur bulamadı kocanın donuna taktı kafayı pes diyorum

Allah tan senin donuna karışmamış böyle kv ler de varda bi bitmediler gitti.baba evinde birşey görmez evlenince prens olur hepsi birden....

Allahım ne değişik anneler var ya.
Verdiğiniz cevap güzel. Bu kadınlar erkek çocuklarını engelli felan mı zannediyorlar acaba. iç donuna kadar her şeyi neden karısı düşünsün? Kendi yetileri yok mu? Manyak bunlar :)

Ruh hastası bu kayınvidelerin çoğu yemin ederim. Psikolojik sorunları var bir çoğunun. Zihniyete bak "oğluma bakamiyorsun" sanki koca değil de evlatlık sahibi oldunuz. Tabiri caizse eşek kadar adam ama hala oğlunun bakıma muhtaç biri olduğunu ve bir kadının ona bakması gerektiğini düşünüyor. Böyle kadınlar erkek çocuklarini ebelek ebelek yetiştiriyor sonra o çocuklar büyüdüğünde evliliklerinde sorun yaşıyor. Bi bitmediler ya vallahi bitmediler!

Kv bence cok komik
Okurken cok guldum, neyi dert etmis kendine, buyumemis oglu gozunde haha.

Burada bir çok ‘kaynana macerası’ okuduk çoğu kıskançlık, fesatlık, dedikodu, oğlunu doldurma, laf sokma gibi klasik hikayelerdi.
Ancak siz ‘dona karışan kaynana’ ile zirveye çıktınız daha böylesi gelmez

Ben o donla tahrik oluyorum s.ks hayatimiz renklendi o don sayesinde deseydin. Komedi yahu :)

Galiba kayınvalideniz oğlunu bezleyip biberonla beslemenizi istiyor.
Eşek kadar adamın kendi donunu bile seçemeyeceğine inandığına göre...

Ay bırak Allah aşkına kardeşim ne takıyosun? Kaynana milleti işte. Sen gidip en iyilerini alsan gözüne soksan bu seferde çok harcıyosun diyecek. Laf etmeye yer arıyolar. Fıtratlarında var bu değiştiremezsin. Sadece sende şafını çekme ki nasıl konuşması gerektiğini bilsin. Her aklına geleni söylemesin. Ayrıca oğlumun maaşını sen yiyosun nedir ya? Çatır çatır yiyiceksin tabi ki. Kafayı yedi bunlar iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…