Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Para için yapmayacağı kötülük yok. Huzurum yerinde hiç sıçratamam onu üzerime:)

Hayır eski eş. Babamla zaten oldum olası aram hiç olmadı. Genç kızken babam demek sadece para demekti benim için. Başka türlü konuşma geçmezdi aramızda.
Bu süreçte annen falan hiç kimse yanında değil mi?

O niye ki? 6 sene de çok uzun ya
tazminat vermek için herşeyi inkar etti ayrıca hiç birşey talep etmezsem sorun çıkarmayacağını söyledi (her mahkemede karımı seviyorum dediği için ) nitekim 6 yıl sonra hiç bişey talep etmediğimi söyledim boşandım

hayır canım her mahkemede avukatıyla hazır oluyordu ben eşimi seviyorum diyordu
Vay deli:). Belki de seviyordur. Benim içimde bir gıdımcık sevgi olsaydı bende boşanmak istemiyorum derdim:)
Haa pardon diğer mesajı görmemiştim:) onunda derdi paraymış

[
kız yok ne sevmesi manyak adam tazminat vermemek için yapıyordu eğer birşey istemezsen boşarım diyordu

[
kız yok ne sevmesi manyak adam tazminat vermemek için yapıyordu eğer birşey istemezsen boşarım diyordu
Bizimki de oğlanı ver boşanalım diyor. Birde bugünlerde yeni numarası, velayet kağıt üstünde bende olsun yine çocuk sende kalsın diyor. Yer miyim ben:)

öldüresim geldi şuan o adamı adam bile değil o be.bırak canım pislikerinde gebersinler bu dünynın öbür dünyasında var.allah yardımcın olsun çok zor bir durum.
bende boşandım eşim içip içip beni dövüyodu bir dayandım iki dayandım belkide aldatıyordu bilemem.
şimdi duyuyorum hergün içiyor ne düzeni var ne bir hayatı sabah akşam içkiye vermiş kendini.gebersin köpek diorum.
allah görüyor cnım cezaını elbet verir ya bu dünyada ya öbür dünyada

Ahh bu kadinlar biz kendi cinsimizi mutsuzluga surukluyoruz.. emin ol ilahi adalet senin yerine hesabini sorar kadina zina davasi ac esinin davasinda tazminatini al ve hayatina bak kusura bakma ama bu kadar karaktersiz bir insan icin uzulmemelisin Allah sabrini arttirsin

Zaten canım ne halleri varsa görsünler. Benden ve oğlumdan uzak:)
Aminnn. Yeniden düzenim olacak inanıyorum:)
anladım cnm,
sen cok guclusun bosver Allah yaptıklarının karsılıgını verır onlara
tek sığındığım yer. Rabbim beni yarı yolda bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…