Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Mahkemede bosanmak istedigimi soyledim. Bosanmamak aci cekmenin suresini uzatacak. Ben biran once aklimdan ciksinlar istiyorum
Tum yorumlari okumadim. Yerinde olsam canina okuyarak bosanirdim. Bir de ispat durumun varsa o kadina da hem kendi evli oldugu haldehemde evli biriyle bile bile iliski yasadigi icin dava acardim. Yiva yikanin yivasiolmaz. Bu 2×2 kadar net. Biyerden cikar acisi. He simdi diye bekleyip yipratma kendini. Rabbim ahini yerde birakmaz merak etme. Bir de cocugun icin yapiyorsundur ama bence cok da zorlama gormezse gormesin. Baksana zorladiklarina gore gormemesi daha hayirli

Nerdeee daha boşanamadım:)
Biraz baktim yorumlara. Belli ki cok yorulmussun. Ama guclu durmalisin. Alienin durumu iyiymis. Seni bir yerde sigortali calisoyor gosteremezler mi maas almasan bile yapiyorlar bunu anlasmali bir durum. Ne yasandigini bilemem ama su an ailenin maddi olanaklarini kullanmalisin bence. Manevi olarak guclusun zaten anladigim kadariyla. Arkadasim da bosandi. Kurtulabilmek icin anlasmali bosandi. Cok az bir nafaka baglandi belli bir yastan sonra o da kesiliyormus. Arkadasin cocugu da ergenlik caginda varlikli bir durumdan tepetaklak olunca cok zorluklar yasadi arkadas ogluyla. Simdi pisman niye omrumu cocugumun gelecegini kendim kirtulayim diye biraktim diye cok uzuluyor. Gercekten dr oyle. Erkek bosaninca kaldigi yerden devam ediyor. Kadin bosaninca hic de oyle olmuyor. en azindan bunun icin cabalamalisin.

Avukatın var mı?

Bir de tavsoyem tek avukatla calisma. Boyle alengirli davalarda karsi taraf her oyunu oynayabiliyor. Baska avukatlara da danis. Calistigin avukat kadinsa erkek bir avukata erkese bir kadina danis . Yasa ayni ama bakis acisi ve onu kullanabilme acisindan farkli bakabiliyorlar

Gerçek miiiiii bu.... Ahahahaha ilahi adalet diye buna derim:)
ahahahhh sonrası da varrr sonra kadının çocuklarını götürmüş kadının annesine akşam çocukların dayıları eve gelip durumu öğrenince soluğu benim eskini yanında alıyorlar sonra bir güzel evirip çevirip dövüyorlarrr

Baska sehirdeler onlar.
1. ailene geri dönmeyecek ne yaşadın
2. kursagittiğini söylüyorsun sen yokken çocuğuna kim bakıyor?
3. hadi KPSS'Yi kazanamadın ne yapacaksın?
4. aileni yanına al yani onlar sana bir güç olur tek başına üstesinden gelemezsin...
5. neler oldu bilmiyorum ben sadece senin anlattıklarına göre konuşuyorum
6. sebep ne olursa olsun kimse senin çocuğuna anne dedirtemez yık ortalığı gösterme herseferinde gelsin icrayla alsın versin 400-500 lira...

Ohhhhh iyi olmuş:). Çok sevindim:)

Tek tek cevaplıyım;
1- ailem hiç bir zaman maddi zorluk çekmedi. Manevi olarak mahvettiler beni. Babamın ikinci bir kadınla da birlikteliği var. Annem onun acısını benden çıkardı tüm çocukluğum boyunca. Bu yüzden o eve gitmem.
2- çocuğa burda bir arkadaşım bakıyor ben kurstayken
3- bulunduğum şehir doğuda küçük bir il. Boşandığım an beni bağlayan bir şey yok. Adımlarımı temkinli atabilmem için araştırıyorum. büyük bir şehirde özel sektöre girebilirim. Şu an gidemem, önümü görmeden çocuğumun hayatınıda riske atamam.
4- ailemin bana sahip çıkmak yerine beni daha çok zor durumda bırakacaklarına eminim ( ortaokuldayken ayakta ingilizce kelime ezberliyordum, yaz sıcağıyla perde pencere açık diye tüm sülaleye bu kızın dostu var diye ağlayan bir annem var. Dost haaa sevgili deil. Ben şimdi boşanmışım sence neler gelebilir başıma?).
5- bu konuda haklısın. Anlatamadığım, yazdığımda deşifre olacağım çok şey var.
6- çocuğu görmesi için ben baskı yaparken, 2 kez icra memuruyla kapıma geldi. Boşanma davasında işlendi bu. Velayeti kaybedebilirdim, hemde çocuğu gösterdiğim halde:). Şimdi savcılık izniyle videoya çekiyorum. Çok zor çokkk:)

Gerçekten yaşadıkların çok acı şeylermiş. hepsini okumaya çalıştım bence nafakanı kesinlikle almalısın tazminatınıda. Tazminatla yeni bir ev kurarsın çalışır kazanırsın + nafakayla da çocuğuna bakarsın. Ama elinin altında çocuğuna bakabilecek kadar nafaka sürekli ve düzenli olmalı yoksa çok zor olur geçimin. Çünkü kimse yok yanında destek olacak. Tek garantin o nafaka. Umarım artık güzel günler yakındır çocuğun ve senin için.

zor durumd kalmıssın..
umarım istediğin gib olur..
ama kesinlikle yuva yıkanın yuvası olmaz ergeç çıkar ...

Güzel günler gelecek inşallah:). Aradığım huzur beni bulacak.

bence çocuğunu kreşe ver ve büyük şehre taşın orda çalış eğer gider gösterirsen daha fazla nafaka alırsın önüne bak çocuğuna sarıl...hatalarından ders al boşver eğer sen iyiy olmazsan çocuğunda hisseder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…