Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

nısanlımdan ayrıldm ne kadar acı bır olay dıyordum ama bu tür seylerı görünce ben ne yasamısımkı dıyorum :\ allah yardımcın olsun sabır versın acın elbette geçecek ıns kpss kazanırsın allahım sana sabır versın

Ben öyle mutlu olanları hiç görmedim açıkçası, sonuçta onlar içinde herşey çok yeni. Eşin onun çocuğunu ne kadar kabul edebilecek ki. Yuva yıkanın yuvası olmaz.

Sen hiç üzülme arkadaşım bırak boşa gitsin ne hali varsa görsün!.
Emin ol ki Allah onların yanına bırakmaz senin gözyaşların üzerine onlar mutluluk kuramazlar.
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler sakın daha fazla yıpratma kendini.
Boşan ve kenara çekil onların mutluluğunu izlemeye devam et göreceksin sonu onlara hüsran olacak bu sefer sen güleceksin!

şehir değiştirme imkanın var mı
yeni bir soluk belki iyi gelirdi....

Ben öyle mutlu olanları hiç görmedim açıkçası, sonuçta onlar içinde herşey çok yeni. Eşin onun çocuğunu ne kadar kabul edebilecek ki. Yuva yıkanın yuvası olmaz.
3 yıldır beraberler:) yeni deil. Kadınında boşanma davası sürüyor benimde. Gayette mutlular:). İşin o kısmı beni ilgilendirmiyor. Gerçekten öylelerine birşey olmaz. Önemli olan benim ve oğlumun hayatı

şehir değiştirme imkanın var mı
yeni bir soluk belki iyi gelirdi....
Şuan maalesef. Önümü göremiyorum. Şuan hayat rahat. Kira ödemiyorum, eşyalarım var. Başka şehirde bunları kaldırabilir miyim iyice ölçüp tartmalıyım.

hımmm ozaman kendinize yeni hobiler bulun...
hep yapmayı isteyip de ertelediğiniz şeylerle ilgilenin
sizi mahveden insanlar karşısında hergğn mutsuz olup onları daha da sevindirmeyin
güçlü durun

Onların yuvası da sallanır! Bu hep böyle olmuştur.
Yaşa hayatını,salla düşünme canım

HAyır anlamadığım madem o kadınla 3 yıldır birliktelermiş onu seviyormş neden seninle neden evlenmiş.bunun bedelini al onlardan kesinlikle hakkını bırakma ..

HAyır anlamadığım madem o kadınla 3 yıldır birliktelermiş onu seviyormş neden seninle neden evlenmiş.bunun bedelini al onlardan kesinlikle hakkını bırakma ..
Biz toplamda 10 yıldır beraberiz. Ne zaman ben hamile kaldım işler değişti.

Biz toplamda 10 yıldır beraberiz. Ne zaman ben hamile kaldım işler değişti.
BAŞTAN BERİ YORUMLARI OKUYORUM VE ŞUAN GÖZLERİM DOLDU SEN NASI AĞLAMICAN DÖK İÇİNDEKİLERİ AĞLA AMA ETRAFINA Bİ BAK SENİ İSTEMEYENİ SEN HİÇ İSTEME ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ONU ÖBÜR DÜNYADA HERŞEYİN HESABI GÖRÜLECEK VE İÇİNİ FERAH TUTSUN ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN CANIM BENİM ÇOCUĞUNUDA SEVGİLİSİNİN YANINA FLN GÖNDERME O NEYMİŞ ÖYLE HEM ALDAT HEMDE BAŞKASINA ANNE DEDİRTMEYE ÇALIŞ TÖVBE TÖVBEEE

Benim tek istediğim bir düzenim olsun oğlumla yaşayayım:). Gerisi artık boş:)

AAllah'tan yaşın küçük ileriki yaşlarda başına gelseydi yaptığın fadakarlıklar ve paylaşımlar konusunda birsürü pişmanlıkların olacak yeni bir hayat kurmada zorlanacaktın ama şimdi kafanı onlardan uzaklaştırarak gençliğin verdigi bir enerji ile kendine çok güzel imrenilecek bir hayat kurabilirsin böyle bir adam için gençliğini heba etmiş olmayacaksın Buda işin iyi yanı hiçbir zaman yuva yıkanın yuvasıda olmamıştır . Yazık ki kadının düşmanı yine kadın

ben evlenmeden önce eşimin sevmedğin huylarını fark ederdim ailesini çözmüştüm ama hep bir bahane buldum polyana oldum.pembe gözlüklerle baktım .ama hiç bir şey değişmedi evlenince daha zor oluyor ilişkiler .kısacası balık baştan kokuyor...

çok zor şeyler yaşamışsınız. güçlü kadınsınız ki dimdik durmuşsunuz. umarım gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizi bulur. bunu canı gönülden diliyorum. öldürmeyen acı güçlendirir derler ya buna sonuna kadar inanıyorum. evet yaralanıyoruz çok acıyor canımız hayat ve insanlar karşısında ancak sonunda daha güçlü daha emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Bencede balık baştan kokuyor. Biz aşığız ya güyaa görmezden geliyoruz.

Aminnnn:). Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…