Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Yuva yikanin yuvası olur mu insanlar bunu hiç mi düşünmez hiç mi Allah korkusu yok.
Büyük sozume tovbeler olsun yinede.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah çok zor çok ağır bir durum. Sanırım yeriniz de olsam alır çocuğumu başka şehire giderim babasının zaten umrunda değilmiş.

Onların yüzüne tükür yarabbi şükür derler. Öylelerine bir şey olmaz. Utanma gibi duygulara sahip deiller.
Canim bazilari tvye cikip onlari rezil edyr olssun elimden gelini yapar kadinin ve eski esinin donuna kadar alirdim kanit olck bir yerlerden kanit bul ...
bu arada sen nasilsin.

Boşandığım gün zaten ne evim nede eşyam olacak. Sadece özel eşyalarımla dışarıda kalıcam. İnanıyorum ki taşı sıksam suyunu çıkarırım:) boşanma gerçekleşmeden benim yolumu çizmem gerek

Canim bazilari tvye cikip onlari rezil edyr olssun elimden gelini yapar kadinin ve eski esinin donuna kadar alirdim kanit olck bir yerlerden kanit bul ...
bu arada sen nasilsin.
Öyle yaparsam bende rezil olurum kız deme öyle. Kendi kendilerine rezil olsunlar yada olmasınlar aman banane
Şuan gayet iyiyim. Eskiden daha kötüydüm. Hissiz deilim. Mutluyum, huzurluyum.

Öyle yaparsam bende rezil olurum kız deme öyle. Kendi kendilerine rezil olsunlar yada olmasınlar aman banane
Şuan gayet iyiyim. Eskiden daha kötüydüm. Hissiz deilim. Mutluyum, huzurluyum.
Sen bilirsin cnm ne guzel bu avatardaki sen misin ?

Neden esyasiz kalasin canım neyi var neyi yok iste duruşma günü. Maddi manevi nafakani da iste hem o karaktersiz kansız heriften hemde kadından.

Neden esyasiz kalasin canım neyi var neyi yok iste duruşma günü. Maddi manevi nafakani da iste hem o karaktersiz kansız heriften hemde kadından.
Eşyaların faturaları sundular mahkemeye. Eşyalarda şerh var. Alamıyorum o yüzden.

İlahi adalet diye birşey var , sen rahat ol ve herşeyi Allah a havale et, yanlarına kalmaz. Sende çocuğun için güçlü bir anne olup ayaklarının üzerinde dur, sende yeni insanlar tanı , bu senin en doğal hakkın. Şöyle diyeyim kısaca demiri demir kesermiş ve gerçekten çok işe yarıyor tabi doğru tercihler üzerinde yürü ardına bakma...

Asil bir davranış sergilemişsiniz ayrılarak bence çocuğunuzu görmesi için kimseyi zorlamayın eski eşinizin ailesi artık sizin hiçbir şeyiniz olmuyor.sadece çocuğunuz babası isterse onunla görüşebilir diğerleri ile görüştürmeye biliriniz. ne demek başka bir kadına anne dedirtmek siz hayattasınız eğer birileri ölecekse siz onları içinizde öldürün hiç korkmayın bizler unuturuz onlar unutur ama Allah unutmaz günü zamanı gelince sahibin olan Allah hesabını çok acı şekilde soracaktır.

Ahh benim oğlum babaya düşkün olmasa. Hiç göstermezdim. Çok sağol. Yoluma bakıyorum oğlum ve kendim için:)

Çok üzüldüm insanlar ne ara bu kadar vicdansız oldu vefasız oldu

O adamı önünde sonunda unutursunuz,Rabbimin adaletinden korksun onlar!!

Ama şu o kadına anne deme mevzusu beni daha çok rahatsız etti ne demek anne, onun annesi sizsiniz ve asla buna izin vermeyin hem de ne güçlükle dünyaya getirmişsiniz yavrunuzu

Çok zor hemde..

eşimin biriyle olduğunu duyuyordum sürekli kavga ettik. 10 gün ayrı kaldık. eşim yalvardı bidaha olmayacak diye. geldi, 20-25 gün sonra kadın intihar etmiş. onu tercih etti. bana da boşanma davası açtı.
O ZAMAN HİÇ ÜZÜLME ARKADAŞIM O ALLAHTAN BELASINI BULMUŞ MANYAK BİRİNİ TERCİH EDEREK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…