Para için yapmayacağı kötülük yok. Huzurum yerinde hiç sıçratamam onu üzerime:)yıpranacağın kadar yıpranmışsın senderr bence mantıklı ol
bu dünya kötülerin dünyası değil
bu kadarına da kimsenin hakkı yok olamazda
gerekirse avukatını değiştir birşeyler yap tazminattır nafakadır ne geliyorsa elinden
ve en önemlisi kurduğun yaşamaya bile alıştığın hayatına devam et
herkes gün gelip pişman olacak ama u zaman da iş işten gececek işte..
Geçti artık canım. Delil niteliği taşımıyor.acaba dedektıf fılanmı tutsan
O niye ki? 6 sene de çok uzun yane 3 senesi benim çocuğum olmadığı halde 6 senede zor boşandım
Boşver rabbim görüyor:). O yeterdedektifte dünya para ister...ama güzel iş çıkartır ayrı...
Bu süreçte annen falan hiç kimse yanında değil mi?Hayır eski eş. Babamla zaten oldum olası aram hiç olmadı. Genç kızken babam demek sadece para demekti benim için. Başka türlü konuşma geçmezdi aramızda.
ne 3 senesi benim çocuğum olmadığı halde 6 senede zor boşandım
tazminat vermek için herşeyi inkar etti ayrıca hiç birşey talep etmezsem sorun çıkarmayacağını söyledi (her mahkemede karımı seviyorum dediği için ) nitekim 6 yıl sonra hiç bişey talep etmediğimi söyledim boşandımO niye ki? 6 sene de çok uzun ya
hayır canım her mahkemede avukatıyla hazır oluyordu ben eşimi seviyorum diyordueşiniz ortalarda olmadıgından mı 6 sene sürdü?
Hayır yok. Olmak çok istiyorlar ama bazı yaşanmışlıklar var, yanımda olmalarını kabul etmiyorum.Bu süreçte annen falan hiç kimse yanında değil mi?
Vay deli:). Belki de seviyordur. Benim içimde bir gıdımcık sevgi olsaydı bende boşanmak istemiyorum derdim:)hayır canım her mahkemede avukatıyla hazır oluyordu ben eşimi seviyorum diyordu
hayır canım her mahkemede avukatıyla hazır oluyordu ben eşimi seviyorum diyordu
hiç sorrmaaaa6 yıl da çok bea...ömründen ömür gitmiştir...
Bizimki de oğlanı ver boşanalım diyor. Birde bugünlerde yeni numarası, velayet kağıt üstünde bende olsun yine çocuk sende kalsın diyor. Yer miyim ben:)[
kız yok ne sevmesi manyak adam tazminat vermemek için yapıyordu eğer birşey istemezsen boşarım diyordu
anladım cnm,Geçti artık canım. Delil niteliği taşımıyor.
tek akıllı kendileri yaaaVay deli:). Belki de seviyordur. Benim içimde bir gıdımcık sevgi olsaydı bende boşanmak istemiyorum derdim:)
Haa pardon diğer mesajı görmemiştim:) onunda derdi paraymış
Zaten canım ne halleri varsa görsünler. Benden ve oğlumdan uzak:)öldüresim geldi şuan o adamı adam bile değil o be.bırak canım pislikerinde gebersinler bu dünynın öbür dünyasında var.allah yardımcın olsun çok zor bir durum.
bende boşandım eşim içip içip beni dövüyodu bir dayandım iki dayandım belkide aldatıyordu bilemem.
şimdi duyuyorum hergün içiyor ne düzeni var ne bir hayatı sabah akşam içkiye vermiş kendini.gebersin köpek diorum.
allah görüyor cnım cezaını elbet verir ya bu dünyada ya öbür dünyada
Aminnn. Yeniden düzenim olacak inanıyorum:)Ahh bu kadinlar biz kendi cinsimizi mutsuzluga surukluyoruz.. emin ol ilahi adalet senin yerine hesabini sorar kadina zina davasi ac esinin davasinda tazminatini al ve hayatina bak kusura bakma ama bu kadar karaktersiz bir insan icin uzulmemelisin Allah sabrini arttirsin
anladım cnm,
sen cok guclusun bosver Allah yaptıklarının karsılıgını verır onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?